ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

κ. ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ. Υπ.Π.τ.Π. συνέντευξη

 Αθήνα, 17 Ιουνίου 2017


Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό
«Flash 96,0 FM»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Κωστής Παρράς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Flash 96,0 FM».


Ακολουθούν τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του κ. Δένδια:
 

 • Η δεύτερη αξιολόγηση έκλεισε με 1μιση χρόνο καθυστέρηση και με σωρεία μέτρων ύψους 14,5 δις.
 • Η κυβέρνηση δεν πήρε μια οριστική ρύθμιση για το χρέος. Πήρε μια λεκτική διατύπωση.
 •  Η κυβέρνηση είχε θέσει 3 στόχους (κλείσιμο αξιολόγησης, χρέος, ποσοτική χαλάρωση). Πήρε τον 1 καθυστερημένα και με τεράστια δαπάνη. Αυτό είναι τεράστια στρατηγική ήττα.
 • Ουδείς είναι εναντίον της εθνικής συνεννόησης, εφόσον αυτή γίνεται υπό κανόνες διαφάνειας και σοβαρότητας.
 • Έκαναν αυτό που τους λέγαμε να μην κάνουν, μας λοιδορούσαν και κάθε φορά  που έφταναν στο παρά… δύο τους αδιεξόδου, τότε άφηναν να εννοηθεί ότι θέλουν να συνεννοηθούμε, δηλαδή να μοιράσουμε τη ζημιά. Αυτό δεν είναι εθνική συνεννόηση.
 • Όταν χρειάστηκε, βάλαμε πλάτη με κόστος.
 • Πώς να συνεννοηθείς με κάποιον που σε λέει «προδότη», «πουλημένο», «γερμανοτσολιά»;
 • Οτιδήποτε προσπαθήσαμε να κάνουμε σε αυτήν την πολύ δύσκολη περιοχή (Μενίδι), εγκαταλείφθηκε.
 • Στο κέντρο της Αθήνας, όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας καλπάζουν. Δεν υπάρχει αστυνομική παρουσία, δεν υπάρχει πολιτική διάθεση προστασίας του πολίτη, επιβολή, δηλαδή, του κράτους του νόμου.
 •  Δεν χρειαζόμαστε μόνο βούληση αλλά και άλλη αστυνομία. Η Αστυνομία μας είναι αστυνομία του ’60, διαρθρωμένη με εκείνα τα πρότυπα. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ο νόμος που πέρασε το ’14, προέβλεπε τελείως άλλου τύπου Αστυνομία και ο νόμος αυτός δεν εφαρμόστηκε.
 • Υπάρχει πλήρης υποχώρηση του κράτους δικαίου.
 • Το πρόβλημα δεν λύνεται με αντιδράσεις αυτοδικίας. Αυτό είναι το χειρότερο. Θέλεις βάθος χρόνου, πρόγραμμα ενσωμάτωσης, εκπαίδευση των νέων γενεών. Και των αθιγγάνων. Τα παιδιά πρέπει να υποχρεωθούν να πάνε στο σχολείο. Δεν είναι μόνο θέμα καταστολής και Αστυνομίας. Είναι πιο πολύπλοκο αλλά δεν είναι κάτι που δεν γίνεται.
 • Ο πληθυσμός των αθιγγάνων που έχουμε εκεί είναι κάτι παραπάνω από 10.000. 500 περίπου από αυτούς πρέπει να παρουσιάζονται, λόγω παραβατικότητας, στα αστυνομικά τμήματα. Τεράστια αναλογία πληθυσμού και παραβατικότητας. Εκεί πρέπει να υπάρχει «χειρουργική» επέμβαση του κράτους, δηλαδή να αντιμετωπίσει τις εστίες της εγκληματικότητας στην πηγή τους και στα συγκεκριμένα φυσικά πρόσωπα κι όχι να θεωρήσει ότι υπάρχει συνολική ομάδα πληθυσμού η οποία παρανομεί. Αν το κάνει αυτό, χαρίζει εκατοντάδες παιδάκια στην παρανομία.
 • Προσυπογράφω την δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι δεν είναι κατάλληλη η συγκυρία για την εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια.
 • Όλα τα προβλήματα χρειάζονται ηρεμία από την πλευρά του κράτους και άσκηση πολιτικής επί τη βάσει του νόμου και του δικαίου.
 •  Δεν υπάρχει στρατιωτικός εχθρός στα Εξάρχεια. Υπάρχει παρανομία, η οποία, όμως, είναι εξατομικευμένη και αφορά συγκεκριμένα άτομα. Δεν στιγματίζουμε ούτε περιοχές ούτε ομάδες. Έχουμε υποχρέωση να αποκαταστήσουμε την έννομη τάξη. Είχε αρχίσει να γίνεται αυτό. Σας θυμίζει τη «Βίλα Αμαλία», το οικοδόμημα της Μαρίας Κάλλας, τις επιχειρήσεις στο Πολυτεχνείο και στη Νομική.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2017


Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό
«ΒΗΜΑ 99,5 FM»

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Διονύσης Νασόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99,5 FM».


Ακολουθούν τα βασικά σημεία από τη συνέντευξη του κ. Δένδια:
 
 • Η ίδια η κυβέρνηση φαίνεται να πρέπει να συνεννοηθεί με το ΔΝΤ για να συμμετάσχει αυτό χωρίς χρήματα, ως οιονεί τεχνικός σύμβουλος, σε αυτήν την ιστορία. Δηλαδή θα πρέπει να υπάρξει και σε αυτό μια επιπλέον ελληνική υποχώρηση. Φαντάζομαι ότι η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της ότι έλεγε στο παρελθόν ότι θα ήθελε να φύγει το ΔΝΤ.
 • Το ΔΝΤ είναι αυτή τη στιγμή αυτή τη στιγμή αναβαθμισμένο. Είναι αυτός που μετράει τις επιδόσεις μας και, επίσης, δεν βάζει και καθόλου λεφτά. Το κάνει τσάμπα, δωρεάν.
 • Αντί να έχουμε την ευρωπαϊκή στατιστική αρχή ως μετρητή των επιδόσεών μας, τώρα έχουμε το ΔΝΤ.
 • Αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι να έρθει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή με τον Υπουργό Οικονομικών και να μας εξηγήσει τι πήγε στραβά. Γιατί την πατήσαμε τόσο άσχημα; Γιατί χάσαμε;
 • Έχουμε δύο Υπουργούς Οικονομικών στη σειρά, τον κ. Βαρουφάκη και τον κ. Τσακαλώτο, οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα σε απίστευτα μπλεξίματα και σε στρατηγικές ήττες και έναν Πρωθυπουργό ο οποίος φαίνεται ότι δεν παρακολουθεί ή δέχεται συνεχώς λανθασμένες εισηγήσεις.
 • Δεν εξομοιώνω (τον κ. Βαρουφάκη και τον κ. Τσακαλώτο) αλλά οι ήττες είναι ήττες. Η μια ήταν καταστροφική και τεράστια, παραλίγο να βγει η χώρα από την Ευρωζώνη, η δεύτερη, όμως, επίσης παραμένει μια τεράστια ήττα. Η χώρα έδωσε επί μήνες μια μάχη, κατανάλωσε κεφάλαιο, άφησε πίσω όλα τα άλλα θέματα και στο τέλος δεν πήρε τίποτε απολύτως παρά το ελάχιστο: Την αξιολόγηση. Κι αυτή με συνολικά μέτρα 14,5 δις ευρώ. Έτσι τα έκανε κι ένα παιδάκι, δεν χρειαζόταν όλη αυτή η φασαρία.
 • Δεν πρόκειται να αλλάξουμε την αντίληψή μας για την αξία της κυβέρνησης: Η κυβέρνηση είναι επιβλαβής και πρέπει να φύγει.
 • Τέλειωσε η αξιολόγηση αλλά μένουν μπροστά στην ελληνική κοινωνία δυσβάσταχτα μέτρα που έχουν ψηφιστεί. Μέτρα που θα ελαττώσουν την καταναλωτική δύναμη των Ελλήνων και τη ζήτηση στην οικονομία.
 • Δεν μπορείς να περιμένεις μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης, χωρίς μάλιστα το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, που σημαίνει ότι η ελληνική οικονομία θα συρθεί σε μια αναιμική ανάπτυξη λιγότερο του 2%, που σημαίνει ότι θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για να επιβιώσουμε. Με τεράστιο ζόρι στους ανθρώπους του καθημερινού μόχθου, στα λαϊκά στρώματα και στην πάλαι ποτέ ακμάζουσα αστική τάξη, που με τα φορολογικά μέτρα και τις ασφαλιστικές εισφορές έχει καταστεί τάξη νεόπτωχων.
 • Ο μισός ελληνικός πληθυσμός θα υποστεί μετά από 20 μήνες ελάττωση του εισοδήματός του. Τι θα κάνει; Θα βγει και θα χαλάει λεφτά στην αγορά; Θα προσλάβει κόσμο; Θα αγοράσει σπίτια; Τίποτα δεν θα κάνει. Θα μαζευτεί και θα προσπαθήσει να επιβιώσει.
 • Από την άλλη, ο ΣΥΡΙΖΑ αυξάνει τις δαπάνες του Δημοσίου και προσλαμβάνει ημέτερους όπου μπορεί.
 • Δεν ξέρω πουθενά στην ιστορία του πλανήτη οικονομία που να ανέκαμψε με τέτοιου τύπου μέτρα.
 • Υπάρχει μια τιμωρία επί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις τεράστιες ανοησίες τους αλλά δεν τα πληρώνουν αυτοί. Τα πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος. Δεν αντέχεται αυτό.
 • Υπάρχει ενδεχόμενο η καινούρια ισορροπία από τις γερμανικές εκλογές να είναι χειρότερη για την Ελλάδα.
 • Την κυβερνητική διπλωματία την διέπει ένας απίστευτος «επαρχιωτισμός». Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τις ισορροπίες στην Ευρώπη. Οι συμβουλές που παίρνουν είναι από περιθωριακά στοιχεία της άκρας αριστεράς. Κάνουν συνεχή, τεράστια λάθη.

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit