ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.....-Ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Σε απάντηση-ευγενέστατου είναι αλήθεια-αναγνώστη:..-EcoLeft newsletter..-ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS.....-DG Education, Youth, Sport and Culture..-Οι 10 αλλαγές στον νόμο Κατσέλη..-κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ,Συγγραφέως-Δημοσιογράφου-Τουρκολόγου, ενδιαφέροντα άρθρα..-ΕNΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: η διεξαγωγή των πλειστηριασμών αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο..-Στέφανος Μάνος: Σε εξέλιξη «μυστικό» σχέδιο του Ν. Κοτζιά με την Αλβανία..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" νεώτερα..-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΗΜΕΡΙΔΑ..-Event Update | 2018 AHEPA Family Supreme Convention..-EU latest news..-U.S.A.'s interesting latest..-κ. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,Συγγραφεύς-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος γράφει....-Το γιαχνάκι: γιαχνερά χόρτα με πατάτες και με ή χωρίς χοχλιούς..-ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:ο πολιτικός που μας θυμίζει ακόμα πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ....-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Κάποιος ασχολήθηκε με την φυσιογνωμία του με δυσμενές σχόλιο.....-ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ......-Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω,τρία χρόνια μετά την "σιωπή"του..-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

κ. ΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΟΥ άρθρο..TΙΑΝΑ VS TΙΝΑ[1]

ή

Η καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση δεν είναιη μοίρα της ανθρωπότητας, γιατί υπάρχει η Εναλλακτική Λύσητης άμεσης-αταξικής δημοκρατίας
Γράφει ο Κώστας Λάμπος

claslessdemocracy@gmail.com,
Στον πρώιμο καπιταλισμό το κεφάλαιο είχε μια έδρα, ένα κέντρο, μια πατρίδα, με την έννοια ότι η συσσώρευση της λείας και των όποιων εμπορικών κερδών κατευθύνονταν πάντα, υπό τις ευλογίες βέβαια, του Πάπα ή του Πατριάρχη, της ‘εθνικής Εκκλησίας’, υπό την ‘αιγίδα’ του βασιλιά, ή του ‘αυτοκράτορα’ και πρωτίστως υπό την προστασία του ‘εθνικού στρατού’, προς την χώρα καταγωγής του από τον τόπο απόκτησής τους, την περιφερειακή χώρα, προς το Κέντρο, προς την μητροπολιτική χώρα[2]. Η πρόοδος της μετάβασης από την φεουδαρχία στον καπιταλισμό συνοδεύονταν με τη δημιουργία κι άλλων τέτοιων καπιταλιστικών κέντρων τα οποία αντιμετώπιζαν τις πιο αδύνατες χώρες του πλανήτη ως ενδοχώρα στην οποία επεκτείνονταν μοιράζοντάς τον με τη στρατιωτική βία σε αποικιοκρατικές σφαίρες επιρροής και αποκλειστικής εκμετάλλευσης.

Με την πάροδο του χρόνου, την πρόοδο των επιστημών και της τεχνολογίας επήλθε σημαντική βελτίωση των υποδομών, όπως μεταφορές, ενέργεια, επικοινωνίες και διάφορα άλλα συμπληρωματικά και αναγκαία δίκτυα, που διευκόλυναν την βελτίωση των μεθόδων παραγωγής μεγάλης κλίμακας. Αυτή η καινούργια πραγματικότητα συνέβαλε στο να δημιουργηθούν κι άλλα τέτοια καπιταλιστικά κέντρα η παραγωγή των οποίων κάλυπτε λίγο ως πολύ τις ίδιες ανάγκες και χρειάζονταν προφανώς τις ίδιες πρώτες ύλες από τους ίδιους τόπους, πράγμα που τα έφερε σε ανταγωνισμό και σύγκρουση, ανοίγοντας τον δρόμο για την κατάργηση της αποικιοκρατίας και την εμφάνιση του ιμπεριαλισμού, ως ενδοκαπιταλιστικής αντίθεσης η οποία καταλήγει σ’ έναν διεθνή ιμπεριαλιστικό καταμερισμό της εργασίας με μοναδικό κριτήριο την στρατιωτική ισχύ των ανταγωνιζομένων καπιταλιστικών κέντρων.

Αυτή η εξέλιξη αποκάλυψε ότι η σταθερά και ομαλά αναδυόμενη αντίθεση μεταξύ Κεφαλαίου και Εργασίας επισκιάστηκε από την οξύτερη αντίθεση-σύγκρουση μεταξύ Κεφαλαίων και ιδιαίτερα μεταξύ συνασπισμένων εθνικών Κεφαλαίων, η οποία παίρνει ραγδαία την μορφή των καταστροφικών πολέμων, μικρής-τοπικής και μεγάλης-παγκόσμιας κλίμακας που παρουσιάζονται με διαφορετικούς ιδεολογικούς μανδύες φασιστικού και στρατοκρατικού τύπου με τις οποίες η κάθε ιμπεριαλιστική μερίδα υπόσχεται στις κατεχόμενες από την αντίπαλη μερίδα χώρες, περιοχές και ηπείρους απελευθέρωση, με αντικειμενικό σκοπό την αποκλειστική οικονομική λεηλασία των φυσικών τους πόρων και των πληθυσμών τους. Η εμπειρία που απόκτησαν τα ανταγωνιζόμενα κεφάλαια ήταν ότι μετά από κάθε μικρή ή μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους στο τέλος και με σχετικούς πάντα όρους, ο μεγάλος κερδισμένος ήταν οι δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού χωρίς τις οποίες δεν μπορούσαν να οργανώσουν και να διεξάγουν ούτε την παραγωγή τους ούτε τους πολέμους τους, πράγμα που τις οδηγεί στην σταδιακή ωρίμαση μιας νέας κοινωνικής συνείδησης που αμφισβητεί όλο και εντονότερα τον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής και την αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία του, διεκδικώντας, μέσω της κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας πάνω στα μέσα παραγωγής, την επανενοποίηση της οικονομίας και της Φύσης με την κοινωνία στην μορφή της άμεσης-αταξικής[3]δημοκρατίας σε τοπική, περιφερειακή και οικουμενική κλίμακα.

Αυτή η προοπτική αποτελεί για τα επιμέρους εθνικά κεφάλαια πολύ μεγαλύτερη και συνολικότερη απειλή από ότι τα ανταγωνιστικά τους, γεγονός που τα οδήγησε στην ιδέα της παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου, με την έννοια της συσσωμάτωσής τους υπό την καθοδήγηση του σκληρού πυρήνα του με σκοπό να αντιμετωπίσουν όλα μαζί και ενιαία τις δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού που συνεχίζουν τη διαχρονική τους πορεία προς την κοινωνική ισότητα και αντί να τις εκμεταλλεύονται ανταγωνιζόμενα και χωριστά να τις ξεζουμίσουν συλλογικά και συνεργαζόμενα. Μοιάζει αυτή η ιδέα να προσπαθεί να θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο αντίστοιχο με το φρικιαστικό μυθιστορηματικόstory της Μαίρης Σέλλεϋ, που το 1818 παρουσίασε στο βιβλίο της: «Φράνκενστάιν, ή ο σύγχρονος Προμηθέας», σύμφωνα με το οποίο ένας σαλεμένος, προφανώς, νεαρός επιστήμονας προσπαθεί να δώσει ζωή σ’ έναν νεκρό κατασκευάζοντας ένα «ένα πλάσμα που είναι φτιαγμένο από μέλη και όργανα διαφόρων άλλων ανθρώπων».

Η σύγχρονη πραγματικότητα του ιστορικά νεκρού καπιταλισμού που προσπαθεί να ξαναζωντανέψει με γιατροσόφια και με τη βία οδήγησε πολλούς απολογητές του με κορυφαία την, κατά την ‘Αποκάλυψη’ του κατά πολλούς μόνιμα μαστουρωμένου Ιωάννη, ‘πόρνη της καπιταλιστικής κολάσεως’, την κατά κόσμον Μάργκαρετ Θάτσερ στην διατύπωση του δόγματος «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τον καπιταλισμό» εκτός από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, δηλαδή, την δια πυρός και σιδήρου παγκοσμιοποίησή του, για την συλλογική άμυνά του απέναντι στις δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού που επεξεργάζονται μεθοδικά και επίμονα την δική τους Νέα Εναλλακτική Λύση ενάντια στο Κεφάλαιο.

Από την στιγμή της σύλληψης το σχέδιο για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων μπήκε σε εφαρμογή με κύρια δύναμη κρούσης τον αμερικανισμό[4] και συμμέτοχους όλους τους ‘πρόθυμους συμμάχους του’ στο ΝΑΤΟ, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, στην Παγκόσμια Τράπεζα κ.λπ., κ.λπ. με αποτέλεσμα τον καπιταλιστικό Αρμαγεδδώνα σε Ανατολή και Δύση, σε Βορά και Νότο, που κόστισε εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, λεηλάτησε δεκάδες χώρες και ανάγκασε κάμποσες ακόμα ‘να μπουν στο σχέδιο για την παγκοσμιοποίηση’. Έμειναν όμως έξω από, και ενάντια σ’ αυτό, το σχέδιο πολλές ισχυρές καπιταλιστικές χώρες αρνούμενες τον πρωταγωνιστικό ρόλο του αμερικανισμού.

Με τον τρόπο αυτό φτιάχτηκε στο εργαστήρι της παγκόσμιας ηγεμονίας του αμερικανισμού ένας ‘νέος καπιταλισμός’, ένα νέο πλάσμα, φτιαγμένο από μέλη και όργανα διαφόρων άλλων, και όχι όλων των καπιταλισμών, που παρά τα φαινόμενα είναι βραδύνοο, δυσκίνητο, αναίσθητο και αυτοκαταστροφικό, γιατί, στην προσπάθειά του να εντάξει βίαια και να υποτάξει όσα μεγάλα και σημαντικά τμήματά του έμειναν έξω από το όραμα του δυτικού καπιταλισμού υπό τον αμερικανισμό, όπως αυτό της λεγόμενης κομμουνιστικής Κίνας, της παραπαίουσας, μεταξύ της αδέσμευτης-αντιιμπεριαλιστικής και φιλοϊμπεριαλιστικής πολιτικής, Ινδίας[5] και αυτό της νεοκαπιταλιστικής Ρωσίας, αναγκαστικά θα συντριβεί πάνω στον τεράστιο όγκο των αντιθέσεων, αντιφάσεων και αδυναμιών του. Αδυναμίες και ανεπάρκειες που θα ξεκολλήσουν αργά ή γρήγορα τις κοινωνίες, τις δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού από τις όποιες ψευδαισθήσεις τους, από τους θεοκρατικούς μύθους[6] και τα στασίδια, τις κερκίδες και τους καναπέδες, που θα τις ξεκολλήσουν από τον συμβιβασμένο εαυτό τους, από τα είδωλά τους, από τις ουσίες, τις ξεπερασμένες και άχρηστες ιδεολογικές ανοησίες και τις εξουσίες και θα πουν, ο καθένας άνθρωπος ξεχωριστά και όλοι μαζί, ότι ‘αυτός ο κόσμος της καπιταλιστικής βαρβαρότητας μπορεί και πρέπει να γίνει καλύτερος για όλους μας, αλλά όχι χωρίς εμάς, γιατί αυτός ο κόσμος είναι και δικός μας, είμαστε εμείς’.

Με αυτή την έννοια η τρέχουσα κίνηση του εκκρεμούς της ιστορίας προς τα ακροδεξιά, ως τραμπισμός, brexitisme, νεοσιωνισμός, νεοτσαρισμός, κιναζισμός[7] νεοϊσλαμισμός, νεογερμανισμός[8], λεπενισμός, ερντογανισμός, μπεμπεγκριλισμός, κ.λπ., κ.λπ., θα μπορούσε να είναι η τελευταία πριν την οριστική ήττα του καπιταλισμού[9] και την νέα ισορροπία σε μια μετακαπιταλιστική φάση της ανθρώπινης ιστορίας που θα κινείται ομαλά πάνω στο διαχρονικό και σταθερά εξελισσόμενο στρατηγικό όραμα των δυνάμεων της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού για την κοινωνική ισότητα, την άμεση-αταξική δημοκρατία[10] και τον οικουμενικό ουμανιστικό πολιτισμό[11], στοιχεία που αποτελούν και τους βασικούς προσδιοριστικούς παράγοντες του χαρακτήρα της αναγκαστικά και αναπόφευκτα επερχόμενης ουμανιστικής κοινωνικής επανάστασης.[1] There is a Νew Alternative (TIANA) versus ‘There is no Alternative’ (TINA)
[2] Για μια διεξοδική ανάλυση της θεωρίας Κέντρο-Μητρόπολη-Περιφέρεια βλέπε, Lambos Kostas D., Abhängigkeit und fortgeschrittene Unterentwicklung dargestellt am Beispiel der Landwirtschaft Griechenlands: Ein Beitrag zum Studium des (griechischen) Peripheren Kapitalismus und der alternativen Entwicklungsstrategien, R. G. Fischer Verlag, F/M 1981, καθώς επίσης και Λάμπος Κώστας,Εξάρτησηπροχωρημένη υπανάπτυξη και αγροτικήοικονομία της ΕλλάδαςΜια συμβολή στη μελέτη του (ελληνικού) περιφερειακού καπιταλισμού και των εναλλακτικών στρατηγικών ανάπτυξης, ΑΙΧΜΗ, Αθήνα 1983.
[3] Λάμπος Κώστας, Αταξική Δημοκρατία και Ουμανισμός στον 21ο αιώνα, στο συλλογικό τόμο: Η Άμεση Δημοκρατία στον 21οαιώνα, Νησίδες, Θεσσαλονίκη 2013.
[4] Λάμπος Κώστας, Αμερικανισμός και Παγκοσμιοποίηση. Οικονομία του Φόβου και της Παρακμής, ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ, Αθήνα 2009. Βλέπε επίσης, Λάμπος Κώστας, Ο αμερικανισμός, θανάσιμη απειλή για την ανθρωπότητα, στο: http://xaidarisimera.blogspot.gr/2014/07/blog-post_30.html»html
[5] Βλέπε, Bandyopadhyaya Jayantanuja, Τάξεις και εξωτερική πολιτική στην Ινδία, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, τεύχος 2/2004.
[6] Λάμπος Κώστας, Θεός και κεφάλαιο. Δοκίμιο για τη σχέση μεταξύ θρησκείας και εξουσίας, ΚΟΥΚΚΙΔΑ, Αθήνα 2015 και 2016.
[7] Λάμπος Κώστας, Κιναζισμός. Το ανώτατο στάδιο του πλιάτσικο-καπιταλισμού ή το πισωγύρισμα στο κατώτατο στάδιο του πολιτισμού; Πολίτες, τεύχος 21/Δεκέμβρης 2010.
[8] Lampos KostasNeogermanismus: Der neue AlptraumEuropasinhttp://lefthumanism.blogspot.com/2012/ καθώς επίσης Λάμπος Κώστας, Νεογερμανισμός. Ο νέος εφιάλτης της Ευρώπης; Πολίτες, τεύχος 35/Φεβρουάριος 2012 και 36/Μάρτιος 2012.
[9] Lampos Kostas, The End of Capital and the Future of Work, http://coto2.wordpress.com/2009/ 09/29/the-end-of-capital-and-the-future-of-work/,
[10] Λάμπος Κώστας 95.               Άμεση Δημοκρατία και Αταξική Κοινωνία. Η μεγάλη πορεία της ανθρωπότητας προς την κοινωνική ισότητα και τον Ουμανισμό, Νησίδες, Θεσσαλονίκη 2012.
[11] Λάμπος Κώστας, Από τον ευρωπαϊκό Ουμανισμό, στην καπιταλιστική βαρβαρότητα ή στον Οικουμενικό Ουμανισμό;Monthly Review, τεύχος Ιούνη 2009.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit