ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΕU:Defence cooperation: Council establishes Permanent Structured Cooperation (PESCO), with 25 member states participating..-N.Δ.:Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Σπυράκη ..-CANADA latest..-EcoLeft news letter..-ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ,δήλωση..-U.S.A's interesting latest..-Ν.Δ.:Σύνοψη της μελέτης εξειδικευμένων επιστημόνων ....-ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-ΝΟΜΟΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..-"ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ"-ΣτΕ:ενημερωτικά δελτία τύπου παρελθόντος Ιουλίου..-The voice of the European legal profession..-Η θέση της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας για τα συναινετικά διαζύγια-Επιστολή του Προέδρου Β. Αλεξανδρή στους βουλευτές..-oenet.gr:ενημερωτικό δελτίο ..-U.S.A.'s interesting latest..-RUSSIA's latest news..-FOREIGN AFFAIRS,newsletter..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Β ΕΝΙΖΕΛΟΥ,π. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ συνέντευξις..

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2016
Συνέντευξη Ευ. Βενιζέλου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο
Οι Πρόεδροι των ανωτάτων Δικαστηρίων και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Γενικός Επίτροπος των Διοικητικών Δικαστηρίων δεν είναι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των δικαστικών λειτουργών, υπάρχουν οι δικαστικές ενώσεις για την αποστολή αυτή.
Όταν έχει προηγηθεί συζήτηση, πολιτική καταγγελία, ότι την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης αποπειράται να την υπονομεύσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του, είναι τουλάχιστον αντιφατικό, αυτός ο οποίος έχει κατηγορηθεί για απειλή ως προς την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, δηλαδή ο κ. Τσίπρας, να καλεί τους ανώτατους δικαστές για να εμφανιστεί ως εγγυητής της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης. 
Υπάρχει ένα θέμα λόγω της στάσης της κυβέρνησης και αυτός που προκαλεί το θέμα και είναι ο θύτης έρχεται να εμφανιστεί ως κριτής, ως ουδέτερος εγγυητής των θεσμών. Και η στάση της ηγεσίας της δικαιοσύνης επίσης με προβληματίζει και με διεγείρει θα έλεγα, διότι εδώ υπάρχει ένα θεσμικό πρόβλημα τεράστιο, διότι δεν μπορεί να γίνονται δηλώσεις του τύπου «διασφαλίσαμε τις αποδοχές μας», γιατί είναι σαν να γίνεται μία «συναλλαγή» εντός εισαγωγικών, ότι σας διασφαλίζω τις αποδοχές για να δείτε τί φιλική είναι η κυβέρνηση απέναντι στη δικαιοσύνη όταν εκκρεμούν πολύ συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν την εφαρμογή του Συντάγματος. 
Για τα μισθολογικά των δικαστών έπρεπε να είναι οι ενώσεις, τα συνδικαλιστικά δηλαδή όργανα και έπρεπε να είναι και ο Υπουργός Οικονομικών για να γίνει σοβαρή συζήτηση για τα μισθολογικά. 

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας , τώρα.  Έχω μείνει άναυδος, διότι και μόνο η φράση ότι «υποχρέωση του δικαστηρίου είναι να αφουγκράζεται την κοινωνία» προκαλεί θεσμικό τρόμο.  Διότι η αποστολή της δικαιοσύνης δεν είναι να αφουγκράζεται την κοινωνία, αποστολή της δικαιοσύνης είναι να τηρεί τη νομιμότητα, να διασφαλίζει το κράτος δικαίου, να προασπίζεται τα δικαιώματα ακόμη και όταν αυτά είναι μειοψηφικά και είναι αντιπαθητικά για την κοινή γνώμη, διότι τα ζητήματα των δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου δεν κρίνονται πλειοψηφικά, δεν κρίνονται δημοκρατικά. 
Επίσης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο Πρόεδρος οποιουδήποτε δικαστηρίου ανώτατου ή δικαστηρίου της ουσίας δεν είναι προστάτης των δικαστών του, έχουν μία ψήφο όλοι.  Δεν έχουν ανάγκη από κηδεμόνα οι δικαστές, ιδίως οι ανώτατοι  δικαστές.  Ο Πρόεδρος συντονίζει, ο Πρόεδρος διευθύνει τη συζήτηση αλλά έχει μία ψήφο, όπως έχουν και όλοι οι άλλοι μετά ψήφου δικαστές του Συμβουλίου Επικρατείας. 
Υπήρξε μία ήττα της σοβαρότητος της χώρας, των θεσμών και των συνθηκών κάτω από τις οποίες διεξάγεται και ο διάλογος Κράτους και Εκκλησίας, διότι ο κ. Φίλης άνοιξε ένα θέμα με επιθετικό λόγο κατά της Εκκλησίας αμφισβητώντας την ιστορική συμβολή της, τη συμβολή της στους αγώνες του Έθνους, τη στιγμή που η κυβέρνηση είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για λόγους οικονομικούς και για λόγους θεσμικούς, για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη δικαιοσύνη, στα μέσα ενημέρωσης, αλλά κυρίως στην οικονομία, στη λειτουργία της αγοράς και αυτό τελικά έδωσε ως αποτέλεσμα η κυβέρνηση, η οποία είναι υποτίθεται ριζοσπαστική, να τα παίρνει όλα πίσω και να αποδέχεται τη θέση της Ιεράς Συνόδου.
Θεωρώ ότι είναι παράνομη η συγκρότηση της Επιτροπής Αναθεώρησης.
Διότι η κυβέρνηση δεν έχει αρμοδιότητα στα θέματα αναθεώρησης του Συντάγματος. Τα θέματα αναθεώρησης του Συντάγματος ανήκουν στην αποκλειστική αρμοδιότητα της Βουλής, δεν παρεμβαίνει η κυβέρνηση στην αναθεώρηση του Συντάγματος καθόλου.
Η χούντα μόνο έκανε δύο φορές, το 1968 και το 1973, επιτροπές δήθεν κοινωνικού διαλόγου για να υποκαταστήσει τη φιμωμένη και κατηργημένη Βουλή και έκανε δημοψηφίσματα –και το 1968 και το 1973– ως επίφαση δημοκρατίας για να νομιμοποιήσει δήθεν το δικτατορικό καθεστώς. 
Δεν έχουν γίνει τα 43 χρόνια της μεταπολίτευσης τέτοιου είδους θεσμικές αθλιότητες, δεν έχουν γίνει από καμία κυβέρνηση, από κανένα κόμμα, από κανέναν Πρωθυπουργό.
O Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας ο κ. Ράμμος θύμισε  χθες στην επιστολή που έστειλε παραλλήλως με την επιστολή της κ. Σακελλαροπούλου, της άλλης Αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, ότι το 1969 το Συμβούλιο της Επικρατείας δε δίστασε να δικάσει και να ακυρώσει τις απολύσεις των δικαστικών λειτουργών, υπό τον Μιχαήλ Στασινόπουλο.  Λοιπόν, βλέπετε πολλές αναφορές στο δικτατορικό καθεστώς. Είναι, δυστυχώς, πολλές οι αφορμές για συνειρμούς. 
Όσο η κυβέρνηση αυτή παραμένει και όσο το πλαίσιο μέσα στο οποίο κινούμαστε είναι το ίδιο, η χώρα θα απειλείται με καταστροφή.  Καταστροφή, επιμένω, οικονομική καταστροφή και θεσμική υπονόμευση.
Εμείς ως μεσαίος χώρος, ως Δημοκρατική Παράταξη, τί έχουμε τραβήξει όλα αυτά τα χρόνια; Το κάρο της εθνικής στρατηγικής, πληρώνοντας τεράστιο τίμημα, δυσανάλογα. Υπάρχει μία εθνική στρατηγική, σε αυτήν προσχώρησε η Νέα Δημοκρατία με καθυστέρηση, κάποια στιγμή προσχώρησε η ΔΗΜΑΡ, κάποια στιγμή είχε προσχωρήσει ο κύριος Καρατζαφέρης.  Προσχώρησε και ο ΣΥΡΙΖΑ εκ των υστέρων, αφού προκάλεσε τεράστια βλάβη, ανυπολόγιστη.  Τώρα ο ελληνικός λαός πληρώνει για τη βλάβη που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ το 2015 και θα πληρώνουμε δυστυχώς για χρόνια, γιατί το 2019 μπορεί να βρεθούμε εκεί που ήμασταν το 2014, μπορεί.
Εμείς διατυπώνουμε τη στρατηγική, η στρατηγική είναι αυτή που λέμε.  Όποιοι συμφωνούν με τη στρατηγική αυτή, είναι πραγματικά δημοκρατικές και ευρωπαϊκές δυνάμεις.  Όποιοι κλονίζονται, αμφιρρέπουν, ταλαντεύονται, ψεύδονται, εξαπατούν, δεν είναι πραγματικά.  Ο ηττημένος ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως και πρέπει να κληθεί να μετάσχει, όχι να αφεθεί να είναι αντιπολίτευση στα κεραμίδια και να παριστάνει ξανά το ριζοσπαστικό αντισυστημικό κόμμα.
Aλλά κανείς δεν μπορεί για λόγους μικροκομματικούς να την παρεμποδίσει, κανείς δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο,γιατί ούτε στο όνομα της αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να  παρεμποδιστεί η πορεία της χώρας, γιατί η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι φενάκη, είναι αδιέξοδο.  Τί θα γίνει, θα προχωρήσετε να οδηγήσετε τη χώρα πού, με μία καυτή πατάτα τεράστια.  Πρέπει να έχουμε συνείδηση των προβλημάτων, του τί πρόκειται να γίνει.  Δεν μπορεί, όμως, να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η ιθύνουσα δύναμη, χωρίς στρατηγική, χωρίς να υπάρχει συνοχή σε αυτό που λέγεται και σε αυτό που γίνεται.
'Εχω προτείνει την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην εκδήλωση του Κύκλου στη Θεσσαλονίκη, για το μέλλον της χώρας, συγκεκριμένα πράγματα.  Πρώτον, έχω προτείνει να ζητήσουμε με έναν τρόπο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να εγγυηθεί τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες.
Πρέπει να ζητήσουμε να ιδρυθεί θυγατρική τράπεζα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Ελλάδα, για την Ελλάδα. 
Όμως, για να δούμε συγκεκριμένα αυτά, πρέπει να διαμορφώσουμε προϋποθέσεις επαναδιαπραγμάτευσης του πλαισίου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών  σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!
Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit