ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

"ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" ενδιαφέρουσα ενημέρωση


Newsletter Μάρτιος-Απρίλιος 2017
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ <info@neaporeianeaellada.gr> 16 Μαΐου 2017 - 5:42 μ.μ.
Απάντηση-Προς: ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ <info@neaporeianeaellada.gr>
Προς: politikimx@gmail.com

Νέα Πορεία Νέα Ελλάδα
Newsletter 2° Μάρτιος - Απρίλιος 2017

«Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ»

του ΧΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ
Με την Οικονομική και ευρύτερη Κοινωνική Κρίση να ταλανίζει την χώρα για μία οκταετία ήδη, έχει αναπτυχθεί ένας ιδιαίτερα εκτεταμένος Πολιτικός διάλογος για το τί έφταιξε, ποιοί και πώς μας οδήγησαν ως εδώ, αλλά και ποιές θα ήταν άραγε οι πιο ενδεδειγμένες και αποτελεσματικές Πολιτικές στην προσπάθεια ανάταξης της Χώρας. Το πολυεπίπεδο αυτό ερώτημα βρίσκει αναμφίβολα αρκετές διαφορετικές απαντήσεις, που πηγάζουν από το σημείο που ξεκινάει κανείς να το εξετάσει, τόσο από ιδεολογική σκοπιά όσο και από την καθαρότητα αντίληψης και πληροφόρησης που ο ίδιος διαθέτει.
                Επιχειρώντας κατά τον τρόπο αυτό να ανιχνεύσουμε τις κύριες αιτίες που οδήγησαν στην δημιουργία αλλά και την διατήρηση αυτής της αδιέξοδης κατάστασης για τη Χώρα και τους Πολίτες, δεν μπορούμε παρά να εστιάσουμε σε κάποιες κυρίαρχες παθογένειες που διαχρονικά χαρακτηρίζουν και οριοθετούν την Ελληνική Οικονομία και , επακόλουθα, την  Ελληνική Κοινωνία κατά την ευρεία έννοια.
                Έτσι λοιπόν, και κατά γενική ομολογία, θα διαπιστώσουμε ότι χαρακτηριστικά όπως η γιγάντωση του Δημόσιου Τομέα, η έλλειψη διαφάνειας στην Δημόσια Διοίκηση και η διαχρονική υποστήριξη συμφερόντων ομάδων που είναι σε θέση να ασκήσουν έντονη κοινωνική πίεση, απετέλεσαν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκαν οι Πολιτικές προτεραιότητες των Κυβερνήσεων κατά την τελευταία τεσσαρακονταετία. Πολιτικές που χρηματοδοτήθηκαν από αλόγιστο εξωτερικό και εσωτερικό δανεισμό, χωρίς αναπτυξιακό προσανατολισμό, με άμεσο επακόλουθο την οικοδόμηση ενός οικονομικού μοντέλου στηριγμένου στην δεσποτική παρουσία του «Κράτους-Πατερούλη», όπου το 65% του οικονομικού κύκλου και το 60% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού εξαρτάται άμεσα ή έμμεσα από τον Κρατικό κορβανά. Ταυτόχρονα τα παραγωγικά και ανταγωνιστικά αντανακλαστικά της κοινωνίας όπως ήταν φυσικό ατόνησαν, η προσπάθεια και η δημιουργία υποχώρησαν μπροστά στο «εύκολο βόλεμα» και κλασσικές Ελληνικές Αξίες όπως η αριστεία, η δημοκρατική αλληλεγγύη και η προσαρμοστικότητα στο διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.
                Όταν όμως, ως απόρροια της διεθνούς Χρηματοπιστωτικής Κρίσης και κάποιων αλόγιστων χειρισμών από πλευράς Ελληνικού Πολιτικού Συστήματος, οι Αγορές απέστρεψαν το πρόσωπό τους από την Ελλάδα, και το φάσμα της άτακτης χρεωκοπίας έκανε την απειλητική εμφάνισή του στην Ελληνική πραγματικότητα, τότε το εύθραυστο και αστήρικτο οικονομικό μοντέλο της χώρας κατέρρευσε, χωρίς τίποτα να είναι έτοιμο για να το αντικαταστήσει. Και τότε, σαν επιστέγασμα όλης αυτής της πολύχρονης αδιέξοδης διαδρομής που είχε προηγηθεί, επιλέχθηκε ο χειρότερος και πλέον αναποτελεσματικός δρόμος για την αντιμετώπιση της Κρίσης, δηλαδή η επιδρομή του Κράτους στην μόνη πηγή πλούτου της πραγματικής οικονομίας, την Επιχειρηματικότητα.
                Αλλεπάλληλες αυξήσεις ονομαστικών συντελεστών Φορολογίας Εισοδήματος και ΦΠΑ, επιβολή ενός ισοπεδωτικού και χωρίς καμία ανταπόδοση Ενιαίου Φόρου Ακινήτων σε βάρος των Παραγωγικών και Εμποροβιομηχανικών αλλά και Αγροτικών Μονάδων, έκτακτες εισφορές που απέκτησαν μόνιμο χαρακτήρα και γενικότερα μία άνευ προηγουμένου φοροεπιδρομή σε βάρος του Ιδιωτικού Τομέα και ιδιαίτερα του Επιχειρηματικού κόσμου, είναι η συνταγή που συνομολογούν οι Ελληνικές Κυβερνήσεις υπό την πίεση αναμφίβολα και των Εταίρων-Δανειστών. Και σαν επιστέγασμα όλων αυτών, έρχεται η εφαρμογή ενός κατ’ ευφημισμό «Ασφαλιστικού Συστήματος», το οποίο συνθλίβει τους Επαγγελματίες, τους Εμπόρους και τους Αγρότες, χωρίς καμία ανταποδοτικότητα και χωρίς την παραμικρή ένδειξη βιωσιμότητας, μιας και δομήθηκε με μόνο κριτήριο την άμεση ροή δημοσίων Εσόδων, αποστραγγίζοντας και την τελευταία σταγόνα ρευστότητας από μία Αγορά που αργοπεθαίνει μέσα σε καθεστώς διαρκούς μείωσης της Κατανάλωσης και παντελούς έλλειψης Τραπεζικής Χρηματοδότησης.
                Και διερωτάται εύλογα κανείς, αν είναι τόσο δύσκολο να αντιληφθούν οι Κυβερνώντες ότι με τον τρόπο αυτό ναρκοθετούν την μόνη δυνατή πηγή πραγματικού πλούτου, την Ιδιωτική πρωτοβουλία και επιχειρηματικότητα, που με την σειρά της θα προσφέρει την μόνη δυνατή λύση στο Δημοσιονομικό αδιέξοδο και στην στήριξη του Κοινωνικού Κράτους.
                Ευχόμαστε και ελπίζουμε οι Πολίτες να αναλάβουν με τις επιλογές τους την χάραξη νέας πορείας προς την σωστή κατεύθυνση, πριν η Πατρίδα μας βιώσει μη αναστρέψιμες καταστροφές.
 
Με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου  Γ. Πατούλη 7/3/2017
Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και επικοδομητική συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Αμαρουσίου Γεώργιο Πατούλη έλαβε χώρα την 07/03/2017.Διαπιστώθηκε ιδιαίτερη σύγκλιση απόψεων όσον αφορά τον επιθυμητό ρόλο της Αυτοδιοίκησης και τις αναγκαίες μεταρυθμίσεις στο θεσμικό πλαίσιο που την αφορά.
 
Νίκος Βασιλάτος - άρθρο στο περιοδικό"Ελληνορωσικό ΠΑΝΟΡΑΜΑ"
Ο Νίκος Βασιλάτος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Νέας Πορείας και συγγραφέας δημοσίευσε άρθρο του στο έγκριτο περιοδικό αναφοράς στις Ελληνορωσικές σχέσεις με τίτλο  "Ο Ρωσοτουρκικός Πόλεμος του 1877 και τα όπλα των εμπολέμων"
Εκδήλωση «Το Ποτάμι» - «Κοινωνία Αξιών» Επιμελητήριο Κορινθίας 08/03/2017
Ο Χάρης Αναστασιάδης παρέστη ως προσκεκλημένος ομιλητής σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα «ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ: Μια λίβρα σάρκας απ΄ τον καθένα μας» που συνδιοργάνωσαν οι ως άνω Πολιτικοί φορείς. Σε ουσιώδη παρέμβασή του ανέδειξε την κεφαλαιώδη πρόταση του Κόμματος για εφαρμογή οριζοντίου Φορολογικού Συντελεστή 12,5% σε όλα τα εισοδήματα.
 
Εκδήλωση «Οι Συμπληγάδες της Ελληνικής Οικονομίας»                Π. Λιαργκόβας
Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα την 09/03/2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων με εισηγητή του Επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού στη Βουλή παρέστη ο Αντιπρόεδρος της Νέας Πορείας Νέας Ελλάδας  Χάρης Αναστασιάδης. Με ουσιαστική παρέμβασή του ανεδείχθη και συζητήθηκε το φλέγον ζήτημα της υπερφορολόγησης στην Ελληνική οικονομία.
 Συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star Lamias 16-03-2017
Συνέντευξη με πολιτικές και οικονομικές αναφορές παρεχώρησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδος ο Αντιπρόεδρος Χάρης Αναστασιάδης.Υπογράμμισε τα πολλαπλά οφέλη που θα επιφύλασσε η προτεινόμενη από εμάς εισαγωγή οριζόντιου Φορολογικού Συντελεστή 12,5% σε όλα ανεξαιρέτως τα εισοδήματα.
Με τον έφορο Ανάπτυξης του Εμπορικού-Επαγγελματικού Συλλόγου Καλλιθέας κ. Ζήσιμο Μελιδώνη 7/4/2017
Στη σταθερή προσπαθειά μας να είμαστε θετικά δίπλα στο Επιχειρείν,είχαμε συνάντηση ουσίας στον Εμπορικό Σύλλογο Καλλιθέας.
Διαπιστώθηκε αμοιβαιότητα στις ανησυχίες για την πορεία της πραγματικής οικονομίας, αλλά και σύγκλιση στις προτεινόμενες δράσεις και πολιτικές για την αναστροφή του κλίματος.
Share
Tweet
Forward
www.neaporeia.org  |  FACEBOOK: LIKE NeaPoreia   |   TWITTER: FOLLOW NeaPoreia_org
Τ: (+30) 210 331 8162
Φιλελλήνων 26
Αθήνα 105 58

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit