ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά..-“Ευρώπη ξανά, με την κοινωνία σύμμαχο”/ Άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη γαλλική εφημερίδα Le Monde..-..μας "απειλεί"..έ;;;;Ας γελάσουμε!!..-ΕUFIC:Easy evidence based tips for a healthier you..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ νεώτερα..-Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή κυρία Μαρία Σπυράκη..-ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 18/1/2018..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" newsletter..-CANADA latest news..-RUSSIA's latest..-U.S.A.'s latest..-IMF Transcript of IMF Press Briefing..-Ο κ. ΝΙΜΙΤΣ συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ:.....-
ENAΣ..μοναδικός,ανυπέρβλητος,ξεχωριστός,συγκινητικός,υπερταλαντούχος..τελικά, ένα ξεχωριστό πλάσμα του Δημιουργού μας..

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ.


ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΚΥΡΟΥ & ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ «ΣΚΥΡΟΣ 2016»
21 ΜΑΪOY, 2017

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΚΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της CYTA στη Λευκωσία, εκδήλωση για απόδοση τιμής στην Ομάδα «Σκύρος 2016».Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε επίσης παρουσίαση από τη Δρα Κωνσταντίνα Σκαναβή, Διευθύντρια Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής και Επικοινωνίας του προγράμματος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, για την Παγκόσμια διάκριση που πέτυχαν με την ομάδα «Σκύρος 2016» για το δημοφιλέστερο παγκοσμίως βίντεο για την κλιματική αλλαγή που βραβεύτηκε τον Νοε/2016 στο Μαρακές στο πλαίσιο των εργασιών της Παγκόσμιας Διάσκεψης για το κλίμα, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Περιβάλλοντος στο Λιμάνι της Λιναριάς Σκύρου. O κ Κυριάκος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου αναφέρθηκε στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί στο πρότυπο λιμάνι της Σκύρου και παρουσίασε το Νησί της Σκύρου τη Ναυτική εταιρεία Σκύρου και το πολυβραβευμένο Λιμάνι της, την Λιναριά. Η CYTA τίμησε για την επιτυχία τους, τόσο την κα Σκαναβή και τον κ Αντωνόπουλο, όσο και την ομάδα φοιτητών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου που δούλεψε στο πρόγραμμα «Σκύρος 2016» για το Λιμένα Σκύρου.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτισαν, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ Νίκος Κουγιάλης ο οποίος βράβευσε τους επικεφαλής και την Ομάδα «Σκύρος 2016», η Επίτροπος Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτου, ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού κα Σοφία Χριστοδούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν επίσης, η Γενική Διευθύντρια της Αρχής Λιμένων Κύπρου κα Ανθή Κληρίδου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών κ Γιώργος Φράγκου, ο Διευθυντής του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων κ Γιώργος Πενηνταέξ και ο Πρόεδρος του ΡΙΚ κ Θανάσης Τσώκος.

Η Ομάδα «Σκύρος 2016» παρέμεινε στην Κύπρο από τις 14 μέχρι τις 17 Μαΐου.

Την Κυριακή 14 Μαΐου μετέβη στις εγκαταστάσεις του ΡΙΚ όπου την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του ΡΙΚ κος Θανάσης Τσώκος , την ξενάγησε στο νέο Μουσείο του ΡΙΚ και παρέθεσε δείπνο.

Την Δευτέρα 15 Μάιου στο Αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta παρουσιάστηκαν το έργο και τα επιτεύγματα της συνεργασίας του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου, το Νησί της Σκύρου και το Λιμάνι της σε παρουσιάσεις και ομιλίες που έγιναν από την Δρα Κωνσταντίνα Σκαναβή και τον Πρόεδρο του Λ.Τ Σκύρου κο Κυριάκο Αντωνόπουλο. Στη συνέχεια έλαβαν μέρος σε συζήτηση συνεργασίας στη CYTA και κατόπιν εμφανίστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ και στην ραδιοφωνική εκπομπή του ΡΙΚ «Συν Αθηνά».

Το βράδυ τους παρατέθηκε δείπνο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Την Τρίτη 16 Μαΐου επισκέφθηκαν το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λεμεσό και την νέα Μαρίνα Λεμεσού.

Εκεί ξεναγήθηκαν από τον assistant manager κ. Tom Lord και την υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων κα Στέφη Στεφανίδου.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ξενάγησε την ομάδα στο εμπορικό και επιβατηγό Λιμάνι Λεμεσού η οποία στη συνέχεια επισκέφθηκε το βιομηχανικό Λιμάνι Βασιλικού και το Αλιευτικό καταφύγιο Ζυγίου. Ακολούθησε δείπνο που παρατέθηκε από τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Ελληνικού Πολιτισμού κο Ξένο Ξενοφώντος στην Λευκωσία.

Την Τετάρτη 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έγιναν δεκτοί και έλαβαν ενημέρωση από τον Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Αναστασιάδη κο Μιχάλη Σοφοκλέους και στη συνέχεια επισκέφθηκαν το γραφείo της Ευρωπαϊκής Ένωσης (House Of The European

Union) καλεσμένοι του επικεφαλής της Ε.Ε στην Κύπρο κου Γιώργου Μαρκοπουλιώτη.Η συνέχεια της ημέρας περιλάμβανε ξενάγηση στη Μαρίνα της Λάρνακας από τον Διευθυντή της κο Χρήστο Πετρίδη και μετά ακολούθησε γεύμα.

Σε όλες τις επισκέψεις, πέραν της απόδοσης τιμών, έγινε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για μελλοντικές συνεργασίες.
Η επίσκεψη της Ομάδας στην Κύπρο τέθηκε υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος κας Ιωάννας Παναγιώτου, ήταν έμπνευση της κας Άννας Σταφιδά Διδάκτωρος του Πανεπιστημίου Κύπρου και πρώην Ακόλουθου Τύπου της Πρεσβείας της Ελλάδας στην Κύπρο και διοργανώθηκε από τις περιβαλλοντικές ΜΚΟ CYMEPA, Eco-Cypria και την ΑΚΤΗ-Κέντρο Μελετών και Έρευνας.Την επίσκεψη της Ομάδας «Σκύρος 2016» στην Κύπρο στήριξαν οικονομικά η Αρχή Λιμένων Κύπρου και ο ΟΠΑΠ Κύπρου ενώ υποστηρικτικά λειτούργησαν η CYTA( Cyprus Telecommunications Authority), το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ο Δήμος Λεμεσού και το Ινστιτούτο Ελληνικού Πολιτισμού και τα εστιατόρια Ocean Basket.

Την Ομάδα πλαισίωναν συνεχώς με την παρουσία τους ο αεικίνητος κος Μιχάλης Ιερείδης Γ. Γραμματέας της CYMEPA, η ακούραστη κα Άννα Σταφιδά και ο χαρισματικός επιστήμων κος Πιεραντώνιος Παπάζογλου. Όλοι τους φρόντισαν να κάνουν την επίσκεψη στην Κύπρο μια εμπειρία παραδειγματική για την οργάνωση, την ειλικρινή και θερμή περιποίηση, την επιστημονική προσέγγιση και συνεργασία.

Οι πολλές ευχαριστίες μας δεν αρκούν για αποδώσουν την άψογη φιλοξενία τους.

Η εμπειρία που αποκτούν οι νέοι φοιτητέ/τριες επιστήμονες είναι ανεκτίμητη.Η ομάδα «Σκύρος 2016» το Λιμενικό Ταμείο Σκύρου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η επίσκεψη και ειδικές ευχαριστίες ανήκουν στον Φωτογράφο της Ομάδας Κώστα Μπέκα που έδωσε τη δυνατότητα της προβολής και επικοινωνίας του έργου μας.

ΣΚΥΡΟΣ 20 ΜΑΙ 2017

Ο Πρόεδρος του Λ.Τ Σκύρου

Κυριάκος Αντωνόπουλος

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit