ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά..-“Ευρώπη ξανά, με την κοινωνία σύμμαχο”/ Άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη γαλλική εφημερίδα Le Monde..-..μας "απειλεί"..έ;;;;Ας γελάσουμε!!..-ΕUFIC:Easy evidence based tips for a healthier you..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ νεώτερα..-Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή κυρία Μαρία Σπυράκη..-ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 18/1/2018..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" newsletter..-CANADA latest news..-RUSSIA's latest..-U.S.A.'s latest..-IMF Transcript of IMF Press Briefing..-Ο κ. ΝΙΜΙΤΣ συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ:.....-
ENAΣ..μοναδικός,ανυπέρβλητος,ξεχωριστός,συγκινητικός,υπερταλαντούχος..τελικά, ένα ξεχωριστό πλάσμα του Δημιουργού μας..

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος:Πόσο ασφαλές είναι το Ηλεκτρονικό Εμπόριο;

Πόσο ασφαλές είναι το Ηλεκτρονικό Εμπόριο;
To Ηλεκτρονικό Εμπόριο, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τρόπος πραγματοποίησης συναλλαγών, λόγω της εξοικονόμησης χρόνου και ενέργειας που προσφέρει στους καταναλωτές. Παρ’ όλη την εξοικείωση της κοινωνίας και ιδιαιτέρως των νεότερων ηλικιών με την τεχνολογία και τη χρήση του Internet, και παρ’ όλες τις διευκολύνσεις που προσφέρει η ταχεία ανάπτυξη του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού, στέκεται καχύποπτο μπροστά στη χρήση αυτού του μέσου, για την πραγματοποίηση αγορών και γενικότερα συναλλαγών. Σκεπτόμενοι λίγο πιο προσεκτικά τους κινδύνους που ελλοχεύουν, θα δικαιολογούσαμε αυτή τη στάση, καθώς το Internet σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως απόλυτα ασφαλές πεδίο συναλλαγών.
Πέραν των κινδύνων οι οποίοι αφορούν στο κατά πόσον οι όροι συναλλαγών που θέτει ένα κατάστημα ενέχουν κενά ή συγκεχυμένες πληροφορίες που ενδέχεται να αποπροσανατολίσουν, το κύριο ζήτημα που απασχολεί πολλούς καταναλωτές, είναι η παραχώρηση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε sites ηλεκτρονικών καταστημάτων των οποίων η αξιοπιστία δεν έχει ελεγχθεί.
Κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα, θα πρέπει σύμφωνα με το νόμο, να αναφέρει λεπτομερώς την πολιτική διαχείρισης και προστασίας προσωπικών δεδομένων την οποία ακολουθεί, ώστε ο καταναλωτής να έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται πλήρως.
Τι είναι η κρυπτογράφηση δεδομένων;
Κρυπτογράφηση δεδομένων (cryptography), είναι η κωδικοποίηση πληροφοριών με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου και ενός κλειδιού (key). Πρόκειται απλούστερα, για «μεταμφίεση» των πληροφοριών που ανταλλάζουν χρήστες του Διαδικτύου, ώστε να μην είναι κατανοητές σε τρίτους. Το κλειδί (key) χρησιμοποιείται ώστε να μεταβάλει το κείμενο και κατόπιν να το επαναφέρει στην αρχική του μορφή (αποκρυπτογράφηση). Η διαδικασία αυτή παρέχει  ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών και δεδομένων και αποτρέπει τη μεσολάβηση τρίτων προσώπων με πιθανό σκοπό την υποκλοπή τους.
Ανάγκη για ασφάλεια
Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, η ομαλή πραγματοποίηση συναλλαγών στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστά απαραίτητη τη χρήση πρωτοκόλλων ή άλλων μεθόδων ασφαλείας.
Τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία θεωρούνται πλέον απαραίτητα για όλες τις συναλλαγές, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες : Σε αυτά που λειτουργούν σε επίπεδο σύνδεσης και σε αυτά που λειτουργούν σε επίπεδο εφαρμογών.
Εκτός από τα πρωτόκολλα ασφαλείας, υπάρχουν και τα φράγματα ασφαλείας ή αλλιώς γνωστότερα ως firewalls τα οποία ελέγχουν την κίνηση δεδομένων μεταξύ ενός ιδιωτικού και ενός δημόσιου δικτύου, διατηρώντας έτσι το ιδιωτικό δίκτυο ασφαλές από εισροή επισφαλών δεδομένων. Το firewall επομένως, φιλτράρει τα δεδομένα που εισέρχονται σε ένα εσωτερικό δίκτυο και απορρίπτει κακόβουλα λογισμικά ή άλλα στοιχεία.
Πρωτόκολλα SSLκαι S-HTTP
Είναι τα δύο βασικά πρωτόκολλα, τα οποία εξασφαλίζουν την εμπιστευτικότητα και την ασφαλή μετάδοση δεδομένων μεταξύ χρηστών του Web.
To πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) το οποίο τείνει να αντικατασταθεί από το πρωτόκολλο TLS (Transport Layer Security), χρησιμοποιείται για κρυπτογράφηση δεδομένων με στόχο την ασφαλή μετάδοσή τους.
Στο πρωτόκολλο SSL υπάρχουν δύο συναλλασσόμενα μέρη, ένας server, ο οποίος μας παρέχει τις ιστοσελίδες που θέλουμε να επισκεφθούμε και ένας χρήστης, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο καταναλωτής που επισκέπτεται τις ιστοσελίδες και πρόκειται να αποστείλει προσωπικά του δεδομένα σε αυτές.
Ο χρήστης στέλνει αίτημα στο server για SSL επικοινωνία. Ο server από την άλλη, ο οποίος χρησιμοποιεί ψηφιακό πιστοποιητικό ασφαλείας, το αποστέλλει στο χρήστη, βεβαιώνοντάς τον, ότι η σελίδα που επισκέπτεται είναι πράγματι αυτή που δηλώνεται.
Το HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) χρησιμοποιείται  για να δηλώσει μία ασφαλή δικτυακή σύνδεση http. Ένας σύνδεσμος (URL) που αρχίζει με το πρόθεμα https:// υποδηλώνει ότι θα χρησιμοποιηθεί κανονικά το πρωτόκολλο HTTP, αλλά η σύνδεση θα γίνει με τρόπο τέτοιο, ώστε τα δεδομένα να ανταλλάσσονται κρυπτογραφημένα.
To HTTP κατ’ ουσίαν, είναι ο συνδυασμός του απλού πρωτοκόλλου HTTP με το πρωτόκολλο SSL το οποίο παρέχει δυνατότητα κρυπτογράφησης δεδομένων.
Πώς αναγνωρίζω εάν μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού καταστήματος κάνει χρήση αυτών των πρωτοκόλλων;
Το εάν μια ιστοσελίδα κάνει χρήση αυτών των πρωτοκόλλων, είναι κάτι που ο καταναλωτής το αντιλαμβάνεται εύκολα. Προτού πραγματοποιήσουμε μια ηλεκτρονική συναλλαγή, είτε κατά την περιήγησή μας στο site του ηλεκτρονικού καταστήματος είτε στη σελίδα στην οποία πρόκειται να καταχωρίσουμε προσωπικά δεδομένα, θα πρέπει να εμφανίζεται το εικονίδιο του μικροσκοπικού λουκέτου και η ένδειξη https:// πριν από την ηλεκτρονική διεύθυνση. Εάν εντοπίσουμε τις ενδείξεις αυτές, μπορούμε να αισθανόμαστε σχετικά ασφαλείς, όσον αφορά στη μεταφορά των προσωπικών μας δεδομένων.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα πρωτόκολλα ασφαλείας, προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο ασφαλούς μεταφοράς δεδομένων, χωρίς όμως να κάνουμε λόγο για απόλυτη ασφάλεια και για εξαφάνιση της πιθανότητας υποκλοπής. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα πρέπει σε κάθε περίπτωση, να είμαστε υποψιασμένοι και ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις συναλλαγές με ηλεκτρονικό κατάστημα για την αξιοπιστία του οποίου διατηρούμε αμφιβολίες.
Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παράπονο ή καταγγελία, που αφορά τις συναλλαγές σας, μπορείτε να απευθύνεστε στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος.
• Τel :  210-8817730
• Web: www.eeke.gr
• e-mail: info@eeke.gr

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit