ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Καταπέλτης ο ΠτΔ για τα Σκόπια, ενώπιον Eλληνοαμερικανικών και Aμερικανοεβραϊκών οργανώσεων: Εάν δεν συμμορφωθούν, θα πληρώσουν το τίμημα!..-U.S.A.'S latest..-ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ για το Πολυνομοσχέδιο..-μιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδι..-CANADA newest..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Καμάκια και Ισλαμιστές..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ newsletter..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..-ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ..-Αγόρευση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια....-13th Athens Animfest..-Σ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..-
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Ελληνο-γερμανικό πρότζεκτ Golden City - Mυστήριο Κανάλι.

 Ελληνο-γερμανικό πρότζεκτ Golden City - Mυστήριο Κανάλι.


Πρόκειται για μια ηλεκτρονική γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελευσίνα και την Βρέμη της Γερμανίας. Κάμερες καταγράφουν σε μόνιμη βάση -μέχρι τις 16/7- ό,τι συμβαίνει στο παραλιακό κέντρο πολιτισμού "Golden City" στην Βρέμη και στο παλιό αναψυκτήριο του Ο.Λ.Ε. στην Ελευσίνα και το προβάλλουν αντίστροφα στις δύο μεγάλες οθόνες που έχουν στηθεί στις δύο πόλεις, δίνοντας έτσι την εντύπωση ενός κοινού χώρου.


Golden City - Μυστήριο Κανάλι
Ένα παραλιακό κέντρο πολιτισμού σε Ελευσίνα και Βρέμη
που μέσα από μουσική, ιστορίες, έρευνες και περφόρμανς 
ανοίγει ένα ζωντανό διάλογο ανάμεσα στους πολίτες της Ευρώπης
  
10 Ιουνίου με 16 Ιουλίου 2017
“Golden City“ - Βρέμη (Γερμανία)
και "Μυστήριο Κανάλι" - Ελευσίνα (Ελλάδα)

Από τις 10 Ιουνίου μέχρι τις 16 Ιουλίου ένα ιδιότυπο πολιτιστικό κέντρο, κατά το ότι βρίσκεται το μισό στην Ελευσίνα και το άλλο μισό στη Βρέμη, ανοίγει τις πύλες του και συνδέει μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων τους κατοίκους δύο διαφορετικών πόλεων της Ευρώπης. Πρόκειται για το “Golden City - Μυστήριο Κανάλι”, που στηρίζεται σε ιδέα της Γερμανίδας μουσικού και σκηνοθέτη Frauke Wilhelm, η οποία συνεργάστηκε με τους καλλιτέχνες από την Ελλάδα Δήμητρα Γκλιάτη, Νάντια Καβουλάκου, Δημήτρη Μπαμπίλη, Τατιάννα Πίττα και Adrian Frielingκαι την Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Για ένα μήνα περίπου, οι δύο χώροι συνδέονται ζωντανά μέσω Skype και οι καλλιτέχνες σε Ελευσίνα και Βρέμη παρουσιάζουν από κοινού ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για αυτήν την ιδιαίτερη “συνομιλία”, που περιλαμβάνει μικρότερες και μεγαλύτερες "παραστάσεις", υπαίθρια δρώμενα και συναντήσεις μουσικών σχημάτων, εργατικών σωματείων, τοπικών συλλόγων κ.α. Τραγούδι, χορός, συζητήσεις και διαδραστικά παιχνίδια χαρακτηρίζουν αυτή την ιδιότυπη επικοινωνία ανάμεσα στους κατοίκους της Βρέμης και της Ελευσίνας. Επιπλέον, οι θεατές-συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τη ζωή τους, τη δουλειά τους, να μοιραστούν ιστορίες της πόλης τους, αλλά και τα όνειρα και τις ανησυχίες τους για την Ευρώπη. Κάθε βραδιά στηρίζεται σε υλικό που προέκυψε από την έρευνα των καλλιτεχνών στις δύο πόλεις και σε συνεντεύξεις τους με τους κατοίκους.  

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

ΙΟΥΝΙΟΣ
Σάββατο 10 Ιουνίου, 21:00 : Εγκαίνια

Το «Μυστήριο Κανάλι» ανοίγει και μας συνδέει με το “Golden City” της Βρέμης. Ένα γλέντι με τραγούδι, χορό και αφηγήσεις λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στην Ελευσίνα και τη Βρέμη.

Κυριακή 11 Ιουνίου, 21:00 : «Τα μυστήρια και οι μύθοι των δύο πόλεων»

Οι ιστορίες της Δήμητρας, της Περσεφόνης, των Ελευσινίων Μυστηρίων και της βιομηχανικής ανάπτυξης της πόλης συνυφαίνονται με τις ιστορίες εργαζομένων και θαμώνων των θρυλικών μπαρ του λιμανιού της Βρέμης από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60.

Τρίτη 13 Ιουνίου, 10:00: «Παλιά παραδοσιακά παιδικά ομαδικά παιχνίδια»

Παιδιά από την Βρέμη και από την Ελευσίνα γνωρίζονται μεταξύ τους παίζοντας ελληνικά και γερμανικά παιχνίδια που παίζονταν παλιά στις αλάνες και στις γειτονιές των δύο πόλεων.

Τετάρτη 14 Ιουνίου, 21:00: «Ειδική βραδιά με ειδική μουσική από ειδικές μπάντες»

Οι "DUO KEVINSKI" από τη Βρέμη, και το συγκρότημα "The Eleusis Band" του Τηλέμαχου Μούσα από το Ειδικό Γυμνάσιο Ελευσίνας σε μια πολύ ειδική μουσική συνάντηση.
  
Πέμπτη 15 Ιουνίου, 21:00: Αυτοσχέδιο μουσικό γλέντι -Lokalrunde

Πώς γίνεται ένα γλέντι μέσω skype; Στο πλαίσιο της δημιουργικής ανταλλαγής, η ελληνογερμανική συμμαχία  θα δοκιμάσει το αδύνατο: ένα αυτοσχέδιο μουσικό γλέντι (στα γερμανικά Lokalrunde) από απόσταση!

Παρασκευή 16 Ιουνίου, 21:00: Μεταμόρφωση - Νέα ζωή στα παλιά κτίρια

Η επανάχρηση ανενεργών βιομηχανικών χώρων είναι κεντρικό ζήτημα των βιομηχανικών πόλεων σήμερα. Έλληνες και Γερμανοί αρχιτέκτονες συνδιαλέγονται με σημεία αναφοράς την Ελευσίνα και τη Βρέμη.

Κυριακή 18 Ιουνίου, 18:00: Ανοιχτά μικρόφωνα - ελληνογερμανική "βουλή"  

Μια ελληνογερμανική ανταλλαγή λέξεων μπροστά από το σκηνικό των λιμανιών, στην Ελευσίνα και τη Βρέμη. Κάθε ομιλητής - ομιλήτρια έχει τρία λεπτά χρόνο για μια θερμή τοποθέτηση σχετικά με τις ελληνογερμανικές σχέσεις! Καλούμε: Ομιλητές και ομιλήτριες, που έχουν κάτι να πουν, που πάντα ήθελαν να βροντοφωνάξουν τη γνώμη τους, ή ακόμη που τους αρέσει να επαναλαμβάνουν τα στερεότυπα, για κάθε τι ελληνογερμανικό, γερμανοελληνικό, και βέβαια με πάθος, σεβασμό, και πάντα μόνο δημιουργικές συγκρούσεις. Καλωσορίζουμε προσωπικές εντυπώσεις και εμπειρίες, περιγραφές ή βιογραφικές ιστορίες και πολιτικές θέσεις...
  
Τρίτη 20 Ιουνίου, 21:00: Τα λιμάνια της Ευρώπης

Λιμενεργάτες, ναυτικοί και συνδικαλιστές μιλάνε για το παρελθόν και το σήμερα της εργασίας στα εμπορικά λιμάνια της Βρέμης και της Ελευσίνας. Με τη συμμετοχή του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και την υποστήριξη του BLG Logistics Group

Τετάρτη 21 Ιουνίου, 19:00: Ευρωπαϊκή Ημέρας Μουσικής

Μαθητικές μπάντες από την Ελευσίνα και τη Βρέμη σε κοινή εμφάνιση.

Παρασκευή 23 Ιουνίου, 21:00: Πρόσφυγες
Η προσφυγική κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρώπη από ελληνική και γερμανική οπτική γωνία.

Πέμπτη 29 Ιουνίου, 21:00: Αυτοσχέδιο μουσικό γλέντι -Lokalrunde.

Πώς γίνεται ένα γλέντι μέσω skype; Στο πλαίσιο της δημιουργικής ανταλλαγής, η ελληνογερμανική συμμαχία θα δοκιμάσει το αδύνατο: ένα αυτοσχεδιαστικό μουσικό γλέντι (στα γερμανικά Lokalrunde) από απόσταση!ΙΟΥΛΙΟΣ

Σάββατο 1 Ιουλίου, 21:00: Δύο πόλεις, ένα τραπέζι

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ελευσίνας «Το Αδράχτι» και Ο Γερμανικός Σύλλογο Νοικοκυρών μαγειρεύουν από κοινού παραδοσιακά εδέσματα, ανταλλάσσοντας συνταγές και ιστορίες.

Κυριακή 2 Ιουλίου, 12:00: Ανοιχτά μικρόφωνα - ελληνογερμανική "βουλή"

Μια ελληνογερμανική ανταλλαγή λέξεων μπροστά από το σκηνικό των λιμανιών, στην Ελευσίνα και τη Βρέμη. Κάθε ομιλητής - ομιλήτρια έχει τρία λεπτά χρόνο για μια θερμή τοποθέτηση σχετικά με τις ελληνογερμανικές σχέσεις! Καλούμε: Ομιλητές και ομιλήτριες, που έχουν κάτι να πουν, που πάντα ήθελαν να βροντοφωνάξουν τη γνώμη τους, ή ακόμη που τους αρέσει να επαναλαμβάνουν τα στερεότυπα, για κάθε τι ελληνογερμανικό, γερμανοελληνικό, και βέβαια με πάθος, σεβασμό, και πάντα μόνο δημιουργικές συγκρούσεις. Καλωσορίζουμε προσωπικές εντυπώσεις και εμπειρίες, περιγραφές ή βιογραφικές ιστορίες και πολιτικές θέσεις…

Τρίτη 4 Ιουλίου, 21:00: Ο Πανελευσινιακός συναντά τον Αθλητικό Σύλλογο Βρέμης (BSV).

Ιστορίες  ποδοσφαίρου, συνθήματα, και στιγμές από ματς ένδοξων τοπικών ομάδων. Ποιος είναι ο ρόλος ενός “μικρού” αθλητικού συλλόγου για μια τοπική κοινότητα; Πώς ενσαρκώνει κοινά όνειρα, στόχους αλλά και εχθρότητες; Παλαίμαχοι και εν ενεργεία αθλητές αλλά και φίλαθλοι παρεμβαίνουν στη συζήτηση με μόνο διαιτητή την σύνδεση μέσω skype.

Τετάρτη 5 Ιουλίου, 21:00: Βραδιά έκπληξη

Όλα μπορούν να γίνουν, τίποτα δεν επιβάλλεται! Η μουσική και το θέατρο θα είναι σίγουρα εκεί..

Τετάρτη 12 Ιουλίου,  21:00: Μμουσικοθεατρικό φινάλε στην Βρέμη

Οι καλλιτέχνες της Ελευσίνας μεταφέρονται στη Βρέμη και η καλλιτεχνική ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά στον ίδιο τόπο. Στην Ελευσίνα παρακολουθούμε την παράσταση μέσω skype.

Σάββατο 15 Ιουλίου, 21:00: Μουσικοθεατρικό φινάλε στην Ελευσίνα

Η καλλιτεχνική ομάδα μεταφέρεται ολόκληρη στην Ελευσίνα για το κλείσιμο του κέντρου, ενώ το κοινό της Βρέμης παρακολουθεί μέσω skype.

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις εκδηλώσεις.

Χώρος: Παλιό Αναψυκτήριο Ο.Λ.Ε., Παραλία Ελευσίνας (goo.gl/maps/JjHUSxrtdds)

Πώς θα έρθετε:

Από Αθήνα: Λεωφορείο Α16 Αθήνα - Ελευσίνα (Αφετηρία Πλατεία Κουμουνδούρου) 
ΚΤΕΛ Μεγάρων (Αφετηρία: στην είσοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού «Θησείο») 
Από σταθμό Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λεωφορεία Α16 Αθήνα - Ελευσίνα & 876 Ελευσίνα - Αγία Μαρίνα 
Από Πειραιά: Λεωφορείο 845 Πειραιάς - Ελευσίνα μέσω Θηβών & 875 Πειραιάς - Ελευσίνα
 Με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο (στάση Μαγούλα)

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit