ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη γράφει: AΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ....-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ δελτίον τύπου..-RUSSIA's interesting latest news..-CANADA latest..-U.S.A.s all interesting latest..-"ΑΡΔΗΝ" ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ....-ΕU latest news..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" δελτίον τύπου..- ΝΕΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ:δελτίον τύπου..-ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:Συμμετοχή στην WTM του Λονδίνου και πρώτη παρουσίαση των νέων εντύπων προβολής του..-THE WHITE HOUSE's latest news..-Prime Minister, Justin Trudeau, issued the following statements....-U.S.A.'s interesting latest ..-RUSSIA's latest..-Δήλωση του Ανεξάρτητου Βουλευτή Στάθη Παναγούλη για την εξέγερση του Πολυτεχνείου..-κ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ άρθρο: Το «μεταλλαγμένο» Πολυτεχνείο!!!..-"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" δελτίον τύπου..-ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΟΣ Δρ. Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Freie Universitaet Berlin..-"αυτοδιοίκηση" έγκυρη ενημέρωση..-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ: νεώτερα..-κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ,Δικηγόρου Αθηνών άρθρο στο "Lawyalty,the site for Law..":H δικηγορία ασφαλώς και πρέπει να έχει όρια και ωράρια..-Δόκτωρος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ άρθρο:Ο ΒΗΧΑΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΕΩΝ Ο ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΗΧΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ..-EUROPEAN JOURNALISM CENTRE update..
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία, Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η νεολαία μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, την μεγάλη πολιτική αλλαγή»


Κυριάκος Μητσοτάκης:
 «Η νεολαία μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ,
την μεγάλη πολιτική αλλαγή»

 Αθήνα, 6 Μαΐου 2017
Την ανάγκη να αντιστραφεί άμεσα η αρνητική εικόνα της μετανάστευσης των χιλιάδων νέων της Πατρίδας μας στο εξωτερικό τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων των γραφείων της ΟΝΝΕΔ. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Αυτή η κατάσταση πρέπει να αντιστραφεί. Και θα αντιστραφεί μόνο μέσα από μία οικονομία η οποία αναπτύσσεται, ευημερεί και η οποία μπορεί να δημιουργήσει καλά αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης για αυτήν τη νέα γενιά, η οποία είναι η καλύτερα καταρτισμένη νέα γενιά που είχαμε ποτέ στην ιστορία της χώρας μας. Κινδυνεύει, όμως, να είναι μία νέα γενιά η οποία, αν συνεχίσουμε να βαδίζουμε με αυτόν τον τρόπο, να είναι φτωχότερη και κυρίως, πιο απελπισμένη από την προηγούμενη γενιά των πατεράδων και των μανάδων σας. Και αυτό είναι κάτι το οποίο για εμένα, δεν είναι αποδεκτό».

«Οι πολιτικές τη Νέας Δημοκρατίας απευθύνονται στη νέα γενιά», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «οι θέσεις απασχόλησης, οι οποίες θέλουμε να δημιουργήσουμε, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά. Οι τολμηρές αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην εκπαίδευση, ξεκινώντας από το σχολείο και καταλήγοντας μετά στα πανεπιστήμια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Οι αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στη δια βίου μάθηση και στην κατάρτιση, έτσι ώστε η νέα γενιά να προσαρμόζεται συνέχεια στις ανάγκες μίας αγοράς εργασίας που μεταβάλλεται συνέχεια, απευθύνονται στη νέα γενιά. Η εξοικείωση της χώρας και η δυνατότητά της να κάνει το νέο, μεγάλο ψηφιακό άλμα, έτσι ώστε να είναι προσαρμοσμένη και να παρακολουθεί από κοντά τις τεράστιες τεχνολογικές εξελίξεις, απευθύνονται πρωτίστως στη νέα γενιά».

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η ΔΑΠ θα είναι και πάλι η μεγάλη νικήτρια στις φοιτητικές εκλογές που θα γίνουν σε λίγες ημέρες. Κάλεσε, όμως, τη νεολαία να είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων που θα ακολουθήσουν προκειμένου όπως υπογράμμισε να έρθει η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος και ταυτόχρονα οι ιδέες της Νέας Δημοκρατίας να γίνουν κυρίαρχες στη νέα γενιά. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Το σημαντικό, όμως, είναι να μην περιοριστούμε απλά στην καταγραφή άλλου ενός επιτυχημένου εκλογικού αποτελέσματος. Το σημαντικό είναι να προχωρήσουμε και πέρα από αυτό. Να αγωνιστούμε ώστε οι ιδέες μας να γίνουν κυρίαρχες στη νέα γενιά. Ώστε να μπολιάσουμε πάλι τη νέα γενιά με τις αξίες της ελευθερίας και της αλληλεγγύης. Να μιλήσουμε στους νέους ανθρώπους για τις φιλελεύθερες ιδέες. Να τονίσουμε τη σημασία της αριστείας, της άμιλλας, του υγιούς ανταγωνισμού. Να τονίσουμε τη σημασία που έχει αυτή η ισορροπία μεταξύ δικαιωμάτων και υποχρεώσεων που κρατάει, τελικά, όρθια κάθε ευημερούσα κοινωνία. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τη μάχη αυτή θα την κερδίσουμε. Η χώρα σήμερα χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, μία μεγάλη πολιτική αλλαγή. Η νεολαία μας χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ, αυτήν την μεγάλη πολιτική αλλαγή … Όσο με ενδιαφέρει η εκλογική νίκη, άλλο τόσο με ενδιαφέρει η ιδεολογική νίκη. Και η κυριαρχία των ιδεών μας, κυρίως, στη δική σας τη γενιά, ώστε να μην ξαναβρεθούμε, ποτέ ξανά στη χώρα, να δούμε ελκυστικά ιδέες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, έστω και αν αυτές μπορεί να έχουν ένα σύγχρονο περιτύλιγμα».

Ταυτόχρονα, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε την σημασία που είχε η απόφασή του για επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ αφού ήδη όπως τόνισε μέσα από το ιδρυτικό Συνέδριο νέα παιδιά ήρθαν κοντά στη Νέα Δημοκρατία και την ΟΝΝΕΔ. Και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι, τον πρώτο στόχο τον οποίο έχουμε βάλει, τον έχουμε πετύχει. Να μπολιάσουμε την Παράταξή μας, που τόσο μεγάλη ιστορία έχει, με πολύ νέο κόσμο. Κόσμο ο οποίος πιστεύει στα ιδανικά της Παράταξης. Νέα παιδιά τα οποία συμμετέχουν στους κοινούς μας αγώνες και τους ενώνει ένα κοινό όραμα: το όραμα μίας καλύτερης Ελλάδας, πρωτίστως για τη νέα γενιά».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τόσο για τη δική του, όσο και συνολικά για την υποστήριξη του Κόμματος, στην Οργάνωση. Τον διαβεβαίωσε, επίσης, ότι η ΟΝΝΕΔ θα είναι πρωτοπόρα στις επερχόμενες μάχες για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η Ελλάδα. Ταυτόχρονα, ανέφερε ότι περιμένει την νέα επίσκεψη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας μετά τις φοιτητικές εκλογές, αλλά και την μεθεπόμενη με την ιδιότητα του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ο κ. Δέρβος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κύριε Πρόεδρε, η επόμενη επίσκεψή σας θέλω να είναι την επομένη ημέρα της νίκης μας στις φοιτητικές εκλογές. Θέλω, όμως, τη μεθεπόμενη από αυτήν την επίσκεψη, να είναι με άλλη ιδιότητα. Με αυτήν του πρωθυπουργού».

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit