ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά..-“Ευρώπη ξανά, με την κοινωνία σύμμαχο”/ Άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη γαλλική εφημερίδα Le Monde..-..μας "απειλεί"..έ;;;;Ας γελάσουμε!!..-ΕUFIC:Easy evidence based tips for a healthier you..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ νεώτερα..-Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή κυρία Μαρία Σπυράκη..-ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 18/1/2018..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" newsletter..-CANADA latest news..-RUSSIA's latest..-U.S.A.'s latest..-IMF Transcript of IMF Press Briefing..-Ο κ. ΝΙΜΙΤΣ συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ:.....-
ENAΣ..μοναδικός,ανυπέρβλητος,ξεχωριστός,συγκινητικός,υπερταλαντούχος..τελικά, ένα ξεχωριστό πλάσμα του Δημιουργού μας..

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 23/5/2017

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 23/5/2017Θέμα: «Απάντηση σε άρθρο της εφημερίδας «Αυγή» που δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2017 προβάλλοντας απόψεις του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ κ. Τάκη Γεωργακόπουλο»

                Με έκπληξη διαβάσαμε το άρθρο της εφημερίδας «Αυγή»  στο φύλλο της 21 Μαΐου 2017 στο οποίο ο διορισμένος Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Τάκης Γεωργακόπουλος εμφανίζεται καταγγέλλοντας  να παρουσιάζει τους ιδιώτες ιατρούς, καθώς και αυτούς στους οποίους ο ΕΟΠΥΥ (τον οποίο ο ίδιος διοικεί) χρωστάει δεδουλευμένα ετών,  να λειτουργούν υπό καθεστώς «πλήρους ασυδοσίας». 
Για να καταλάβουν όλοι πως οι «καταγγελίες» που παρουσιάζονται είναι πέρα για πέρα ανακριβείς ας παρουσιάσουμε καθεμία  ξεχωριστά.
 1. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ αναφέρει πως ιδιώτες ιατροί έχουν ανοίξει περισσότερα του ενός ιδιωτικά ιατρεία (κάτι απολύτως νόμιμο και με αδειοδότηση από τους Ιατρικούς Συλλόγους) και πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν καθώς δεν γίνεται ένας ιατρός να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 2-3 σημεία.
  Προφανώς και ένας ιατρός δεν δύναται να βρίσκεται ταυτόχρονα σε 2-3 σημεία αλλά φυσικά και έχει το νόμιμο δικαίωμα να εργάζεται σε διαφορετικές ώρες (τις οποίες εχει δηλώσει εκ των προτέρων στον οικείο ιατρικό σύλλογο) σε άλλο ιατρείο, άλλης περιοχής ή πόλης, ώστε να αυξήσει τα έσοδα του και να αντεπεξέλθει στην φορολογική και ασφαλιστική λαίλαπα της κυβέρνησης. Αν, ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, έχει διαπιστώσει ταυτόχρονη χρήση της «ηλεκτρονικής συνταγογράφησης» με τον ίδιο κωδικό ιατρού, τότε οφείλει άμεσα να προβεί σε κυρώσεις κατά του ιατρού και επίσης άμεσα να βελτιώσει το πρόγραμμα της «ηλεκτρονικής συνταγογράφησης» ώστε να μην υπάρχει τέτοια δυνατότητα τεχνικά.
 2. Επιπρόσθετα ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρεται σε ιατρούς ιδιώτες που παρανομούν δίνοντας τον προσωπικό τους κωδικό σε μη ιατρούς οι οποίοι συνταγογραφούν φάρμακα. Φυσικά και είμαστε αντίθετοι με την πρακτική της συνταγογράφησης φαρμάκων και εξετάσεων από μη ιατρούς και καταδικάζουμε κάθε παρόμοια ενέργεια. Αναφερθήκαμε προηγουμένως στον τρόπο που διαθέτει ως διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για να παρέμβει σχετικώς και κακώς δεν το πράττει.
 3. Στη συνέχεια ο κ. Γεωργακόπουλος αναφέρει πως με πολλαπλά σημεία συνταγογράφησης οι ιατροί καταφέρνουν να εκδίδουν περισσότερες συνταγές και άρα να αυξάνουν την προκλητή ζήτηση. Με τη χρήση αυτών των ιδιαίτερων μαθηματικών του διαφεύγει πως η ανάγκη συνταγών ανά ασθενή είναι δεδομένη και όχι ανάλογη με τον αριθμό των ιατρείων. Όσα ιατρεία και να ανοίξουν, δεν δύναται να αυξηθεί η ζήτηση φαρμάκων, η οποία έχει να κάνει με τον αριθμό των ασθενών, ο οποίος παραμένει φυσικά ο ίδιος. Συνεπώς τα περισσότερα ιατρεία δεν σημαίνουν αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης!
 4. Ο κ. Γεωργακόπουλος συνεχίζοντας τον καταγγελτικό λόγο του, τονίζει πως οι εργαστηριακοί ιατροί ανοίγουν περισσότερα του ενός εργαστήρια ώστε να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους, προσπαθώντας να πετύχουν μείωση της τιμής των αναλώσιμων που αγοράζουν. Ξεχνάει πως λόγω της μη έγκαιρης πληρωμής από τον ΕΟΠΥΥ δεδουλευμένων, την υφαρπαγή μεγάλου μέρους της εργασίας τους μέσω του claw back, την μείωση των τιμών κοστολόγησης των πράξεων και εξετάσεων, την υπέρμετρη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και φορολογικών συντελεστών, οι εργαστηριακοί ιατροί προσπαθούν να επιβιώσουν προσπαθούν να μειώσουν τα έξοδα των αναλωσίμων υλικών. Όχι όμως για να αυξήσουν το κέρδος τους, αλλά για να μειώσουν τη ζημία τους!
 5. Στη συνέχεια αναφέρει πως όσο η πελατεία ενός ιδιώτη ιατρού αυξάνεται, τόσο αυξάνεται και το «ζεστό χρήμα» από τους πολίτες προς τους ιδιώτες ιατρούς. Η δαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας και της ελεύθερης εργασίας οδηγεί σε περίεργα συμπεράσματα. Αν μάλιστα υπάρχει, και καλώς υπάρχει, ενδιαφέρον για το κόστος που επωμίζεται ο κάθε ασφαλισμένος στο χώρο της υγείας, ας αυξήσει τις κουτσουρεμένες παροχές του ΕΟΠΥΥ προς τον ασφαλισμένο! Συνεχίζοντας να μας εκπλήσσει, ο κ. Γεωργακόπουλος, αναφέρει πως η άποψη του είναι να μετέχει και εκπρόσωπος του ΕΟΠΥΥ στις επιτροπές αδειοδότησης των ιδιωτικών δομών υγείας! Η παρέμβαση ενός κρατικού οργανισμού σε συνθήκες αδειοδότησης λειτουργίας ιδιωτικού φορέα, μας παραπέμπει σε άλλου είδους μοντέλο διακυβέρνησης.
 6. Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζεται και ένα περιστατικό που έχει λάβει χώρα στην Κάρπαθο και αφορά κάποια δικαστική διαμάχη ανάμεσα σε ιατρούς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και ακόμα η δικαιοσύνη δεν έχει αποφασίσει για την έκβαση της. Πως είναι δυνατόν η εφημερίδα να δημοσιεύει τα ονόματα των αντίδικων και μάλιστα να μεταφέρει την άποψη της μίας μόνο πλευράς; Ακόμα και κάποιος μη νομικός απορεί…
 7. Στο τέλος του άρθρου, αναφέρεται η πληρωμή 10 ευρώ σε συμβεβλημένους ιατρούς. Προς ενημέρωση όλων, τα 10 ευρώ είναι η προνομιακή τιμή επίσκεψης που έχουν συμφωνήσει και παρέχουν οι συμβεβλημένοι ιατροί προς τον ΕΟΠΥΥ, για τους πρώτους 200 ασφαλισμένους κάθε μήνα, όπως προβλέπει η σύμβαση που όρισε ο οργανισμός. Τυχόν πληρωμή σε επίσκεψη κλεισμένη μέσω ΕΟΠΥΥ, πρέπει να καταγγέλλεται στον οργανισμό και ο κ. αντιπρόεδρος να προβεί στα προβλεπόμενα από την σύμβαση μέτρα. Εκτός των 200 αυτών επισκέψεων, οι υπόλοιπες εντός του μήνα είναι ιδιωτικές, με κοστολόγιο που ορίζει ο εκάστοτε ιατρός χωρίς κάποιον περιορισμό, όπως συμβαίνει σε κάθε τιμολόγηση σε μια ελεύθερη αγορά.
 8. Συνεχίζοντας την παραπληροφόρηση των πολιτών, ο αρθρογράφος εξηγεί πως όλες οι εργαστηριακές εξετάσεις καλύπτονται από τον ΕΟΠΥΥ και συνεπώς κανένας εργαστηριακός ιατρός δεν δύναται να ζητήσει χρήματα από τους ασθενείς. Πάλι ο συγγραφέαςπαραβλέπει το άρθρο 8 του κανονισμού παροχών του ΕΟΠΥΥ που θεσπίζει 15% συμμετοχή στον ασθενή και «ξεχνάει» πως ο Οργανισμός καλύπτει μόνο το 85% της τιμής της κάθε εξέτασης και μόνο των ασφαλισμένων πολιτών. Επίσης υπάρχουν και εξετάσεις που δεν τις καλύπτει!
Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε στον κ. Γεωργακόπουλο ότι ως αντιπρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ο ρόλος του δεν είναι να αναφέρεται γενικά στους ιδιώτες ιατρούς λασπολογώντας, αλλά να δίνει τα όποια στοιχεία για παράνομες πρακτικές διαθέτει στη δικαιοσύνη καθώς και να επιβάλει διοικητικές κυρώσεις, κάνοντας χρήση του θεσμικού του ρόλου, για τον οποίον και έχει διοριστεί!


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος              Ο Γενικός Γραμματέας
Άννα Μαστοράκου   Χρήστος Παπασιδέρης

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit