ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form




Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate



ANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ



ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης,χαιρετισμός στα εγκαίνεια της 42ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς






κ. Πρόεδρε. κ. Δήμαρχε,

Κυρίες και Κύριοι,

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σήμερα βρίσκομαι ανάμεσα σας και μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να σας μεταδώσω ένα θετικό μήνυμα για την οικονομία γενικά και τον κλάδο της γουνοποιίας ειδικότερα, από τον οποίο συντηρούνται άμεσα ή έμμεσα 10.000 εργαζόμενοι αποτελώντας τον βασικό πυλώνα απασχόλησης στην περιοχή.

Το 2017 είναι το πρώτο πραγματικά έτος εξόδου από την οικονομική κρίση που ταλαιπώρησε οκτώ ολόκληρα χρόνια την χώρα, η πρώτη χρονιά ανάπτυξης της οικονομίας. Και αυτό δεν είναι ευχολόγιο αλλά βεβαιότητα που μαρτυρούν ήδη από το α’ τρίμηνο του έτους η δυναμική αύξηση των εξαγωγών, η θεαματική προσέλευση τουριστών, η σημαντική επέκταση της βιομηχανικής παραγωγής, η αύξηση του όγκου του λιανικού εμπορίου, η όψιμη αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων από επιχειρήσεις, η κλιμακούμενη προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων και βεβαίως η αύξηση της μισθωτής απασχόλησης.

Σαν αποτέλεσμα όλων αυτών το οικονομικό κλίμα έχει βελτιωθεί και το σημαντικό είναι ότι αυτό συμβαίνει χωρίς ακόμη να έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση με την ολοκλήρωση της οποίας και την επίσπευση των μεταρρυθμίσεων αναμένεται βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας και υποχώρηση της αβεβαιότητας των επενδυτών για την ελληνική οικονομία.

Όμως, οι παραγωγικές τάξεις στην Καστοριά έχετε ιδίαν αντίληψη της μεταστροφής που επιχειρείται στο σύνολο της οικονομίας, δεδομένης της αλλαγής που ήδη συντελείται στους όρους και τις προοπτικές της δικής σας παραγωγικής δραστηριότητας. Γιατί, σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις έγκυρων παραγόντων του κλάδου γουνοποιίας, μετά από μία καταστροφική τριετία συρρίκνωσης και ζημιών όπου πάνω από το 50% της παραγωγικής ισχύος των επιχειρήσεων γούνας και συναφών δραστηριοτήτων έπεσε σε αδράνεια ή χάθηκε κάτω από ιδιαίτερα δυσμενείς εγγενείς αλλά και εξωγενείς συγκυρίες, ένα νέο αναπτυξιακό και πολλά υποσχόμενα περιβάλλον διαμορφώνεται πλέον στον κλάδο.

Στην εξέλιξη αυτή έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο η ίδια η αναδιάρθρωση του κλάδου γουνοποιίας με την εισαγωγή στοιχείων τεχνολογικού εκσυγχρονισμού, σύγχρονων μεθόδων επιχειρηματικής οργάνωσης, πιστοποίησης προϊόντων και προβολής τους στις διεθνείς αγορές. Η εγχώρια οργάνωση πετυχημένων εκθέσεων γούνας, η αυξημένη και αναβαθμισμένη συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις, η αξιοποίηση του τουριστικού και επενδυτικού ανοίγματος της οικονομίας προς την Ευρασία (Ρωσία, Κίνα, Καζακστάν κλπ) και κυρίως η καλή ποιότητα της ελληνικής γούνας, συμβάλλουν στην σημαντική αύξηση των παραγγελιών και την επανάκαμψη της εγχώριας παραγωγής με άξονα τις εξαγωγές.

Πρωτοβουλίες του κλάδου όπως η μετάβαση 174 εμπορικών επισκεπτών και επιχειρηματιών από την Μόσχα και το Κίεβο στην Καστοριά καθώς και στα πλαίσια αυτά η προβολή της ιστορίας, του πολιτισμού και της φυσικής ομορφιάς που έχει η Καστοριά, αποτελούν ολιστικές προσεγγίσεις μιας εξωστρεφούς επιχειρηματικής δραστηριότητας την οποία και χαιρετίζουμε.

Σε αυτή την προσπάθεια αναγέννησης ενός παραδοσιακού και ιστορικού εθνικού κλάδου όπως είναι η γουνοποιία, η ελληνική Πολιτεία συμβάλλει με όσα κίνητρα συμμετοχής στα προγράμματα χρηματοδότησης ΜμΕ διαθέτει μέσω των ΕΣΠΑ, του Αναπτυξιακού Νόμου, της σύστασης του «Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας» (ΤΑΜΥΔ) ή και άλλων καινοτόμων χρηματοδοτικών εργαλείων, με τη θέσπιση του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης επιχειρηματικών χρεών, με την παροχή στήριξης στην διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων, την εκπαίδευση σε εξαγωγική τεχνογνωσία, τα προγράμματα κατάρτισης-επανεκπαίδευσης των ανέργων, και την προώθηση των διακρατικών σχέσεων και εμπορικών συμφωνιών.

Συγκεκριμένα, στα πλαίσια του ΠΕΠ ΔΜ έχουν ενταχθεί στο Νομό Καστοριάς 18 έργα πλην κρατικών ενισχύσεων, συνολικού προϋπολογισμού 19 εκατομ ευρώ. Ειδικότερα, στο Δήμο Καστοριάς χωροθετούνται 9 έργα συνολικού προϋπολογισμού 9,5 εκατομ ευρώ που αφορούν σε παρεμβάσεις επεξεργασίας υγρών λυμάτων, βελτιώσεις στην ποιότητα του πόσιμου ύδατος, βελτίωση των υποδομών υγείας και εκπαίδευσης, δημιουργία Κέντρου Κοινότητας και Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας κ.α.

Επίσης, όσον αφορά το ΤΑΜΥΔ θέλω να τονίσω πως στόχο έχει τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών τους προγραμμάτων στην ΠΔΜ, μέσα από τον σχεδιασμό των κατάλληλων χρηματοοικονομικών προϊόντων όπως ενδεικτικά ταμεία εγγυήσεων, ταμεία δανειοδοτήσεων, ταμεία μικροπιστώσεων και εγγυητικών επιστολών. Το ΤΑΜΥΔ έρχεται να συμπληρώσει το εθνικής εμβέλειας ΤΕΠΙΧ χρηματοδοτώντας δραστηριότητες ασύμβατες για το ΤΕΠΙΧ.

Επίσης, στο πλαίσιο δράσης της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece), και με δεδομένο ότι ο κλάδος της γούνας είναι ο μοναδικός από τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας που είναι κατά 99% εξαγωγικός, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα των Διεθνών Εκθέσεων του Οργανισμού η έκθεση HONG KONG INTERNATIONAL FUR & FASHION FAIR που πραγματοποιήθηκε στο Xονγκ Κόνγκ τον Φεβρουάριο 2017.

Επίσης, ο Enterprise Greece , υποστήριξε τόσο την 7η Διεθνή Έκθεση γούνας FUR EXCELLENCE IN ATHENS 2017(Αθήνα 30 Μαρτίου – 01 Απριλίου 2017) όσο και την 42η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, που θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας (4-7 Μαΐου 2017) αναλαμβάνοντας το κόστος διαμονής και μετακίνησης των προσκεκλημένων αγοραστών.

Συγχρόνως ως παράλληλο event των δύο εκθέσεων το πρόγραμμα της Διεύθυνσης των Εξαγωγικών Επιχειρηματικών Αποστολών του Οργανισμού για το 2017 περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων των αγοραστών του κλάδου γούνας από την Κορέα, τη Ρωσία και άλλες χώρες με εξαγωγικές ελληνικές. Η επιλογή των αγοραστών πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», το Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών και τα κατά τόπους αρμόδια Γραφεία ΟΕΥ.

Επιπροσθέτως, με γνώμονα την προώθηση του κλάδου της γουνοποιίας, σχεδιάζεται η διοργάνωση επιχειρηματικής αποστολής -δειγματισμού ελληνικής γούνας στη Κορέα κατά το 2ο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Τέλος, θα είναι τεράστιο το όφελος για την προβολή της ελληνικής γούνας κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης EXPO Astana 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Καζακστάν (10 Ιουνίου – 10 Σεπτεμβρίου) κατά την διάρκεια της οποίας προετοιμάζονται ειδικές εκδηλώσεις.

Δεδομένου ότι βασικά προβλήματα του κλάδου, όπως είναι το ολοκληρωμένο σχέδιο για τη γουνοποιία που ετοιμάζεται σε συνεργασία με την ΠΔΜ και αφορά την πιστοποίηση του προϊόντος με ελληνικό σήμα και την επεξεργασία προγράμματος χρηματοδότησης 500 θέσεων εργασίας, ή η ένταξη του κλάδου στα παραδοσιακά επαγγέλματα, ή η διαφοροποίηση του φόρου πολυτελείας αναλόγως του προϊόντος και η νομιμοποίηση του εκθετηρίου του Συνδέσμου Γουνοποιών Προφήτης Ηλίας, βρίσκονται σε διαδικασία επίλυσης, είμαι πραγματικά αισιόδοξος για το μέλλον της ελληνικής γουνοποιίας.

Είμαι διπλά αισιόδοξος, τόσο για το μέλλον της οικονομίας γενικά, όσο γιατί έχω εμπιστοσύνη στις δικές σας δημιουργικές δυνάμεις και επιχειρηματικές δεξιότητες για μία ανταγωνιστική ανάπτυξη του κλάδου και όλης της περιοχής.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλή συνέχεια

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit