ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: THE WHITE HOUSE's latest..-AHEPA latest..-EU latest..-CANADA latest news..-sepe newsletter..-Παρουσίαση της Πρότασης «ΑΥΡΙΟ» της ΟΝΝΕΔ..-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μηδενικά ή μειωμένα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στον Δήμο Αχαρνών για το 2018..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΔΙΕΘΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ δελτίον τύπου


Απομένουν μόνον 4 ημέρες για να αναβιώσει μετά από 14 χρόνια ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ρόδου. Στους αγώνες έχει προστεθεί το διεθνές Grand Prix της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου ανοίγοντας την αυλαία των αγώνων της σειράς των Rhodes Cycling Events.

Τις επόμενες 4 ημέρες θα βρεθούν αθλητές από 28 ομάδες όπου θα συνδυάσουν την προετοιμασία τους για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη, με συμμετοχή σε αγώνες υψηλού επιπέδου.

Οι διοργανωτές Ροδήλιος Ποδηλατικός όμιλος και Sports Tours Hellas με την εταιρεία Rodos Cycling, βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας των αγώνων, οι οποίοι θα προσφέρουν υψηλή ποιότητα θεάματος σε όλες τις διαδρομές του νησιού.

Παρακάτω το πρόγραμμα και οι εθνικότητες των ομάδων που θα συμμετάσχουν:


LEOPARD PRO CYCLING SKC TUFO Prostějov ΤRE BERG -POSTNORD

Λουξεμβούργο Δημοκρατία της Τσεχίας Σουηδία

TΕΑΜ VΕLOCONCEPT FOR GALILEE CYCLES Uno-X Hydrogen Development Team

Δανία Iσραήλ ΣουηδίαΤΕΑΜ FixIT.NO Team FELDBINDER OWAYO KTM TORKU SEKERSPOR

Νορβηγία Αυστρία ΤουρκίαNΑΤΙΟΝΑΛ ΤΕΑΜ of FINLAND VELO SCHILS – INTERBIKE ΕΜBRACE THE WORLD CYCLING

Φιλανδία Hνωμένο Βασίλειο ΓερμανίαCΥCLESPORT.se-MEMIL Pro Cycling ΟPELIT –FACHKLINIK Dr. HERZOG

Σουηδία Γερμανία
TEAM WIGGINS SWISS NATIONAL TEAM TEAM LOTTO - KERN HAUS

Ηνωμένο Βασίλειο Ελβετία ΓερμανίαPRO CYCLING TEAM VORARLBERG 4 SΤΑR BIKES & 4 STAR RACING

Αυστρία Hνωμένο ΒασίλειοSP TABLEWARE MΙΝSK UCI CONTINENTAL TEAM PΟLISH NATIONAL TEAM

Ελλάδα Λευκορωσία ΠολωνίαRODILIOS – IVISKOS TEAM HΕLLAS NATIONAL TEAM ROTH - AKROS


Eλλάδα Eθνική Ομάδα Ελλάδας ΕλβετίαSAUDERLAND NRW P/B HENLEY & PARTNERS Hrinkow Advarics Cycleang Team


Γερμανία Αυστρία
TΕΑΜ DΑUNER AKKON

Γερμανία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 5.30 Απόγευμα: Επίσημη Παρουσίαση ομάδων για το ‘’International Rhodes Grand Prix’’ στο εθνικό στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ.ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ, ‘’International Rhodes Grand Prix’’ 194 χλμ. Εκκίνηση 12.00 Πλατεία Δημαρχείου. Τερματισμός 4.30 στην πλατεία Δημαρχείου.ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 5.30 Απόγευμα: Επίσημη Παρουσίαση ομάδων για το ‘’International Tour of Rhodes ’’ στην πλατεία ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.00 Εκκίνηση 1ου Εταπ απόστασης 156 χλμ., με εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό στις 4 στο λιμάνι της Ρόδου.ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.00, Εκκίνηση 2ου Εταπ απόστασης 172 χλμ., με εκκίνηση από την πλατεία Δημαρχείου και τερματισμό στο Παραδείσι στις 4.30.ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 12.00, Εκκίνηση 3ου Εταπ απόστασης 175χλμ. με εκκίνηση και τερματισμό στην πλατεία Δημαρχείου.
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗΣΟ Ποδηλατικός σύλλογος Ροδήλιος η εταιρεία Sports Tours Hellas και η Rodos Cycling με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου σας γνωστοποιούν ότι, με την ευκαιρία της διεθνούς διοργάνωσης του Ποδηλατικού Grand Prix της Ρόδου την Κυριακή 5 Μαρτίου και του διεθνούς ποδηλατικού Γύρου της Ρόδου μεταξύ 10 - 12 Μαρτίου, θα βρεθούν στο νησί μεταξύ 26 Φεβρουαρίου & 16 Μαρτίου, 30 εθνικές & επαγγελματικές ομάδες για να συμμετάσχουν και ταυτόχρονα να πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στις όμορφες διαδρομές της Ρόδου.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με εκκίνηση στις 12 το μεσημέρι και τερματισμό μεταξύ 4 και 5 το απόγευμα. Για τον λόγο αυτόν παρακαλούμε τους κάτοικους και τους οδηγούς για τα παρακάτω:

1. Να παραβρεθείτε και να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αγωνιζόμενων.

2. Να μην προγραμματίσετε ή να ελαχιστοποιήσετε τις μετακινήσεις σας στο δρόμο Ρόδου-αεροδρομίου μεταξύ των ωρών 12.00-12.30 & 15.30-16.30

3. Να αποφύγετε να παρκάρετε το όχημά σας μέσα στη διαδρομή των αγώνων. Εάν πρέπει, παρόλα αυτά να μετακινηθείτε, προγραμματίστε να έχετε παρκάρει το όχημά σας σε απέναντι κάθετο δρόμο για αποφυγή ατυχήματος.

4. Μη πετάξετε για κανένα λόγο νερά στο δρόμο πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πρόκληση ατυχήματος.

5. Να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί με τους ποδηλάτες που θα συναντάτε στους δρόμους.

6. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΕΙΘΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ.

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, προσβλέποντας στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, φιλοξενώντας επισκέπτες υψηλού εισοδηματικού προφίλ, κάνοντας γνωστό το νησί μας μέσα από τη διοργάνωση αγώνων υψηλού επιπέδου, δίνοντας κίνητρο στη νεολαία μας να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών  σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!
Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit