ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ εξαιρετο έργο....-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:2018 Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: νεώτερα..-SEPE newsletter..-THE WHITE HOUSE's latest..-CANADA latest...-HONG KONG MEANS BUSINESS update..-Video: Διάλεξη του Δρ. Κωνσταντίνου Δασκαλάκη | Τεχνητή Νοημοσύνη: Tο μέλλον τώρα;..-Council of Bars and Law Societies of Europe:appoints new presidency for 2018 16/01/2018..- "Έτσι γλιτώνει η πρώτη κατοικία από τα "δόντια" της Εφορίας Του Σπύρου Δημητρέλη για το "capital.gr"..-

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ "Η ΕΝΩΣΗ":δελτίον τύπου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ "Η ΕΝΩΣΗ" | 1921
Πάτρα 24.4.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ»


Με αφορμή την (απευθυνόμενη κυρίως στον δικό τους κομματικό «στρατό») «ενημερωτική» ανακοίνωση των εκπροσώπων του ΚΚΕ στα συνδικάτα (Γραμματεία Εμπορίου ΠΑΜΕ), αναφορικά με τη δράση του Συλλόγου μας, δράττουμε της ευκαιρίας να απαντήσουμε στους «συναδέλφους» μας τα παρακάτω.
Καταρχήν οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την «διαφήμιση» και την πανελλαδική γνωστοποίηση της ύπαρξης του Συλλόγου και της ιστοσελίδας μας. Βεβαίως αναμέναμε ότι μια τέτοια «διαφήμιση» θα ελάμβανε χώρα πολύ νωρίτερα…αλλά προφανώς τα κομματικά στελέχη του ΚΚΕ στα συνδικάτα, ΔΕΝ επιθυμούσαν να «συμπέσει» χρονικά η δική τους επίθεση, με εκείνη που λυσσαλέα εξαπολύουν εναντίον μας οι δυνάμεις του Κυβερνητικού και Εργοδοτικού Συνδικαλισμού το τελευταίο χρονικό διάστημα…
«Κάλιο αργά παρά ποτέ» λέει ο θυμόσοφος λαός μας…μόνο που για «κακή τους τύχη» η ανακοίνωση της Γραμματείας Εμπορίου του ΠΑΜΕ, «συνέπεσε» χρονικά με το εξώδικο που απέστειλαν εκπρόσωποι των εμπόρων – εργοδοτών σε βάρος του Συλλόγου και του Προέδρου μας Δημήτρη Καραγεωργόπουλου…Τυχαίο;;;
Λίγα λόγια λοιπόν για εμάς. Ο ιστορικής σημασίας Σύλλογός μας μετρά 124 χρόνια ζωής, ιδρύθηκε από συλλογικότητες αναρχικών στην Πάτρα το 1893 με την επωνυμία «Σύνδεσμος Των Εν Πάτραι Υπαλλήλων «Η Ένωσις», απέκτησε για πρώτη φορά νομική προσωπικότητα το έτος 1921, με την υπ’ αριθμ. 809/1921 απόφαση του Πρωτοδικείου Πατρών, ενώ πλέον συνιστά σύλλογο Πανελλαδικής εμβέλειας και φέρει την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – Η ΕΝΩΣΗ» και λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του και του νόμου, εκπροσωπώντας εργαζόμενους στον κλάδο των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών.
Μετά και την πρόσφατη τροποποίηση του καταστατικού μας, αναπτύσσεται αξιοσημείωτη δράση σε Πανελλαδικό επίπεδο, φέρνοντας στο «φως» καταγγελίες εργαζομένων – μελών, όπως εκείνες με τα «Κουπόνια αντί μισθού», τις «Προσλήψεις Βουλγαρίας», τους «Μπράβους που παίρνουν χρήματα των εργαζομένων στα ΑΤΜ» και δεκάδες άλλες καταγγελίες που θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε σε συνδικαλιστικό, νομικό και ενημερωτικό επίπεδο, όσο κι αν κάποιοι με ιδιαίτερη «επιμέλεια» και «επιμονή» επιχειρούν να μας φιμώσουν.
Είναι γεγονός ότι η μη κομματικά «ορθόδοξη» συνδικαλιστική μας δράση έχει «θορυβήσει» τα πάσης φύσεως εργοδοτικά, κυβερνητικά και κυρίως κομματικά κατευθυνόμενα «συμφέροντα».
Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες του ΚΚΕ,
Ο δικός μας Σύλλογος, ο δικός μας Συνδικαλισμός έχει μαχητές, ανθρώπους ψυχομένους πού έχουν συνειδητοποιήσει την αποστολή τους. Η αποστολή των δικών μας συνδικαλιστικών στελεχών δεν εξαντλείται σε όρια που μπορεί να περιγραφούν από ένα οποιοδήποτε περιορισμένο και τυπικό σχήμα. Ο δικός μας συνδικαλισμός έχει σαν κατευθυντήριο οδηγό του την συναίσθηση ότι αποτελεί τον κυριότερο μοχλό ανάταξης του κοινωνικού επιπέδου και ανασύνθεσης της κοινωνικής δομής, με μια σειρά ενεργειών και διεργασιών μέσα στον χρόνο. Για αυτό τον λόγο η ηθική μας ευθύνη απέναντι στο σύνολο και τις ομάδες εργαζομένων που εκπροσωπούμε είναι πολύ μεγάλη. Ο συνδικαλισμός πρέπει να είναι πυλώνας της δημοκρατίας, να είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ, να έχει πολιτική οντότητα και όχι κατευθυνόμενος από την κομματοκρατία που εσείς εκπροσωπείτε. Στο πεδίο του δικού μας συνδικαλισμού δεν είναι μόνον οι διαμαρτυρίες για την ικανοποίηση αιτημάτων, αλλά και η μη κομματικά «ορθόδοξη» επέμβαση για την επιβολή κοινωνικής δικαιοσύνης και την ανατροπή της αναξιοκρατίας, της γινόμενης αδικίας.
Τέλος δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι «Η ΕΝΩΣΗ», δεν πτοείται ούτε από «φιλικές» προειδοποιήσεις εργοδοτών, ούτε από «μεροληψίες» κρατικών λειτουργών, αλλά ούτε και από «παρεμποδιστικού» χαρακτήρα πράξεις κομματικά εντεταλμένων «συνδικαλιστών». Αναλαμβάνει δράση και επιδιώκει ευρύτερες συνεργασίες, προκειμένου να αναδειχθούν και να στοιχειοθετηθούν επαρκώς καταγγελίες εργαζομένων – μελών μας, τις οποίες εσείς ΠΟΤΕ δεν τολμήσατε και ούτε θα τολμήσετε να αναδείξετε και να αντιμετωπίσετε με τρόπο αποτελεσματικό και επωφελές για τους εργαζόμενους.
Καλούμε τους ιδιωτικούς υπαλλήλους της χώρας να απευθύνονται για κάθε είδους καταγγελίες που τους αφορούν, στην ειδική φόρμα καταγγελιών που υπάρχει στη σελίδα www.idiotikoi.gr.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Διαβάστε το στην ιστοσελίδα μας

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit