ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ενδιαφέρον άρθρο.."Η λύση στην ομηρεία των μικρομεσαίων"


09:32 | 03 Σεπ. 2016

Γράφει ο κ. Γιώργος Παπασπυρόπουλος

"Ο ΟΑΕΕ στα χρόνια της κρίσης"

Εγγεγραμμένοι701.148
Οφειλέτες538.087
Εξ αυτών με διακοπή-επαγγέλματος-και-οφειλές241.367
Ενεργοί οφειλέτες  296.720
Πληρώνουν εισφορές κανονικά 163.061
Σύνολο οφειλών 12 δις

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ Οικολόγων Πράσινων με το που ήρθε στην εξουσία, αποποινικοποίησε τις οφειλές των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ – ρύθμισε σε 100 δόσεις τις οφειλές (με όρο όμως και την πληρωμή των τρεχουσών εισφορών) – ακολούθως ψήφισε νέο ασφαλιστικό νόμο που καταργεί στην πράξη τον ΟΑΕΕ αφομοιώνοντάς τον στο ενιαίο ταμείο και θέτοντας για πρώτη φορά αναλογικότητα στον υπολογισμό της εισφοράς βάσει του δηλωθέντος εισοδήματος. Ταυτόχρονα ξανα-έδωσε στους ανασφάλιστους ασφαλισμένους (δλδ την πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών που χρωστούν στο ταμείο και δεν έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη) το δικαίωμα στην υγεία που τους είχε αφαιρεθεί από τις προηγούμενες κυβερνήσεις.
Αυτά ούτε κατά διάνοια δεν επρόκειτο να γίνουν με κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ και υπουργούς σαν τον διώκτη της μαύρης-εργασίας-λόγω-κρίσης με …εκτέλεση (10.500 € το κεφάλι), terminator Γιάννη Βρούτση. Οι νεοφιλελεύθεροι έπνιξαν τους μικρομεσαίους, τους χρεοκόπησαν μαζί με τη χώρα και μετά τους ζητούσαν και τις παράνομες οφειλές με δίκες και καταδίκες.
Έχει λυθεί το πρόβλημα; Όχι βέβαια.
Η ρύθμιση των 100 δόσεων δεν λειτούργησε παρά τον υψηλό αριθμό δόσεων γιατί ακολούθησε την πεπατημένη – δεν ξεκαθάρισε τις νόμιμες από τις παράνομες χρεώσεις και έβαλε προαπαιτούμενο για την ρύθμιση την ταυτόχρονη πληρωμή των τρεχουσών ακόμη μη αναλογικών εισφορών).
Ο ΟΑΕΕ μέχρι την 1/1/2017 συνεχίζει να χρεώνει μη αναλογικά, υψηλότατες εισφορές και συνεχίζει να στέλνει τα δημιουργημένα στην κρίση χρέη στο ΚΕΑΟ για αναγκαστική είσπραξη.
Εκείνο με την σειρά του κατάσχει τραπεζικούς λογαριασμούς ελεύθερων επαγγελματιών πετώντας τους έξω από την μικρή αγορά που υπάρχει ακόμη και την επιβίωση.
Αλλά ακόμη και ο μικρομεσαίος που καταφέρνει να ανακάμψει, παραμένει όμηρος των υπέρογκων χρεώσεων που έχουν γίνει ληξιπρόθεσμες οφειλές και πρέπει αντί να επενδύσει στη δουλειά του να αποδίδει ότι κέρδος έχει στο χρεοκοπημένο ταμείο του αίσχους – όπως έχει καταντήσει τον ΟΑΕΕ η διακυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ.
Η ομηρεία αυτή πρέπει να σταματήσει εδώ (όπως έχουμε ξαναγράψει*), τα παράνομα δλδ βάρη στην μικρομεσαία επιχειρηματικότητα πρέπει να διαγραφούν ή πιο ευσχήμως να «παγώσουν» και μαζί τους οι κατασχέσεις και η αφαίρεση της όποιας ρευστότητας των ελεύθερων επαγγελματιών. Να δοθεί στους ΕΕ ασφαλιστική ενημερότητα με βάση μόνο την ανταπόκρισή τους στις τρέχουσες αναλογικές εισφορές από 1/1/2017 ώστε να μπορούν να ξαναδουλέψουν σε έργα δημοσίου ή να ωφεληθούν από προγράμματα ενίσχυσης της απασχόλησης, ΕΣΠΑ κλπ. Να ωφεληθούν δλδ εκείνοι/ες που περισσότερο το έχουν ανάγκη.
Οι δημοσιεύσεις στον Τύπο τις τελευταίες μέρες πυκνώνουν γύρω από σχετική προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει τους «θεσμούς» για λήξη της ομηρείας των μικρομεσαίων ελεύθερων επαγγελματιών με πάγωμα των οφειλών και συνταξιοδότηση με διαγραφή τους και αναλογική μείωση της σύνταξης. Αυτό είναι ένα ακόμη δείγμα ότι τα σχετικά υπουργεία δεν κωφεύουν απέναντι στην πραγματικότητα.
Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε όμως ότι πριν γίνει οποιαδήποτε τέτοια συμφωνία πρέπει να αφαιρεθούν οι μη αναλογικές χρεώσεις – το καπέλο του ΟΑΕΕ – για τα χρόνια της κρίσης καθώς και οι προσαυξήσεις που τους αναλογούν. Μετά μπορεί να γίνει κεφαλαιοποίηση των πραγματικών οφειλών και πάγωμα μέχρι την συνταξιοδότηση του ΕΕ. Είτε κανονική συνταξιοδότηση με κρατήσεις είτε μειωμένη με διαγραφή του αδύνατον να καλυφθεί ποσού της οφειλής.
Επίσης να διαχωριστεί η τήρηση οποιασδήποτε νέας ή παλαιάς ρύθμισης από την καταβολή των τρεχουσών εισφορών. Αν κάποιος μπορεί να καταβάλει δόσεις να συνεχίσει να αποπληρώνει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του. Είναι παραλογισμός να θεωρεί το ταμείο ότι έτσι εξασφαλίζει και τις τρέχουσες…. Απλά χάνει και τις δυο.
Η μικρομεσαία οικονομία είναι εδώ, έτοιμη να στηρίξει σαν ραχοκοκκαλιά ξανά την ανάκαμψη και την ανασυγκρότηση. Να προσφέρει χιλιάδες θέσεις εργασίας, τόσες που καμιά επένδυση από το εξωτερικό δεν μπορεί να φέρει. Αρκεί να ξεφύγει από την ομηρεία μιας πολιτικοοικονομικής ανωμαλίας που ήταν η συμπεριφορά του ΟΑΕΕ τα χρόνια της κρίσης απέναντι στους ίδιους τους ασφαλισμένους του.
Αυτό η πολιτική ηγεσία το γνωρίζει και όλα δείχνουν ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Σε αυτό δεν βοηθούν δηλώσεις κομματικών στελεχών ότι «τελείωσε η εποχή όπου κανείς ήταν αφεντικό του εαυτού του» (όλη η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα δλδ το 95% του ΑΕΠ από «αφεντικά του εαυτού τους» αποτελείται) ούτε κόντρες υφυπουργών με τους ανασφάλιστους και τους συλλόγους τους.
Οι μικρομεσαίοι οι κατεστραμμένοι από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έδωσαν ας θυμηθούμε με την ψήφο τους την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος με τη σειρά του οφείλει να τους θεωρήσει βασική δύναμη εφαρμογής του προγράμματός του για την ενδογενή παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μέσα σε ένα δυσοίωνο διεθνές οικονομικό περιβάλλον και την σπανιότητα διεθνών επενδύσεων.
Η επιβίωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ταυτίζεται με την επιβίωση και ανάκαμψη της χώρας και η επίλυση του προβλήματος που φόρτωσε ο ΟΑΕΕ πάνω της είναι εκ των ουκ άνευ αν θέλουμε να ξαναμιλήσουμε για την παραγωγή νέου πλούτου και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας από τις παραμένουσες ακόμη εν ζωή μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέχρι την δημιουργία ικανού αριθμού νέων επιχειρήσεων που θα σηματοδοτήσουν την βιωσιμότητα σε στέρεο παραγωγικό έδαφος και την ανάκαμψη. Για την ώρα μιλάμε για επανεκκίνηση και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει χωρίς να «επανεκκινήσει» αυτό που υπάρχει.

Το άρθρο ανήκει στον ιστότοπο https://lawyalty.wordpress.com και μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit