(Οnline Newspaper edition:

2009-2015 http://politikinews.blogspot.com

2015-2021

http://politikinewsaaa.blogspot.com)


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...twenty years of reliability and objectivity!!!

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

(by MARIA CHADZIDAKIS VAVOURANAKIS,journalist- writer, professional blogger - e.mail: politikimx@gmail.com)


ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.


Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ. Επί χρόνια,κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της.
Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης στους δημότες, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό,χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή
.
=Επί είκοσι χρόνια, πρόβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι αυτό.Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες τις μικρές της δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής,μακριά από κάθε «στήριξη» αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής «υποστηρικτές».Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη,πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία, και σήμερα προχωρά στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρας μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζούν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.
Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσαετίας, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα,αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.


RAKIBUSTERS!!! ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΝΟΤΟ!!

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

Αcharnon Gordium Bond

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ,δημιουργός του επερχόμενου blog 


Aυτό το Μέσο, δεν ήρθε για να γίνει άλλο ένα στα ήδη πολύ καλά υπάρχοντα. Ήρθε για να αρχίσει το άνοιγμα της φούσκας με το πύον που έφτασε τις Αχαρνές να τις γνωρίζει η Υφήλιος για την υπερχρεωμένη  πόλη με τους πάμπλουτους "άρχοντες" που παρά λίγο να κάνει μεγάλη ζημιά στην χώρα.

Ήρθε για να ανοίξει μια τρύπα στον περίκλειστο «ασκό του Αιόλου της διαφθοράς στην πόλη» που παραμένει έτσι, με όπλο την ΟΜΕΡΤΑ της συνενοχής.
Τι εννοώ;
Εγώ π.χ., δεν απαλλοτρίωσα ποτέ οικόπεδο στο δεκαπλάσιο της αξίας του έτσι ώστε η «προμήθεια» να δοθεί ευχαρίστως και να με δέσει εσαεί με τον «πάροχο» έτσι ώστε να μην μπορώ ΠΟΤΕ να τον «δώσω» και να γίνω δια βίου όμηρος και σκλάβος του.
Η δε ‘προμήθεια’ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, αφού ποτέ κανείς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ δεν θα την αναζητήσει .
ΚΑΙ ΔΕΝ  ΘΑ  ΦΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, παρά ίσως μόνο στον λογαριασμό Τραπέζης μου, Ελληνικό ή…της αλλοδαπής. 
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Δεν ζήτησα ΠΟΤΕ θέση στον Δήμο έτσι ώστε να οφείλω δια βίου «ευγνωμοσύνη» στον δήμαρχο που θα με προσλάβει -ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ- και τον οποίο ατύπως θα δεσμευόμουν να υπηρετώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Μοιραία, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ «νυν» δήμαρχο του οποίου θα είμαι ΕΧΘΡΟΣ μέχρι να κουρελιαστεί και να φύγει για να ξαναέρθει ο «ευεργέτης» και «αφέντης» μου που μου έδωσε την θέση.
Ποτέ δεν επέτρεψα κάτι τέτοιο στον εαυτό μου.
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Από τότε που γεννήθηκα, ΠΟΤΕ δεν έφαγα ψωμί ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ….κοινώς, ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Δεν σέρνομαι σε «επικερδείς περίγυρους» και δεν αποκτώ ιδιαίτερες φιλίες με δημάρχους,Τοπικές, Βουλευτές, εκπροσώπους της Κυβέρνησης για να με «ελεήσουν» με χάρες, θέσεις, ή άλλα προνόμια. 
Οσους εκτιμώ, τους εκτιμώ για αυτό που είναι, και θα τους βρίσκετε πάντα μέσα στην Εφημερίδα. 
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

«Παιδί» του ιδιωτικού τομέα που διαχειρίστηκε δις-με περγαμηνές που δεν αρέσκομαι να τις σουλατσέρνω δώθε-κείθε προς εντυπωσιασμόν κανενός-πεδίο που δεν βρέθηκε κανείς επί 35 χρόνια να με τίψει για το ότι χρησιμοποίησα «μία δραχμή» που δεν απόκτησα με  προσωπική προσπάθεια και κόπο.
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Εχω μια τεράστια  λίστα με φίλους και ανθρώπους που με εκτιμούν,και μια πολύ-πολύ-πολύ μικρότερη ΕΧΘΡΩΝ που ανήκουν ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ στον χώρο της  Αχαρναϊκής Αυτοδιοίκησης και σε κάτι βρωμοαπατεώνες-παλιανθρώπους που ζουν εδώ κλέβοντας το δημόσιο.
Τιμή μου και οι δύο λίστες.
Αρα..δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Ο χαρακτήρας μου, οφείλεται στην οικογένειά μου,και ειδικότερα στον παππού μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, Αγωνιστή της Αντίστασης (με την γενναία ΟΜΑΔΑ ΒΗΣΣΑΡΑΚΗ) και Λεβέντη και στους αγωνιστές της ζωής γονείς μου: ΑΝΔΡΕΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ εκ Ρεθύμνης και ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, εξ Αχαρνών.
Τιμή μου …

Μέχρι να πεθάνω,θα κυνηγάω αλύπητα κάθε έναν που ΑΔΙΚΕΙ αθώους κάνοντας χρήση θέσεων, προνομίων  και τίτλων που τους ανήκουν για λίγο και ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ παραβαίνουν Νόμους με σαφώς επαναλαμβανόμενη και χυδαία εφαρμοζόμενη ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ με ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΟΥΛΗΣ ΒΙΑΣ, σίγουροι ότι κανείς δεν θα τους καταδώσει αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
Εγώ όμως..δυστυχώς για τους ίδιους, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

Και βεβαίως ούτε εις βάρος μου θα επιτρέψω ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ και διεφθαρμένες συμπεριφορές, επειδή αγωνίστηκα και αγωνίζομαι για τον τόπο που γεννήθηκα βάλλοντας κατά της διεφθαρμένης τοπικής διοίκησης των Αχαρνών, και «πρέπει να πληρώσω το τίμημα» σε άχρηστους, μισθοφόρους και ελεεινούς παραβάτες κάθε Νόμου που ορίζει το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αυτά, τα έκρινα σκόπιμο να τα γράψω πριν καταχωρήσω το επόμενο άρθρο του ιστότοπου "Acharnon Gordium Bond" που θα ακολουθήσει  αφού  ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ, αναφέρεται σε μια μικρή ομάδα ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ που δεν υπηρετούν τους δημότες, αλλά τον δήμαρχο που τους έδωσε θέση στον Δήμο, συμπεριφέρονται ως καίσαρες, καταστρέφουν ανθρώπους και οικογένειες ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ, με όπλο την προστασία του πρώην αρχονταίου  που τους έδωσε θέση.

Να μην το χάσετε.

ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει κάνει την ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ μέχρι σήμερα καταδεικνύοντας ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ.

Γιατί…Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, απαιτεί ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ. 
Και οι Γενναίοι, δεν μας περισσεύουν σήμερα.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
Εκδότις Εφημερίδος στον Δήμο Αχαρνών απο το έτος 2000

*Τα άρθρα του Acharnon Gordium Bond θα αποστέλλονται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε παραλήπτες που ενδείκνυται να γνωρίζουν και σε Υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2019"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2021»: Eίκοσι ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Είκοσι χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..20 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit