ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη γράφει: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ....-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δελτίον τύπου..-RUSSIA's interesting latest news..-CANADA latest..-U.S.A.s all interesting latest..-"ΑΡΔΗΝ" ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ....-ΕU latest news..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" δελτίον τύπου..- ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:δελτίον τύπου..-ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:Συμμετοχή στην WTM του Λονδίνου και πρώτη παρουσίαση των νέων εντύπων προβολής του..-THE WHITE HOUSE's latest news..-Prime Minister, Justin Trudeau, issued the following statements....-U.S.A.'s interesting latest ..-RUSSIA's latest..-Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου..-κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ άρθρο: Το «μεταλλαγμένο» Πολυτεχνείο!!!..-"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" δελτίον τύπου..-ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ Δρ. Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Freie Universitaet Berlin..-"αυτοδιοίκηση" έγκυρη ενημέρωση..-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: νεώτερα..-κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ,Δικηγόρου Αθηνών άρθρο στο "Lawyalty,the site for Law..":H δικηγορία ασφαλώς και πρέπει να έχει όρια και ωράρια..-Δόκτωρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ άρθρο:Ο ΒΗΧΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ..-EUROPEAN JOURNALISM CENTRE update..
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία, Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

H ENΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ (1)

H ENΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ  (1)
γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ


To μικρό αυτό άρθρο, αναφέρεται σε αλήθειες, πέραν του τι αναγράφεται σε ΜΜΕ,  τοπικά ή διεθνή. Ο λόγος είναι η εμφαινόμενη πασιδήλως περιφρόνηση του Ελληνικού Λαού από μέρος στελεχών της Γερμανικής κυβέρνησης αλλά και κάποιων άλλων αρχηγών Κρατών της Ενωμένης Ευρώπης που περιοδικά εκφράζουν την περιφρόνησή τους σ΄αυτόν.

Θεωρώ απαραίτητο να τονίσω, ότι πολλές φορές, οι Κυβερνήσεις δεν εκπροσωπούν  το ΣΥΝΟΛΟ ενός Λαού και αυτό δεν είναι μυστικό.  Ενας Λαός επίσης, δικαιούται να αναγνωρίζει την ανάγκη ύπαρξης της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, πράγμα που ουδέποτε στα άρθρα μου αμφισβήτησα. Οποιος δεν πιστεύει στην Ενωμένη Ευρώπη, είναι για μένα παντελώς ανόητος. 
Βεβαίως εκφράζω προσωπική άποψη όπως άλλωστε και το παρόν  μου άρθρο. Θεωρώ όμως πως πολύ μεγάλο μέρος των Συνελλήνων μου, πιστεύουν τα ίδια.

Είναι αλήθεια πως οι Ελληνικές Κυβερνήσεις έκαναν σοβαρότατα και ζωτικής σημασίας λάθη. Αυτά, στοίχισαν στον Έλληνα Πολίτη –κυριολεκτικά- ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Η ανάληψη ευθύνης είναι ίδιον χαρακτηριστικό υπεύθυνων πολιτών που αναγνωρίζουν και πληρώνουν τα λάθη τους. Η ευθύνη των Ελλήνων Πολιτών είναι η λάθος επιλογή Κυβερνητικών εκπροσώπων και η αδιαμαρτύρητη αποδοχή κάθε δικής τους απόφασης και ενέργειας.

Επίσης, οι υπεύθυνοι πολίτες αναγνωρίζουν και πληρώνουν τα χρέη τους. 
Ετσι, μέχρι σήμερα, με ανάληψη ευθύνης ο Ελληνικός Λαός υπέστη τα πάνδεινα στην γενικευμένη προσπάθεια να πληρωθούν όσα χρήματα η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ έδωσε στην χώρα μου με τα γνωστά αποτελέσματα. 

Οι διαπιστώσεις όμως, δεν είναι σκοπός του παρόντος άρθρου. Άλλωστε ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ.

ΟΜΩΣ:

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ αντιμετώπισε την Ελλάδα ως φίλο στην αρχή, με αληθινή στήριξη που συνεχίστηκε και στην πορεία. Μόνο ένας φίλος σε δανείζει διαρκώς . Οι δικές της όμως εγγενείς αδυναμίες για τις οποίες έχω προ πολλών ετών καταγράψει και επισημάνει σε παλαιότερα άρθρα μου-χωρίς να αμφισβητώ ούτε στιγμή την ανάγκη της απρόσκοπτης ύπαρξής της- έδειχναν να μην προσμετρώνται με ακριβές μέτρο, και έτσι οι επιπτώσεις στην χώρα μου υπήρξαν ακόμα χειρότερες των αναμενομένων.

Σιγά-σιγά, λάθη τακτικών, μη έγκαιρης τήρησης των υπεσχημένων και υπογεγραμμένων από τις Κυβερνήσεις της χώρας μου και απαράδεκτες –όντως-συμπεριφορές συνετέλεσαν στην γένεση ενός κλίματος αρνητικού προς αυτήν που κατέληξε στην ύπαρξη μίσους εκ μέρους στελεχών της Ε.Ε., εκφραζόμενο απαράδεκτα σε πολλές δηλώσεις τους. 
Διαβάζουμε  δηλώσεις που δεν ταιριάζουν σε στελέχη  φίλης χώρας και συμμάχου, πολλώ δε μάλλον αφού η Ελλάδα έχει αποφέρει αξιοσημείωτα κέρδη στην χώρα τους.

Διαβάζουμε και εμείς ξέρετε, και όπως γνωρίζουμε ΠΟΥ ΣΦΑΛΟΥΜΕ, γνωρίζουμε και ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ. 

Φυσικά, ως έμπειρη δημοσιογράφος, γνωρίζω άριστα πως κάποια στελέχη  είναι στο προσκήνιο και «μαζεύουν τις αντιδράσεις», αλλά υπάρχουν και ΑΛΛΟΙ που πιστεύουν και θεωρούν τα ίδια, διατηρώντας απλά  μια πιο ευπρεπή συμπεριφορά και αντιμετώπιση.


Είναι λοιπόν ΛΑΘΟΣ η τακτική της απέχθειας που απευθύνεται τελικώς και εισπράττεται από έναν ολόκληρο και αιματοβαμμένο Λαό και όχι μόνον απο μια Κυβέρνηση με τα  ως άνω αναφερόμενα και υπάρχοντα χαρακτηριστικά. 

Η τακτική της απέχθειας ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΛΑΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, αποδυναμώνει έτι περαιτέρω διαταραγμένες σχέσεις και βάζει μολότωφ κάτω από την καρέκλα της. 

Η τακτική της απέχθειας ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ και όχι  μόνο την  χώρα μου. 

Η τακτική της απέχθειας ΒΑΖΕΙ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και απομακρύνει απο αυτήν,ακόμα και πιστούς Πολίτες στην ιδέα της ύπαρξής της .

Κάποιοι θα πρέπει να το λάβουν σοβαρότατα υπ’ οψιν τους και έχουν αργήσει χαρακτηριστικά.

Μ.Χ.Β

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit