ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..- "ΕΝ.ΕΡΓΑ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» Παράρτημα Νομού Ευβοίας..-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ-ενημέρωση ΚΑΠΗ..-Συνέντευξη Νίκου Δένδια, τ. Υπ.Π.τ.Π..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:"Φίλιππος Ηλιάδης: Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους ! ! !"..-"ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ηλεκτρονικό φύλλο,ante portas! Eδώ,σας εύχεται μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ".....-U.S.A.'s latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

KΡΗΤΗ:τα τελευταία,αξιοσημείωτα νέα της Περιφέρειας Κρήτης

ΚΡΗΤΗ: «Το scouting και οι ερασιτεχνικές Ακαδημίες ποδοσφαίρου».Ενδιαφέρουσα  ημερίδα.

Θα λάβει χώρα το Σάββατο,20 τρέχοντος μηνός στην αίθουσα Τύπου του Παγκρητίου Σταδίου (θύρα 1), από τις 09:00 έως τις 15:00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/5/2017
9.00 -9.30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ
9.30-10.00 ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
Περιφερειάρχης Κρήτης ,κ. Σταύρος Αρναουτάκης
Δήμαρχος Ηρακλείου κ.  Βασίλης Λαμπρινός
Πρόεδρος ΠΣΑΤ  κ. Σωτήρης Τριανταφύλλου
Πρόεδρος ΕΠΣΗ κ.Νίκος Τζώρτζογλου
Πρόεδρος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν.Ηρακλείου κ. Κώστας Πετράκης

10.00-11.00
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ -Καθηγητής φυσικής Αγωγής, κάτοχος πτυχίου UEFA Pro.Τεχνικός Υπεύθυνος-Συντονιστής Προγράμματος Ακαδημίας ΠΑΟ: «Οργάνωση και προγραμματισμός στα τμήματα υποδομής. Εξέλιξη και αξιοποίηση των ταλέντων στην Ελλάδα».
11.00-12.00
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΓΑΝΗΣ -Καθηγητής Αθλητικής Ψυχολογίας Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης: «Ποδοσφαιρικό ταλέντο: Μύθοι και πραγματικότητα».
12.00-12.15
ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ
12.15-13.15
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΛΙΑΣ -Γενικός Διευθυντής Σχολών ‘ Αρσεναλ Ελλάδος και Κύπρου: «Οργάνωση συστήματος ανίχνευσης και “στρατολόγησης" παικτών στην νεαρή ηλικία. Η περίπτωση της Arsenal FC Elite Academy».
13.15-13.45
ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΙΜΑΚΗΣ -Καθηγητής Κοινωνιολογίας Πολιτισμού και Τοπικών Κοινωνιών στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης: «Κοινωνιολογικές όψεις των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Ανταγωνισμοί, ταυτότητα, διάκριση».
13.45-14.15
ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ -Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης , Εργοφυσιολόγος -Προπονητής Φυσικής Κατάστασης ΠΑΕ-ΟΦΗ 1925: «Παράγοντες που επηρεάζουν την επιλογή και την ανάπτυξη ταλέντων στο Παιδικό Ποδόσφαιρο».
14.15-14.45 ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥN ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Ηρακλείου
ΕΠΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου


9ο Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για την Ποιότητα
Μάλτα
Στο Συνέδριο, ανάμεσα σε πεντακόσιες αποστολές από όλη την Ευρώπη,και η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ.
Τα στελέχη της παρουσίασαν την πιλοτική εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηρακλείου η οποία παροτρύνθηκε και στηρίχθηκε πλήρως από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ.

Στην αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν οι κ.κ.:
-Ευριπίδης Κουκιαδάκης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου
-Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου Εντεταλμένος Σύμβουλος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης -Δρ. Νικόλαος Ραπτάκης Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης
Η συμμετοχή ενισχύθηκε με τα στελέχη της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Ηρακλείου κ.κ.:
- Δημήτρη Σηφάκη, Διευθυντή
- Κωνσταντίνο Ζαμπετάκη Τμηματάρχης
-Μανώλη Νοικοκυράκη
Παρόντες επίσης ήταν οι κ.κ.:
 -Μάνος Καλαιτζάκης
-Γιώργος Μαθιουδάκης
.. βασικά στελέχη της Ομάδας Υλοποίησης εκ μέρους του Ινστιτούτου Πληροφορικής του ΙΤΕ, οι οποίοι μαζί με τα ηγετικά στελέχη της Περιφέρειας παρουσίασαν τις καινοτόμες εφαρμογές και υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες προς τον πολίτη, αναδεικνύοντας την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τα Ακαδημαϊκά και Ερευνητικά Ιδρύματα του νησιού.

Αξιοσημείωτο αποτέλεσμα της εν λόγω εφαρμογής, αποτελεί το γεγονός ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017, η Υπηρεσία εξυπηρέτησε επιτυχώς 6.251 υποθέσεις, προερχόμενες από 4.985 συναλλασσόμενους, ιδιώτες και επιχειρήσεις, μειώνοντας δραστικά τους χρόνους αναμονής και εξυπηρέτησης, βάζοντας έτσι το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης σε σκέψεις για να ωθήσει την εφαρμογή σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, με οριζόντιο τρόπο.


“ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2017”
ΑΓΩΝΕΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ
Σάββατο 20 Μαΐου στο Ηράκλειο στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα “Δυο Αοράκια”.


κ.Νίκος Συριγωνάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού:

«Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διοργάνωση με Πανελλαδικό χαρακτήρα αφού θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα επιχειρώντας να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο…»

κ.Μαρία Βισκαδούρου Γενική Γραμματέας της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου: 

«Οι αγώνες αυτοί διεξάγονται για 13η συνεχή χρονιά και πλέον έχουν γίνει θεσμός για την πόλη του Ηρακλείου, για την Κρήτη. Είμαστε υπερήφανοι γιατί, η Ομοσπονδία αναγνώρισε την σπουδαιότητα των αγώνων και αποφάσισε τα δυο τελευταία χρόνια να ενταχθούν στο επίσημο καλεντάρι και να γίνουν βαθμολογούμενοι αγώνες».

κ.Γιώργος Βουρεξάκης, Πρόεδρος της ΔΟΠΑΦΜΑΗ Δήμου Ηρακλείου: 

«Ως Δήμος Ηρακλείου μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης είμαστε αρωγοί σε αυτές τις προσπάθειες αφού έχουμε αποδείξει ότι είμαστε παρόντες σε θέματα μαζικής άθλησης.Βεβαίως στηρίζουμε το Άθλημα της Ξιφασκίας που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Κρήτη και αξίζει να σημειωθεί ότι  η ΓΕΗ το έχει αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο τα τελευταία χρόνια».

Συνδιοργανωτές-Υποστήριξη:
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΔΟΠΑΦΜΑΗ
Ανάπτυξη Αθλητισμού Α.Ε. Ο.Τ.Α.»
Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου (Γ.Ε.Η.)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit