ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "Η ευκαιρία του Φραγκούλη Φράγκου να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος" του κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ & ΦΥΛΗΣ:πρόσκλησις..-Καταπέλτης ο ΠτΔ για τα Σκόπια, ενώπιον Eλληνοαμερικανικών και Aμερικανοεβραϊκών οργανώσεων: Εάν δεν συμμορφωθούν, θα πληρώσουν το τίμημα!..-U.S.A.'S latest..-ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ για το Πολυνομοσχέδιο..-μιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδι..-CANADA newest..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Καμάκια και Ισλαμιστές..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ newsletter..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..-ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ..-Αγόρευση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια....-13th Athens Animfest..-Σ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..-
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D:άρθρο


Androulakis Nikos

Αν δεν ενωθούμε θα λεηλατηθούμε

Άρθρο στα «Νέα του Σαββάτου»
Όλη η ζωή του ευρωπαϊκού σοσιαλδημοκρατικού κινήματος στηρίχτηκε σε ένα πολιτικό «Χρυσό κανόνα»: Η διαφωνία είναι ζωή και όχι πρόβλημα. Ο σεβασμός της διαφορετικής φωνής διαχώρισε άμεσα σοσιαλδημοκράτες και φιλελευθέρους από τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Αυτό βέβαια δεν συνέβαινε πάντοτε. Δεν είναι η πρώτη φορά που στο χώρο μας η έκφραση διαφορετικής άποψης παρουσιάζεται ως δήθεν υπονόμευση σε μια προσπάθεια να απαξιωθεί ηθικά και πολιτικά. Αντίθετα έχουμε πολλαπλά παραδείγματα με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε σε επαναλαμβανόμενα στρατηγικά λάθη που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το 2010 όταν τέθηκε θέμα υπερψήφισης της δανειακής σύμβασης με ενισχυμένη πλειοψηφία, η τότε ηγεσία του κόμματος έκρινε ότι δεν ήταν απαραίτητο, για να καταλήξει μόλις ένα χρόνο αργότερα να προτείνει στην αξιωματική αντιπολίτευση να συμμετάσχει στη κυβέρνηση. Στη συνέχεια, πρότεινε και στο ακροδεξιό ΛΑΟΣ να συμμετάσχει παρά το γεγονός ότι η κυβερνητική πλειοψηφία ήταν κατοχυρωμένη. Αντίστοιχα, η τρικομματική κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του 2012 οικοδομήθηκε στη βάση της γνωστής κατανομής 4-2-1 με αποτέλεσμα να πλήξει εξ αρχής το πολιτικό κεφάλαιο της. Και στις τρεις περιπτώσεις, είχαν εκφραστεί εντονότατες επιφυλάξεις στο εσωτερικό του κόμματος, οι οποίες όμως, όχι μόνο δεν εισακούστηκαν αλλά και δεν συζητήθηκαν. Εάν υπήρχε διάλογος και σύνθεση απόψεων τότε μπορεί το σημερινό πολιτικό σκηνικό να ήταν εντελώς διαφορετικό.
Στη δική μας περίπτωση, ένα αίτημα που στον κόσμο της παράταξης έχει σχεδόν καθολική αποδοχή, αυτό της διεύρυνσης και της ανανέωσης της κεντροαριστεράς, ώστε πριν τις επόμενες εκλογές οι πολίτες να έχουν μια ισχυρή εναλλακτική επιλογή, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει απέναντι στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε σε αναπάντεχη κρίση. Αν δεν ενωθούμε θα λεηλατηθούμε.
Πιστεύω, ότι το εγχείρημα αυτό δεν μπορεί να προχωρήσει μόνο με συμφωνίες κορυφής. Άλλωστε έως σήμερα οι πρωταγωνιστές δεν βρίσκουν πεδίο συνεννόησης. Όμως πέρα από αυτό, ο κύριος λόγος είναι ότι ακόμα και αν καταλήξει το σύνολο των κομμάτων του χώρου σε μία διαδρομή συμπόρευσης, οι κοινωνικές, πολιτικές και ιδεολογικές διαθεσιμότητες είναι πολύ πιο ευρείς από τα στενά όρια των σημερινών κομματικών σχηματισμών. Χρειαζόμαστε λοιπόν ανοιχτές διαδικασίες πολιτικής συμμετοχής, χωρίς ίχνος περιχαράκωσης. Ο τόπος έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε αυτή την προσπάθεια. Έχει ανάγκη από μία ισχυρή δημοκρατική παράταξη, ένα μαζικό θεσμικό κόμμα που θα μπορεί να υπερασπισθεί την πολιτική του αυτονομία έναντι οικονομικών ελίτ που επεμβαίνουν με θρασύτητα, προσπαθώντας να επηρεάσουν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της κοινωνίας μας.
Τώρα είναι η ώρα. Πρέπει να συγχρονιστούμε με τα ρολόγια της ιστορίας. Η απαξίωση του αντιμνημονιακού αφηγήματος δεν σημαίνει ότι θα μειωθεί άμεσα η επιρροή του εθνικολαϊκισμού. Η απελπισία και δυσπιστία των πολιτών μετά τα τερατώδη ψέματα που ακούστηκαν τα τελευταία χρόνια, δεν οδηγεί νομοτελειακά στην επιστροφή τους σε πιο συμβατές με την πραγματικότητα επιλογές. Η εμπιστοσύνη για να κερδηθεί χρειάζεται πραγματικές λύσεις που προτείνονται από αξιόπιστα πρόσωπα και τα οποία δε συνδέονται με καθεστωτικές και πελατειακές αντιλήψεις. Δεν γίνεσαι πλέον πιστευτός όταν λες πως δεν θα μειωθούν άλλο οι συντάξεις χωρίς να συνδέεις τη σιγουριά σου με τις εξελίξεις στην ανεργία και στο δημογραφικό.
Αν κοιτάξουμε γύρω μας, καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα είναι οριακά. Ο λαός δεν αντέχει να ζει χωρίς όνειρα και προοπτική. Χρειαζόμαστε μία νέα εκδοχή ευρωπαϊσμού που θα ασκεί γόνιμη κριτική χωρίς μανιχαϊσμούς. Χρειαζόμαστε ένα κοινωνικό μοντέλο που προκρίνει την κοινωνική κινητικότητα, δίνοντας ευκαιρίες σε όσους η οικονομική κρίση σπρώχνει στο περιθώριο. Αν δεν ακουμπήσουμε το συνεχώς αυξανόμενο ακροατήριο αυτών που νιώθουν ότι τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν, το εγχείρημα δεν έχει τύχη.
Γιατί αυτές οι ανάγκες σε ένα βαθμό δε γίνονται κατανοητές από το παρόν πολιτικό σύστημα;
Σεβόμενοι την προσφορά των παλαιότερων και χωρίς ανθρωποφαγικές διαθέσεις, στη δημόσια σφαίρα κυριαρχεί ακόμα μια "χρυσή" γενιά μεσηλίκων η οποία, έχοντας συσσωρεύσει τεράστια προνόμια σε σχέση με τις πραγματικές της δυνατότητες, λειτουργεί ως τροχοπέδη στην ανανέωση ιδεών και νοοτροπιών.
Τέλος, είναι προφανές ότι στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να γίνει καταλύτης για έναν νέο συνασπισμό εξουσίας που θα εκφράζει τη συμμαχία των μεσαίων με τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα. Η Δημοκρατική Παράταξή και οι ιδέες της πρέπει να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος αν θέλουμε να έχουμε μία ανοιχτή κοινωνία με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης. Γιατί σε άλλη περίπτωση ο λεπενισμός αργά ή γρήγορα θα κλείσει και σε εμάς το μάτι.
Νίκος Ανδρουλάκης - Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ - Μέλος S&D
www.androulakisnikos.gr

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit