ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ, Συγγραφέως, Δημοσιογράφου,Τουρκολόγου εξαιρετικά ενημερωτικά άρθρα....-ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ:Λικέρ περγαμόντο!!..-ένας ΚΡΗΤΙΚΟΣ δείχνει τον δρόμο.....-EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ενημέρωση..-ΙΜF latest news..-AΠΟΣΤΟΛΟΣ ΧΡ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ:Η κυβέρνηση κατεδαφίζει … Η Βουλή συνεργεί;..-CANADA latest..-CDU news..-U.S.A.'s interesting news..-EU latest news..-EcoLeft newsletter..-RUSSIA'S latest..-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ,δάσκαλος-Κιλκίς άρθρο:ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ενημέρωση..-ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΕΡΟΣ..-ΣΕΠΕ δελτίον τύπου..-EUFIC:very,very,very interesting news!!!..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

κ. ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,Αντιπροέδρου Ν.Δ.,ομιλία ...

Αθήνα, 19 Απριλίου 2017

Ομιλία του Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη
σε εκδήλωση για την ενεργειακή πολιτική του Κόμματος

            Κυρίες και κύριοι,

            Όταν σχεδιάζεις ένα πρόγραμμα για την ενέργεια στην Ελλάδα ανακαλύπτεις αμέσως ότι ασχολείσαι με έναν τομέα κομβικής σημασίας με πολλές διαστάσεις.

1.     Η μία είναι η γεωστρατηγική διάσταση και αφορά στη θέση της Ελλάδας στο διεθνές περιβάλλον και τη δυνατότητά της να γίνει ενεργειακό σταυροδρόμι της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.

2.     Η δεύτερη διάσταση αφορά, φυσικά, στην οικονομία. Η ενέργεια, άλλωστε, έχει αναγνωριστεί στις μελέτες του ΙΟΒΕ και της McKinsey ως ένας από τους 9 κλάδους με τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή προοπτική στην Ελλάδα.

3.     Παράλληλα, η ενέργεια σχετίζεται και με μια σειρά από δεσμεύσεις που αφορούν στο Κοινοτικό Δίκαιο. Και έχουν να κάνουν με δύο βασικά ζητήματα: την απελευθέρωση αγορών και την προστασία του περιβάλλοντος.

4.     Μια ακόμα διάσταση έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια οφείλει να στηρίζει την οικονομία. Αυτό συνδέεται με το ενεργειακό κόστος, το οποίο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής βιομηχανίας. Δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι το κόστος της ενέργειας στη χώρα μας είναι σημαντικά υψηλότερο από ό,τι είναι στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

5.     Μια τελευταία - αλλά ίσως η περισσότερο σημαντική - διάσταση η οποία αναδείχθηκε, δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, αφορά ένα ζήτημα με αίσθηση επείγοντος. Αναφέρομαι στο ζήτημα της ενεργειακής ασφάλειας με το οποίο μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη η χώρα, δεδομένης της ανησυχητικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η Δ.Ε.Η.

            Όλοι αυτοί οι παράγοντες, ιδιαίτερα όμως ο τελευταίος, ήταν που μας ώθησαν να δώσουμε προτεραιότητα στην παρουσίαση του προγράμματος για την ενέργεια. Ειδικά, μάλιστα, καθώς στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, η Κυβέρνηση αντιμετώπισε το πρόβλημα της Δ.Ε.Η. με έναν τρόπο που δεν εξυπηρετεί ούτε τα συμφέροντα της χώρας, ούτε και της ίδιας της Δ.Ε.Η. Αποτέλεσμα είναι η εταιρεία να βρίσκεται σήμερα στο χείλος του γκρεμού και να αντιμετωπίζουμε το ενδεχόμενο μιας σοβαρής κρίσης στην ηλεκτροπαραγωγή της χώρας.


            Πριν παρουσιάσουμε το πρόγραμμα αυτό, το οποίο διαμορφώθηκε από ειδικούς, θελήσαμε να έρθουμε σε επαφές με την αγορά και γι’ αυτό προχωρήσαμε σε κύκλους διαβουλεύσεων με παράγοντες του κλάδου.

·       Προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε λύσεις που συνδυάζουν την επίτευξη των παραπάνω στόχων.

·       Δεν λογαριάσαμε το πολιτικό κόστος, ούτε προκαταλήψεις του παρελθόντος. Βάλαμε το συμφέρον της χώρας πάνω από τα συντεχνιακά συμφέροντα.

·       Έτσι καταλήξαμε σε κάποιες προσεγγίσεις τις οποίες παρουσίασε ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης.

·       Εγώ θα ήθελα, με τη σειρά μου, να σταθώ σε ορισμένα σημεία.

o   Το πρώτο έχει να κάνει με τα δίκτυα. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι τα δίκτυα βγάζουν πόδια και φεύγουν και γι’ αυτό δεν φοβόμαστε την είσοδο επενδυτών στα δίκτυα της χώρας. Άλλωστε, υπάρχει η επίβλεψη της ρυθμιστικής Αρχής, υπάρχει η εμπειρία της Πορτογαλίας, υπάρχουν οι καλές ευρωπαϊκές πρακτικές. Επίσης, δεν πιστεύουμε στα διπλά κριτήρια στα οποία φαίνεται να πιστεύει η Κυβέρνηση που προχωράει, από τη μία, στην ιδιωτικοποίηση του ΔΕΣΦΑ, αλλά περιορίζει το ποσοστό παραχώρησης του ΑΔΜΗΕ στο 24%. Για μας πρέπει να προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση και του ΔΕΣΦΑ και του ΑΔΜΗΕ. Η προσέγγισή μας είναι ενιαία.

o   Το δεύτερο θέμα είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της Κυβέρνησης στο ζήτημα της Δ.Ε.Η. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο 2012 - 14 είχε προχωρήσει το μοντέλο της μικρής Δ.Ε.Η. Σύμφωνα με αυτό, το 30% της εταιρείας θα πωλείτο ώστε να εξασφαλιστούν πόροι για ενίσχυση της ρευστότητας του οργανισμού, καθώς και για την πραγματοποίηση επενδύσεων, ακολουθώντας παράλληλα τον ευρωπαϊκό δρόμο. Η σημερινή Κυβέρνηση, όμως, μας πήγε από το μοντέλο της μικρής Δ.Ε.Η. στο μοντέλο της μισής Δ.Ε.Η., καθώς συμφώνησε στη μείωση του μεριδίου αγοράς της Δ.Ε.Η. από το 95% στο 50% χωρίς κανένα αντάλλαγμα! Δημιουργεί, έτσι, έναν οργανισμό – τερατούργημα, που έχει τους μισούς πελάτες, αλλά τις ίδιες απαρχαιωμένες δομές, οι οποίες οδηγούν σε μεγάλες ανισορροπίες. Εντωμεταξύ, η Δ.Ε.Η. έχει απαξιωθεί τόσο πολύ που είναι δύσκολο πλέον να βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής! Στη Νέα Δημοκρατία δεν μασάμε τα λόγια μας στο συγκεκριμένο ζήτημα. Έχουμε παρουσιάσει μια στρατηγική για την εξυγίανση της Δ.Ε.Η. που περιλαμβάνει τα 4 βήματα στα οποία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

o   Το τρίτο ζήτημα έχει να κάνει με τις δυσλειτουργίες της αγοράς, οι οποίες πιστεύουμε ότι είναι καιρός να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά. Δεν γίνεται οι τίμιοι παίκτες να είναι θύματα μιας στρεβλής οργάνωσης της αγοράς. Και δεν μπορεί τη ζημιά να την πληρώνουν, παράλληλα, οι καταναλωτές και οι φορολογούμενοι.

§  Για αυτό και μιλάμε για προετοιμασία και άμεση δημοσιοποίηση συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης διαγωνισμών Α.Π.Ε., με ανταγωνιστική διαδικασία σε συνδυασμό με Feed in Premium (FiP) για όσο διάστημα απαιτείται ώστε να διασφαλίζεται επενδυτικό ενδιαφέρον. Προσαρμογή, δηλαδή, βάσει του σχετικού ευρωπαϊκού πλαισίου.

§  Σε αυτό το πλαίσιο, μιλάμε, παράλληλα, για εξορθολογισμό της τιμής αναφοράς, με βάση τις τρέχουσες αξίες, για μικρές μονάδες και όσες δεν συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.

§  Και προτείνουμε τα έσοδα που προκύπτουν από πλειστηριασμούς δικαιωμάτων εκπομπών αερίων να χρησιμοποιηθούν για την εξάλειψη του ελλείμματος του Ειδικού Λογαριασμού Α.Π.Ε. & ΣΗΘΥΑ (ΕΛΑΠΕ).

§  Όσον αφορά στα πετρελαιοειδή, οφείλει να δοθεί προτεραιότητα στην πάταξη παραβατικών συμπεριφορών προς όφελος της υγιούς επιχειρηματικότητας, αλλά και του ίδιου του Κράτους. Ενώ είχαν γίνει σημαντικά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση από την προηγούμενη Κυβέρνηση, η προσπάθεια αυτή δυστυχώς σήμερα έχει ατονήσει αδικαιολόγητα. Και δεν το λέω εγώ αυτό, το λένε τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών: Το 2014 διενεργήθηκαν 27.365 έλεγχοι για λαθρεμπόριο καυσίμων με συνολικά βεβαιωμένο ποσό ύψους 18.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, το πρώτο εννιάμηνο του 2016 πραγματοποιήθηκαν μόλις 2.567 έλεγχοι, με το ποσό που βεβαιώθηκε να ανέρχεται σε 2.400.000 ευρώ. 7,5 φορές κάτω! Παράλληλα, δεν γίνονται έλεγχοι με βάση τα συστήματα εισροών - εκροών τα οποία έχουν εγκατασταθεί στα πρατήρια ήδη από το 2014! Στη Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να δείξουμε καμία ανοχή στο λαθρεμπόριο. Διαθέτουμε και την τεχνογνωσία και τη βούληση να εγκαθιδρύσουμε ένα καθεστώς νομιμότητας στον κλάδο. Δεν απαιτείται κάποια μαγική συνταγή. Απαιτείται η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου, που ήδη υπάρχει, αλλά η Κυβέρνηση επιλέγει να μην εφαρμόζει! 

o   Είναι σημαντικό, επίσης, να τονίσουμε ότι δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στις επενδύσεις. Στη Νέα Δημοκρατία η προσέγγισή μας στην ενέργεια, όπως και γενικότερα στην οικονομία, βασίζεται στην προσέλκυση επενδύσεων. Έχουμε αναφερθεί ήδη στη Δ.Ε.Η., στον ΑΔΜΗΕ, στον ΔΕΣΦΑ και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Ενδεικτικά και μόνο προσθέτω ακόμα:

1.     Θα προχωρήσουμε στην επικαιροποίηση του πλαισίου για την παροχή υπηρεσιών ενεργειακής αποδοτικότητας από εξειδικευμένες εταιρείες (ESCOs) στα πρότυπα άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Έτσι ώστε να συνδυάσουμε την ενεργειακή εξοικονόμηση με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

2.     Παράλληλα, θα δρομολογήσουμε την εφαρμογή μιας πιο εξελιγμένης μορφής του προγράμματος «εξοικονόμηση κατ’ οίκον», το οποίο εφαρμόστηκε με επιτυχία επί Κυβερνήσεως Νέας Δημοκρατίας. Στόχος είναι να βελτιώσουμε την ενεργειακή απόδοση, υποστηρίζοντας την ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων, αλλά και να στηρίξουμε τον χειμαζόμενο κατασκευαστικό κλάδο.,

3.     Στον τομέα των υδρογονανθράκων ευτυχώς η Κυβέρνηση μετά από μια μεγάλη περίοδο αδράνειας υιοθετεί – σε κάποιο βαθμό – τη δική μας προσέγγιση, όμως προχωρά με πολύ αργούς ρυθμούς. Εμείς μιλάμε για επιτάχυνση των διαδικασιών, για ενίσχυση της ΕΔΕΥ και για έρευνες υδρογονανθράκων σε νέα οικόπεδα, διότι ακριβώς θέλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία για προσέλκυση διεθνών παικτών και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.


            Κυρίες και κύριοι,

            Παρουσιάζουμε σήμερα το πρόγραμμά μας αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι οι συνθήκες αλλάζουν και τίποτα δεν είναι γραμμένο σε πέτρα. Δεν ήρθαμε, λοιπόν, σήμερα εδώ, διότι σας αντιμετωπίζουμε ως απλούς ακροατές, αλλά διότι περιμένουμε τις δικές σας απόψεις και προτάσεις με βάση τη μεγάλη εμπειρία σας στον κλάδο.

            Η ενέργεια είναι ένα ζήτημα εξαιρετικά σύνθετο, αλλά παράλληλα και απολύτως κομβικό για το μέλλον της χώρας και της οικονομίας της.

            Στη Νέα Δημοκρατία το γνωρίζουμε καλά αυτό, και για αυτό έχουμε τοποθετήσει την ενέργεια στο επίκεντρο του σχεδίου μας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και την ανάδειξή της σε σημαντικό γεωπολιτικό παράγοντα.

            Δεν μπορεί η ενέργεια να αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη. Ούτε να προκαλεί φόβους για το μέλλον της οικονομίας. Αντίθετα, πρέπει να μετατρέψουμε την κρίση στον τομέα της ενέργειας σε ευκαιρία ανάπτυξης για τη χώρα. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει η ενέργεια καταλύτης ανάπτυξης είναι να δώσουμε προτεραιότητα στην προσέλκυση επενδύσεων και στην υιοθέτηση των καλύτερων ευρωπαϊκών πρακτικών.


            Ξέρουμε όλοι τα προβλήματα στον χώρο της ενέργειας στην πατρίδα μας. Ξέρουμε τι γίνεται στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Δεν δικαιούμαστε να είμαστε όμηροι ξεπερασμένων αντιλήψεων και δογματισμών. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μπροστά, με θάρρος και αποφασιστικότητα. Το οφείλουμε, πρώτα από όλα, στην ίδια την πατρίδα μας.

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit