ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Καταπέλτης ο ΠτΔ για τα Σκόπια, ενώπιον Eλληνοαμερικανικών και Aμερικανοεβραϊκών οργανώσεων: Εάν δεν συμμορφωθούν, θα πληρώσουν το τίμημα!..-U.S.A.'S latest..-ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ για το Πολυνομοσχέδιο..-μιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδι..-CANADA newest..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Καμάκια και Ισλαμιστές..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ newsletter..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..-ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ..-Αγόρευση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια....-13th Athens Animfest..-Σ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..-
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

ergasianews:Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού παρεμβαίνει στις εκλογές σωματείων υπέρ συγκεκριμένης παράταξης

30 Μαϊου 2017

Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού παρεμβαίνει στις εκλογές σωματείων υπέρ συγκεκριμένης παράταξης


Καταγγελία στελέχους αλυσίδας SUPER MARKET

Με μια καταγγελία «κόλαφο» για συνδικαλιστική παράταξη, μεσαίο στέλεχος μεγάλης και πολύ γνωστής Αθηναϊκής αλυσίδας Super Market, μας κατήγγειλε ότι "Το Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού της επιχείρησης παρεμβαίνει στις εκλογές σωματείων υπέρ της παράταξης που ελέγχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ως αντίτιμο των συνδικαλιστικών «εξυπηρετήσεων» που τους κάνουν".
Η καταγγελία αυτή έφτασε στα χέρια της συντακτικής ομάδας του ERGASIANEWS την επομένη της δημοσίευσής μας με τίτλο«Διαμεσολαβήσεις, προμήθειες, απειλές, κλπ…σε ελεγχόμενο από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Σύλλογο Εργαζομένων», γεγονός που απ’ ότι φαίνεται ενεργοποίησε «ανταγωνιστικά» ανακλαστικά (κυρίως μεσαίων) στελεχών που εργάζονται στη συγκεκριμένη αλυσίδα στην Αθήνα.
Το συγκεκριμένο στέλεχος, μας ενημέρωσε ότι σε κάθε εκλογική διαδικασία σωματείων που δραστηριοποιούνται κατά κύριο λόγο στον κλάδο τροφίμων και ποτών και δευτερευόντως σε εμπορικές επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι λαμβάνουν «εντολή» να ψηφίσουν στελέχη και ψηφοδέλτια που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ…σε πολλές δε περιπτώσεις τα ψηφοδέλτια τα παραλαμβάνουν από τους διευθυντές των καταστημάτων, ώστε ν’ αποκλειστούν «λάθη» κατά την ψηφοφορία…
Μάλιστα μας προειδοποίησε ότι «επίκειται παρέμβαση και σε σύλλογο της Πάτρας, που θα διενεργήσει εκλογές στις αρχές Ιουνίου, καθώς προετοιμάζονται μαζικές εγγραφές των 120 περίπου εργαζομένων που απασχολούνται στα τοπικά υποκαταστήματα χονδρικής και λιανικής πώλησης που διατηρεί η αλυσίδα στην περιοχή».
Προχωρώντας στο κείμενο της καταγγελίας του, το στέλεχος της αλυσίδας, μας ενημερώνει για «πάρτυ» διπλοψηφιών ανά την Ελλάδα, αφού οι ίδιοι εργαζόμενοι ψηφίζουν 2 και 3 φορές σε επιχειρησιακά και πανελλαδικά ή και τοπικά κλαδικά σωματεία, αλλοιώνοντας τους συσχετισμούς δυνάμεων σε εργατικά κέντα και ομοσπονδίες του κλάδου, αφού έτσι καταφέρνουν να εκλέγουν περισσότερους αντιπροσώπους στα εκλογικά συνέδριά τους, με την ίδια όμως εκλογική βάση εργαζομένων.
Στην καταγγελία επισυνάπτονται πληθώρα στοιχείων και πληροφοριών για τη δράση και τις παρεμβάσεις της εργοδοσίας σε εκλογές συλλόγων εργαζομένων ανά την Ελλάδα, σε «αγαστή» πάντα συνεργασία με συγκεκριμένα «αριστερά» συνδικαλιστικά στελέχη.
Το ERGASIANEWS έχει πολλάκις αναδείξει περιπτώσεις εμπλοκής της εργοδοσίας σε εκλογές εργατικών σωματείων, προκειμένου να επηρεαστούν οι εκλογικές τους διαδικασίες, υπέρ ή κατά συγκεκριμένων υποψηφίων και παρατάξεων.
Το ERGASIANEWS δεν δημοσίευσε νωρίτερα την καταγγελία, καθώς ανέμενε να επιβεβαιωθεί η καταγγελία του στελέχους (όπερ και εγένετο), αφού μόλις χθες συνεδρίασε το ΔΣ της συνδικαλιστικής οργάνωσης – που μας ανέφερε το συγκεκριμένο στέλεχος- και κατατέθηκαν από τα στελέχη της πλειοψηφίας οι νέες «εγγραφές» εργαζομένων της αλυσίδας, τις οποίες έφεραν προς έγκριση τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ίδια στιγμή, η συντακτική ομάδα του ERGASIANEWS, διεξάγει έρευνα σε πρόστιμα και ιεραρχικές προσφυγές της συγκεκριμένης αλυσίδας SUPER MARKET, ώστε να διακριβωθεί ο αριθμός των «εξυπηρετήσεων» που έκαναν οι «αριστεροί» συνδικαλιστές με διαμεσολάβηση σε κρατικούς λειτουργούς (;) και οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά στην πολυσέλιδη καταγγελία του ως άνω στελέχους.
Μάλιστα συνδικαλιστές της περιοχής επικεντρώνουν δική τους έρευνα και στη γνησιότητα των αιτήσεων εγγραφής, καθώς ήδη 7 εργαζόμενοι της αλυσίδας δηλώνουν άγνοια για την εγγραφή τους στο συγκεκριμένο σύλλογο, δηλώνοντας πως ουδέποτε υπέγραψαν τέτοια αίτηση, αλλά ούτε ποτέ πλήρωσαν δικαίωμα εγγραφής και συνδρομή. Στους συγκεκριμένους εργαζόμενους έχει ήδη ζητηθεί να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να δηλώνουν όσα παραπάνω ανέφεραν στους συνδικαλιστές.
Αν όντως επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, τότε είναι βέβαιη η παρέμβαση του Εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων τόσο για το αδίκημα της πλαστογραφίας, όσο και για τα προβλεπόμενα στο Ν.1264/1982 αδικήματα περί εμπλοκής της εργοδοσίας σε εκλογές σωματείων εργαζομένων.
Εμείς απλά λέμε ότι θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε από κοντά τη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι… ο εργοδοτικός συνδικαλισμός…χρειάζεται και ΜΕΤΡΟ…

Διαβάστε το online

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit