ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "Η ευκαιρία του Φραγκούλη Φράγκου να ηγηθεί πατριωτικού κόμματος" του κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ & ΦΥΛΗΣ:πρόσκλησις..-Καταπέλτης ο ΠτΔ για τα Σκόπια, ενώπιον Eλληνοαμερικανικών και Aμερικανοεβραϊκών οργανώσεων: Εάν δεν συμμορφωθούν, θα πληρώσουν το τίμημα!..-U.S.A.'S latest..-ENΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ-Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ για το Πολυνομοσχέδιο..-μιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή στη συζήτηση για το Πολυνομοσχέδι..-CANADA newest..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Καμάκια και Ισλαμιστές..-ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΣΣΑΒΟΥ newsletter..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ..-ΨΗΦΙΣΘΕΝΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ..-Αγόρευση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια....-13th Athens Animfest..-Σ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΚΡΥΦΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ..-
ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το όραμά μας για την Ελλάδα είναι οι νέοι της πατρίδας μας να μορφώνονται και να βρίσκουν δουλειά στον τόπο τους»

Κυριάκος Μητσοτάκης: 
«Το όραμά μας για την Ελλάδα είναι οι νέοι της πατρίδας μας
 να μορφώνονται και να βρίσκουν δουλειά στον τόπο τους»

Αθήνα, 23 Απριλίου 2017
 
 
            Τη σημασία της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Ελλάδας, που θα επιτρέπουν στους μορφωμένους νέους να βρίσκουν θέσεις εργασίας στον τόπο τους, τόνισε μιλώντας σήμερα, Κυριακή 23 Απριλίου, σε πολίτες της Βέροιας ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
 
            «Όσο παρατείνεται η παραμονή αυτής της Κυβέρνησης τόσο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τη χώρα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.
 
            «Σήμερα», είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, «συμπληρώνονται ακριβώς επτά χρόνια από το περιβόητο διάγγελμα του Καστελόριζου. Τότε, ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε την πρόβλεψη ότι εντός δύο ετών η χώρα θα είχε βγει από την κρίση. Μπαίνουμε στον όγδοο χρόνο και δυστυχώς η έξοδος από την κρίση δεν φαίνεται πουθενά».
 
            Κατηγόρησε την Κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας: «Το τρίτο τρίμηνο του 2014, η ελληνική οικονομία ήταν η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη στην ευρωζώνη. Το 2016, είμαστε η μόνη οικονομία στην ευρωζώνη η οποία βρίσκεται σε ύφεση. Αυτό είναι το κόστος των δύο ετών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα πανηγυρίζουν για το πρωτογενές πλεόνασμα. Είναι ένα πρωτογενές πλεόνασμα που δημιουργήθηκε από το υστέρημα των Ελλήνων πολιτών. Από μια πολιτική υπερφορολόγησης, η οποία γονάτισε τα νοικοκυριά και οδήγησε την οικονομία σε ύφεση».
 
            Για την πραγματική οικονομία, τόνισε: «Σήμερα, δεν υπάρχει άνθρωπος στην παραγωγική Ελλάδα που αρνείται ότι τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Επενδύσεις δεν έρχονται. Επιχειρήσεις κλείνουν. Νέοι άνθρωποι εξακολουθούν να φεύγουν στο εξωτερικό. Και η ελληνική κοινωνία αναζητά με αγωνία από κάπου να πιαστεί. Εμείς λέμε να πιαστεί και πάλι από τη Νέα Δημοκρατία. Την μεγάλη πολιτική δύναμη, η οποία μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα, σοβαρότητα και αξιοπιστία». 
 
            Αναφερόμενους στους πιστωτές, επισήμανε: «Οι Ευρωπαίοι δεν θα σταματήσουν να πιέζουν τη χώρα για πρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα, όσο δεν βλέπουν μια Κυβέρνηση αποφασισμένη να υλοποιήσει η ίδια ένα αξιόπιστο πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων».
 
            Μιλώντας για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε: «Εμείς λέμε ότι θα μειώσουμε τους φόρους για επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Υπάρχουν περιθώρια να μαζέψουμε κρατικές σπατάλες. Ταυτόχρονα, θα υλοποιήσουμε ένα πολύ τολμηρό σχέδιο απελευθέρωσης της δημιουργίας, προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας. Ξέρουμε πολύ καλά πως να το κάνουμε. Μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό. Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα. Πιστεύουμε στις ιδιωτικές επενδύσεις. Το μέλλον δεν μπορεί να είναι ένα μεγάλο Κράτος που υπόσχεται στους πολίτες πεντάμηνα και επτάμηνα. Δεν είναι αυτό το όραμά μου για την Ελλάδα. Και νομίζω ότι δεν πρέπει να είναι ούτε το δικό σας. Το όραμά μας για τη νέα Ελλάδα είναι νέα παιδιά που μορφώνονται καλά και βρίσκουν θέσεις εργασίας στο αντικείμενό τους, σε εκείνους τους τομείς όπου η χώρα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα». 
 
            Διευκρίνισε ότι η πολιτική αλλαγή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα της χώρας, χαρακτηρίζοντας το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας για εκλογές «διαρκές και σταθερό», ενώ συμπλήρωσε: «Όταν το εκφράσαμε πριν από ένα χρόνο, πολλοί προβληματίστηκαν. Δυστυχώς, οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Εάν είχαν γίνει τότε οι εκλογές, η χώρα δεν θα βρισκόταν σε αυτό το αδιέξοδο. Δεν θα είχαμε μια Κυβέρνηση που σέρνεται επί 14 μήνες. Μια Κυβέρνηση που προσποιείται ότι διαπραγματεύεται αλλά στην πραγματικότητα διαπραγματεύεται μόνο με τις εσωτερικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Για να καταλήξει, τελικά, να φορτώσει το λογαριασμό στους Έλληνες πολίτες». 
 

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit