ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-U.S.A.'s interesting latest..-Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πρωτοπόρο στην έμπρακτη κοινωνική προσφορά..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,τ.Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως άρθρο..-Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης..-Κρήτη:Γαστρονομικός Περίπλους:πλήρης αναγνώριση της προσφοράς της κ. Βαγγελιώς Κασσαπάκη!!..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ σύναξις..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ:Μια σπάνια βραδιά τέχνης και πολιτισμού, η έναρξη των εκδηλώσεων "Εν συρμώ 2017 - The art train"

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Νικ. Πλαστήρα 19 ΤΚ 25100 -ΑΙΓΙΟ

Τηλ: 26910-68308 Fax: 26910-28210

www.dikepaigialeias.gr e-mail: dhkepaigialeias@gmail.com

Αίγιο 15-05-2017

Μια σπάνια βραδιά τέχνης και πολιτισμού, η έναρξη των εκδηλώσεων "Εν συρμώ 2017 - The art train"

Μια πρωτόγνωρη βραδιά έζησε το βράδυ του Σαββάτου 13 Μαΐου το Διακοπτό, μέσα σε μια άκρως καλλιτεχνική και εορταστική ατμόσφαιρα. Το εγχείρημα δημιουργίας της έκθεσης ζωγραφικής "The art train" στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Εν Συρμώ 2017» ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και γιορτάστηκε με πολλή χαρά, κέφι και αρκετές στιγμές έντονης συγκίνησης.

Οι προσκεκλημένοι καλλιτέχνες-φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών έζησαν για μία εβδομάδα στην περιοχή, ταξίδεψαν, γνώρισαν και εμπνεύστηκαν από τον τόπο, τον Οδοντωτό και τον Βουραϊκό και δημιούργησαν πίνακες ζωγραφικής. Ίσως όμως πιο σημαντικό και από τους πίνακες να είναι η αγάπη και το δέσιμο των καλλιτεχνών με τους ντόπιους. Αυτή η σύντομη αλλά δυνατή σχέση έφερε πιο κοντά τους καλλιτέχνες και την τέχνη με έναν τόπο ο οποίος έχει γεννήσει μεγάλους καλλιτέχνες στο παρελθόν, όπως ο ζωγράφος Γιάννης Σπυρόπουλος και ο ηθοποιός Διονύσης Παπαγιαννόπουλος.

Η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά, φανερά συγκινημένη, στην έναρξη των χαιρετισμών μίλησε για το όνειρο που έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία με το Α’ τμήμα ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών. «Το Φαράγγι και ο Οδοντωτός» είπε, «έγιναν ένας ζωντανός καμβάς που έδωσε ερεθίσματα στους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τα έργα τέχνης που εκτίθενται στο Μουσείο του Οδωντωτού». Ευχαρίστησε επίσης τους ντόπιους που αγκάλιασαν τους καλλιτέχνες, και τους αντιμετώπισαν σαν δικούς τους ανθρώπους.  Ένα μεγάλο μπράβο έδωσε στην ομάδα εργασίας του «Εν συρμώ» (Μαρία Παπαγεωργίου, Νάνσυ Χαριτωνίδου και Σωτήρη Μπόλη), που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της για την υλοποίηση του Προγράμματος και ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., που στήριξαν ενεργά όλη την προσπάθεια. Τέλος ευχαρίστησε τους καθηγητές της ΑΣΚΤ κ.κ. Άγγελο Αντωνόπουλο και  Μανώλη Μεραμπελιώτη που υποστήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια, καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Οδοντωτού Διακοπτού κ. Γιάννη Καραπαναγιώτη, που καθημερινά συνόδευε τα παιδιά στις διαδρομές τους, τα ξενάγησε και τους διηγήθηκε την ιστορία του Οδοντωτού δίνοντάς τους πολύτιμες πληροφορίες.  

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο καθηγητής κ. Άγγελος Αντωνόπουλος, που ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόταση συνεργασίας και ευχήθηκε να δοθεί η δυνατότητα στο μέλλον και σε άλλες ομάδες φοιτητών καλλιτεχνών να εμπνευσθούν και να δημιουργήσουν έργα τέχνης στην περιοχή. 

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, τόνισε στο χαιρετισμό του τα μεγάλα οφέλη αυτής της προσπάθειας που αναδεικνύει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής και ενισχύει την επισκεψιμότητα. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν επίσης ο Βοηθός Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Νίκος Μαγκαφάς, που ανέφερε ότι ο Οδοντωτός και το Φαράγγι μας ενώνουν και δημιουργούν κοινούς στόχους και στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, που σημείωσε πως η Περιφέρεια ως συνδιοργανωτής, είναι ένθερμος υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας που δεν αφορά μόνο την Αιγιάλεια και τα Καλάβρυτα αλλά αποτελεί και brand name της Περιφέρειας.

Το Υπουργείο Τουρισμού που έχει θέσει υπό την αιγίδα του το έργο, εκπροσώπησε ο ειδικός σύμβουλος της Υπουργού Έλενας Κουντουρά κ. Πέτρος Δαδιώτης και τον ΟΣΕ που θεσμοθέτησε τα βραβεία, η κα Νατάσσα Ανωγιάτη, Προϊσταμένη τύπου και δημοσίων σχέσεων, λέγοντας πως αυτή η συνεργασία απέδωσε τα μέγιστα στην προώθηση του Οδοντωτού και αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας του ΟΣΕ με την ΑΣΚΤ για την υλοποίηση και άλλων τέτοιων δράσεων. Οι αντιδήμαρχοι Ανατολικής Αιγιαλείας κ.κ. Γιώργος Γιοβάς και Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, στους χαιρετισμούς τους ανέπτυξαν τα οφέλη αυτού του προγράμματος και της συλλογικής συνεργασίας των φορέων και έθεσαν εαυτούς στη διάθεση του προγράμματος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και στο μεγάλο χορηγικό πακέτο ειδικών τιμών στα εισιτήρια του Οδοντωτού, για το Μάη 2017 και ειδικότερα τις ημερομηνίες του προγράμματος «Εν συρμώ».

Παρόντες στην εκδήλωση και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας Δημήτρης Μπούνιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Διαμάντω Βασιλακοπούλου-Καρτσωνάκη, Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Γιώργος Μεντζελόπουλος, Φάνης Σταυρόπουλος, Φάνης Σπηλιόπουλος και Κώστας Παπακωνσταντίνου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Διακοπτού Βασίλειος Σταυρόπουλος και πολλοί Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων της Ανατολικής Αιγιάλειας, καθώς και Τοπικοί Σύμβουλοι και ο Διευθυντής της ΔΟΥ Αιγίου Θεόδωρος Φλωρόπουλος. Την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, εκπροσώπησε ο Αρχιμανδρίτης κ. Γερβάσιος Ιωακειμίδης και το ΠΑΣΟΚ ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αχαΐας Νίκος Μοίραλης.

Οι χαιρετισμοί ολοκληρώθηκαν με σύντομο χαιρετισμό του Γιάννη Καραπαναγιώτη, που με έκδηλη συγκίνηση διάβασε τα ονόματα των φοιτητών-καλλιτεχνών και μίλησε για τη μοναδική εμπειρία που έζησε μαζί τους, με τους φοιτητές να χειροκροτούν κατενθουσιασμένοι για την αγάπη που εισέπραξαν.
Τέλος η κριτική επιτροπή που αποτελείτο από τους κ.κ. Άγγελο Αντωνόπουλο, Γιάννη Σκαλτσά, Τάσο Κουτσουρή, καθηγητές της ΑΣΚΤ, τη Νατάσα Ανωγιάτη από τον ΟΣΕ και τη Νάνσυ Χαριτωνίδου από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α., βαθμολόγησαν τα έργα των φοιτητών και επέλεξαν τα καλύτερα από αυτά για να βραβευτούν με χρηματικά έπαθλα που θεσμοθέτησε ο ΟΣΕ.

Τα βραβεία δόθηκαν στους:
·       1ο βραβείο: Κατερίνα Σάρρα, «Συρμός εν στάση», λάδι σε καμβά.
·       2ο βραβείο: Κωνσταντίνα Ρούση, «Ανοιχτή φορτάμαξα», λάδι σε καμβά.
·       3ο βραβείο: Βλαδίμηρος Μητρόπουλος, «Σταθμός», κολλάζ.
·       Α' έπαινος: Ελένη Τσαγκαράκη, «Ζαχλωρού», λάδι σε καμβά.
·       Β' έπαινος: Στρατής Σταματάκος, «Το χθες του σήμερα», σκόνη με κόλλα και κάρβουνο.

Η όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με ένα ποτήρι κρασί που προσέφεραν οι οινοποιοί της Αιγιάλειας.

Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς η εκπληκτική Αγγελική Τουμπανάκη, που σε ιδιαίτερη διασκευή και ερμηνεία, τραγούδησε ελληνικά και ξένα τραγούδια, συνοδευόμενη από τους εξαίρετους μουσικούς της. Ήταν μια εξαιρετική μουσική βραδιά, που καθήλωσε τους ακροατές μέχρι αργά, με τη φωνή της Αγγελικής να φτάνει ως το φαράγγι…
Η έκθεση φιλοξενείται στο Infocenter, στον σταθμό του Διακοπτού. Κάποιοι από τους πίνακες διατίθενται και προς πώληση (πληρ. Infocenter Διακοπτού).
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης προσκαλούν και περιμένουν τους επισκέπτες και το κοινό να συμμετάσχουν και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του θεσμού στο Διακοπτό και τα Καλάβρυτα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων καθώς και το πρόγραμμα των ειδικών εκπτώσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ βρίσκονται στον ιστοχώρο των εκδηλώσεων www.ensirmo.gr
Πληροφορίες:
Εν συρμώ - Γιορτές του Οδοντωτού
Web site: www.ensirmo.gr | E-mail: ensirmo@gmail.com |
Facebook: www.facebook.com/EnSirmo

ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Δήμου Αιγιαλείας
Web site: www.dikepaigialeias.gr | E-mail: dikepa@aigialeia.gov.gr |
Τηλ.: 26910.28210, 26910.68308 |

Δήμος Καλαβρύτων
Web site: www.kalavrita.gr | E-mail: dimos.kalavriton@1363.syzefxis.gov.gr |
Τηλ.: 26920.22380, 26923-60400

Σιδηροδρομικοί σταθμοί Οδοντωτού
Διακοπτού: Τηλ. 26910.43206 | Καλαβρύτων: Τηλ. 26920.22245 |
Web site: www.trainose.gr

Η Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.

Μαρία Τσουκαλά


ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit