"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ,Υφ. Οικονομικών πρακτικά ομιλίας..

"Πρακτικά από την ομιλία της Υφυπουργού Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου στην κοινή Συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων σχετικά με τον ορισμό, παρουσίαση και επισήμανση των αλκοολούχων ποτών, τη χρήση των ονομασιών των αλκοολούχων ποτών στην παρουσίαση και επισήμανση άλλων τροφίμων, καθώς και την προστασία γεωγραφικών ενδείξεων για τα αλκοολούχα ποτά. (30.3.2017)".


ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Η Κυβέρνησή μας έχει αποδείξει πολλές φορές την ευαισθησία της σε θέματα που αγγίζουν ιδιαίτερες πτυχές της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό ερχόμαστε εδώ σήμερα να θίξουμε ζητήματα που αφορούν τον ορισμό « περιγραφή, παρουσίαση, επισήμανση και προστασία των γεωγραφικών ενδείξεων των αλκοολούχων ποτών», ζητήματα που μας αφορούν άμεσα και χρήζουν της ιδιαίτερης προσοχής μας.

Σύμφωνα με σχετικό έγγραφο της αρμόδιας Υπηρεσίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το σχέδιο ενός νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου καταργεί το προγενέστερο καθεστώς σχετικά με τα ανωτέρω ζητήματα και εισάγει νέες ρυθμίσεις, τις οποίες καλούμαστε σήμερα εδώ να επεξεργαστούμε και να εκφέρουμε τη γνώμη μας σχετικά με το αν κινούμαστε προς την κατεύθυνση που ευνοεί τα συμφέροντα της χώρας μας ή όχι.


Σε γενικές γραμμές καθ’ ότι η πιο εξειδικευμένη ανάλυση θα γίνει από τον εμπειρογνώμονα του Γενικού Χημείου του Κράτους εγώ θα αναφέρω τα εξής, πρώτον, στην υπό εξέταση πρόταση προβλέπονται εν αντιθέσει με τα διαλαμβανόμενα στην αιτιολογική τους έκθεση ευρείας έκτασης και ιδιαίτερης σημασίας τροποποιήσεις του ισχύοντος κανονισμού 110/2008, κυρίως των διατάξεων που αφορούν τις γεωγραφικές ενδείξεις των αλκοολούχων ποτών και μάλιστα χωρίς να εξεταστούν οι συνέπειες των συγκεκριμένων τροποποιήσεων. Δεύτερον, προβλέπονται κατά εξουσιοδότηση πράξεις της Επιτροπής, οι οποίες καταλαμβάνουν ουσιώδη και θεμελιώδη ζητήματα, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις οι συνθήκες για τη λειτουργία της Ε.Ε. άρθρο 290, η ρύθμιση ουσιωδών στοιχείων θεμάτων ενός τομέα δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο για εξουσιοδότηση.

Επιπροσθέτως, προβλέπεται η κατάργηση των απλών ευέλικτων, αποτελεσματικών και με μικρό κόστος διαδικασιών που ισχύουν για την αναγνώριση νέων γεωγραφικών ενδείξεων για τα αλκοολούχα ποτά και αντικατάσταση τους με τις πολύπλοκες χρονοβόρες και με μεγάλο κόστος διαδικασίες που προβλέπονται από τον Κανονισμό 1151/2012 για τα γεωργικά προϊόντα και τρόφιμα. Στην υπό εξέταση πρόταση, προβλέπεται ακόμη ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης για αναγνώριση γεωγραφικής ένδειξης έχουν μόνο οι Ενώσεις Παραγωγών. Στη χώρα μας υφίσταται μόνο μια Ένωση, είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων και Αλκοολούχων ποτών, που σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έχει σαν μέλη περίπου 50 παραγωγούς σε σύνολο 300 παραγωγών της χώρας.

Ακολούθως, προβλέπεται η δημιουργία μητρώου στο οποίο θα καταχωρηθούν οι γεωγραφικές ενδείξεις των αλκοολούχων ποτών που σήμερα προστατεύονται βάσει του υφιστάμενου Κανονισμού, με τον 110/2008 και ότι η Επιτροπή θα μπορεί με εκτελεστικές πράξεις και με δική της πρωτοβουλία, να αποφασίζει την ακύρωση της προστασίας και την διαγραφή των εν λόγω γεωγραφικών ενδείξεων από το μητρώο καθ’ υπέρβαση του ως άνω κανονισμού. Τέλος, προβλέπεται στην έννοια της συσκευασίας να συμπεριλαμβάνονται και οι φιάλες, ενώ ταυτόχρονα εισάγεται η υποχρέωση αιτιολογίας τυχόν υφιστάμενων προβλέψεων των εθνικών νομοθεσιών, η εμφιάλωση περιοριστικά στην οικεία γεωγραφική περιοχή. Με τον τρόπο αυτό, εφόσον δεν αιτιολογηθεί επαρκώς η πρόβλεψη στην εθνική μας νομοθεσία, δίναται να επιτραπεί χύμα μεταφορά προϊόντων από προστατευόμενη γεωγραφική περιοχή για συσκευασία σε άλλο τόπο, γεγονός που προκαλεί κινδύνους νόθευσης του προϊόντος, υποβάθμισης της ποιότητας του και τιμή διασφάλισης δημόσιας υγείας.

Μια πληρέστερη εικόνα για όλα τα ανωτέρω θα μας δώσει ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αλκοόλης του Γενικού Χημείου του Κράτους ο κύριος Σάμιος, ο οποίος θα μας παρουσιάσει το ζήτημα πιο αναλυτικά και θα μας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, για να στηρίξουμε την απόφασή μας σαν Ελληνικό Κοινοβούλιο. Κλείνοντας θέλω μόνο να πω ότι το ενδιαφέρον μας σαν Κυβέρνηση, εστιάζεται στη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προάσπιση των δικαιωμάτων των μικρών Ελλήνων παραγωγών αλκοολούχων ποτών, με σκοπό την ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και τη στήριξη των προστατευόμενων γεωργικών ενδείξεων της χώρας μας στο εξωτερικό.


Θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε Τραγάκη. Και για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να προστατευθούν οι γεωγραφικές ενδείξεις της χώρας μας. Ευχαριστώ.




ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Όσον αφορά στους φορείς, επειδή στο γραφείο μας ήρθαν χθες οι απόψεις του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών, οι οποίες δεν είναι διαφορετικές από αυτές τις οποίες ανέφερε ο κ. Σάμιος, του Γενικού Χημείου του Κράτους, θα τις καταθέσω στα πρακτικά, οπότε και θα μπορούν να τις μελετήσουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι.



ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία με την συζήτηση που κάνουμε σήμερα, να αναφερθώ, σε κάποια ζητήματα που τέθηκαν εδώ και τα έχουμε εντοπίσει και εμείς, σαν Υπουργείο.

Πραγματικά υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το χύμα τσίπουρο και με όλα τα χύμα αλκοολούχα που υπάρχουν, όπως η τσικουδιά κ.λπ., γιατί έχουμε καταγγελίες και εμείς στο Υπουργείο για νοθευμένα προϊόντα, όπως αναφέρθηκε και από όλες τις πτέρυγες της Βουλής, με χάπια αλκοόλης, ξυλόπνευμα κ.λπ. και μάλιστα, είχαμε και καταγγελίες για ιατρικά περιστατικά, όπως ανέφερε και η κυρία Βράντζα.

Έχουμε πάρει κάποια μέτρα που θα πρέπει να τα αναφέρω εδώ σήμερα και τα οποία ξεκινήσανε να εφαρμόζονται.

Το πρώτο, είναι με τον ν. 4446/2016, καθιερώσαμε την διακίνηση των αποσταγμάτων των μικρών παραγωγών υποχρεωτικά με συνοδευτικά φορολογικά παραστατικά, δηλαδή, όλοι με τιμολόγιο. Αυτό, τουλάχιστον, είναι για το λαθρεμπόριο.

Από εκεί και μετά, για το κομμάτι της υγείας πιο πολύ του καταναλωτή, για την κακή ποιότητα και την επικίνδυνη των χύμα προϊόντων, έχουν ξεκινήσει έλεγχοι από το ΣΔΟΕ και την Οικονομική Αστυνομία σε συνεργασία και με τα συναρμόδια υπουργεία. Ήδη θα έχετε πληροφορηθεί όλοι από τον Τύπο ότι κατασχέσαμε στο Περιστέρι κάποιες αποθήκες με παράνομα προϊόντα. Επεκτείνεται το κομμάτι αυτό και στα σύνορα με το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, γιατί θεωρούμε ότι γίνεται κάποια εισαγωγή από εκεί και σε περιοχές, όπου ήδη έχουμε εντοπίσει και έχουμε τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Από κει και μετά, υπάρχει προετοιμασία για νομοθετική ρύθμιση με τα συναρμόδια Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομίας, για να δούμε πώς θα βελτιώσουμε το νόμο που υπήρχε και να τον επικαιροποιήσουμε με τα καινούργια στοιχεία που έχουμε.

Όσον αφορά για το ζήτημα που συζητάμε σήμερα, αν πάρθηκε η γνώμη από το συναρμόδιο υπουργείο, που ρώτησε ο κ. Χαρακόπουλος, τα αλκοολούχα ποτά δεν έχουν καμία σχέση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Τα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης έχουν πολύ μεγάλη σχέση.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Τα προϊόντα γεωγραφικής ένδειξης έχουν πάρα πολύ μεγάλη σχέση, θα συμφωνήσω μαζί σας. Την ξέρουμε την άποψη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι σταθερή, υποστηρίζεται…

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Την έχετε ζητήσει;

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Όχι, δεν την έχουμε ζητήσει την άποψή του, μας είναι, όμως, γνωστή, σαν κυβερνητική θέση. Συμφωνεί με τις γεωγραφικές ενδείξεις. Δεν είναι διαφορετική. Δεν υπάρχει διαφωνία στην Κυβέρνηση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Συγνώμη, αν μου επιτρέπετε, η παρέμβαση μου είχε να κάνει με το σκεπτικό ότι η επιχειρηματολογία πολλές φορές του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μπορεί να σας βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις. Εάν και το Υπουργείο Ανάπτυξης στις διαπραγματεύσεις που κάνει για τις διατλαντικές συμφωνίες τις εμπορικές, της Ένωσης με τρίτες χώρες, λάμβανε αυτή την επιχειρηματολογία, που είναι στέρεη, μπορεί να είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα. Γι' αυτό το λέω. Για CETA, TTIP κ.λπ..

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ (Υφυπουργός Οικονομικών): Εντάξει, είναι ένα θέμα το οποίο καλό είναι να μην ανοίξουμε τώρα από πού ξεκινάνε οι ευθύνες και τα λοιπά, γιατί θα μακρηγορήσουμε και δεν είναι και της συζήτησης.

Σίγουρα θα μιλήσουμε και με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης -σε συνεργασία είμαστε άλλωστε- για όλα τα ζητήματα και θα βοηθηθεί και η επιτροπή που θα στηρίξει τις προτάσεις στην Ε.Ε..

Ευχαριστώ.

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ