ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

"Ο ΟΨΙΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ": απο τον "kentrodexios

Ο ΟΨΙΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ, Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ

ellada-katastrofh-gkrizo.jpg
Η ακόλουθη ανάλυση δεν αφορά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη του οποίου η ψυχή ακολουθεί το δικό της συμπαντικό διάβα – ολοκληρωτικά άγνωστο σε εμάς εδώ στη γη – όπως ισχύει για όλες τις ψυχές ανεξαιρέτως.
Η ανάλυσή μας αφορά στη συμπεριφορά των γήινων όντων που πλημμυρισμένα από πάθη και ατέλειες χτίζουν καριέρες και αφηγήματα, όταν ο εκλιπών αδυνατεί πλέον να απαντήσει ή οι οικείοι του, για λόγους που δεν ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.
Εξηγούμαστε:
Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει για παράδειγμα το πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – μνημονιακός υπουργός, που εκθειάζει το έργο του Κων/νου Μητσοτάκη. Είναι ο τύπος που πούλησε ως πολιτικό προϊόν την πλούσια (με ξένα δανεικά) παροχολογία του Παπανδρεϊσμού και τώρα στα χρόνια του Μνημονίου βρίσκει συναρπαστική την προ 25 ετών και βάλε προτεινόμενη μεταρρύθμιση του εκλιπόντος, που ο ίδιος τότε τον χαρακτήριζε νεοφιλελεύθερο, ανάλγητο και πολιτικό εξαρτημένο από τα συμφέροντα.
Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ελαφρών ή καθόλου ηθών, παράφρων ακροδεξιός, που έζησε στιγμές (και) αυτός Μνημονιακής δόξας ως υπουργός στο πλευρό του Παπαδήμου και του Σαμαρά και που όμως στον προηγούμενό του βίο έχτισε προφίλ επάνω στις ύβρεις κατά των τζακιών και των «οικογενειών» που ρήμαξαν τη χώρα.
Πολλές οι γραφικότητες και οι γραφικές πολιτικές καρικατούρες που ξεδιάντροπα παρήλασαν στα κανάλια ή κυριολεκτικά βίασαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθώντας να ταυτιστούν με τον πολιτικό ρεαλισμό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που όμως τα προηγούμενα χρόνια πολέμησαν ανήκοντες σε άλλα στρατόπεδα.
Όλοι αυτοί σήμερα, προσπαθούν να ξεπλύνουν και να αναστήσουν το Μνημονιακό τους πρόσωπο που περνά μέσα από τις λέξεις «λιτότητα, μέτρο, σύνεση, μεταρρύθμιση» που είχε κάποτε ως σημαία του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, βλέποντας τότε, ότι το σαθρό κράτος του Ανδρέα Παπανδρέου θα είχε μία τραγική κατάληξη για την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί οι πολιτικά άθλιοι, σήμερα, παραμένουν υβριστές του Κώστα Καραμανλή (και των υποστηριχτών του) γιατί τον αντιλαμβάνονται ως μόνο ικανό παίχτη (ευρύτατα κοινωνικά αποδεκτό) να γυρίσει την παρτίδα και να χαλάσει την Μνημονιακή εξάρτηση. Γιατί, δεν μπορεί κανείς να καταλάβει, πώς αυτοί οι Μνημονιακοί υπάλληλοι υμνούν τις αλήθειες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και υβρίζουν τις αλήθειες ή χλευάζουν τον πατριωτισμό του Κώστα Καραμανλή. Αν όμως ο Κώστας Καραμανλής δήλωνε λάτρης του Μνημονίου ή των «νταβατζήδων» σίγουρα θα άλλαζαν γνώμη.
Δεν μπαίνουμε στον κόπο να αναφερθούμε στις ιστορίες και τα κοσμητικά επίθετα που ακολουθούσαν όλη την οικογένεια Μητσοτάκη από τους σημερινούς όψιμους Μητσοτακικούς. Τα βίντεό τους βρίσκονται όλα στο διαδίκτυο.
Ζούμε τον απόλυτο πολιτικό σουρεαλισμό. Ζούμε την πιο άγρια εποχή λαϊκισμού.
Το Μνημόνιο πέθανε με τον Τσίπρα για μερικούς μήνες και αναστήθηκε μετά το πέρας της λεβέντικης διαπραγμάτευσης. Πιο άγριο, πιο λυσσαλέο, κατασπαράζει περιουσίες και ψυχές στο διάβα του.
Το πολιτικό διεφθαρμένο σύστημα, αντιλαμβάνεται πως για να παραμείνει στην εξουσία, πρέπει να γίνει υπάλληλος των δανειστών και ποια καλύτερη ευκαιρία από το θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να ξεπλυθεί μέσα από κουβέντες και έννοιες άγνωστες και να λειτουργήσει ως νέα σχολή του Σικάγο με έδρα την Αθήνα και να κρατηθεί επάνω στο άρμα του υιού του εκλιπόντος που και αυτό ακολουθεί πιστά τις Γερμανικές γραμμές.
Η Μνημονιακή παλιγγενεσία, που βρίσκει στρατιώτες και στο χώρο της λεγόμενης αριστεράς – γιατί το είδαμε και αυτό, οι νεοκυβερνήτες να υποκλίνονται στο συστημικό ρεαλισμό του πρώην πρωθυπουργού – θα έχει άδοξο τέλος.
Η σωτηρία της Ελλάδας δεν περνά μέσα από τη σωτηρία των αριθμών αλλά των ανθρώπων. Γιατί όταν σωθούν οι αριθμοί των ολίγων δεν θα υπάρχουν ούτε οι υπηρέτες. Οι αριθμοί δεν κάνουν επανάσταση, οι άνθρωποι ναι.
Το παραμύθι του όψιμου Μητσοτάκισμού έχει ένα Δράκο! Και λέγεται Αντώνης Σαμαράς. Όλοι αναφέρουν πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να συνεχίσει το έργο του. Κανείς όμως δεν λέει (εκ των όψιμων) ποιος έκοψε το δρόμο του, ποιος έστειλε την Ελλάδα στα χέρια και πάλι του άρρωστου ΠΑΣΟΚ που βύθισε περαιτέρω την Ελλάδα στα σκάνδαλα και τη διαφθορά. Εκεί περίεργα σταματά η ιστορία. Κανείς δεν λέει ποιος για χάρη συμφερόντων – ΟΤΕ – έριξε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Γιατί; Η απάντηση είναι εύκολη. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έγινε και αυτός Μνημονιακός πρωθυπουργός υπηρετώντας πιστά το Μνημόνιο και το λαϊκισμό.
Εκεί είναι που ξεβρακώνονται ξεδιάντροπα οι όψιμοι Μητσοτακικοί.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί, δεν υπάρχει Ελληνικό πατριωτικό ρεαλιστικό σχέδιο σωτηρίας. Το σύστημα, προσπαθεί να κρατηθεί στο Μνημονιακό τρένο του πόνου για τους πολλούς. Εκεί επάνω γίνονται πολλά εθνικά εγκλήματα.
Ο Προκόπης Παυλόπουλος, τονίζει πως οι αποφάσεις του Eurogroup δεν έχουν Ευρωπαϊκή νομιμοποίηση, γιατί το όργανο αυτό είναι άτυπο και μη θεσμοθετημένο.
Η δυναμική της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και συντάγματος, καταλύονται από ένα άτυπο όργανο, που οι Μνημονιακές κυβερνήσεις υπηρετούν καταχρηστικά. Και όλο αυτό το έκτρωμα, θέλει το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ να αθωώνεται ως το έσχατο άλλοθι για το άνευ όρων ξεπούλημα της πατρίδας.
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Συνεχίζουμε την αφύπνιση.
ΦΩΣ!!!
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit