ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Παρέμβαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή


Παρέμβαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας
κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή
Αθήνα, 9 Ιουνίου 2017
 
Κυρίες και κύριοι βουλευτές,
 
Θα ήθελα από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων να εκφράσω τη βαθιά μου λύπη για τον άδικο χαμό του μικρού μαθητή στο Μενίδι, από μια αδέσποτη σφαίρα. Λόγω της ανθρώπινης διάστασης που έχει το τραγικό αυτό γεγονός, δεν θα ήθελα, σήμερα, να πω κάτι περισσότερο. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.   
 
Τώρα, σε ό,τι αφορά την ημερήσια διάταξη, θέλω να επαναλάβω, για άλλη μια φορά, ότι έχουμε επισημάνει εγκαίρως σε αυτήν την αίθουσα πως η Συμπολίτευση περιφρονεί συστηματικά τη Βουλή των Ελλήνων. Είχα επισκεφθεί πρόσφατα, για το θέμα αυτό, και τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση για να τον ενημερώσω.
 
Σας τα είπαμε όταν έπρεπε. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να σταματήσει μια Κυβέρνηση που δεν έχει τη στοιχειώδη πολιτική εντιμότητα. Που δεν έχει τη στοιχειώδη πολιτική ευθιξία. Που δεν δείχνει τον παραμικρό σεβασμό προς τους δημοκρατικούς θεσμούς και τη λειτουργία του Κοινοβουλίου.
 
Υπουργοί που, μέσα σε αυτήν την αίθουσα, στην Ολομέλεια της Βουλής, έλεγαν άλλα, δεν ντρέπονται σήμερα να βάλουν την υπογραφή τους σε τροπολογίες που έχουν επάνω τη σφραγίδα «εκπρόθεσμος». Και που κατατίθενται σε νομοσχέδια συνήθως άσχετα. Τροπολογίες που αναδιατυπώνουν προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση, η οποία υποτίθεται, κ. Υπουργέ, ότι είχε κλείσει, αλλά φαίνεται ότι ανοιγοκλείνει κάθε βδομάδα. Και αναρωτιέμαι, αν είναι ακριβές αυτό το οποίο είπε ο συνάδελφος ο κ. Συρμαλένιος, μιλώντας πριν, ότι σας ζητήθηκαν πρόσθετα προαπαιτούμενα, μετά την ψήφιση του τέταρτου Μνημονίου. Θα ήθελα παρακαλώ να απαντήσετε επ’ αυτού.  Όπως υποτίθεται ότι είχε κλείσει φυσικά και το θέμα του χρέους, αλλά και το ζήτημα της ένταξης της χώρας στην ποσοτική χαλάρωση.
 
Φυσικά, το έχετε ξανακάνει. Τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια έχετε ξαναφέρει την τελευταία στιγμή. Πολλές φορές. Έστω κι αν, κ. Πρόεδρε της Βουλής - το γνωρίζετε καλά - το Σύνταγμα δεν το επιτρέπει. Όπως απαιτεί το Σύνταγμα, και μάλιστα επί ποινή ακυρότητας, να βρίσκονται οι συνταξιοδοτικές διατάξεις σε ειδικό νομοσχέδιο. Και κάθε νομοσχέδιο να συνοδεύεται από ειδικές γνώμες και εκθέσεις. Αλλά να εισάγετε δημοσιονομικού χαρακτήρα τροπολογίες σε κύρωση Διεθνούς Συνθήκης για την αλιεία - για τα ψάρια - αυτό δεν το έχετε ξανακάνει. Πέρα από την κακοποίηση των θεσμών, που είναι εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα, υπάρχει και το στοιχείο του γελοίου. Ή μάλλον θα υπήρχε το στοιχείο του γελοίου αν δεν προσβάλλατε, με τόσο βάναυσο τρόπο, την θεσμική τάξη, αλλά και τη νοημοσύνη των πολιτών.
 
Φυσικά, όλα αυτά σας είναι γνωστά. Από ποιόν, όμως, προσπαθείτε να κρυφτείτε άραγε; Από την κοινωνία; Μα αυτή σας βλέπει, κ. Υπουργέ, όσο κι αν εδώ, στην προηγούμενη συζήτηση, μας είπατε ότι η κοινωνία «βλέπει Survivor» και όχι τη Βουλή. Αναφέρθηκα ήδη στο στοιχείο του γελοίου. Δεν θα επανέλθω. Ούτε θα σχολιάσω το πώς χειρίζεστε την Κοινοβουλευτική σας Ομάδα.
 
Είπατε, όμως, στους βουλευτές σας ότι θα ψήφιζαν τα μέτρα, ώστε να πάρετε τη συμφωνία για το χρέος. Και τώρα τους ξαναφέρνετε εδώ για τροπολογίες με προαπαιτούμενα που έρχονται μετά την αξιολόγηση που υποτίθεται ότι είχε κλείσει. Και ενώ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν έχετε πάρει καμία συμφωνία για το χρέος. Όπως είπα ήδη, η αξιολόγηση δεν έχει κλείσει, ανοιγοκλείνει. Τα προαπαιτούμενα έρχονται πριν και ξανάρχονται μετά. Γράφονται και διορθώνονται διαρκώς. Αυτή είναι η αλήθεια. Παίρνετε ό,τι σας δίνουν σε μια διαπραγμάτευση και κάνετε τελικά ό,τι σας ζητούν.
 
Σε μια διαπραγμάτευση όπου δεν συμμετέχετε, απλώς παρίστασθε. Σε μια διαπραγμάτευση, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται με κριτήρια που, δυστυχώς, δεν αφορούν τη χώρα μας.  Αλλά με κριτήρια που αφορούν και υπηρετούν την πολιτική συγκυρία σε άλλες χώρες, καθώς και τις προτεραιότητες των διεθνών οργανισμών που εμπλέκονται στο ελληνικό ζήτημα.
 
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
 
Η αποτυχία της Κυβέρνησης περιγράφεται με τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού. Θυμίζω, για άλλη μια φορά, στην εθνική αντιπροσωπεία τί μας έλεγε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος βλέπω ότι απουσιάζει και από τη σημερινή συζήτηση. Είχε ορίσει ο κ. Τσίπρας, τότε, τρεις στόχους. Θυμίζω:
 
- Πρώτον, το κλείσιμο της αξιολόγησης,
 
- δεύτερον, την ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης,
 
- και τρίτον, τη ρύθμιση του χρέους.
 
Η Κυβέρνηση, έχασε και τους τρεις αυτούς στόχους και μαζί  χάνει και η χώρα και πάει να χαθεί οποιαδήποτε θετική προοπτική για την οικονομία. Διότι η τραγική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης είναι αυτή που βύθισε και πάλι την οικονομία στην ύφεση. Θυμίζω ότι η ίδια Κυβέρνηση η οποία προέβλεπε ρυθμό ανάπτυξης, για το 2017, 2,7%, τον έχει ήδη αναθεωρήσει στο 1,8%. Και ο ΟΟΣΑ, κατά κανόνα αισιόδοξος στις προβλέψεις του για τις αποδόσεις της ελληνικής οικονομίας, προβλέπει, κ. Υπουργέ, ανάπτυξη 1,1% για το 2017. Αυτό είναι το κόστος της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης.  Και, βέβαια, δεν χρειάζονται νούμερα, διότι οι πολίτες ζουν την κατάσταση της πραγματικής οικονομίας. Είναι εγκλωβισμένοι στο φόβο και στη φτώχεια.
 
Έρχομαι τώρα στο ζήτημα της ποσοτικής χαλάρωσης, τον δεύτερο μεγάλο στόχο που είχε θέσει ο κ. Τσίπρας. Μοιάζει, δυστυχώς, κι αυτός να απομακρύνεται. Υπενθυμίζω ότι έπρεπε να είχαμε μπει στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης από το πρώτο εξάμηνο του 2015. Και θα είχε συμβεί αυτό αν δεν είχε μεσολαβήσει η δική σας Κυβέρνηση. Αγωνιζόμαστε  να μπούμε τώρα και μακάρι να τα καταφέρουμε. Αλλά αυτό το οποίο θεωρούσαμε σε αυτήν την αίθουσα, κ. Υπουργέ, ως δεδομένο πριν από λίγες εβδομάδες και απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει η χώρα να δανειστεί από τις αγορές με λογικά επιτόκια, σήμερα είναι ζητούμενο. Και, μάλιστα, φαίνεται εξαιρετικά επισφαλές, ειδικά αν δεν υπάρξει κάποια συμφωνία για το χρέος που θα επιτρέψει στην Ε.Κ.Τ. να έχει στη διάθεσή της μια έκθεση βιωσιμότητας, για να εντάξει τα ελληνικά ομόλογα στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.
 
Και φυσικά στο ζήτημα του χρέους, αποκαλύπτεται όλος ο οπορτουνισμός της Κυβέρνησης. Η Κυβέρνηση ξεχνά μόνιμα να μας πει ότι η ίδια συμφώνησε, τον Μάιο του 2016, ότι  οι οριστικές αποφάσεις για τη διευθέτηση του χρέους θα παρθούν μετά το τέλος του προγράμματος και αν είναι απαραίτητο. Αυτό υπογράψατε, κ. Τσακαλώτε, στην απόφαση του Eurogroup.
 
Και αφού χάσατε χρόνο και τελικά χάσατε πλήρως τον έλεγχο στη διαπραγμάτευση, σηκώσατε μόνοι σας ψηλά το θέμα του χρέους, ως άλλοθι στους βουλευτές σας για να  ψηφίσουν τα μέτρα. Το έκαναν, ψήφισαν τα μέτρα, ψήφισαν το τέταρτο Μνημόνιο και σήμερα είμαστε πάλι εδώ. Για προαπαιτούμενα που έρχονται ως τροπολογίες. Όσα μέτρα λιτότητας και αν πάρετε, όσα προαπαιτούμενα και να φέρετε εκ των υστέρων με τροπολογίες, η χώρα δεν σταματά να πληρώνει τα δυόμισι χρόνια παραμονής σας στην εξουσία. Διότι έχετε την εξουσία, συχνά μάλιστα κάνετε κατάχρηση εξουσίας, αλλά στην πραγματικότητα δεν κυβερνάτε.
 
Τί μας είπε πρόσφατα ο κ. Σκουρλέτης; Να σας το θυμίσω; «Ζούμε σε συνθήκες διαρκούς πολιτικής ήττας». Λες και είναι πρόβλημα της χώρας η δική σας πολιτική ήττα. Θα το έλεγα, λοιπόν, στον κ. Τσίπρα αν ήταν εδώ. Το λέω σε εσάς, κ. Υπουργέ. Αφού έχετε ηττηθεί από τα γεγονότα τα οποία εσείς δημιουργήσατε, με τα ψέματα και τα λάθη σας, παραδώστε την εξουσία στο λαό. Αυτός είναι  κυρίαρχος. Κάντε εκλογές και δώστε τη δυνατότητα στο λαό να αποφασίσει. Έτσι κι αλλιώς τώρα υπάρχει χρόνος. Μέχρι τις εκλογές στη Γερμανία δεν θα ληφθεί καμία απόφαση ούτε για το χρέος ούτε δυστυχώς για την ποσοτική χαλάρωση.
 
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
 
Τις τελευταίες ημέρες εντείνεται το αίσθημα ότι η Ελλάδα βρίσκεται, και πάλι, σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα και ο ίδιος προσωπικά φαίνεται πως έχει εξαντληθεί. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι έχει εξαντληθεί και η κοινωνία. Έχουν εξαντληθεί τα αποθέματα αντοχής της κοινωνίας.  Ένας ολόκληρος χειμώνας χάθηκε σε μια διαπραγμάτευση που φέρνει τη χώρα σε χειρότερη θέση από ό,τι πριν από ένα χρόνο. Χωρίς ακόμα να φαίνεται λύση για το χρέος και με την οικονομία σε διαρκή αστάθεια. Δώστε λύση για να σταματήσει η διάλυση. Κάντε εκλογές. Γιατί μόνο μέσα από τις εκλογές μπορεί να προκύψει μια Κυβέρνηση με ορμή και αξιοπιστία, αποφασισμένη πραγματικά να κάνει τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Και μιας και σας είδα τόσο ενθουσιασμένους με την «πολύ καλή» απόδοση, του κ. Κόρμπιν στη Μεγάλη Βρετανία δεν έχετε και τίποτα ιδιαίτερο να φοβηθείτε που αλλάζει η Ευρώπη, για να θυμηθώ αυτά τα οποία λέγατε κάποια εποχή πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
 
Η χώρα χρειάζεται, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, μια νέα Κυβέρνηση που μπορεί να διεκδικήσει από τους εταίρους της να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις για το χρέος που ανέλαβαν από το Νοέμβριο του 2012. Αλλά μια νέα Κυβέρνηση η οποία δεν θα μιλά μόνο για το χρέος, αλλά ταυτόχρονα θα βάλει μπροστά τις μηχανές της ανάπτυξης, θα φέρει επενδύσεις, θα δημιουργήσει δουλειές, θα ασχοληθεί και με τον παρονομαστή του κλάσματος χρέος προς Α.Ε.Π., όχι μόνο με τον αριθμητή. Και φυσικά μια Κυβέρνηση η οποία θα  ξαναβάλει την Ελλάδα στη σωστή θέση στη γεωπολιτική σκακιέρα, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι περνάμε μια περίοδο αλλαγών και μεγάλης αναστάτωσης στην περιοχή μας. 
 
Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος. Καλώ, για άλλη μια φορά, τον κ. Τσίπρα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να ιεραρχήσει σωστά τις ευθύνες που του αναλογούν, που αναλογούν στο αξίωμά του. Και να θυμίσω ότι η Ιστορία μας κρίνει εκ των υστέρων, αλλά από την κοινωνία κρινόμαστε καθημερινά. 

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit