ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ εξαιρετο έργο....-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:2018 Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: νεώτερα..-SEPE newsletter..-THE WHITE HOUSE's latest..-CANADA latest...-HONG KONG MEANS BUSINESS update..-Video: Διάλεξη του Δρ. Κωνσταντίνου Δασκαλάκη | Τεχνητή Νοημοσύνη: Tο μέλλον τώρα;..-Council of Bars and Law Societies of Europe:appoints new presidency for 2018 16/01/2018..- "Έτσι γλιτώνει η πρώτη κατοικία από τα "δόντια" της Εφορίας Του Σπύρου Δημητρέλη για το "capital.gr"..-

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

ΣΕΠΕ δελτίον τύπουΠ. Καρβούνης, Α. Τζαφαλιάς, Σ. Κωτσής, Τ. Τζήκας, A. Ansip, Γ. Παπαρίδου, Γ. Σύρρος, L. Chapuis-KombosΜε τον ΣΕΠΕ ξεκίνησε τις επαφές του στην Ελλάδα ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε., κύριος Andrus Ansip

Μετά από πρόσκληση του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιου για Θέματα Ενιαίας Ψηφιακής Αγοράς, κυρίου Andrus Ansip, συναντήθηκε το Προεδρείο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), την Πέμπτη 11 Μαΐου 2017, στα Γραφεία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, προκειμένου να συζητήσουν τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συμβάλλουν οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Από την πλευρά του Συνδέσμου, στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος ΔΣ, κύριος Τάσος Τζήκας, η Α' Εκτελεστική Αντιπρόεδρος, κυρία Γιώτα Παπαρίδου, o Γενικός Γραμματέας, κύριος Σάκης Κωτσής και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ, κύριος Γιάννης Σύρρος.

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε., κύριο Ansip, ο ΣΕΠΕ ανέδειξε την ψηφιακή τεχνολογία ως στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης της χώρας, καθώς μπορεί να αναμορφώσει την ελληνική οικονομία και να αντιμετωπίσει σημαντικές κοινωνικές προκλήσεις, προωθώντας την καινοτομία, ενισχύοντας την ψηφιακή παιδεία, ενθαρρύνοντας τις επενδύσεις και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν μέσα από τους πέντε στρατηγικούς άξονες που προτείνει ο Σύνδεσμος, όπως την πλήρη αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας στον ιδιωτικό τομέα, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της ελληνικής διοίκησης αξιοποιώντας τις ΤΠΕ, την υιοθέτηση της τεχνολογίας και της καινοτομίας από τους πολίτες και την ανάπτυξη μιας ισχυρής βιομηχανίας ψηφιακής τεχνολογίας. Ο κλάδος αποτελείται από 5.300 επιχειρήσεις και 260.000 εργαζόμενους, συμβάλλοντας στο ΑΕΠ της χώρας κατά 8%.

Επιπρόσθετα, οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου παρουσίασαν τη διεθνή δυναμική του κλάδου μέσα από τις “καλές πρακτικές” ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες διαπρέπουν και καινοτομούν διεθνώς. Επιβεβαίωση της δυναμικής του κλάδου, αποτελεί και η γέννηση και εξέλιξη πολλών νεοφυών επιχειρήσεων με νέες καινοτόμες λύσεις και προϊόντα στον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας. Η σύνδεση και συνεργασία τους με ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες διαθέτουν διεθνή εμπειρία, μπορεί να δημιουργήσει μία νέα ισχυρή στρατηγική βιομηχανία για τη χώρα, αξιοποιώντας ταυτόχρονα το υψηλού επιπέδου επιστημονικό δυναμικό μας.

Σύμφωνα με το The Global Competitiveness Report 2016 - 2017 του World Economic Forum, στον Πυλώνα που αφορά στην “Καινοτομία”, η Ελλάδα καταλαμβάνει τη 10η θέση παγκόσμια στην κατηγορία “Διαθεσιμότητα Επιστημόνων και Μηχανικών”. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από το 2008, οι Έλληνες επιστήμονες, που έφυγαν στο εξωτερικό, αναζητώντας ευκαιρίες απασχόλησης, έχουν παραγάγει περισσότερα από € 50 δις για τις χώρες στις οποίες πήγαν.

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε. ενημερώθηκε για σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις που έχει αναλάβει ο ΣΕΠΕ, με:

· Την υπογραφή του πρωτόκολλου συνεργασίας “Εθνική Συμμαχία για την Ψηφιακή Οικονομία” το 2014 με την ελληνική πολιτεία για τη διάχυση της ψηφιακής τεχνολογίας στην κοινωνία και την ανάπτυξη των ευκαιριών, που προσφέρει η βιομηχανία Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της Ψηφιακής Οικονομίας
· Την υλοποίηση στη χώρα μας της διεθνούς καμπάνιας eSkills for Jobs από το 2010 για την ενημέρωση και εκπαίδευση νέων και επαγγελματιών σε ψηφιακές δεξιότητες για την καταπολέμηση της ανεργίας και στην ανάπτυξη της οικονομίας
· Την υλοποίηση εθνικών προγραμμάτων για την εκπαίδευση, κατάρτιση και πιστοποίηση χιλιάδων ανέργων σε ψηφιακές δεξιότητες, οι οποίες είναι “αντίδοτο” στην οικονομική κρίση, δίνοντας διέξοδο σε χιλιάδες άνεργους αλλά και επαγγελματίες του κλάδου.

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κύριος Ansip, ξεκινώντας τις επαφές του στην Ελλάδα εκφράζοντας την ταύτιση των απόψεων των δύο πλευρών για τη στρατηγική τοποθέτηση του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας στο επίκεντρο της ελληνικής οικονομίας, σημείωσε: “Η δημιουργία μιας ψηφιακής ενιαίας αγοράς κρίνεται απαραίτητη, ώστε να καταστήσει την Ευρώπη ηγέτιδα δύναμη και να βελτιώσει αποτελεσματικά την ποιότητα ζωής των πολιτών. Η Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσει το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, τα “καλά παραδείγματα” δράσεων που έχει υλοποιήσει, καθώς και τις βέλτιστες και δοκιμασμένες πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών, ώστε να προχωρήσει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, που έχει ανάγκη τόσο η ελληνική οικονομία όσο και η κοινωνία”.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ, κύριος Τζήκας, υπογράμμισε ότι: “Η χώρα βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι, ύστερα από 8 χρόνια πρωτοφανούς κρίσης. Η ελληνική οικονομία πρέπει να εισέλθει σε μία νέα φάση επανεκκίνησης και η τεχνολογία αποτελεί μονόδρομο σε αυτήν την προσπάθεια ανάκαμψης της χώρας. Παράλληλα, η ψηφιακή οικονομία δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, με έμφαση στην εξωστρέφεια και καινοτομία των ελληνικών επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της χώρας. Σε αυτό το πλαίσιο η Πολιτεία πρέπει να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, που θα δημιουργήσουν ένα σύγχρονο ψηφιακό κράτος καθώς και ένα νέο παραγωγικό μοντέλο με βασικό άξονα την ψηφιακή οικονομία. Ο ΣΕΠΕ στηρίζει διαχρονικά, από την ίδρυση του, αυτήν την προσπάθεια και, με τη στενή συνεργασία της Πολιτείας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μπορούμε να αξιοποιήσουμε το ανταγωνιστικό ψηφιακό πλεονέκτημα της χώρας, ώστε να αποτελέσει ένα υψηλής αξίας διεθνές «ψηφιακό hub» επενδύσεων”.


Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995. Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας παρέχει έγκυρη και υπεύθυνη γνωμοδότηση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών απ’ όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 8% του ΑΕΠ.
Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Πληροφορικής (EITO) και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit