ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ,ερώτηση στην ΒουλήΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
«Βιβλικές καταστροφές από τον παγετό στα ορεινά Έδεσσας και Αλμωπίας»!


Τις τεράστιες σε έκταση και μέγεθος ζημιές που προκλήθηκαν από τον αιφνίδιο παγετό της 22ας Απριλίου στις δενδροκαλλιέργειες του ορεινού όγκου Έδεσσας και Αλμωπίας, διαπίστωσε ιδίοις όμμασιν ο Γιώργος Καρασμάνης ο οποίος το τελευταίο τριήμερο περιόδευσε στις βαρύτατα πληγείσες περιοχές.

Ο πρώην Υπουργός, βίωσε την απόγνωση και την απελπιστική οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι πληγέντες καλλιεργητές από την ολοκληρωτική καταστροφή κυρίως σε κερασιές στο στάδιο του καρπιδίου, όπως και σε βερίκοκα, πρώιμες ποικιλίες ροδάκινου, δαμασκηνιές, ακτινίδια και άλλες καλλιέργειες. Κατέθεσε δε ερώτηση στη Βουλή με την οποία επισημαίνει ότι τα θύματα της τελευταίας θεομηνίας, δέχτηκαν την χαριστική βολή, καθώς είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι ποίοι επί μήνες εμπαίζονται και δεν έχουν πληρωθεί ακόμη για ζημιές του 2016. Καλεί δε τους Υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών να προχωρήσουν σε άμεση και δίκαιη εκτίμηση των τελευταίων καταστροφών, να εντάξει στις δηλώσεις των πληγέντων και τις ζημιές από ενδιάμεσους παγετούς που προηγήθηκαν, να αναστείλουν την πληρωμή υποχρεώσεων των πληγέντων και να μεριμνήσουν  για την ¨εδώ και τώρα¨ αποζημίωση τους για τις περσινές ζημιές.

Ο Γιώργος Καρασμάνης, μετά την οδυνηρή εμπειρία από την περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές υπογραμμίζει και τις δραματικές επιπτώσεις που θα έχει η βιβλική καταστροφή και στην τοπική αγορά, σε όλους τους εμπλεκόμενους κλάδους (εμπόρους, εργάτες, διακινητές, τυποποιητές, καταστηματάρχες κλπ) από την ολοσχερή απώλεια των χρημάτων που θα ¨έπεφταν¨ σε αυτήν από την προσδοκώμενη μέχρι προ ημερών παραγωγή.

Επισημαίνει δε για ακόμη μια φορά την καταστροφική πολιτική της σημερινής συγκυβέρνησης στον αγροτικό τομέα και κυρίως την κατάργηση ή την μη εφαρμογή μέτρων της προκατόχου Κυβέρνησης μας για την απόλυτη προστασία της παραγωγής και του εισοδήματος των αγροτών μας.

Υπενθυμίζει μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνησή μας και ο ίδιος στο σύντομο διάστημα της υπουργικής θητείας του είχε προωθήσει τη δημιουργία ενός ισχυρού και αποτελεσματικού ασφαλιστικού συστήματος για τους παραγωγούς μας, όπως, κυρίως, μεταξύ άλλων:

- Το Μέτρο 17 για την ισχυροποίηση του ΕΛΓΑ στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με προϋπολογισμό 200 εκατομμύρια ευρώ, για την αντιμετώπιση των συνεπειών από ακραία καιρικά φαινόμενα και την αντιστάθμιση των απωλειών εισοδήματος γεωργών και κτηνοτρόφων από δυσμενή κλιματικά φαινόμενα, ζωονόσους και φυτασθένειες (ακαρπία καρπόπτωση, πράσινο σκουλήκι για το βαμβάκι)–Μέτρο το οποίο η σημερινή Κυβέρνηση κατάργησε!

- Το Μέτρο Μ5 με προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων για την αντιχαλαζική και αντιβρόχινη προστασία προϋπολογισμού 40 εκατομμυρίων ευρώ με γενναία επιδότηση των επενδύσεων και ενίσχυση κατά 80% για τους μεμονωμένους παραγωγούς και κατά 100% για όσους συμμετέχουν σε Ομάδες Παραγωγών. Με παράλληλη πρόβλεψη του Μέτρου (Μ09) 27 εκατομμυρίων για τη δημιουργία Ομάδων Παραγωγών.

-  Την υπόδειξη (κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για της αγροτικούς συνεταιρισμούς) της ενδεδειγμένης εφαρμογής του άρθρου 71 του νόμου 4235, που με τροπολογία επίσης Καρασμάνη τον Φεβρουάριο του 2014 υιοθετήθηκε ομόφωνα από όλα τα πολιτικά κόμματα, στο οποίο ορίζεται ότι η ακαρπία και η καρπόπτωση, από οποιαδήποτε αιτία και εάν προέρχονται, καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ.

- Την παράδοση από τον ίδιο στη διάδοχο νέα ηγεσία του Υπουργείου απόλυτα τεκμηριωμένων προτάσεων (έτοιμες τροπολογίες που απλά ο Γιώργος Καρασμάνης δεν πρόλαβε να καταθέσει) με μία εξ αυτών να προβλέπει τον συμψηφισμό των ασφαλιστικών εισφορών της τρέχουσας χρονιάς, με την αποζημίωση που δικαιούνται οι πληγέντες παραγωγοί.

Υπενθυμίζει ακόμη τις εξοργιστικές αυθαιρεσίες, όπως την εκχώρηση 50 εκ. ευρώ από τα αποθεματικά του Οργανισμού τα οποία η Κυβέρνηση μας παρέδωσε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χωρίς ακόμη να τα επιστρέψει στους δικαιούχους παραγωγούς, αλλά και το ¨κούρεμα¨ του 20% των αποζημιώσεων των παραγωγών για το 2016!

Ακολουθεί το κείμενο της Ερώτησης

 Εικόνες ολοκληρωτικής καταστροφής καταγράφονται στις δενδροκαλλιέργειες του ορεινού όγκου Έδεσσας και Αλμωπίας, από τον φοβερό και σπάνιο για την εποχή παγετό που έπληξε την περιοχή τα ξημερώματα της 22ας Απριλίου. Εφιαλτικές ώρες βίωσαν οι καλλιεργητές που, μάταια μέσα στην απελπισία τους, ανάβοντας φωτιές με ό,τι έβρισκαν, επί ώρες έδιναν απέλπιδα μάχη να προστατέψουν τα δέντρα τους από τους -5 μέχρι και -8 βαθμούς όπου είχε κατρακυλήσει το θερμόμετρο.
Το φως της ημέρας, αποκάλυψε την απίστευτη έκταση και το μέγεθος των ζημιών που φτάνουν μέχρι και το 100% κυρίως στις κερασιές που ¨χτυπήθηκαν¨ στο στάδιο του καρπιδίου (με συνέπεια να εξανεμιστεί κάθε ελπίδα για την προσδοκώμενη φετινή σοδειά), αλλά και σε βερικοκιές, δαμασκηνιές, πρώιμες ποικιλίες ροδάκινου, μηλιές, ακτινίδια κλπ.
 ΕΠΕΙΔΗ, οι βαρύτατα πληγέντες καλλιεργητές, είναι οι ίδιοι που ακόμη δεν έχουν αποζημιωθεί για ζημιές που υπέστησαν το 2016 από παγετούς, χαλάζι και βροχοπτώσεις ενώ, επίσης, περιμένουν ακόμη δικαίωση σε ενστάσεις τους που εκκρεμούν από το 2015…
ΕΠΕΙΔΗ, με την τελευταία καταστροφή έχουν περιέλθει σε πλήρη απόγνωση και σε απόλυτη αδυναμία να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους (πληρωμές εισφορών, ΕΝΦΙΑ, εισφορών, δανείων, φόρων εισοδήματος με τους αυξημένους μάλιστα συντελεστές) – ακόμη και να επιβιώσουν…
ΕΠΕΙΔΗ, για τις προηγούμενες ζημιές του 2016 είχαν πάρει υποσχέσεις, αρχικά ότι θα πληρωνόντουσαν τα Χριστούγεννα, στη συνέχεια οι πληρωμές αναβλήθηκαν για το Πάσχα, αλλά χρήματα δεν πήραν ακόμη και τώρα τους λένε ότι θα τα πάρουν τον… Ιούνιο…
ΕΠΕΙΔΗ, με τη χαριστική βολή της 22ας Απριλίου, εξαντλούν πλέον τα τελευταία όρια της αντοχής τους, καθώς μετά την καταστροφή που υπέστησαν δεν θα εισπράξουν τις προκαταβολές που περίμεναν μέσα στον Μάϊο από τους εμπόρους…
 ΚΑΛΕΙΤΑΙ ο Υπουργός   
 -    Να μεριμνήσει για την άμεση – ει δυνατόν σήμερα – πληρωμή τους για τις ζημιές του 2016, προκειμένου να επιβιώσουν και να συνεχίσουν την φροντίδα των καλλιεργειών τους.
-    Να δώσει εντολή για τάχιστη και δίκαιη εκτίμηση των ζημιών τους από τον πρόσφατο και αναμφισβήτητο καταστροφικό παγετό.
-     Να ενταχθούν στις δηλώσεις και οι ζημιές από παγετούς που είχαν προηγηθεί της 22ας Απριλίου ακόμη και σε πεδινά διαμερίσματα από τοπικούς θύλακες παγετού, λόγω μικροκλίματος, σε δαμάσκηνα, ακτινίδια, πρώιμες ποικιλίες ροδακίνων και άλλες καλλιέργειες.
-     Να αναστείλει την πληρωμή των υποχρεώσεων στις οποίες οι πληγέντες αδυνατούν να ανταποκριθούν, καθώς δεν μπορούν ούτε καν να επιβιώσουν.
-     Να επιστρέψει πάραυτα στους μοναδικούς δικαιούχους – δηλαδή στους πληγέντες παραγωγούς – τα 50 εκατομμύρια ευρώ που αυθαίρετα η σημερινή Κυβέρνηση έχει εκχωρήσει από τα αποθεματικά του ΕΛΓΑ.                                                                                   
                                               Ο ΕΡΩΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 
                                                      Γιώργος Καρασμάνης​

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit