ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

"Με την ψυχή ενός αγγέλου.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Με την ψυχή ενός αγγέλου..
v.ch.maria@gmail.com

Η θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αχαρνών ως εκδότις υπερτοπικής εφημερίδας ξεπερνά την 15ετία. 
Σίγουρα λοιπόν «δικαιούμαι δια να ομιλώ» αφού κατέθεσα χρόνια απο την ζωή μου, κόπο, αγώνες –και πολύ περισσότερα για όσους ξέρουν- πιστεύοντας  ότι κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. 
Επλανήθην πλάνην οικτράν αφού μου πήρε καιρό να διαπιστώσω την δύναμη της  υποχθόνιας δράσης του τοπικού αυτοδιοικητικού –και όχι μόνον- δολοφονικού συστήματος της πόλης.

Σήμερα όμως, ένα αγγελούδι πλήρωσε με την αθώα ζωούλα του την διαχρονική ανυπαρξία συνείδησης της τοπικής αυτοδιοίκησης των Αχαρνών.

Και ο δήμαρχος όρισε για σήμερα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με στόχο να βρεί κάποια λύση.
Ας δούμε αν μπορεί:

Το δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών αποτελείται αυτήν την στιγμή από λίγους της συμπολίτευσης, ολίγιστους της μείζονος αντιπολίτευσης και πολλούς «παραιτηθέντες» και «ανεξάρτητους» συμβούλους της παράταξης του δημάρχου κ. Κασσαβού.

Δεν είναι της παρούσης το γιατί και το πώς, άλλωστε τόσοι παραιτηθέντες έναν σκοπό και μάλιστα πασιφανή σε όσους γνωρίζουν έχουν:
αλλιώς τα περίμεναν, αλλιώς τα βρήκαν και αποφάσισαν να συστήσουν ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ και με αιμορραγούσα πόλη…υποψήφια παράταξη για τις επόμενες εκλογές!!

Ούτε σκέψη να συνταχθούν πλάϊ στον δήμαρχο στην δυσκολότερη συγκυρία όλων των εποχών για την πόλη-με όσα παράπονα και αν έχουν ενδεχομένως- αφού ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ να υπηρετούν τους δημότες και όχι..τον εαυτό τους! 
Θα τους βρεις στις ταβέρνες, σε συνεστιάσεις και γιορτές πρώτης σελίδας, να συντρώγουν και να συνπίουν ξεκαρδιζόμενοι θρασύτατα στον φακό ομού  με τους οπαδούς τους –πρώην ή υποψήφιους ωφελημένους-στα social media κάθε λογής, να ειρωνεύονται, να χλευάζουν, να κάνουν..προεκλογική εκστρατεία και να ερωταπαντούν σε «πονηρά» ερωτήματα ή σχόλια αφού πολλοί έχουν δύο ή και περισσότερα ψεύτικα προφίλ. 

Μοναδικός στόχος: να αποτύχει οπωσδήποτε ο νυν δήμαρχος για να κάτσουν στην καρέκλα!

Καμία συνείδηση για τις αδήριτες ανάγκες της πόλης και των κατοίκων. 
Μόνο η ΕΠΟΜΕΝΗ καρέκλα με ό,τι έχουν ήδη συμφωνήσει μεταξύ τους!!Υπάρχουν βέβαια και ελάχιστες εξαιρέσεις πάντοτε, για να επιβεβαιώνουν απλώς τον κανόνα.

Την ίδια στιγμή η πόλη πνίγεται με καταποντισμένη κάθε ελπίδα στα ποτάμια που δημιουργεί η βροχή από τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ κλεισίματος των ρεμάτων λόγω ..ανοικοδόμησης λαθραίων οικιών και άλλων τινών που δημιουργήθηκαν με την ανοχή των ίδιων των αρχονταίων των Αχαρνών.

Η εγκληματικότητα καλά κρατεί, ανθεί και προχωράει και με καταγγελίες ΦΟΒΕΡΕΣ του συμβούλου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ που χαρακτηρίζονται… «γραφικές» για λόγους ευνόητους.

Με τοπικό τύπο κυριολεκτικά «ξεκοιλιασμένο» από τις δύο προηγούμενες της παρούσης δημαρχίες με συστηματική και δολοφονική προσπάθεια να τον πνίξουν αφού βροντοφώναζαν πανταχόθεν οτι «δεν πληρωνόταν για να αμείβεται για τις υπηρεσίες του και να υπάρχει πληροφορώντας την πόλη, αλλά.. ‘τα έπαιρνε’»!!!, ένα θέμα για το οποίο είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει η Δικαιοσύνη. Τόνοι λάσπης και ακαθαρσιών εναντίον του Τύπου με στόχο την "υποστολή της σημαίας" του και με αποτέλεσμα την εξαφάνισή του. Οπερ και εγένετο... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. 

Τρομοκράτησαν κάθε ελπίδα άνθησης εφημερίδων και περιοδικών και το πέτυχαν απόλυτα.
Ετσι, όσοι γνωρίζουν φοβούνται να μιλήσουν μην πάθουν τα ίδια με τους εκδότες  και ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτε από τα τεκταινόμενα στην πόλη.

Να πάμε παλαιότερα; Δεκάδες χρόνια πριν άρχισε να χτίζεται-αργά αργά αλλά σταθερότατα- ένα σύστημα «ημετέρων». Στον δήμο, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις δεκο, στις δημοτικές επιχειρήσεις, σε κάθε λογής επιχειρήσεις γενικότερα, επροσλαμβάνοντο ΜΟΝΟΝ ‘ημέτεροι’. Παιδιά συμβούλων, εγγόνια...πεθερές(!) ανήψια,  και κάθε είδους συγγενείς, κουμπάροι , φίλοι φίλων και γενικότερα ψηφοφόροι που αποτέλεσαν πελατεία που καλύπτει σήμερα το 75% της εκλογικής δύναμης της πόλης. 
Δεν υπάρχει υπηρεσία που να μην αποτελείται από ωφελημένους των κάθε λογής «πελατών-ψηφοφόρων» της πόλης. Ολόκληρο "χταπόδι" που δεν έχει αφήσει  τίποτα άθικτο.

Οι εκλογές είναι από πριν διακανονισμένες και μοιρασμένες και εκεί οφείλεται ότι το σύστημα με τους ολίγιστους πρώην, να ευελπιστούν σε επανεκλογή αν και το μόνο που τους αξίζει είναι η διαχείριση –το πολύ –πολύ- περιπτέρου ή ψιλικατζίδικου. 
Οι ικανότητές τους-αποδεδειγμένα και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ αφού όλα κρίνονται εκ του ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ-φτάνουν έως εκεί.

Έχουμε λοιπόν μια εναλλαγή θητειών της ίδιας- κατ΄ουσίαν- «μήτρας» που έχει παντελώς αποθρασυνθεί. 
Δεν ασχολείται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τίποτε. 
Δίνει «παραστάσεις» κάθε λογής, ζητάει «συνεδριάσεις για την εγκληματικότητα» χωρίς να έχει ποτέ καταφέρει ΕΠΙ ΣΕΙΡΑΝ ΕΤΩΝ να κάνει κάτι περισσότερο από την έκδοση…ψηφισμάτων. Φωνές, υστερίες, καταδίκη των Αρχών, δικανικοί του τίποτα, 6ωρες συνεδριάσεις,ύμνοι σε "ημέτερους τοπάρχες" και στο τέλος…ένα ψήφισμα!!! Για να σταματήσει το γκέτο...

Και όλα τα ως άνω, ‘πληρώθηκαν’ με τον χειρότερο τρόπο χθες: ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ.

Ο δήμαρχος κ. Κασσαβός-τον οποίο ουδέποτε στήριξα- ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. 
Για να αντιμετωπίσει τον πόλεμο των Αθλιων. 
Για να βγάλει την πόλη από το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ. 
Για να προωθήσει ΛΥΣΕΙΣ. 

Γιατί ήδη έχει κάνει ΘΑΝΑΣΙΜΟ «ΛΑΘΟΣ»: Προερχόμενος από το «σύστημα» δεν το εξυπηρετεί μετά την εκλογή του.Αποκόπηκε και προσπαθεί.
ΜΕΓΑ «ΛΑΘΟΣ»  κ. Δήμαρχε.

Σταματώ εδώ. 
Για σήμερα.
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Υ.Γ. "Ακούει" κανείς απο τα 'μεγάλα τραπέζια';;; Αναρωτιέμαι..

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit