AΓΓΕΛΙΑ

αγγελία!!

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Αγγελία

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.


Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

κ. ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ.Υπ.Π.τ.Π συνέντευξις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2018


Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό
«Real 97.8 FM»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real 97.8 FM».


Μεταξύ άλλων,  ο κ. Δένδιας ανέφερε: 

·        Εάν μπορεί να πει κανείς να πει κάτι με ανακούφιση είναι ότι εμφανίζεται μια σχετική αποκλιμάκωση στο Αιγαίο. Αλλά στην Κύπρο η ένταση παραμένει σε υψηλό βαθμό και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

·        Όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς, δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πει ότι αντέχουν σε κριτική. Εάν ήμασταν εμείς κυβέρνηση μάλλον όλα θα τα είχαμε κάνει διαφορετικά, υπό την εξής έννοια: Δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ εδώ!

·        Είναι φανερό ότι όλος αυτός ο τελευταίος κύκλος έντασης ξεκίνησε από τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού ότι θα δώσει πίσω τους αξιωματικούς που ο κ. Ερντογάν θεωρεί πραξικοπηματίες. Ευθέως του είπε ο κ. Ερντογάν ότι “μου το υποσχέθηκες”. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια σταδιακή κλιμάκωση στην οποία έχει βοηθήσει και ο τρόπος συμπεριφοράς με αυτά που κατά καιρούς κάνει και λέει ο υπουργός Άμυνας προς την τουρκική πλευρά. Σε επίπεδο  επάρκειας στο  επιχειρησιακό πεδίο νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι η κυβέρνηση έκανε σχεδόν δώδεκα ώρες για να πληροφορηθεί ότι υπήρξε επεισόδιο με το σκάφος του λιμενικού, να υπάρξει αντίδραση, ενημέρωση, στάθμιση κλπ.

·        Ούτε σε επίπεδο σοβαρότητας ούτε σε επίπεδο ενημέρωσης ούτε σε επίπεδο διαχείρισης, οτιδήποτε κάνει αυτή η κυβέρνηση αντέχει σε κριτική. Και θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω  ότι αυτή ήταν η κυβέρνηση που προσκάλεσε τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα για να ακούσουμε και σε ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά διεκδικήσεις και θέματα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης.

·        Η επίσκεψη αυτή δεν έπρεπε να γίνει αν δεν είχε διασφαλιστεί ότι η επίσκεψη αυτή θα βελτίωνε τις σχέσεις. Γιατί σαφές είναι ότι η επίσκεψη αυτή επιδείνωσε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

·        Στο Σκοπιανό, η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει μια σειρά από παραμέτρους και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζω έχει τοποθετηθεί πολύ αναλυτικά επ’ αυτού, ξεκινώντας από το Σύνταγμα. Εμείς αυτό το οποίο λέμε στην κυβέρνηση για το θέμα του ονόματος, το οποίο δεν είναι καθόλου το μόνο το οποίο απασχολεί αυτή τη διαπραγμάτευση, είναι να μην ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση αποδεχόμενη τη σύνθετη ονομασία από την αρχή. Γιατί αν την αποδεχτεί από την αρχή, παύει να υπάρχει διαπραγμάτευση.

·        Η σύνθετη ονομασία έχει γίνει δεκτή εδώ και είκοσι χρόνια, από το 1995, έχετε δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που έχει γίνει εδώ και μια εικοσαετία στο πλαίσιο μιας συζήτησης υπό όρους το κλείσαμε σαν κεφάλαιο.

·        Ο κύριος κίνδυνος της χώρας είναι εξ ανατολών, είναι πασιφανές αυτή τη στιγμή και μάλιστα έτυχε να συμπέσουν αυτά τα δύο πράγματα για να καταλάβει και η ελληνική κοινή γνώμη, πού είναι ο μέγας και ιστορικός εάν θέλετε αντίπαλος σε αυτή τη συγκυρία για την πατρίδα μας.

·        Η Ελλάδα έχει συμφέρον στην ύπαρξη του κράτους των Σκοπίων καθώς εμείς δεν θέλουμε να υπάρξει η μεγάλη Αλβανία και να ενωθούν η Αλβανία με τη Βουλγαρία στα βόρεια σύνορά μας καλό είναι να βρούμε μια σοβαρή λύση. Εδώ όμως κολλάμε σε αυτή την κυβέρνηση. Πώς να βρεθεί σοβαρή λύση από μια μη σοβαρή κυβέρνηση; Διότι εάν η κυβέρνηση ήθελε σοβαρά να το λύσει και όχι να το χρησιμοποιήσει για εσωτερικούς λόγους, θα έπρεπε να είχε συζητήσει μαζί μας όπως γινόταν στο παρελθόν,  παρ’ όλο που οι προσωπικές σχέσεις των αρχηγών των κομμάτων ήταν πολύ κακές. Θα έπρεπε να είχε συζητήσει μαζί μας, δεν λέω ανοιχτά και φανερά, βεβαίως κρυφά, πριν. Θα την στηρίζαμε εμείς σε μια εθνική γραμμή. Δεν είμαστε εθνικά ανεύθυνοι. Το δείξαμε και τώρα με την Τουρκία. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση πήγε να το εκμεταλλευτεί για να διχάσει εμάς.

·        Δεν έχουμε κάνει ποτέ πείσματα στα εθνικά θέματα. Είδατε και προχτές, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν καταθέσαμε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή ώστε να μη δημιουργήσουμε ένταση τη στιγμή που οι Τούρκοι ήταν απέναντι. Ακριβώς επειδή είμαστε μια παράταξη μακράς ζωής με ιστορική εμπειρία – και με ευρύ μέλλον όπως πιστεύουμε – όλα αυτά ξέρουμε ότι τα βρίσκει κανείς μπροστά του και για αυτό δεν κάνουμε πείσματα στα εθνικά θέματα.

·        Με αυτή την κυβέρνηση όσο και αν προσπαθήσεις, ό,τι και αν είσαι, οξύς ίσως δυσκολότερα, πιο μετριοπαθής,  όπως εγώ ίσως, δεν βρίσκεις άκρη και ανταπόκριση.

·        Για εμένα το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων έχει μια σημειολογική έννοια στο βαθμό που κατηγορούνται δύο πρώην πρωθυπουργοί. Νομίζω ότι είναι λογικό και δεν νομίζω ότι απειλούν κανέναν οι συγκεκριμένοι. Η  περίπτωση αυτή δεν είναι η περίπτωση την οποία είχε στο μυαλό του ο νομοθέτης, ακόμη και ο νομοθέτης επί των δικών μας ημερών για το θέμα προστασίας των μαρτύρων. Αλλά το πιο σημαντικό εάν μου επιτρέπετε δεν είναι αυτό.

·        Την υπόθεση εγώ δεν την γνωρίζω και δεν δικαιούμαι να την γνωρίζω. Οι φάκελοι είναι στη Δικαιοσύνη, έχουν έρθει στη Βουλή, υπάρχουν λεπτομέρειες και άνθρωποι αλλά επί της ουσίας δεν διαφαίνεται καθαρά εδώ μια κυβερνητική μεθόδευση; Πάλι μια προσπάθεια ενοχοποίησης αντιπάλων και όχι μια προσπάθεια ανεύρεσης της αλήθειας; Και να σας πω και το τελευταίο αίνιγμα για εμένα, δέκα κάλπες; Για πρόταση σύστασης επιτροπής; Είναι τόσο παράλογο και τόσο εναντίον του γράμματος, που νομίζω και μόνο του αυτό δείχνει το ότι αυτή  κυβέρνηση προσπαθεί να ενοχοποιήσει την αντιπολίτευση.

·        Μου έχει λεχθεί το επιχείρημα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό αλλά το γιατί μια τέτοια προσέγγιση είναι λάθος, φαίνεται από έναν πολύ απλό και λογικό τρόπο. Η επιτροπή αυτή που θα συσταθεί θα πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι απαλλάσσει τους δέκα και βρίσκει έναν ενδέκατο υπεύθυνο για τον οποίο δεν έχει στηθεί κάλπη, πώς θα προσεγγίσει τις διαδικασίες, για να ξέρω;

·        Οποιοσδήποτε άλλος βρεθεί, θέλετε να είναι ο κ. Κουρουμπλής, δεν έχει σημασία. Ας πούμε ότι λέγεται οπωσδήποτε, για να μην κατονομάζω. Πώς θα ερευνηθεί από την επιτροπή όταν δεν έχει στηθεί κάλπη για αυτόν και έχει στηθεί μόνο για τους δέκα;

·        Η σύσταση επιτροπής δεν είναι για το πρόσωπο,  είναι για την υπόθεση,  άρα είναι λάθος. Συνήθως όταν αυτή η κυβέρνηση κάνει λάθη θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει  για νομική αφέλεια ή ότι ακολουθήθηκε μια λάθος παράδοση. Αυτή η κυβέρνηση όμως όταν κάνει κάτι δεν το κάνει με τα σωστά συνήθως κίνητρα, κάτι πονηρό κρύβεται πίσω από αυτά και εδώ διαβλέπουμε μια μεθόδευση. Ελπίζω βέβαια ότι μέχρι την Τετάρτη που θα συζητηθεί και στη Βουλή,  η ιστορία με τις δέκα κάλπες θα πάει στην άκρη, καθώς είναι μεγάλο λάθος.

·        Ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να προασπίσει τον εαυτό του, την τιμή και την υπόληψή του, με όποιον τρόπο νομίζει. Η δυνατότητα μήνυσης, δηλαδή η προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά κάποιου όταν θεωρούμε ότι μας αδίκησε, είναι απολύτως ανθρώπινο δικαίωμα και είναι  δικαίωμα του Αντώνη Σαμαρά να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εγώ θα έλεγα αντίθετα ότι η οξεία αντίδραση στην άσκηση ενός νόμιμου δικαιώματος από την πλευρά του κ. Σαμαρά, υποδηλώνει κάτι το οποίο εμένα δεν μου αρέσει. Είναι απόλυτο δικαίωμά του κ. Χατζηνικολάου. Εγώ δεν έχω διαβάσει τη μήνυση Σαμαρά αλλά δεν μπορώ παρά να υπερασπίσω το δικαίωμά του να διεκδικήσει αυτό το οποίο θεωρεί νόμιμο και σωστό. Δεν κάνει κάτι άλλο πέρα από το να προσφεύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit