ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη γράφει: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ....-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δελτίον τύπου..-RUSSIA's interesting latest news..-CANADA latest..-U.S.A.s all interesting latest..-"ΑΡΔΗΝ" ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ....-ΕU latest news..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" δελτίον τύπου..- ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:δελτίον τύπου..-ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:Συμμετοχή στην WTM του Λονδίνου και πρώτη παρουσίαση των νέων εντύπων προβολής του..-THE WHITE HOUSE's latest news..-Prime Minister, Justin Trudeau, issued the following statements....-U.S.A.'s interesting latest ..-RUSSIA's latest..-Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου..-κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ άρθρο: Το «μεταλλαγμένο» Πολυτεχνείο!!!..-"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" δελτίον τύπου..-ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ Δρ. Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Freie Universitaet Berlin..-"αυτοδιοίκηση" έγκυρη ενημέρωση..-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: νεώτερα..-κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ,Δικηγόρου Αθηνών άρθρο στο "Lawyalty,the site for Law..":H δικηγορία ασφαλώς και πρέπει να έχει όρια και ωράρια..-Δόκτωρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ άρθρο:Ο ΒΗΧΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ..-EUROPEAN JOURNALISM CENTRE update..
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία, Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

κ. ΚΩΣΤΑ ΔΕΡΒΟΥ,ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΝΝΕΔ άρθρο:Η Παιδεία ως πεδίο εκδίκησης της αποτυχημένης λαϊκιστικής αριστεράς


Η Παιδεία ως πεδίο εκδίκησης της αποτυχημένης λαϊκιστικής αριστεράς
 
Η παταγώδης αποτυχία της Κυβέρνησης να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της για λεφτόδεντρα, εκτός από τις τραγικές συνέπειες στην οικονομία, έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης σε θεσμούς της δημοκρατίας, προκειμένου ο Αλέξης Τσίπρας να καθησυχάσει το λαϊκιστικό και το ακροαριστερό ακροατήριο που εξαπάτησε. Στο πλαίσιο αυτό, στόχοι γίνονται τομείς στους οποίους δεν κυριαρχεί η οικονομία, οπότε και δεν χρειάζεται την έγκριση των εταίρων, τους οποίους ο Πρωθυπουργός μετονόμασε σε «θεσμούς» – μάλλον επειδή είναι και οι μόνοι θεσμοί που αναγνωρίζει.
Με αυτό το σκεπτικό επιστρατεύτηκε και ο Υπουργός Παιδείας, προκειμένου να επαναφέρει τα πιο αναχρονιστικά και επικίνδυνα σημεία του νόμου – πλαίσιο του 1982, με τον οποίο το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου μετέτρεψε τα Πανεπιστήμια από χώρους παραγωγής επιστήμης και γνώσης (με όσες παθογένειες φυσικά είχαν) σε κέντρα διερχομένων εγκληματιών και πρότυπα του εξισωτισμού προς την μετριότητα. Τα δυο κυριότερα σημεία που υπόσχεται, μέσω διαρροών ως τώρα, ο κ. Γαβρόγλου είναι αφενός μεν η επαναφορά της φοιτητικής εκπροσώπησης και η επανακαθιέρωση του πανεπιστημιακού ασύλου.
Η συμμετοχή των φοιτητών στην ανάδειξη των οργάνων διοίκησης επέτρεψε συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι, αλλά και ευθείς εκβιασμούς. Η ψήφος των φοιτητών έγινε αυτοσκοπός, παραγνωρίζοντας το βασικό μέλημα που έπρεπε να είναι (και ήταν, αλλά δυστυχώς μόνο για τη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ) η πρόσβαση των εκπροσώπων των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης με δικαίωμα λόγου, όχι για να δημιουργηθούν δομές αλληλοεξυπηρετήσεων, αλλά για να φτάνουν τα προβλήματά των φοιτητών στους αρμοδίους και να ελέγχεται αποτελεσματικά η πορεία επίλυσης όσων αιτημάτων κρίνονται εύλογα και υλοποιήσιμα.
Το μοντέλο αυτό αποδείχτηκε ότι λειτουργεί στρεβλωτικά, γι' αυτό και δεν πιστεύω στην επαναφορά του. Αντίθετα, πιστεύω στη θέσπιση Εθνικού Συμβουλίου Φοιτητών, ως την πλέον θεσμική, αποτελεσματική και διαφανή διαδικασία προώθησης των αιτημάτων των φοιτητών. Ως ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ – ΝΔΦΚ, έχουμε καταθέσει συνολική και αναλυτική πρόταση για Συλλόγους πάνω από κόμματα, που θα εκπροσωπούν το σύνολο των φοιτητών σε ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών πλαίσιο λειτουργίας των Πανεπιστημίων μας.
Το δεύτερο και πιο τρομακτικό που υπόσχεται ο κ. Γαβρόγλου είναι επαναφορά του ασύλου ανομίας στα Πανεπιστήμια. Ο σκοπός αυτής της εξαγγελίας είναι διπλός: Αφενός, να προσεγγίσει τους προνομιακούς συνομιλητές του κόμματός του, δηλαδή κάθε περιθωριακή παραβατική «συλλογικότητα» που τα όνειρά τους εκτείνονται από τον κοινωνικό παρασιτισμό μέχρι τα αντάρτικα πόλεων, και αφετέρου, να δώσει τη χαριστική βολή στα Πανεπιστήμια, επαναφέροντας σε αυτά τα τάγματα εφόδου που επί δεκαετίες επέβαλαν βίαια στη σιωπηρή πλειοψηφία των φοιτητών τη βούληση φασιστικών μειοψηφιών, καλύπτοντας τα εγκλήματά τους με τάχα ιδεολογικούς μανδύες.
Όπως κάθε δημοκράτης πολίτης, τάσσομαι ξεκάθαρα κατά της επαναφοράς του ασύλου ανομίας. Πιστεύω ότι οι σχολές, όπως και η κοινωνία, δεν χρειάζονται αστυνομοκρατία. Έχουν, όμως απόλυτη ανάγκη την εμπέδωση της ασφάλειας και της νομιμότητας. Και αυτές οι έννοιες μένουν κενές χωρίς τη δυνατότητα άμεσης επέμβασης των οργάνων που έχει ορίσει η συντεταγμένη πολιτεία ως θεματοφύλακές τους, όταν διαπιστώνεται προσβολή τους. Χωρίς ασφάλεια και νομιμότητα, δεν υφίσταται ελευθερία. Και χωρίς ελευθερία, δεν υφίσταται δημοκρατία. Για αυτό το λόγο, η κατάργηση του ασύλου ήταν μια πράξη δημοκρατικά επιβεβλημένη, η οποία πρέπει να προστατευτεί.
Θα αναρωτηθεί κανείς: Δεν τα γνωρίζουν όλα αυτά ο Υπουργός Παιδείας και ο Πρωθυπουργός; Δεν ενδιαφέρονται να κάνουν επιτέλους την τριτοβάθμια εκπαίδευση σύγχρονη και λειτουργική; Δυστυχώς για τη χώρα, οι απαντήσεις πλέον είναι προφανείς: Όλα αυτά τα ξέρουν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Γαβρόγλου. Και πράττουν συνειδητά τα αντίθετα, γιατί περισσότερο από το μέλλον της χώρας τους ενδιαφέρουν οι εμμονές του παρελθόντος. Δυστυχώς, όμως γι’ αυτούς, η πανεπιστημιακή κοινότητα και η κοινωνία των πολιτών έχουν πλέον γνώση. Και, όλοι μαζί, θα τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Κώστας Δέρβος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit