ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..- "ΕΝ.ΕΡΓΑ" ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ «Η ΕΝΩΣΗ» Παράρτημα Νομού Ευβοίας..-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ-ενημέρωση ΚΑΠΗ..-Συνέντευξη Νίκου Δένδια, τ. Υπ.Π.τ.Π..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ:"Φίλιππος Ηλιάδης: Υπάρχει άμεση ανάγκη να βρεθεί ένα κίνημα με ξεκάθαρους στόχους ! ! !"..-"ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ηλεκτρονικό φύλλο,ante portas! Eδώ,σας εύχεται μια "ΚΑΛΗΜΕΡΑ".....-U.S.A.'s latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑ,Υφυπουργού Οικονομίας συνέντευξις

Συνέντευξη Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και τη δημοσιογράφο Ελένη Στεργίου

1. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει πολιτικά στη διευθέτηση του χρέους. Είναι εφικτό να υπάρξει συμφωνία στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου;
Απάντηση: Η κυβέρνηση επιδιώκει συνολικά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης, τη συμφωνία για τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, την ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η συνολική συμφωνία, η κυβέρνηση έφερε για ψήφιση στη Βουλή ένα πακέτο μέτρων όπως είχε δεσμευτεί απέναντι στους δανειστές της χώρας. Εάν δεν υπήρχε στο τραπέζι η συζήτηση για το χρέος, δεν θα υπήρχε και η συζήτηση για τα πρόσθετα μέτρα.
Στη βάση αυτή και δεδομένου ότι η Ελλάδα ανταποκρίθηκε στις δικές της δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απαιτεί από τους δανειστές και την δική τους ανταπόκριση. Πιστεύουμε ότι στις 15 Ιουνίου θα κλείσει αυτή η συνολική συμφωνία και έτσι η χώρα θα γυρίσει σελίδα και η έξοδος από την κρίση θα είναι πια ορατή.
  • 2. Αν επιβεβαιωθεί το δυσμενές σενάριο για την κυβέρνηση και δεν βρεθεί η συγκεκριμένη λύση για το χρέος υπάρχει σχέδιο για το πως θα αντιδράσει η ελληνική πλευρά; Ο πρωθυπουργός έχει προειδοποιήσει ότι δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα συμφωνίας.
Απάντηση: Το δυσμενές σενάριο όπως το εννοείτε θεωρώ ότι δεν υπάρχει ως προοπτική. Αυτό που θα αποτελούσε το δυσμενές σενάριο είναι μια λιγότερο καλή από την επιδιωκόμενη συμφωνία.
  • 3.Η κυβέρνηση διαψεύδει τα σενάρια για πρόωρες εκλογές. Αν όμως δεν υπάρξει καλή συμφωνία για το χρέος, μπορεί να επανέλθει το σενάριο της κάλπης;
Απάντηση: Οι εκλογές θα γίνουν το 2019, στη λήξη της θητείας της κυβέρνησης. Όλα τα άλλα δεν έχουν καμία απολύτως λογική. Απλώς υπογραμμίζουν το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί η αντιπολίτευση, η οποία πίστευε ότι η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κλείσει την αξιολόγηση και δεν θα μπορούσε να περάσει τα αναγκαία προς τούτο μέτρα από τη Βουλή.
Και για να το πω πιο απλά. Η κυβέρνηση ανέλαβε το κόστος όλων των δύσκολων αποφάσεων για να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Τώρα έχει μπροστά της δύο καθαρά χρόνια για να δρομολογήσει την ανάπτυξη και να προωθήσει όλο το θετικό μεταρρυθμιστικό της έργο ούτως ώστε στις επόμενες εκλογές να διεκδικήσει πειστικά μια νέα τετραετία. Η στρατηγική της είναι 2 + 4 χρόνια. Και αυτό θα έκανε όποιος βρισκόταν στη θέση της. Για ποιόν λόγο να χάσει αυτό το πλεονέκτημα και να πάει νωρίτερα σε εκλογές; Για να εισπράξει μόνο τη δυσαρέσκεια; Απορώ πώς σοβαροί άνθρωποι κάνουν τέτοιες αναλύσεις και προβλέψεις.
Οι εκλογές λοιπόν θα γίνουν το Σεπτέμβριο του 2019 και η αντιπολίτευση θα πρέπει να βρει θετική πολιτική πρόταση για να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό. Πρόταση που να αντέχει τουλάχιστον δυο χρόνια.
  • 4.Το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης ήταν μία αυταπάτη ή γνωρίζατε ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, όπως αποκαλύπτει με δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης;
Απάντηση: Εγώ δεν πρόκειται να σχολιάσω τον κ. Βαρουφάκη. Όμως με αφορμή αυτό θέλω να πω το εξής. Το Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές έχοντας ψηφίσει τη συμφωνία με τους δανειστές και έχοντας πει όλη την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ και θα προχωρήσουν ακόμα περισσότερο από εδώ και πέρα.
Η αντιπαράθεση της αντιπολίτευσης προς την κυβέρνηση πρέπει να γίνεται επί εκείνων που κάνει σήμερα κι επί αυτών που θα κάνει αύριο η κυβέρνηση. Φοβάμαι πως η ΝΔ πολεμάει μια σκιά. Μια εικόνα ΣΥΡΙΖΑ του πρώτου εξαμήνου του 2015. Και αυτή η τακτική θα αποδεικνύεται ολοένα και πιο αναποτελεσματική για την ίδια και αδιέξοδη για τη χώρα.
Απεναντίας θα ήταν πολύ θετικό για τη χώρα η αντιπαράθεση να μεταφερθεί στο τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Και ακόμα καλύτερα εάν μπορούσε να υπάρχει κι ένα minimum συνεννόησης στα αυτονόητα που πρέπει να αλλάξουν στην οικονομία και την κοινωνία για να πάμε μπροστά και να μην επαναλάβουμε όλα εκείνα που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.
  • 5.Θεωρείτε εφικτή μια μελλοντική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ; Μήπως είναι περισσότερα αυτά που σας ενώνουν με τη Φώφη Γεννηματά παρά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο;
Απάντηση: Αυτή την ώρα η Ελλάδα βρίσκεται σε μια νέα αφετηρία. Βγαίνει από μία πολύ μεγάλη κρίση και πρέπει να σχεδιάσει το μέλλον της σε νέες βάσεις. Ανήκει στο σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιας ΕΕ όμως που βρίσκεται σε έντονα μεταβατική φάση. Ταυτόχρονα λόγω γεωγραφικής θέσης δέχεται όλες τις προκλήσεις των γεωπολιτικών ανακατατάξεων που σημαδεύουν την εποχή μας. Αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις, μεγάλους κινδύνους και ταυτόχρονα μεγάλες ευκαιρίες.
Χρειαζόμαστε λοιπόν μια συνολική σύλληψη για τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει η Ελλάδα, ένα σχέδιο αξιοποίησης των ευκαιριών, μια συγκροτημένη εθνική στρατηγική. Προσωπικά πιστεύω ότι η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει την πρωτοβουλία διατύπωσης αυτού του εθνικού σχεδίου. Και να αναδιατάξει τις κοινωνικές και πολιτικές συμμαχίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει, κατά τη γνώμη μου, την καλύτερη ιδεολογική και πολιτική προετοιμασία για να ανταποκριθεί σε αυτή την ανάγκη.
Αρκεί να αποκαταστήσει τη συνέχεια της κόκκινης γραμμής που διατρέχει την σκέψη της ελληνικής ανανεωτικής και ριζοσπαστικής Αριστεράς, καρπός της οποίας υπήρξε και η ίδια η συγκρότησή του. Αυτή η κόκκινη γραμμή του επιτρέπει να αναλύσει σωστά τη φάση στην οποία έχει εισέλθει η παγκοσμιοποίηση και τα περιθώρια που διαμορφώνονται για την Ελλάδα και την ελληνική οικονομία. Μια τέτοιου είδους συζήτηση θα προσδιορίσει και το έδαφος των πολιτικών συγκλήσεων και των συμμαχιών.
Η παραδοσιακή συζήτηση με την επίκληση απλών «γεωγραφικών» όρων δεν λέει τίποτα σήμερα. Προφανώς οι ιστορικές συγγένειες παίζουν το ρόλο τους. Όμως το κρίσιμο είναι η απάντηση στα προβλήματα του σήμερα.
  • 6.Το υπάρχον υπουργικό σχήμα είναι αποτελεσματικό ή χρειάζεται αλλαγές, για παράδειγμα με περισσότερους τεχνοκράτες;
Απάντηση: Η διαμόρφωση του κυβερνητικού σχήματος είναι αποκλειστικά ευθύνη του πρωθυπουργού.
7. Πρόσφατα, επισκεφθήκατε την Κίνα μαζί με τον πρωθυπουργό. Μπορείτε να μας αναφέρετε συγκεκριμένα κάποια μεγάλα επιχειρηματικά deals;
Απάντηση: Η συμμετοχή της Ελλάδος στο BeltandRoadForum που οργάνωσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, μας έδωσε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε με άμεσο τρόπο διαδικασίες ιστορικής σημασίας που συντελούνται  στην παγκόσμια οικονομία και βεβαίως να δούμε τη θέση και το ρόλο της χώρας μας σε αυτές. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε για βιαστικές εκτιμήσεις ούτε για υπερβολές.
Όμως στην περιοχή μας συναντώνται παγκόσμιας εμβέλειας δυναμικές που εάν τις αξιοποιήσουμε με σχέδιο και σύνεση μπορούμε να κατακτήσουμε έναν ρόλο που ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε η Ελλάδα. Ως προς τα συγκεκριμένα, πρέπει να πω ότι υπογράψαμε με την Κίνα μια τριετή συμφωνία που δημιουργεί το πλαίσιο για προσέλκυση πολύ μεγάλων επενδύσεων στην χώρα μας σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας.
8. Έχετε αναλάβει το χαρτοφυλάκιο των Επενδύσεων. Είναι γνωστόνόμως ότι για τις επενδύσεις υπάρχει στην Ελλάδα ένα εχθρικό φορολογικό περιβάλλον, μεγάλη γραφειοκρατία και μη σταθερό νομικό σύστημα. Ετοιμάζει η κυβέρνηση νομοθετικές παρεμβάσεις, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στις επικείμενες αποκρατικοποιήσεις;
Απάντηση: Απάντηση στο ερώτημα σας δίνουν οι ίδιες οι αποφάσεις πολύ μεγάλων επενδυτικών σχημάτων του εξωτερικού. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι γνωστά, όμως η διεθνής αγορά προεξοφλεί πλέον ότι αυτά τα προβλήματα σταδιακά θα επιλυθούν κι ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα για να τοποθετηθεί κανείς στην Ελλάδα.
Πιστεύω ότι μέσα στην επόμενη διετία θα δούμε πάρα πολύ σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα και θα έχουμε μια θεμελιακή αλλαγή στην εικόνα της οικονομίας μας. Ειδικά θέλω να τονίσω ότι το 2017 θα είναι η κρίσιμη χρονιά που θα αρχίσει να καταγράφεται αυτή η αλλαγή. Τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, ο σιδηρόδρομος, οι τουριστικές υποδομές, η Υγεία, η μεταποίηση κυρίως στον αγροδιατροφικό τομέα, αλλά όχι μόνο, θα είναι τομείς που θα δώσουν το σήμα της αλλαγής.
9. Για το Ελληνικό και τα εμπόδια που έχουν προκύψει από το Υπουργείο Πολιτισμού έχετε κάποιο σχέδιο για να προχωρήσει η επένδυση;
Απάντηση: Θεωρώ ότι γίνεται πολύς θόρυβος χωρίς λόγο. Η υλοποίηση του μεγάλου έργου στο Ελληνικό θα προχωρήσει. Είναι γνωστό ότι γύρω από το έργο αυτό υπήρχε μεγάλη αντιπαράθεση και κάποια «απόνερα» αυτής της αντιπαράθεσης εξακολουθούν να επηρεάζουν την ορθή κρίση των επιμέρους πλευρών.
Η κυβέρνηση επενδύει στην υλοποίηση του έργου και έχει λάβει όλες τις αποφάσεις ώστε να ξεπεραστούν και τα τελευταία μικρά προβλήματα. Και επιμένω ότι πρόκειται για μικρά προβλήματα που εξακολουθούν να μας απασχολούν επειδή μένουμε με την εντύπωση των παλιών αντιπαραθέσεων.
Αυτό που κατά τη γνώμη μου προέχει είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και η επιτάχυνση όλων των διαδικασιών. Εγώ αποτολμώ την πρόβλεψη ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία για την έκδοση του Π.Δ. θα εκπλαγούν όλοι από την ταχύτητα με την οποία θα προχωρήσει το έργο.
Επαναλαμβάνω ότι η κυβέρνηση επενδύει στην υλοποίηση του έργου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τηρηθούν διαδικασίες που προβλέπει το θεσμικό πλαίσιο εντός του οποίου κινούμαστε όλοι. Κυβέρνηση και επενδυτές. Το ότι το θεσμικό πλαίσιο έχει προβλήματα είναι αδιαμφισβήτητη αλήθεια. Όμως η υλοποίηση ενός έργου τέτοιας κλίμακας απαιτεί τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων.
Η κυβέρνηση λοιπόν εξαντλεί όλα τα περιθώρια και όλες τις δυνατότητες ώστε να εξασφαλίσει την συνεννόηση και την ασφάλεια δικαίου ώστε να μην προκύψει στην πορεία κανένα πρόβλημα.
10.Πρόσφατα αναφερθήκατε στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μπορείτε να γίνετε πιο σαφής για το επενδυτικό πλάνο;
Απάντηση: Είμαστε σε μια λεπτή φάση χειρισμών για να επιλύσουμε μεγάλα προβλήματα στον τομέα της ναυπηγοεπισκευής. Εάν αποδώσουν οι προσπάθειες μας, θα επανεκκινήσει ένας κλάδος της οικονομίας μας πάρα πολύ σημαντικός και θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις απασχόλησης. Πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα μπορούμε να πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Ως αποτελέσματα πια κι όχι ως σχέδια και προοπτικές.

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit