(Οnline Newspaper edition:

2009-2015 http://politikinews.blogspot.com

2015-2021

http://politikinewsaaa.blogspot.com)


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...twenty years of reliability and objectivity!!!

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

(by MARIA CHADZIDAKIS VAVOURANAKIS,journalist- writer, professional blogger - e.mail: politikimx@gmail.com)


ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.


Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ. Επί χρόνια,κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης στους δημότες, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό,χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή
.
=Επί είκοσι χρόνια, πρόβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό.Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες τις μικρές της δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής,μακριά από κάθε «στήριξη» αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές».Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη,πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία, και σήμερα προχωρά στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρας μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζούν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.
Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσαετίας, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα,αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.


RAKIBUSTERS!!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ!!

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ προφίλ..


Για τον Ομότιμο Καθηγητή ΤΕΙ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΙΓΚΗΡΗ, σας έχω γράψει αρκετές φορές και άλλες τόσες σας έχω συστήσει να διαβάζετε το blog στο οποίο δημοσιογραφεί επι χρόνια,με ένα μοναδικό τρόπο:ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Αυτό το οποίο θα αργήσει να εκτιμήσει η πόλη, είναι η τεράστια  προσφορά του στην ενημέρωση του Πολίτη για την Αυτοδιοικητική παρουσία  του τόπου, το ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας διοικούν, ΠΩΣ ΖΟΥΝ και βιοπορίζονται, ΠΩΣ χρησιμοποιούν τον Δήμο και τις δυνατότητες που τους δίνουν οι πελάτες-ψηφοφόροι,πως η αλαζονεία, η έπαρση και η εκδικητικότητα σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους καταστρέφουν ζωές και οικογένειες…
Η δουλειά του Ομότιμου Καθηγητή, δεν «πληρώνεται» με τίποτα.Απαιτεί αμέτρητες ώρες, κόπο, γνώσεις,έρευνα.Δεν αμφισβητείται η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ικανότητα, η οποία θα αφήσει παρακαταθήκη ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Δήμο Αχαρνών.Μια ΠΟΛΥΤΙΜΗ παρακαταθήκη, που θα παραμείνει εσαεί ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ για το πώς έφτασε εδώ ο Δήμος Αχαρνών.
Να διαβάζετε το https://eleftherovima.wordpress.com. Αξίζει..
Ας δούμε όμως σήμερα το προφίλ του π. Δημάρχου Αχαρνών (άρα και ελεγχόμενου για τα πεπραγμένα του) κ.  ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ,όχι όπως ο ίδιος το προβάλλει, αλλά όπως η έρευνα του https://eleftherovima.wordpress.com το έφερε στο φώς:Μερικά αποσπάσματα θα βρείτε στο Acharnon Gordium Bond και ολόκληρο το συγκλονιστικό προφίλ θα το βρείτε εδώ:


«Ας δούμε όμως τι δε γράφει στο Βιογραφικό του.
Γεννήθηκε το 1955 και το 1973 τελείωσε το Λύκειο. Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία, στο Πανεπιστήμιο της Παβίας απέκτησε δίπλωμα  Πολιτικού Μηχανικού το 1985, δώδεκα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο !!
Στη συνέχεια η επόμενη ημερομηνία που αναφέρεται στο βιογραφικό του είναι το 1990.
Όμως το 1998-99 διορίστηκε στην ΕΥΠ ως στον κλάδο ΠΕ Ειδικών Τεχνικών ως Πολιτικός μηχανικός.
Στις εκλογές της 14ης Οκτωβρίου 1990 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΔΚΜ υπό τον Τάσο Μουστακάτο
Τον Ιούλιο του 1991 ο Σωτήρης Ντούρος, υπάλληλος της ΕΥΠ, μετά από αίτησή του και σύμφωνη γνώμη της Κοινότητας αποσπάται στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Παράλληλα ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων στο δήμο Αχαρνών.
Με διαδοχικές παρατάσεις της απόσπασής του παραμένει στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων μέχρι το 1995….
….Μια απόφαση του Υπουργού Αναπληρωτή Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου και του Υπουργού Εσωτερικών Άκη Τσοχατζόπουλου  στο πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου μάλλον δεν εκτελέστηκε. Ο δήμος Αχαρνών την εποχή εκείνη και αργότερα ήταν υπό τη “σκιά ” του Πάγκαλου.
Την ακρίβεια των πληροφοριών μπορεί να επιβεβαιώσει ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων Σάββας Βασιλειάδης, που ήταν την τελευταία περίοδο της απόσπασης του Σωτήρη Ντούρου Κοινοτάρχης της Κοινότητας Θρακομακεδόνων.
Αυτά δεν τα αναφέρει στο βιογραφικό του ο Σωτήρης, γιατί είτε ντρέπεται να πει ότι είναι υπάλληλος της ΕΥΠ, είτε γιατί δεν τον βολεύει πολιτικά. Ως υπάλληλος όμως της ΕΥΠ έπαιρνε το ειδικό επίδομα, το επίδομα ευθύνης και το στεγαστικό επίδομα, επιδόματα που δεν έπαιρνε ένας πολιτικός μηχανικός  στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Τα επιδόματα αυτά συμποσούμενα ήταν όσο ο βασικός μισθός.
Το 1996 ήταν πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ. Από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών προέκυψε:

Ο Σωτήρης ήταν και πρόεδρος της νεοσύστατης ΔΕΑΔΑ το 1993. Δυό χρόνια αργότερα η Αχαρνών (ΔΕΑΔΑ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ) με εταιρεία του Νικόλαου Κρημνιανιώτηδημιούργησαν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ,

Η ΔΕΑΔΑ, επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών, εισφέρει 1.000.000 δρχ. εταιρικό κεφάλαιο, όπως και οι άλλοι δύο εταίροι, αλλά δεν έχει καμία ανάμιξη στη διοίκηση!!
Από τότε φαίνεται ότι “κόλλησαν” Ντούρος και Κρημνιανιώτης.
Το έτος 1996 ο Σωτήρης αντικατάστησε τον Παναγιώτη Φωτιάδη στην ΠΕΔΦΑ....

…..Η εταιρεία το 2001 μετονωμάστηκε σε «ΑΕΡΙΟ ΠΟΛΗΣ Α.Ε.» και ο Σωτήρης έμεινε εκτός Δ.Σ. Το έτος 2011 η εταιρεία λύθηκε, αλλά ο δήμος Αχαρνών στον Κ.Α. 00-7511.006 έχει εγγράψει 14.381,36 € για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!!. Ο Σωτήρης δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.
Στις εκλογές του 1998  ο Τάσος Μουστακάτος ήταν υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής και άφησε στο “πόδι” του ως υποψήφιο δήμαρχο το Σωτήρη Ντούρο, (κλικ εδώ).
Το 1999 ο Σωτήρης εμφανίζεται στο Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξηςς Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ)
Επειδή ο Σωτήρης δεν είναι δημότης ή κάτοικος  Άνω Λιοσίων η μόνη περίπτωση συμμετοχής του στο Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑΛ είναι ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Αυτός ο φορέας ήταν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ.
Στην τροποποίηση του καταστατικό του  ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την εισφορά 7.000.000 δρχ από τον εταίρο “Αίας”. Ο Ν. Κρημνιανιώτης αναλαμβάνει εκπρόσωπός της εταιρείας και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Κρημνιανιώτης ορίζει τον Σωτήρη Ντούρο ως εκπρόσωπο του ΚΕΚ στη ΔΕΑΔΑΛ.
....Ο Σωτήρης ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 1998 και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης. Το 2001 άνοιξε η όρεξη του Τάσου Μουστακάτου για τη δημαρχεία στις εκλογές του 2002. Ανάγκασε το Σωτήρη να παραιτηθεί από το δήμο Αχαρνών. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών του δημοτικού  συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2001……
Στις 3/1/2011 ο δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος διόρισε γενικό γραμματέα του δήμου Αχαρνών τον Νικόλαο Κρημνιανιώτη, το συνεταίρο του!!
Το έτος 2006 ο Σωτήρης ήταν Τεχνικός Ασφαλείας στη Δημοτική Εταιρεία Τεχνικών έργων Δήμου Αχαρνών ….

…Στις εκλογές που ήταν συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ κεντρικό πρόσωπο σε στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μια και ο Ντούρος ήταν ο άνθρωπός του!!
Στις εκλογές αυτές ο Σωτήρης στον πρώτο γύρο πήρε 7737 ψήφους επί 28.474 εγκύρων ψηφοδελτίων. Τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του. Δήμαρχος στο δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Παπανίκας.
Στο ψηφοδέλτιο εκείνης της εποχής φιγουράρουν ονόματα που είναι στο δήμο σήμερα είτε ως σύμβουλοι, είτε ως βολεμένοι σε θέσεις περιφερειακά.
…Το 1999 ο Σωτήρης εμφανίζεται στο Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξηςς Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ)
Επειδή ο Σωτήρης δεν είναι δημότης ή κάτοικος  Άνω Λιοσίων η μόνη περίπτωση συμμετοχής του στο Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑΛ είναι ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Αυτό ο φορέας ήταν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ.
Στην τροποποίηση του καταστατικό του  ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την εισφορά 7.000.000 δρχ από τον εταίρο “Αίας”. Ο Ν. Κρημνιανιώτης αναλαμβάνει εκπρόσωπός της εταιρείας και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Κρημνιανιώτης ορίζει τον Σωτήρη Ντούρο ως εκπρόσωπο του ΚΕΚ στη ΔΕΑΔΑΛ.
Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 2004 που στις εκλογές νίκησε η Νέα Δημοκρατία και αντικαταστάθηκε.
Παρέμεινε όμως στην ΕΥΠ ως υπάλληλος.
Το έτος 2002 έγινε μέτοχος στην Ανώνυμη Εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΟΣ που είχε ο κ. Κρημνιανιώτης με το 20% του κεφαλαίου και ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος.
Επειδή το 2010 ήταν έτος δημοτικών εκλογών και ο Σωτήρης ήταν υποψήφιος δήμαρχος, για να μην υπάρχει κόλλημα εκλογιμότητας έκανε απόσπαση ή μετάταξη στο δήμο Φυλής με τότε δήμαρχο τον Δημήτριο Μπουραΐμη……


Αναγνώσατε εδώ όλο το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο
και να διαβάζετε τα άρθρα του:
https://eleftherovima.wordpress.com/2012/07/17/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CF%8E/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2019"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2021»: Eίκοσι ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Είκοσι χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..20 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit