"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ

γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη

Και πήγα ως όφειλα. Να παρακολουθήσω το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών για περισυλλογή ύλης της επόμενης έντυπης έκδοσης. Το θέμα περιελάμβανε «αναμόρφωση του προϋπολογισμού» και άλλα πολλά θέματα όπως πάντα, εκτός βεβαίως ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. Αυτά δεν τα συζητούν ΠΟΤΕ. Είναι κάτι σαν… ταμπού! Περιμένουμε να τα λύσει η Θεία παρέμβαση. Από μόνη της!
Θα σας αναφέρω εδώ τα κυριότερα σημεία της χθεσινής συνεδρίασης όπως τα εισέπραξα και βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας.

Όμως, έρχεται έκτακτο –για χιλιοστή οκτακοσιοστή εννεακοστή τέταρτη φορά- το θέμα των εργαζομένων. Και βεβαίως συζητείται πρώτο και απασχολεί το δημοτικό συμβούλιο επι … τέσσερις ώρες. Ο πρόεδρος της πρώην πτωχευμένης ΚΕΔΑ και νυν –υπο κλείσιμο βάσει πρότασης Νόμου- ΚΕΠΕΔΑ κ. Αφουξενίδης έχει μηνύσει και απολύσει τρεις συνδικαλίστριες και εργαζόμενες -υφιστάμενους του μεταξύ άλλων και ..απλήρωτων. Τις απέλυσε επειδή τον μήνυσαν για κακούργημα και είναι αλήθεια ότι εάν βρισκόταν στην θέση του όταν τον ανεζήτησαν οι πολιτσμάνοι θα είχε ξημερωθεί στην φυλακή πράγμα που εμένα προσωπικά, δεν θα μου άρεσε, ούτε θα το έβρισκα σωστό. Δεν θα εξετάσω εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί, άλλωστε έχουν δημοσιευθεί πάρα πολλά για το θέμα.

Ο κ. Αφουξενίδης λοιπόν που –και αν ακόμα έχει δίκιο το χάνει με την συμπεριφορά και στάση του έναντι όλων- απέλυσε τις τρεις κυρίες σε μια επίδειξη δυνάμεως την ίδια στιγμή που έπρεπε να κάνει αυτοκριτική για το τι έχει καταφέρει ως πρόεδρος μιας δημοτικής επιχείρησης που απασχολεί κόσμο, έχει ήδη πτωχεύσει η πρώτη και πάει κατά διαόλου η δεύτερη που διοικεί. Εκανα εισήγηση τονίζοντας ότι «ανεξάρτητα από όλα τα άλλα, ένας Πρόεδρος μιας Επιχείρησης οφείλει εκτός από τις υποχρεώσεις του που προκύπτουν από το Καταστατικό να εξασφαλίζει εργασία στους υφισταμένους του, να φροντίζει για την αύξηση της παραγωγικότητός τους, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ και βεβαίως να «προστατεύει» τους εργαζομένους του εξασφαλίζοντας εργασιακή ηρεμία και παραγωγικότητα.Ο κ. Αφουξενίδης θα έπρεπε να κάνει αυτοκριτική-που δεν έβλαψε ποτέ κανένα- ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.»
΄Αγνωστα πράγματα για τον πρόεδρο της ΚΕΠΕΔΑ και βεβαίως και για όλους τους άλλους όσους εμπλέκονται στα κοινά και συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών. Με απειροελάχιστες εξαιρέσεις βεβαίως-βεβαίως!

Η συνεδρίαση κράτησε περίπου τέσσερις ώρες, έφερε στην επιφάνεια τον διχασμό των εργαζομένων σε δύο μαχόμενα μεταξύ τους «συνδικαλιστικά μέτωπα» με τον πρόεδρο να καλεί σε επιτόπου μαρτυρία «ποιόν απείλησε και ποιον τρομοκράτησε» σε μια πρωτοφανή επίδειξη άσκηση ψυχολογικής πίεσης έμπροσθεν όλων. Ξέρετε εσείς εργαζόμενο που θα τολμούσε να πεί ότι αμέσως ή εμμέσως «υπέστη βία εξουσίας» αφού τρείς συνάδελφοί του έχουν ήδη απολυθεί; Τα συμπεράσματα δικά σας.


Το σκηνικό δεκάρικης αγόρευσης του προέδρου για τις οικογενειακές του ρίζες-δεν αφορούν κανέναν μας- και για άλλα ευτράπελα μιας έκφρασης αλαζονείας σε πολύ μεγάλο βαθμό έχουν κατατάξει τον πρόεδρο της διαδημοτικής στο πεδίο των «ένας ακόμα από το σωρό» πρόεδρος των δημοτικών επιχειρήσεων.

Και για να σας δείξω το μέγεθος της αλαζονείας θα σας αναφέρω το εξής: είναι γνωστή η στάση της νυν δημαρχίας απέναντι του τοπικού τύπου. Όχι του ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του εκάστοτε δημάρχου, αλλά του Τύπου που κάνει καλά την δουλειά του και βοηθά τους δημότες να βγάλουν συμπεράσματα αντικειμενικά και δίκαια αλλά και να τους πληροφορεί για το πώς διαχειρίζεται η περιουσία και το μέλλον του. Γνωστά πράγματα μέχρι την…Ευρώπη!!
Ο κ. Κώστας Ζίγκηρης λοιπόν, ερωτά το σώμα και συγκεκριμένα τον δήμαρχο κ. Φωτιάδη, «ποιόν ακριβώς ιδιοκτήτη ιστοσελίδας και εκπρόσωπο Τύπου απεκάλεσε «κουκουλοφόρο» σε προηγούμενη συνεδρίαση». Και προκαλεί την απρεπή παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΠΕΔΑ με φωνές και χειρονομίες προς το Προεδρείο να σταματήσει τον κ. Ζίγκηρη (πράγμα που το κάνει επανειλημμένα και εναντίον του ΘΑΝΟΥ ΤΡΑΒΑΣΑΡΟΥ, του παλαιότερου και έντιμου δημοτικού συμβούλου ) αλλά και περιφρονητικές εκφράσεις και γκριμάτσες σε ένα απίστευτο ξέσπασμα «δημοκρατικότητας» και «σεβασμού» στους δημότες που ζητούν διευκρινήσεις που άπτονται της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητος τους. Αυτός είναι πρόεδρος δημοτικής επιχείρησης, διοικεί ανθρώπους και αποκαλείται «πρόεδρος». Ουδέν άλλο σχόλιο!

Ο κ. Κώστας Ζίγκηρης, συνεργάτης της εφημερίδας μας έχει πάει ΠΡΩΪ στο Νεκροταφείο Αχαρνών για ρεπορτάζ. Κάποια ημέρα πριν κανα δυο μήνες; Κάτι τέτοιο, την ημερομηνία δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Κρατά την φωτογραφική του μηχανή και θα φωτογραφίσει το πλήθος ανομιών και παρατυπιών που ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ συνεχίζουν να διαπράττονται εκεί σε βάρος του Περιβάλλοντος και των Νομίμων Διαδικασιών Επέκτασης Νεκροταφείων. Είναι όμως γνωστό ότι Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗ και δεν εφαρμόζεται (για όποιον έχει απορίες υπάρχουν πλήθος επισήμων εγγράφων που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές στην διάθεσή του). Ουτε είναι άγνωστο το όργιο στην πώληση τάφων που γίνεται εκεί. Και αυτό πασίγνωστο στο Πανελλήνιο.
Ενώ λοιπόν κρατά την φωτογραφική του μηχανή, τον πλησιάζουν δύο υπάλληλοι του νεκροταφείου και τον ρωτούν τι θέλει εκεί. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά, έχει φτάσει εκεί το τζίπ του κ. Σαββίδη –υπεύθυνου του νεκροταφείου- που ειδοποιήθηκε να καταφτάσει για να επιβλέψει προφανώς «την φωτογράφιση από …κατάσκοπο!!! της… στρατιωτικής περιοχής με τις αποθήκες των «top secret» μυστικών της χώρας που παραπλανητικά αποκαλείται ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ!!»!
Δεν ανέφερα τότε το γεγονός ούτε είχα πρόθεση να το αναφέρω τώρα. Όμως το να θελήσει να ριχτεί κατά του κ. Ζίγκηρη χθές στο δημοτικό συμβούλιο λέγοντας ότι «φωτογράφιζε» και «έφυγε το βράδυ σαν κλέφτης» είναι ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ, ΨΕΥΔΕΣ και τουλάχιστον ΑΤΟΠΟ. Δεν μπορείτε να λέτε από τη καρέκλα σας ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι κύριοι. Δεν είναι μάντρα οικοδομών ένα δημοτικό συμβούλιο. Σας το έχω πει: από το ακροατήριο ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!! Και κάθε δημότης έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πληροφορείται, να κρίνει, να επικρίνει ή να επιβραβεύει, να απορρίπτει ή να υιοθετεί. Τα μάλλα παραπάνω δικαιώματα έχει ένας δημοσιογράφος, το δικαίωμά του προκύπτει εκ του Συντάγματος, είναι σεβαστός και κάνει κοινωνικό έργο, κάθε δε παρέμβαση εναντίον του στοιχειοθετεί αιτία παραβίασης των ατομικών του δικαιωμάτων βάσει αποφάσεως των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων. Και εσείς που ασκείτε εξουσία ΚΡΙΝΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, είστε στην διάθεση και του τελευταίου δημότη που έχει κάθε δικαίωμα ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ!! Αν δεν θέλατε να κρίνεστε, ΝΑ ΚΑΘΟΣΑΣΤΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.

Δεν θα γράψω άλλα. Αναρωτιέμαι μόνο πως αισθάνονται όσοι βοήθησαν να εκλεγούν με ελάχιστες ψήφους αυτοί οι άνθρωποι αφέντες του τόπου. Πως αισθάνεται ο κ. Βρεττός, ο κ. Λέκκας και κάποιοι άλλοι αντικρίζοντας αυτή την άθλια εκπροσώπηση των δυνατοτήτων μιας πόλης 170000 κατοίκων; Τους αρέσει; Αναρωτιέμαι…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ και αδιαπραγμάτευτο: ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών εργάζεται και εξυπηρετεί ο,τιδήποτε άλλο εκτός από το συμφέρον της πόλης. Παραστάσεις θεατρικές, άθλιες και σε υψηλούς τόνους και δήθεν «αντιδικίες» της πλάκας, δεν πείθουν κανέναν. Είναι θαύμα το πώς η πόλη ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ. Πιστέψτε με… ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ!!

Στο περιθώριο μιας συνεδρίασης:

Κάποιος διεπίστωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως πιθανότητα να εκλεγεί δήμαρχος. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Εμ!! Δεν ακούτε τους δημότες που σας τα γράφουν στην ιστοσελίδα της ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αναμένεται έτερος υποψήφιος δημαρχαίος, «δοτός» από συγκεκριμένη παρέα. Μυαλό δεν βάζετε με τίποτα!!

Ανθεί στην αίθουσα το φαινόμενο της «κλάκας». Η «γαλαρία» που χειροκροτεί τον «δικό» της υποψήφιο ή .. πρόεδρο και είναι έτοιμη να «κόψει φλέβες» για τα «δίκαιά» του. Κατάντια!

Όποιος σοβαρός άνθρωπος παρακολουθεί τις συνεδριάσεις, φεύγει με την χειρότερη εντύπωση χαρακτηρίζοντας ολόκληρη την πόλη.

Προσήλθε κάποια στιγμή ο εργατικός και συμπαθής αντιδήμαρχος οικονομικών Άνω Λιοσίων κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΛΗΣ. Κάθησε δίπλα στον κ. Στριφτό, θεωρώ σημειολογικά. Δεν έκατσε πολύ. Έχασε την ευκαιρία να δει το χάλι μας σε ολοκληρωμένη εικόνα!!

Κατά τον δήμαρχο κ. Φωτιάδη και τον πρόεδρο της ΚΕΠΕΔΑ, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους στο δημοτικό συμβούλιο: α) όποιος αναδεικνύει τις παρατυπίες ή τα εγκλήματα κατά του περιβάλλοντος στον δήμο Αχαρνών είναι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ και «δεν αγαπά» τον δήμο!!» β) όποιος αναδεικνύει τα απρεπή και ανάρμοστα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, μισεί τον δήμο Αχαρνών!!!». Απίστευτα, πράγματα, απίστευτες συνεδριάσεις, απίστευτα λεχθέντα…

Μια λεβέντικη δήλωση του δημάρχου Αχαρνών κ. Φωτιάδη προς τους εργαζομένους: «..δεν περιμένω καμία απολύτως ψήφο από κανέναν σας, ούτε πρόκειται να κάνω κάτι για να την κερδίσω!». Και επειδή ΘΕΩΡΩ πως το πίστευε, αξίζει να το αναφέρω εδώ. Επειδή μου άρεσε και την εκτίμησα.

Ειδοποίηση προς κάποιους: οι μισθοφόροι σας ΔΕΝ θα σταθεί δυνατόν να σας «προστατεύσουν» από την ΑΛΗΘΕΙΑ παρά τις επιδεικτικές σας «επι τόπου σύντομες συνεδριάσεις».Να το θυμάστε. Να το ξέρετε. Αναμείνατε …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ