"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

κ. ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ.Υπ.Π.τ.Π συνέντευξις


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2018


Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό
«Real 97.8 FM»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real 97.8 FM».


Μεταξύ άλλων,  ο κ. Δένδιας ανέφερε: 

·        Εάν μπορεί να πει κανείς να πει κάτι με ανακούφιση είναι ότι εμφανίζεται μια σχετική αποκλιμάκωση στο Αιγαίο. Αλλά στην Κύπρο η ένταση παραμένει σε υψηλό βαθμό και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

·        Όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς, δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να πει ότι αντέχουν σε κριτική. Εάν ήμασταν εμείς κυβέρνηση μάλλον όλα θα τα είχαμε κάνει διαφορετικά, υπό την εξής έννοια: Δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ εδώ!

·        Είναι φανερό ότι όλος αυτός ο τελευταίος κύκλος έντασης ξεκίνησε από τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού ότι θα δώσει πίσω τους αξιωματικούς που ο κ. Ερντογάν θεωρεί πραξικοπηματίες. Ευθέως του είπε ο κ. Ερντογάν ότι “μου το υποσχέθηκες”. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια σταδιακή κλιμάκωση στην οποία έχει βοηθήσει και ο τρόπος συμπεριφοράς με αυτά που κατά καιρούς κάνει και λέει ο υπουργός Άμυνας προς την τουρκική πλευρά. Σε επίπεδο  επάρκειας στο  επιχειρησιακό πεδίο νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι η κυβέρνηση έκανε σχεδόν δώδεκα ώρες για να πληροφορηθεί ότι υπήρξε επεισόδιο με το σκάφος του λιμενικού, να υπάρξει αντίδραση, ενημέρωση, στάθμιση κλπ.

·        Ούτε σε επίπεδο σοβαρότητας ούτε σε επίπεδο ενημέρωσης ούτε σε επίπεδο διαχείρισης, οτιδήποτε κάνει αυτή η κυβέρνηση αντέχει σε κριτική. Και θα μου επιτρέψετε να σας θυμίσω  ότι αυτή ήταν η κυβέρνηση που προσκάλεσε τον κ. Ερντογάν στην Ελλάδα για να ακούσουμε και σε ελληνικό έδαφος για πρώτη φορά διεκδικήσεις και θέματα αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης.

·        Η επίσκεψη αυτή δεν έπρεπε να γίνει αν δεν είχε διασφαλιστεί ότι η επίσκεψη αυτή θα βελτίωνε τις σχέσεις. Γιατί σαφές είναι ότι η επίσκεψη αυτή επιδείνωσε τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

·        Στο Σκοπιανό, η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει μια σειρά από παραμέτρους και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζω έχει τοποθετηθεί πολύ αναλυτικά επ’ αυτού, ξεκινώντας από το Σύνταγμα. Εμείς αυτό το οποίο λέμε στην κυβέρνηση για το θέμα του ονόματος, το οποίο δεν είναι καθόλου το μόνο το οποίο απασχολεί αυτή τη διαπραγμάτευση, είναι να μην ξεκινήσει τη διαπραγμάτευση αποδεχόμενη τη σύνθετη ονομασία από την αρχή. Γιατί αν την αποδεχτεί από την αρχή, παύει να υπάρχει διαπραγμάτευση.

·        Η σύνθετη ονομασία έχει γίνει δεκτή εδώ και είκοσι χρόνια, από το 1995, έχετε δίκιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτό που έχει γίνει εδώ και μια εικοσαετία στο πλαίσιο μιας συζήτησης υπό όρους το κλείσαμε σαν κεφάλαιο.

·        Ο κύριος κίνδυνος της χώρας είναι εξ ανατολών, είναι πασιφανές αυτή τη στιγμή και μάλιστα έτυχε να συμπέσουν αυτά τα δύο πράγματα για να καταλάβει και η ελληνική κοινή γνώμη, πού είναι ο μέγας και ιστορικός εάν θέλετε αντίπαλος σε αυτή τη συγκυρία για την πατρίδα μας.

·        Η Ελλάδα έχει συμφέρον στην ύπαρξη του κράτους των Σκοπίων καθώς εμείς δεν θέλουμε να υπάρξει η μεγάλη Αλβανία και να ενωθούν η Αλβανία με τη Βουλγαρία στα βόρεια σύνορά μας καλό είναι να βρούμε μια σοβαρή λύση. Εδώ όμως κολλάμε σε αυτή την κυβέρνηση. Πώς να βρεθεί σοβαρή λύση από μια μη σοβαρή κυβέρνηση; Διότι εάν η κυβέρνηση ήθελε σοβαρά να το λύσει και όχι να το χρησιμοποιήσει για εσωτερικούς λόγους, θα έπρεπε να είχε συζητήσει μαζί μας όπως γινόταν στο παρελθόν,  παρ’ όλο που οι προσωπικές σχέσεις των αρχηγών των κομμάτων ήταν πολύ κακές. Θα έπρεπε να είχε συζητήσει μαζί μας, δεν λέω ανοιχτά και φανερά, βεβαίως κρυφά, πριν. Θα την στηρίζαμε εμείς σε μια εθνική γραμμή. Δεν είμαστε εθνικά ανεύθυνοι. Το δείξαμε και τώρα με την Τουρκία. Αντ’ αυτού η κυβέρνηση πήγε να το εκμεταλλευτεί για να διχάσει εμάς.

·        Δεν έχουμε κάνει ποτέ πείσματα στα εθνικά θέματα. Είδατε και προχτές, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν καταθέσαμε την πρόταση για εξεταστική επιτροπή ώστε να μη δημιουργήσουμε ένταση τη στιγμή που οι Τούρκοι ήταν απέναντι. Ακριβώς επειδή είμαστε μια παράταξη μακράς ζωής με ιστορική εμπειρία – και με ευρύ μέλλον όπως πιστεύουμε – όλα αυτά ξέρουμε ότι τα βρίσκει κανείς μπροστά του και για αυτό δεν κάνουμε πείσματα στα εθνικά θέματα.

·        Με αυτή την κυβέρνηση όσο και αν προσπαθήσεις, ό,τι και αν είσαι, οξύς ίσως δυσκολότερα, πιο μετριοπαθής,  όπως εγώ ίσως, δεν βρίσκεις άκρη και ανταπόκριση.

·        Για εμένα το θέμα των προστατευόμενων μαρτύρων έχει μια σημειολογική έννοια στο βαθμό που κατηγορούνται δύο πρώην πρωθυπουργοί. Νομίζω ότι είναι λογικό και δεν νομίζω ότι απειλούν κανέναν οι συγκεκριμένοι. Η  περίπτωση αυτή δεν είναι η περίπτωση την οποία είχε στο μυαλό του ο νομοθέτης, ακόμη και ο νομοθέτης επί των δικών μας ημερών για το θέμα προστασίας των μαρτύρων. Αλλά το πιο σημαντικό εάν μου επιτρέπετε δεν είναι αυτό.

·        Την υπόθεση εγώ δεν την γνωρίζω και δεν δικαιούμαι να την γνωρίζω. Οι φάκελοι είναι στη Δικαιοσύνη, έχουν έρθει στη Βουλή, υπάρχουν λεπτομέρειες και άνθρωποι αλλά επί της ουσίας δεν διαφαίνεται καθαρά εδώ μια κυβερνητική μεθόδευση; Πάλι μια προσπάθεια ενοχοποίησης αντιπάλων και όχι μια προσπάθεια ανεύρεσης της αλήθειας; Και να σας πω και το τελευταίο αίνιγμα για εμένα, δέκα κάλπες; Για πρόταση σύστασης επιτροπής; Είναι τόσο παράλογο και τόσο εναντίον του γράμματος, που νομίζω και μόνο του αυτό δείχνει το ότι αυτή  κυβέρνηση προσπαθεί να ενοχοποιήσει την αντιπολίτευση.

·        Μου έχει λεχθεί το επιχείρημα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό αλλά το γιατί μια τέτοια προσέγγιση είναι λάθος, φαίνεται από έναν πολύ απλό και λογικό τρόπο. Η επιτροπή αυτή που θα συσταθεί θα πρέπει να διερευνήσει την υπόθεση. Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι απαλλάσσει τους δέκα και βρίσκει έναν ενδέκατο υπεύθυνο για τον οποίο δεν έχει στηθεί κάλπη, πώς θα προσεγγίσει τις διαδικασίες, για να ξέρω;

·        Οποιοσδήποτε άλλος βρεθεί, θέλετε να είναι ο κ. Κουρουμπλής, δεν έχει σημασία. Ας πούμε ότι λέγεται οπωσδήποτε, για να μην κατονομάζω. Πώς θα ερευνηθεί από την επιτροπή όταν δεν έχει στηθεί κάλπη για αυτόν και έχει στηθεί μόνο για τους δέκα;

·        Η σύσταση επιτροπής δεν είναι για το πρόσωπο,  είναι για την υπόθεση,  άρα είναι λάθος. Συνήθως όταν αυτή η κυβέρνηση κάνει λάθη θα μπορούσε κάποιος να μιλήσει  για νομική αφέλεια ή ότι ακολουθήθηκε μια λάθος παράδοση. Αυτή η κυβέρνηση όμως όταν κάνει κάτι δεν το κάνει με τα σωστά συνήθως κίνητρα, κάτι πονηρό κρύβεται πίσω από αυτά και εδώ διαβλέπουμε μια μεθόδευση. Ελπίζω βέβαια ότι μέχρι την Τετάρτη που θα συζητηθεί και στη Βουλή,  η ιστορία με τις δέκα κάλπες θα πάει στην άκρη, καθώς είναι μεγάλο λάθος.

·        Ο πρώην πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να προασπίσει τον εαυτό του, την τιμή και την υπόληψή του, με όποιον τρόπο νομίζει. Η δυνατότητα μήνυσης, δηλαδή η προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά κάποιου όταν θεωρούμε ότι μας αδίκησε, είναι απολύτως ανθρώπινο δικαίωμα και είναι  δικαίωμα του Αντώνη Σαμαρά να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Εγώ θα έλεγα αντίθετα ότι η οξεία αντίδραση στην άσκηση ενός νόμιμου δικαιώματος από την πλευρά του κ. Σαμαρά, υποδηλώνει κάτι το οποίο εμένα δεν μου αρέσει. Είναι απόλυτο δικαίωμά του κ. Χατζηνικολάου. Εγώ δεν έχω διαβάσει τη μήνυση Σαμαρά αλλά δεν μπορώ παρά να υπερασπίσω το δικαίωμά του να διεκδικήσει αυτό το οποίο θεωρεί νόμιμο και σωστό. Δεν κάνει κάτι άλλο πέρα από το να προσφεύγει στην ελληνική Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ