ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..- "ΕΝ.ΕΡΓΑ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» Παράρτημα Νομού Ευβοίας..-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ-ενημέρωση ΚΑΠΗ..-Συνέντευξη Νίκου Δένδια, τ. Υπ.Π.τ.Π..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:"Φίλιππος Ηλιάδης: Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους ! ! !"..-"ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ηλεκτρονικό φύλλο,ante portas! Eδώ,σας εύχεται μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ".....-U.S.A.'s latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

"Lawyalty" νέες δημοσιεύσεις


Νέα δημοσίευση στο Lawyalty
Γιατί δεν κήρυξε χρεοκοπία η Ελλάδα;

από nomokrator

Γιατί δεν κήρυξε χρεοκοπία η Ελλάδα; Η χώρα επέμεινε να πληρώνει τις δόσεις του χρέους σε βάρος της ανάπτυξης και δεν προσέφυγε στην Λέσχη των Παρισίων όπου μετά από διαπραγματεύσεις θα πλήρωνε το 30%. Οι ευθύνες των πολιτικών. Γράφει ο Τ. Μίχας. Δημοσιεύθηκε: 30 Μαΐου 2017 του Τάκη Μίχα* Το ερώτημα που θα θέσουν οι … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γιατί δεν κήρυξε χρεοκοπία η Ελλάδα;.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 1 Ιουνίου 2017 στο 02:55


GENES, LEGITIMACY AND HYPERGAMY: THE ECONOMICS OF MARRIAGE

από nomokrator


GENES, LEGITIMACY AND HYPERGAMY: ANOTHER LOOK AT THE ECONOMICS OF MARRIAGE In order to credibly “sell” legitimate children to their spouse, women must forego more attractive mating opportunities. This paper derives the implications of this observation for the pattern of matching in marriage markets, the dynamics of human capital accumulation, and the evolution of … Συνεχίστε να διαβάζετε το GENES, LEGITIMACY AND HYPERGAMY: THE ECONOMICS OF MARRIAGE.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 1 Ιουνίου 2017 στο 02:40


Πλεόνασμα 100 εκατ. ευρώ περίπου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 Ο ΕΦΚΑ

από nomokrator

Πλεόνασμα 100 εκατ. ευρώ περίπου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 Ο ΕΦΚΑ Από τα τελευταία στοιχεία του υπουργείου Εργασίας -προηγούμενης εβδομάδας- προκύπτει ότι από τα 1.422.259 ειδοποιητήρια σε ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ που αφορούσαν περίπου 508 εκατ. ευρώ, τελικά εισπράχτηκαν γύρω στα 307 περίπου εκατ. ευρώ. Έτσι, όσον αφορά το σύνολο των Ταμείων, η εισπραξιμότητα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πλεόνασμα 100 εκατ. ευρώ περίπου κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 Ο ΕΦΚΑ.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 31 Μαΐου 2017 στο 18:02


Residence permit for foreigners homeowners in Greece

από nomokrator


Residence permit for foreigners homeowners in Greece According to Article 20 L. 4251/2014 (see older Laws 3978/2011 and 4146/2013) Greece now provides the possibility of granting a five-year residence permits to third-country nationals who are homeowners and investors of worth at least € 250,000 in Greece. Beneficiaries of entry and residence of five years are: … Συνεχίστε να διαβάζετε το Residence permit for foreigners homeowners in Greece.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 29 Μαΐου 2017 στο 19:34


Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

από nomokrator


Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: Τι πρέπει να γνωρίζετε Δημοσιεύθηκε: 25 Μαϊου 2017, 10:58 , Τελευταία Ενημέρωση: 25/05/2017, 11:10 Στις 3 Αυγούστου του 2017 τίθεται σε ισχύ ο νέος Νόμος 4469/2017 για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, που προβλέπει μία διαδικασία ρύθμισης όλων των οφειλών μια επιχείρησης προς το σύνολο των πιστωτών, δηλαδή τράπεζες, εφορίες, τελωνεία, δήμους, ασφαλιστικά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών: Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε..

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 26 Μαΐου 2017 στο 15:03


Εξωδικαστικος : Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές

από nomokrator


Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές Της Νένας Μαλλιάρα Σε πλήρη αλλαγή οδεύει το σκηνικό των "κόκκινων" δανείων, βάζοντας νέα δεδομένα για τους οφειλέτες με καθυστερούμενες οφειλές τις οποίες δεν έχουν ρυθμίσει με την τράπεζά τους. Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί από τον Αύγουστο και κατόπιν οι πωλήσεις "κόκκινων" … Συνεχίστε να διαβάζετε το Εξωδικαστικος : Αλλάζουν όλα από τον Αύγουστο για τους δανειολήπτες με οφειλές.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 26 Μαΐου 2017 στο 14:58


Πληρώστε τον λογαριασμό σας κε Σόιμπλε και δρόμο…

από nomokrator


Πληρώστε τον λογαριασμό σας κε Σόιμπλε και δρόμο... Παπακασόλας Κωνσταντίνος Εδώ και πολύ καιρό έχουν πάψει οι δικαιολογίες για οποιονδήποτε και πρώτα και καλύτερα για τον Σόιμπλε. Οι ελληνικές κυβερνήσεις τα δύο στρατόπεδα μνημονιακών και αντιμνημονιακών έκαναν ήδη πάρα πάρα πολλά στην Ελλάδα. Όχι ότι δεν υπάρχουν κάποια στραβά να διορθωθούν αλλά είναι τα μισά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Πληρώστε τον λογαριασμό σας κε Σόιμπλε και δρόμο….

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 24 Μαΐου 2017 στο 16:29


«Die Linke»: Να μπει φόρος περιουσίας στην Ελλάδα

από nomokrator


«Die Linke»: Να μπει φόρος περιουσίας στην Ελλάδα Για περιουσία άνω των €500.000 συμπεριλαμβανομένων και ακινήτων ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/02/2014 14:05 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 03/02/2014 16:53 Την επιβολή φόρου περιουσίας στους πλούσιους Έλληνες ζητά η αντιπρόεδρος του γερμανικού κόμματος Die Linke Σάρα Βάγκενκνεχτ με αφορμή την αποκάλυψη του περιοδικού «Der Spiegel», ότι ο γερμανός υπουργός οικονομικών προετοιμάζει … Συνεχίστε να διαβάζετε το «Die Linke»: Να μπει φόρος περιουσίας στην Ελλάδα.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 24 Μαΐου 2017 στο 16:27

4187

από nomokrator


Το βρώμικο γερμανικό παιχνίδι 17/03/2017 από Βασίλης Βιλιάρδος . Οι λύκοι δεν χορταίνουν ποτέ, όσα πρόβατα και αν κατασπαράξουν – ελπίζοντας να καταλάβουν οι Έλληνες ότι, έχουν πληρώσει πια για τις δικές τους ευθύνες πανάκριβα, καθώς επίσης πως οι δανειστές δεν θα σταματήσουν ποτέ, εάν οι ίδιοι δεν τους σταματήσουν. «Αυτό που συμβαίνει … Συνεχίστε να διαβάζετε το .

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 24 Μαΐου 2017 στο 16:40


Γιατί δεν χρηματοδότησαν την Ελλάδα οι Έλληνες;

από nomokrator


Γιατί δεν χρηματοδότησαν την Ελλάδα οι Έλληνες; Παπακασόλας Κωνσταντίνος Πριν 6 ώρες κ 25 λεπτά Μια λεπτομέρεια που δεν της δόθηκε πολύ σημασία είναι ότι το 2009 το δημόσιο χρέος λίγο πριν την κρίση ήταν 295 δις ενώ ταυτόχρονα οι καταθέσεις εντός Ελλάδος ήταν 245 δις. Και άλλες τόσες στην Ευρώπη. Αν δε, πάρουμε το … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γιατί δεν χρηματοδότησαν την Ελλάδα οι Έλληνες;.

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 29 Μαΐου 2017 στο 15:28


ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΛΛΑΓΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ (2017)

από nomokrator


ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΛΛΑΓΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Η αστική ανάπτυξη: Η βαρύτερη κατάρα που βαρύνει τον τόπο και ονομάζεται «αστική ανάπτυξη», η έλλειψη της οποίας αποκλείει κάθε ανάπτυξη και πρόοδο. Έτσι εμφανίζεται α)Το μοναδικό φαινόμενο στον κόσμο να φιλοξενείται το 50% του εθνικού πληθυσμού στο μόλις 2% του εδάφους της!. … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΜΕΤΑΦΟΡΑ-ΑΛΛΑΓΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ (2017).

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 23 Μαΐου 2017 στο 02:07

ΣΤΕ 1880/2016 [απαλλοτριωση ακινητου εντος σχεδιου και εντος αρχαιολογικου χωρου και αποζημιωση για στερηση χρησης]

από nomokrator


ΣΤΕ 1880/2016 [ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΧΡΗΣΗΣ] Νομολογία Διάφορα, Πολιτιστικό Περιβάλλον Περίληψη -Κατά την έννοια των διατάξεων, οι οποίες περιέχουν ολοκληρωμένο πλέγμα ρυθμίσεων για το θέμα της αποζημίωσης του ιδιοκτήτη ακινήτου, επί του οποίου επιβάλλονται μέτρα περιοριστικά της ιδιοκτησίας με σκοπό την προστασία των στοιχείων του πολιτιστικού […]

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 26 Απριλίου 2017 στο 04:26

Συγχώνευση Ποινών άρθρο 551 Κ.Π.Δ.

από nomokrator


Συγχώνευση Ποινών άρθρο 551 Κ.Π.Δ. Με το συγκεκριμένο άρθρο, παρέχεται η δυνατότητα σε αυτόν που έχει καταδικαστεί με πολλές αποφάσεις, να ζητήσει να συγχωνευτούν αυτές σε μία απόφαση. Η εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου έχει ως αποτέλεσμα, ο καταδικασθείς με πολλές αποφάσεις να εκτίσει μικρότερη ποινή από το πραγματικό άθροισμα των ποινών όλων των αποφάσεων που […]

Ανάγνωση του υπολοίπου άρθρου

nomokrator | 26 Απριλίου 2017 στο 19:21

Νέα δημοσίευση στο Νίκος Χειλαδάκης


ΜΕ 100 TIR ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης Την νέα οργή της Άγκυρας προκαλεί η είδηση ότι οι Αμερικανοί όχι μόνο δεν άκουσαν τον Ερντογάν στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσουν να ενισχύουν τους Κούρδους με όπλα, αλλά αντίθετα προσχωρούν σε νέα μεγάλη, για πολλούς γιγάντια, ενίσχυση των κουρδικών δυνάμεων που επιχειρούν στην Συρία. … Συνεχίστε να διαβάζετε το ΜΕ 100 TIR ΦΟΡΤΗΓΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
Νίκος Χειλαδάκης | Μαΐου 24, 2017 στο 8:07 πμ

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit