ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

Aποσύραμε ρεπορτάζ,φωτογραφίες και πληροφόρηση σχετική με εταιρεία διαδικασιών επαναχρησιμοποίησης μεταχειρισμένων αγαθών επειδή συγκεκριμένη καταγγελία καταναλωτή στο GOOGLE+ την οποία επισήμως μας απέστειλε, την ανέφερε με συγκεκριμένους αναφερόμενους οργισμένους χαρακτηρισμούς μετά από ατυχή συνεργασία του μαζί της.Εξ αιτίας της συγκεκριμένης αυτής καταγγελίας,επιστέγασμα και άλλων παρεμφερών τηλεφωνικών τοιούτων,αποσύραμε κάθε αναφορά μας,ρεπορτάζ ή φωτογραφίες ως οφείλαμε.

Η εφημερίδα ζητά ειλικρινά συγγνώμη από τους καταναλωτές.


Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ προφίλ..


Για τον Ομότιμο Καθηγητή ΤΕΙ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΖΙΓΚΗΡΗ, σας έχω γράψει αρκετές φορές και άλλες τόσες σας έχω συστήσει να διαβάζετε το blog στο οποίο δημοσιογραφεί επι χρόνια,με ένα μοναδικό τρόπο:ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
Αυτό το οποίο θα αργήσει να εκτιμήσει η πόλη, είναι η τεράστια  προσφορά του στην ενημέρωση του Πολίτη για την Αυτοδιοικητική παρουσία  του τόπου, το ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μας διοικούν, ΠΩΣ ΖΟΥΝ και βιοπορίζονται, ΠΩΣ χρησιμοποιούν τον Δήμο και τις δυνατότητες που τους δίνουν οι πελάτες-ψηφοφόροι,πως η αλαζονεία, η έπαρση και η εκδικητικότητα σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους καταστρέφουν ζωές και οικογένειες…
Η δουλειά του Ομότιμου Καθηγητή, δεν «πληρώνεται» με τίποτα.Απαιτεί αμέτρητες ώρες, κόπο, γνώσεις,έρευνα.Δεν αμφισβητείται η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ικανότητα, η οποία θα αφήσει παρακαταθήκη ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Δήμο Αχαρνών.Μια ΠΟΛΥΤΙΜΗ παρακαταθήκη, που θα παραμείνει εσαεί ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΣ για το πώς έφτασε εδώ ο Δήμος Αχαρνών.
Να διαβάζετε το https://eleftherovima.wordpress.com. Αξίζει..
Ας δούμε όμως σήμερα το προφίλ του π. Δημάρχου Αχαρνών (άρα και ελεγχόμενου για τα πεπραγμένα του) κ.  ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ,όχι όπως ο ίδιος το προβάλλει, αλλά όπως η έρευνα του https://eleftherovima.wordpress.com το έφερε στο φώς:Μερικά αποσπάσματα θα βρείτε στο Acharnon Gordium Bond και ολόκληρο το συγκλονιστικό προφίλ θα το βρείτε εδώ:


«Ας δούμε όμως τι δε γράφει στο Βιογραφικό του.
Γεννήθηκε το 1955 και το 1973 τελείωσε το Λύκειο. Στη συνέχεια πήγε στην Ιταλία, στο Πανεπιστήμιο της Παβίας απέκτησε δίπλωμα  Πολιτικού Μηχανικού το 1985, δώδεκα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο !!
Στη συνέχεια η επόμενη ημερομηνία που αναφέρεται στο βιογραφικό του είναι το 1990.
Όμως το 1998-99 διορίστηκε στην ΕΥΠ ως στον κλάδο ΠΕ Ειδικών Τεχνικών ως Πολιτικός μηχανικός.
Στις εκλογές της 14ης Οκτωβρίου 1990 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΔΚΜ υπό τον Τάσο Μουστακάτο
Τον Ιούλιο του 1991 ο Σωτήρης Ντούρος, υπάλληλος της ΕΥΠ, μετά από αίτησή του και σύμφωνη γνώμη της Κοινότητας αποσπάται στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Παράλληλα ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων στο δήμο Αχαρνών.
Με διαδοχικές παρατάσεις της απόσπασής του παραμένει στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων μέχρι το 1995….
….Μια απόφαση του Υπουργού Αναπληρωτή Εξωτερικών Θεόδωρου Πάγκαλου και του Υπουργού Εσωτερικών Άκη Τσοχατζόπουλου  στο πολιτικό γραφείο του κ. Πάγκαλου μάλλον δεν εκτελέστηκε. Ο δήμος Αχαρνών την εποχή εκείνη και αργότερα ήταν υπό τη “σκιά ” του Πάγκαλου.
Την ακρίβεια των πληροφοριών μπορεί να επιβεβαιώσει ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Θρακομακεδόνων Σάββας Βασιλειάδης, που ήταν την τελευταία περίοδο της απόσπασης του Σωτήρη Ντούρου Κοινοτάρχης της Κοινότητας Θρακομακεδόνων.
Αυτά δεν τα αναφέρει στο βιογραφικό του ο Σωτήρης, γιατί είτε ντρέπεται να πει ότι είναι υπάλληλος της ΕΥΠ, είτε γιατί δεν τον βολεύει πολιτικά. Ως υπάλληλος όμως της ΕΥΠ έπαιρνε το ειδικό επίδομα, το επίδομα ευθύνης και το στεγαστικό επίδομα, επιδόματα που δεν έπαιρνε ένας πολιτικός μηχανικός  στην Κοινότητα Θρακομακεδόνων. Τα επιδόματα αυτά συμποσούμενα ήταν όσο ο βασικός μισθός.
Το 1996 ήταν πρόεδρος της ΔΕΑΔΑ. Από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών προέκυψε:

Ο Σωτήρης ήταν και πρόεδρος της νεοσύστατης ΔΕΑΔΑ το 1993. Δυό χρόνια αργότερα η Αχαρνών (ΔΕΑΔΑ) και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ) με εταιρεία του Νικόλαου Κρημνιανιώτηδημιούργησαν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ,

Η ΔΕΑΔΑ, επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών, εισφέρει 1.000.000 δρχ. εταιρικό κεφάλαιο, όπως και οι άλλοι δύο εταίροι, αλλά δεν έχει καμία ανάμιξη στη διοίκηση!!
Από τότε φαίνεται ότι “κόλλησαν” Ντούρος και Κρημνιανιώτης.
Το έτος 1996 ο Σωτήρης αντικατάστησε τον Παναγιώτη Φωτιάδη στην ΠΕΔΦΑ....

…..Η εταιρεία το 2001 μετονωμάστηκε σε «ΑΕΡΙΟ ΠΟΛΗΣ Α.Ε.» και ο Σωτήρης έμεινε εκτός Δ.Σ. Το έτος 2011 η εταιρεία λύθηκε, αλλά ο δήμος Αχαρνών στον Κ.Α. 00-7511.006 έχει εγγράψει 14.381,36 € για αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου!!. Ο Σωτήρης δεν πήρε χαμπάρι τι έγινε.
Στις εκλογές του 1998  ο Τάσος Μουστακάτος ήταν υποψήφιος Νομάρχης Ανατολικής Αττικής και άφησε στο “πόδι” του ως υποψήφιο δήμαρχο το Σωτήρη Ντούρο, (κλικ εδώ).
Το 1999 ο Σωτήρης εμφανίζεται στο Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξηςς Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ)
Επειδή ο Σωτήρης δεν είναι δημότης ή κάτοικος  Άνω Λιοσίων η μόνη περίπτωση συμμετοχής του στο Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑΛ είναι ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Αυτός ο φορέας ήταν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ.
Στην τροποποίηση του καταστατικό του  ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την εισφορά 7.000.000 δρχ από τον εταίρο “Αίας”. Ο Ν. Κρημνιανιώτης αναλαμβάνει εκπρόσωπός της εταιρείας και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Κρημνιανιώτης ορίζει τον Σωτήρη Ντούρο ως εκπρόσωπο του ΚΕΚ στη ΔΕΑΔΑΛ.
....Ο Σωτήρης ήταν δημοτικός σύμβουλος από το 1998 και επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης. Το 2001 άνοιξε η όρεξη του Τάσου Μουστακάτου για τη δημαρχεία στις εκλογές του 2002. Ανάγκασε το Σωτήρη να παραιτηθεί από το δήμο Αχαρνών. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα των πρακτικών του δημοτικού  συμβουλίου της 4ης Μαΐου 2001……
Στις 3/1/2011 ο δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος διόρισε γενικό γραμματέα του δήμου Αχαρνών τον Νικόλαο Κρημνιανιώτη, το συνεταίρο του!!
Το έτος 2006 ο Σωτήρης ήταν Τεχνικός Ασφαλείας στη Δημοτική Εταιρεία Τεχνικών έργων Δήμου Αχαρνών ….

…Στις εκλογές που ήταν συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΝ κεντρικό πρόσωπο σε στήριξη από το ΠΑΣΟΚ ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, μια και ο Ντούρος ήταν ο άνθρωπός του!!
Στις εκλογές αυτές ο Σωτήρης στον πρώτο γύρο πήρε 7737 ψήφους επί 28.474 εγκύρων ψηφοδελτίων. Τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του. Δήμαρχος στο δεύτερο γύρο ο Δημήτρης Παπανίκας.
Στο ψηφοδέλτιο εκείνης της εποχής φιγουράρουν ονόματα που είναι στο δήμο σήμερα είτε ως σύμβουλοι, είτε ως βολεμένοι σε θέσεις περιφερειακά.
…Το 1999 ο Σωτήρης εμφανίζεται στο Δ. Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξηςς Δήμου Άνω Λιοσίων (ΔΕΑΔΑΛ)
Επειδή ο Σωτήρης δεν είναι δημότης ή κάτοικος  Άνω Λιοσίων η μόνη περίπτωση συμμετοχής του στο Δ. Σ. της ΔΕΑΔΑΛ είναι ως εκπρόσωπος κοινωνικού φορέα της περιοχής. Αυτό ο φορέας ήταν το ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ.
Στην τροποποίηση του καταστατικό του  ΚΕΚ ΕΥΠΥΡΙΔΕΣ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας με την εισφορά 7.000.000 δρχ από τον εταίρο “Αίας”. Ο Ν. Κρημνιανιώτης αναλαμβάνει εκπρόσωπός της εταιρείας και Γενικός Διευθυντής. Ο κ. Κρημνιανιώτης ορίζει τον Σωτήρη Ντούρο ως εκπρόσωπο του ΚΕΚ στη ΔΕΑΔΑΛ.
Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 2004 που στις εκλογές νίκησε η Νέα Δημοκρατία και αντικαταστάθηκε.
Παρέμεινε όμως στην ΕΥΠ ως υπάλληλος.
Το έτος 2002 έγινε μέτοχος στην Ανώνυμη Εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΝΗΘΟΣ που είχε ο κ. Κρημνιανιώτης με το 20% του κεφαλαίου και ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος.
Επειδή το 2010 ήταν έτος δημοτικών εκλογών και ο Σωτήρης ήταν υποψήφιος δήμαρχος, για να μην υπάρχει κόλλημα εκλογιμότητας έκανε απόσπαση ή μετάταξη στο δήμο Φυλής με τότε δήμαρχο τον Δημήτριο Μπουραΐμη……


Αναγνώσατε εδώ όλο το εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο
και να διαβάζετε τα άρθρα του:
https://eleftherovima.wordpress.com/2012/07/17/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B3%CF%8E/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit