ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

The House of Europe in Rhodes νεώτεραΣυνέντευξη έδωσε ο Πρόεδρος του Σπιτιού της Ευρώπης στη Ρόδο, Μιχάλης Καβουκλής, στο "Vision Network Athens - ΕλληνοΓερμανικές Συναντήσεις", μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που προσπαθεί να φέρει τους λαούς της Ελλάδας και της Γερμανίας μέσα από Διαπολιτισμικές Επαφές στην Εκπαίδευση, την Τέχνη και την Επιστήμη. Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης αναρτήθηκε στα Ελληνικά και τα Γερμανικά στην επίσημη σελίδα του VNA στο Facebook: www.facebook.com/ visionnetworkathens/. Ακολουθεί το ελληνικό κείμενο:


«Ο Κολοσσός είναι μέσα μας».
Μιχάλης Καβουκλής, Πρόεδρος του «Σπιτιού της Ευρώπης» στη Ρόδο και Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής ΔιπλωματίαςΟ Μιχάλης Καβουκλής γεννήθηκε στη Ρόδο. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διπλωματία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στις «Πολιτικές, Οικονομικές και Διεθνείς Σχέσεις στη Μεσόγειο» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου είναι υποψήφιος διδάκτορας με θέμα τη διεθνή συνεργασία για τον αφοπλισμό από όπλα μαζικής καταστροφής. Από το 2007 συμμετέχει ενεργά στο «Σπίτι της Ευρώπης» στη Ρόδο, του οποίου είναι Πρόεδρος από το 2014 και το εκπροσωπεί σε διάφορες επιτροπές δικτύων όπως το European Network for Education and Training, e.V. και το Anna Lindh Foundation. Συμμετέχει ενεργά σε διεθνή φόρα και δίκτυα και υπήρξε μέλος της Ομάδας Διεκδίκησης της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας του 2021, από τη γενέτειρά του, Ρόδο.

Ο Αντώνιος Παπαμιχαήλ (Vision Network Athens) τον συνάντησε στην Ρόδο και συνομίλησε μαζί του.Κύριε Καβουκλή, είστε δραστήριος στον επαγγελματικό, επιστημονικό και κοινωνικο-πολιτικό τομέα στη Ρόδο. Ποια είναι εκείνα τα στοιχεία στην ροδίτικη καθημερινότητα τα οποία σκιαγραφούν έναν ευρωπαϊκό προσανατολισμό ή αποπροσανατολισμό;

Θεωρώ πως η Ρόδος έχει ένα ξεκάθαρο Ευρω-Μεσογειακό προσανατολισμό. Aυτό είναι πολύ συγκεκριμένο, γιατί η ιστορία είναι ο τόπος και όχι μόνον η καθημερινότητα των πολιτών. Η Ρόδος από μόνη της ευδοκιμεί μια κατάσταση διαλόγου και ειρήνης. Αυτό το ζει κανείς περπατώντας. Κατεβαίνοντας την Οδό Δημοκρατίας για παράδειγμα, και αυτό είναι κάτι που εμπνέει κάθε Ροδίτη και κάθε επισκέπτη, αντικρίζεις ένα μεσαιωνικό κάστρο, με τους μιναρέδες, τις καμπάνες της εκκλησίας να χτυπάνε πίσω σου (...) αν όλα λοιπόν αυτά τα νιώθεις οικεία, τότε αναπτύσσεις μια νέα αντίληψη για τον τόπο αυτόν αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Για μένα στη Ρόδο δεν χωράνε χωρίσματα και μίσος. Η Ρόδος είναι ένας τόπος που βοηθάει στο να αναπτύσσεται η αλληλεγγύη. Η ιστορία του νησιού της Ρόδου άλλωστε αποδεικνύει ακριβώς αυτό.Ποιος ο ρόλος της επιχειρηματικότητας στην διεύρυνση των αντιλήψεων αλλά και στην (από)δόμηση των στερεοτύπων? Υπάρχει άμβλυνση ή τελικά είναι όλα μια φούσκα?

Στη Ρόδο δυστυχώς βιώνουμε μια κατάσταση δύο ταχυτήτων. Από τη μία βλέπουμε μια τάση αλλοτρίωσης του επιχειρηματία από τον τουρισμό, η ευκολία δηλαδή της εκμετάλλευσης του τουριστικού προϊόντος με έναν συγκεκριμένο τρόπο, που μας έχει κληροδοτηθεί από τους πατεράδες και παππούδες μας. Έτσι ακολουθούμε μια πεπατημένη που απλά εμποδίζει τη δημιουργία και τη διαφοροποίηση. Αυτό το γεγονός έχει βάλει τη Ρόδο στο ρόλο ενός οποιουδήποτε θερέτρου, ενώ η Ρόδος στις αρχές της τουριστικής ανάπτυξης ήταν καινοτόμος. Ήταν ένας μοναδικός προορισμός. Σήμερα είναι ένα ακόμα ελληνικό νησί κάπου στη Μεσόγειο. Από την άλλη υπάρχουν στο νησί εξαιρετικά παραδείγματα επιχειρήσεων, που προσπαθούν να διαφοροποιήσουν το προϊόν τους. Το «Σπίτι της Ευρώπης» έχει προσπαθήσει να αναδείξει αυτά ακριβώς τα παραδείγματα μέσα από τα τριήμερα που διοργανώνει για την Ευρώπη, την επιχειρηματικότητα και την βιώσιμη ανάπτυξη. Δυστυχώς αυτές οι μονάδες χάνονται στη μάζα της κακής τουριστικής επιχείρησης, που πλειοψηφεί. Επιπλέον το επιχειρηματικό περιβάλλον και το νομοθετικό πλαίσιο στην Ρόδο και στην Ελλάδα γενικότερα δεν αφήνει περιθώριο ανάπτυξης σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες. Οι περιορισμοί που υποβάλλονται είναι τέτοιοι που η ανάπτυξη γίνεται εξαιρετικά δύσκολη. Υπάρχουν όμως σοβαρές προσπάθειες, όπως αυτή του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου ή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που βοηθάνε τον αγροτουριστικό τομέα και την εξαγωγή τοπικών προϊόντων, γιατί εκτός του τουριστικού προϊόντος η Ρόδος παρέχει μια σπουδαία αγροτική παραγωγή, με άτομα που προσπαθούν να τυποποιήσουν το προϊόν τους και να διαφοροποιηθούν, βασισμένοι στη γαστρονομία της περιοχής. Υπάρχουν για παράδειγμα κάποιες εταιρίες design, όπὦς το Rhodesign ή το Made in Greece, που ξεκίνησαν από τη Ρόδο με αρχιτέκτονες και σχεδιαστές που σχεδιάζουν ωραία και ιδιαίτερα σουβενίρ που εμπνέονται από την τοπική κουλτούρα.Παρατηρώντας τα διάφορα μοντέλα τουριστικής και βιώσιμης γενικότερα ανάπτυξης, με ποιους τρόπους πιστεύετε ότι η κοινωνία των πολιτών/η τοπική κοινωνία/ο μέσος ενεργός Ροδίτης πολίτης μπορεί να συμβάλλει στην αλληλοκατανόηση των λαών, την ανεκτικότητα και την ανάπτυξη μιας διαπολιτισμικής συνείδησης?

Η Ρόδος είναι, όπως προανέφερα, ένας τόπος που οι πολιτισμοί συναντιούνται, συνδιαλέγονται και συνυπάρχουν. Αυτό είναι ένα κοινό κτήμα του Ρόδιου πολίτη. Αυτό, δυστυχώς, το ξεχνάει ο Ροδίτης και αρχίζει να περιχαρακώνεται πολλές φορές από μια πιο εθνικιστική τάση αναπτύσσοντας αντανακλαστικά άμυνας και λιγότερο αυτοκριτικής. Ο μεγαλύτερος μοχλός για τη Ρόδο είναι ο πολιτισμός και η ειρήνη. Ένα πολύ καλό παράδειγμα για τον πολιτισμό ήταν η προσπάθεια για τη Ρόδο 2021 που έγινε για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης, στην οποία συμμετείχα ως νέος επαγγελματίας και ως Πρόεδρος του «Σπιτιού της Ευρώπης». Για πολλούς λόγους από την μία, που δεν αφορούσαν μόνον τις δυνατότητές μας, χάθηκε ο τίτλος. Από την άλλη καταγράφηκαν όμως δυναμικές, που αν αξιοποιηθούν μπορούν να δώσουν στο νησί μια αίγλη πολύ σημαντικότερη από αυτή που είχε στο παρελθόν. Η Ρόδος αν είναι κάτι, είναι ο τόπος των χαμένων προοπτικών. Ο τόπος έχει τέτοιες προοπτικές, που αν τις εκμεταλλευτούμε, η Ρόδος θα μπει στον τουριστικό χάρτη για πάντα. Και δεν είναι ο Κολοσσός που θα μας βάλει στον χάρτη. Ο Κολοσσός είναι μέσα μας, και το λέω αυτό για να προλάβω την τάση που υπάρχει στο να φτιάξουμε έναν Κολοσσό. Αυτό αποτελεί υλισμό και δεν είναι ένα ίδιον μας. Ακόμα και ο ίδιος ο Κολοσσός δημιουργήθηκε κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες και σε όλη την περαιτέρω πορεία του και σαν άγαλμα και σαν μνημείο έδειχνε μια συγκεκριμένη τακτική για το πως οι Ροδίτες αντιλαμβάνονται τον κόσμο. Ο μοχλός του πολιτισμού στον τουριστικό τομέα δεν θα μας φέρει αυτό που λέμε καλύτερους τουρίστες αλλά θα μας φέρει σίγουρα διαφορετικούς τουρίστες.


The House of Europe in Rhodes

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit