AΓΓΕΛΙΑ

αγγελία!!

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Αγγελία

Eξαιρετικά έμπειρη Δακτυλογράφος, εχέμυθη, υπεύθυνη, ορθογράφος, με άριστη γνώση Ελληνικής Γλώσσας(μονοτονικό).Για οποιονδήποτε χρειάζεται freelancer συνεργάτιδα στον τομέα αυτό και για οποιασδήποτε μορφής εργασία (συμπεριλαμβάνονται και απομαγνητοφωνήσεις), όσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι αυτή.

Επικοινωνία asaptype53@gmail.com


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.


Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Δευτερολογία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή..-

Δευτερολογία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης του Κόμματος για τη σύσταση Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τους Υπουργούς  Παναγιώτη Κουρουμπλή,
Ανδρέα Ξανθό και Παύλο Πολάκη

 

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2018

Κύριε Τσίπρα, η παρουσία σας στο ελληνικό Κοινοβούλιο δεν είναι σπατάλη χρόνου, είναι θεσμική σας υποχρέωση. Όταν το αντιληφθείτε αυτό, θα μπορέσετε ίσως να αντιληφθείτε για τη βασική διάκριση των εξουσιών την οποία με τόσο συστηματικό τρόπο, δυστυχώς, παραβιάζετε. Εδώ και πολύ καιρό, η Κυβέρνησή σας αποφεύγει συστηματικά τον Κοινοβουλευτικό έλεγχο. Υπάρχουν Υπουργοί σας οι οποίοι δεν έχουν έρθει ποτέ να απαντήσουν σε επίκαιρες ερωτήσεις  βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Ειδικά αναφέρω τον κ. Χουλιαράκη ο οποίος 15 φορές στη σειρά έχει αναβάλλει την παρουσία του σε αυτήν εδώ την αίθουσα. Είναι υποχρέωσή σας κ. Τσίπρα να βρίσκεστε εδώ να απαντάτε, να λογοδοτείτε στο Κοινοβούλιο και να δίνετε εκείνες τις απαντήσεις στον ελληνικό λαό, στα ερωτήματα τα οποία σας θέτουμε.

Ως προς τα ζητήματα ύφους στα οποία -για άλλη μια φορά- αναφερθήκατε: Πράγματι κ. Τσίπρα, εγώ δεν εκπαιδεύτηκα στα αμφιθέατρα των φοιτητικών αντιπαραθέσεων. Δεν χρειάζεται να υψώνω τους τόνους για να προσελκύω το εύκολο χειροκρότημα. Εσείς είστε πολύ έμπειρος σε αυτό, αλλά αυτό σας καθιστά και εξαιρετικά προβλέψιμο. Διότι κάθε φορά που αναφέρεστε στα περιβόητα ζητήματα ηθικού πλεονεκτήματος επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια χιλιο ειπωμένα επιχειρήματα ώστε να προκαλέσετε  -με «αυτιστικό» τρόπο- την ίδια αντίδραση της Κοινοβουλευτικής σας Ομάδας. Λοιπόν, κ. Τσίπρα, δεν θα δεχθώ καμία απολύτως υπόδειξη ούτε για το ύφος μου ούτε για τον τρόπο με τον οποίο αρθρώνω τον Κοινοβουλευτικό μου λόγο. Να απαντήσετε, αν έχετε τη δυνατότητα, στα επιχειρήματά μου.

Και ξεκινώ με τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής. Κύριε Τσίπρα  η δουλειά σας δεν είναι να κάνετε διαπιστώσεις και να μας λέτε ότι πράγματι υπάρχει μια ένταση της κλιμάκωσης της τουρκικής προκλητικότητας τους τελευταίους μήνες στο Αιγαίο. Αυτό το γνωρίζουν όλοι κ. Τσίπρα. Το ερώτημα είναι τι κάνετε γι’ αυτό; Πως προετοιμάζεστε για να αντιμετωπίσετε μια γεωπολιτική πραγματικότητα η οποία, είναι εμφανώς διαφορετική, από αυτή την οποία αντιμετωπίσαμε ως χώρα τις τελευταίες δεκαετίες; Αν έχετε την επιθυμία και την δυνατότητα να οικοδομήσετε ένα εθνικό μέτωπο συναίνεσης απέναντι σε αυτή την τουρκική προκλητικότητα. Αν έχετε την ειλικρίνεια να συνομιλήσετε με τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης για το πως μπορούμε  -πραγματικά- να αρθρώσουμε έναν ενιαίο λόγο και να αθροίσουμε δυνάμεις σε αυτή μας την προσπάθεια. Δεν το κάνετε. Και δεν το κάνετε σε καμία ευκαιρία. Και σπεύσατε να με κατηγορήσετε γιατί σας χαρακτήρισα επιπόλαιο στους χειρισμούς των θεμάτων εξωτερικής πολιτικής. Επαναλαμβάνω κ. Τσίπρα τον χαρακτηρισμό. Είσαστε επιπόλαιος.

Και ο τρόπος με το οποίον χειριστήκατε το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων κρύβει και επιπολαιότητα και μικροκομματική διάθεση. Διότι από την πρώτη στιγμή είχατε τη δυνατότητα, αν θέλατε, να εμπλέξετε τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης. Δεν το κάνατε. Συνομιλήσατε πρώτα με τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό και στη συνέχεια μιλήσατε με τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης. Διχάσατε συνειδητά τον ελληνικό λαό. Κατηγορήσατε και φωτογραφίσατε όλους τους συμπολίτες μας οι οποίοι διαδήλωσαν για τους δικούς τους λόγους την ευαισθησία τους γύρω από το ζήτημα της Μακεδονίας. Τους χαρακτηρίσατε, περίπου όλους, ως ακροδεξιούς, ως φασίστες, ως γραφικούς. Τους παρουσιάσατε ως όχλο. Αυτές είναι οι λέξεις που εσείς ο ίδιος χρησιμοποιήσατε. Σας είπαμε από την πρώτη στιγμή: γιατί μπαίνετε σε αυτή τη συζήτηση χωρίς να έχετε εξασφαλίσει την ελάχιστη αναγκαία προϋπόθεση για να υπάρχει μια κοινά αποδεκτή λύση που δεν είναι άλλη από την αλλαγή του Συντάγματος; Μας χλευάσατε πρώτα και μετά ήρθατε στην δική μας τη γραμμή. Για να έρθει τώρα ο κ. Ζάεφ, με περίσσιο θράσος, να ζητήσει την αλλαγή του ελληνικού Συντάγματος ως απάντηση σε αυτά τα οποία εμείς του είπαμε. Ήσασταν επιπόλαιος κ. Τσίπρα και παραμένετε επιπόλαιος στα ζητήματα αυτά.

Και μιας και κάνουμε αυτό το ζωντανό διάλογο στο Κοινοβούλιο -και φαντάζομαι ότι θα ξαναπάρετε το λόγο για να μου απαντήσετε- θα ήθελα την απάντησή σας στο μείζον θεσμικό ζήτημα το οποίο έθιξα και το οποίο αφορά τη σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας. Είναι ένα θεσμικό εργαλείο που εξασφαλίζει διακομματική συνέχεια και δίνει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση, γρήγορα και αποτελεσματικά, να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις. Πείτε μου , κ. Τσίπρα, θεωρείται ότι είναι σοβαρή η εικόνα μιας Κυβέρνησης στην οποία ο Υπουργός Εξωτερικών  διαφωνεί με τον Υπουργό Άμυνας για ένα κομβικής σημασίας εθνικό ζήτημα; Εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα μείζονος σημασίας, ζήτημα εξωτερικής πολιτικής. Όταν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, μαζί με τον Υπουργό Εξωτερικών, θα βρεθεί στην επόμενη Σύνοδο Κορυφής, μαζί σας στο ΝΑΤΟ, και θα κάθονται δίπλα δίπλα: ποιος θα εκφράζει την επίσημη θέση της ελληνικής Δημοκρατίας; Η αλήθεια, λοιπόν, κ. Τσίπρα, είναι ότι σήμερα όταν συνομιλείτε με τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό δεν συνομιλείτε ως Επικεφαλής Κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, συνομιλείτε ως Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Διότι το Κόμμα που σας παρέχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, οι ΑΝΕΛ, έχουν διαφορετική θέση σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα. Άλλα λέτε λοιπόν εσείς, άλλα λέει ο κ. Καμμένος. Και προσπαθείτε να μας πείσετε ότι αυτή είναι εικόνα σοβαρής Κυβέρνησης. Δεν είναι εικόνα σοβαρής Κυβέρνησης, κ. Τσίπρα, και έχετε προσωπικά την ευθύνη γι’ αυτό διότι επιλέγετε -όπως έχετε επιλέξει και στο παρελθόν- να συμπορευθείτε με έναν άνθρωπο -αφήνω ασχολίαστο το γεγονός ότι για άλλη μια φορά είναι απών όπως ήταν απών καθ’ όλη τη διάρκεια των εξελίξεων- με τον οποίον δεν σας ενώνει τίποτα ιδεολογικά πάρα μόνο η αγάπη για την εξουσία και την καρέκλα.

Τι σχέσεις έχετε εσείς κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που επικαλείστε τώρα το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς με  ένα λαϊκίστικο δεξιό, ακροδεξιό τολμώ να πω, σε ορισμένες εκφάνσεις του, μόρφωμα; Ένα πράγμα έχετε κοινό: τον εθνολαϊκισμό. Την εύκολη απλοποίηση όλων των αναλύσεων. Αυτά τα οποία σας ένωσαν στις πλατείες της αγανάκτησης όταν διεκδικούσατε την εξουσία. Ξέρετε, κ. Τσίπρα, εγώ δεν λέω άλλα πράγματα στην Αντιπολίτευση και άλλα πράγματα στην Κυβέρνηση. Εσείς που σπεύδετε τώρα να ζητήσετε την στήριξη του ΝΑΤΟ, πόση αξιοπιστία έχετε όταν ζητούσατε την αποχώρηση της χώρας από το ΝΑΤΟ, όταν ήσασταν στην Αντιπολίτευση, τη διάλυση του ΝΑΤΟ; Σας παίρνει νομίζετε κανείς στα σοβαρά; Και έρχεστε και μας λέτε ότι έχει αναβαθμιστεί ο γεωπολιτικός ρόλος της χώρας.

Μας μιλήσατε για δίαυλους επικοινωνίας. Πράγματι είναι σημαντικό να υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μέσω διπλωματικών υπηρεσιών, αλλά και η δυνατότητα, απευθείας, να σηκώσει ο ένας Πρωθυπουργός το τηλέφωνο και να μιλήσει με τον άλλον Πρωθυπουργό ή με τον άλλον Πρόεδρο. Ξέρετε, δεν αρκεί να υπάρχει ένα κόκκινο τηλέφωνο το οποίο διευκολύνει τεχνητά την επικοινωνία. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη. Και φοβάμαι κ. Τσίπρα πως αυτή η εμπιστοσύνη έχει διαρραγεί από μία προηγούμενη τηλεφωνική συνομιλία που είχατε με τον κ. Ερντογάν την επόμενη της άφιξης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών στην Ελλάδα για την οποία ποτέ δεν μάθαμε τι ακριβώς είπαμε και είπατε σε αυτή τη συνομιλία. Έχουμε ακούσει μία εκδοχή μόνο. Έχουμε ακούσει την εκδοχή του Τούρκου Προέδρου ο οποίος μας είπε ανοιχτά  - και δεν το διαψεύσατε ποτέ και σας παρακαλώ να το κάνετε τώρα, επιβάλλεται να το κάνετε - ότι του υποσχεθήκατε πως θα επιστρέψετε πίσω  τους αξιωματικούς, το συντομότερο δυνατόν. Την δική σας επίσημη εκδοχή για αυτή τη συνομιλία δεν την έχουμε ακούσει. Και εν πάση περίπτωση από την στιγμή που κρίνετε  -και αφού υπάρχει αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας- γιατί δεν τον αξιοποιήσατε και τώρα, κ. Τσίπρα; Καλέσατε τον Τούρκο Πρωθυπουργό, τον Τούρκο Πρόεδρο να εκφράσετε την αγανάκτησή σας για το γεγονός ότι δύο Έλληνες αξιωματικοί κρατούνται σήμερα σε φυλακές υψίστης ασφάλειας για ένα συνηθισμένο περιστατικό εισόδου στην Τουρκία; Ένα περιστατικό, το οποίο γνωρίζετε πολύ καλά, ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν λυνόταν σε επιχειρησιακό επίπεδό. Αφού λοιπόν κρίνετε, κ. Τσίπρα, ότι υπάρχει τέτοιου είδους δυνατότητα, αξιοποιήστε και αυτή τη φορά αυτό το δίαυλο επικοινωνίας ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν οι δύο αξιωματικοί στην Ελλάδα, όπως οφείλει να κάνει η Τουρκία. Και μην ασκείτε κριτική σε εμάς, λέγοντάς μας, ότι μετά την τηλεφωνική συνομιλία με τον κ. Γιλντιρίμ εμείς επισημάναμε ότι δεν θίξατε αυτονόητα, την πραγματικότητα ότι τα Ίμια είναι ελληνικά. Δεν υπήρχε στο δικό σας δελτίο τύπου. Αν θέλετε, λοιπόν, να ασκείτε κριτική σε κάποιον, ασκείστε στους συνεργάτες σας οι οποίοι ερμηνεύουν αυτά τα οποία είπατε εσείς με τον κ. Γιλντιρίμ και εκδίδουν τα αντίστοιχα δελτία τύπου.

Κλείνω με το ζήτημα των παρεμβάσεών σας στα ζητήματα της Υγείας. Κύριε Τσίπρα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Οι συμπολίτες μας που  παρακολουθούν τη σημερινή συνεδρίαση, θα θυμηθούν ορισμένα απλά πράγματα. Το πρώτο που θα θυμηθούν είναι ότι εσείς λέτε «όχι» στη σύσταση μιας Προκαταρκτικής Επιτροπής επειδή θέλετε να συγκαλύψετε τα πεπραγμένα των δικών σας Υπουργών όταν εμείς είπαμε «ναι» σε όλες τις Επιτροπές που εσείς έχετε προτείνει. Αυτό είναι το πρώτο το οποίο θα θυμούνται οι συμπολίτες μας από αυτή τη συζήτηση.

Δεύτερο, το οποίο θα θυμούνται, είναι ότι θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να μην διερευνήσει η Προκαταρκτική Επιτροπή  - η οποία ήδη συστάθηκε -  όλη την αλήθεια για τα δέκα πρόσωπα τα οποία εσείς επιλέξατε να εμπλέξετε σε αυτή την υπόθεση. Και θέλω την άποψή σας, κ. Τσίπρα και την δημόσια τοποθέτησή σας: πρέπει ή δεν πρέπει η Προκαταρκτική Επιτροπή να καλέσει τους τρείς προστατευόμενους μάρτυρες να έρθουν να καταθέσουν με ή χωρίς κουκούλα; Να μου απαντήσετε παρακαλώ. Εσείς τι πιστεύετε; Τώρα αφού δεν μας βγήκε η υπόθεση πάμε να βγάλουμε την ουρά μας απ’ έξω και μιλάμε για πολιτικές ευθύνες. Όχι δεν είναι έτσι τα πράγματα, κ. Τσίπρα. Έγινε λοιπόν αυτή η Προκαταρκτική Επιτροπή και οφείλετε να απαντήσετε δημόσια στο ελληνικό Κοινοβούλιο αν πρέπει ή όχι να κληθούν οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες για να μπορέσουν να διευκολύνουν την Επιτροπή στο δικό της καθήκον.

Τώρα κλείνω με μία τελευταία αναφορά στα ζητήματα του ηθικού πλεονεκτήματος. Κύριε Τσίπρα δεν είμαστε πια στο 2015 ούτε στο 2014. Θέλω να αναγνωρίσω ότι πράγματι όταν πολιτευτήκατε στους δρόμους της εύκολης οργής, με πλεόνασμα λαϊκισμού, μιλούσατε για το παλιό πολιτικό σύστημα. Πράγματι δεν είχατε κυβερνήσει ποτέ. Αν και σε πολλές από τις αμαρτίες της Μεταπολίτευσης ήσασταν συμμέτοχοι. Δεν σας θυμάμαι ποτέ να διαμαρτύρεστε για καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση συμμαζέματος του Δημοσίου όταν αυτές γινόντουσαν. Δεν σας θυμάμαι να διαμαρτύρεστε όταν περιορίσαμε την φαρμακευτική δαπάνη και δεν σας άκουσα βέβαια  - και σήμερα - να λέτε κουβέντα. Σπεύσατε να καλύψετε τον κ. Παπαγγελόπουλο, αλλά δεν είπατε κουβέντα για την επαίσχυντη τροπολογία με την οποία, ουσιαστικά, προωθείται η νομιμοποίηση των συμβασιούχων κατά παράβαση του Συντάγματος. Και βέβαια αναιρώντας το Προεδρικό Διάταγμα 164 το οποίο έθετε και θέτει εκείνες τις αυστηρές  προϋποθέσεις για να μονιμοποιηθούν συμβασιούχοι.  Λοιπόν, εσείς που χτίζετε σήμερα ένα νέο κομματικό στρατό, εσείς που κλείνετε το μάτι σε μονιμοποιήσεις, εσείς που θέλατε να δώσετε άδειες καναλιών σε διάφορους φίλους σας με εχέγγυα βοσκοτόπια, δεν μπορείτε να μιλάτε πια για κανένα ηθικό πλεονέκτημα. Κάηκε το ηθικό σας πλεονέκτημα μέσα στην τριετία της δική σας διακυβέρνησης. Δεν μπορείτε να μιλάτε πια για αυτά τα ζητήματα και θα σας συμβούλευα πραγματικά μην πάτε κ. Τσίπρα σε εκλογές με σκανδαλολογία στο κύριο μενού σας. Ξέρετε γιατί; Διότι αυτή είναι η απόλυτη ένδειξη της δική σας αδυναμίας. Είναι η πιο τρανταχτή απόδειξη ότι το success story το οποίο οικοδομείτε  - και το οποίο παρουσιάζετε στα διεθνή forum στα οποία σας καλούν - δεν το πιστεύετε ούτε εσείς. Δεν το πιστεύετε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει κανένα success story. Δεν υπάρχει διατηρήσιμη ανάκαμψη της οικονομίας. Δεν υπάρχουν επενδύσεις. Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος  από τα Μνημόνια γιατί μας έχετε ήδη φορτώσει δύο Μνημόνια με 5 δις πρόσθετα μέτρα. Όλα αυτά έχουν καταρρεύσει. Κάντε όμως μια προσπάθεια τουλάχιστον να κρατήσετε τον πολιτικό διάλογο στο επίπεδο που του αρμόζει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία -όμως το ξέρετε και εσείς- τρίτη ευκαιρία ο ελληνικός λαός δεν θα σας δώσει. Μετά τις επόμενες εκλογές, σε αυτά τα έδρανα θα κάθεστε 

Αθήνα, 8 Μαρτίου 2018


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει, αύριο Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 10:30, στη 2η Διεθνή Συνάντηση των Αθηνών για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ).

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit