ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: sepe newsletter..-Παρουσίαση της Πρότασης «ΑΥΡΙΟ» της ΟΝΝΕΔ..-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μηδενικά ή μειωμένα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στον Δήμο Αχαρνών για το 2018..-Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών..-ΘΕΑΙΤΗΤΟΣ newsletter..-κ. ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΥΡΙΔΑ,δελτίο ενημέρωσης..-VLADIMIR PUTIN,PRESIDENT OF RUSSIA:latest meetings..-ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Ποιος χρειάζεται μια «ποταμίσια» Νέα Δημοκρατία;..-NSF latest news..-Smithsonian National Portrait Gallery..-U.S.A.'s interesting latest..-CDU latest news..-EU latest..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ :ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗ» ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙEΡΓΗΤΕΣ..-Γ.Σ.Ε.Ε.:ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..-«Τεχνολογίες και Διαδικασίες για τη Συμμόρφωση με τις Απαιτήσεις του ΓΚΠΔ» στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου «Ηλεκτρονική Δημοκρατία»..-ΕU:Defence cooperation: Council establishes Permanent Structured Cooperation (PESCO), with 25 member states participating..-ws..-FOREIGN AFFAIRS,newsletter..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017

κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ άρθρο:ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ –ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ- ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Γιατί επιμένω στην φράση που χρησιμοποίησα ήδη σε προηγούμενο άρθρο; Ελπίζω να μου κάνετε την τιμή να διαβάσετε το παρόν και ΙΣΩΣ..με δικαιώσετε:

Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017:

@MariaCretan
«Και άρχονται αι διαδικασίαι» ως ο Νόμος –και ο Καλλικράτης- ορίζει. 
Ξεκινά να εξηγεί ο προεδρεύων κ. Χίος το πώς και το γιατί ο τέως δήμαρχος Σωτήρης Ντούρος παρίσταται παρά την επιβληθείσα ποινή εναντίον του της Αποκεντρωμένης Αρχής. 
Ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος έχει ορθώς και σωστά διερευνήσει το θέμα και εξάγει συμπέρασμα-κατά την γνώμη μου- ορθόν. Και εκεί, μέσα από την ανάλυση στην οποία επεκτείνεται ο προεδρεύων, αλλά και την διεξαχθείσα εντονότατη ακολουθήσασα «συζήτηση», διαπιστούνται τα ακόλουθα:

Τον Αύγουστο του 2016, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση επιβάλλει κατά του Ντούρου τελεσιδίκως (διορθώστε με αν λανθάνω) ποινή τεσσάρων μηνών αποχής από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και –όπως ο ίδιος ανέφερε- η ίδια ποινή επεβλήθη και σε δεκαπέντε (15) δημοτικούς συμβούλους
Αιτία: «παράβαση καθήκοντος».

Η ποινή εκτελείται, σύμφωνα με τον Νόμο, μετά την απόφαση επί της προσφυγής στην οποία κατέφυγε ο Ντούρος, δηλαδή στο τέλος Αυγούστου του έτους 2016.
Άρα τότε ακριβώς άρχεται η υπακοή στην ποινή και μετράμε: Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, οπότε και η ποινή λήγει.  
ΟΜΩΣ:
Όπως η αρμοδία του Δήμου Υπηρεσία αναφέρει δια του κ. Θ. Δημητρακόπουλου, ο κ.  Ντούρος:  

-«ήταν παρών και έκανε εισηγήσεις και τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο…ΕΝΩ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙΠΟΤΑ».

Ενώ δηλαδή η ποινή έπρεπε να εκτελείται και ο Ντούρος  ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ!!

Την επιβολή της ποινής, ΟΥΔΕΙΣ ΕΓΝΩΡΙΖΕ εις την Αρμοδία  Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών παρ’ ότι το έγγραφο ΕΣΤΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2016 και ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  στον Δήμο!! (ΠΟΥ ΗΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟΝ;;;;;)

Η εξέλιξη όλων αυτών; 
Η πρωτοφανής-για όσους δεν γνωρίζουν-επίθεση του Ντούρου στον κ. Θεόδωρο Δημητρακόπουλο (σοβαρό και αξιοπρεπές στέλεχος του Δήμου Αχαρνών) με τον οποίο «τα βάζει» κανονικά, και του απευθύνει τον λόγο επιτιμητικά:

-Κυρ- Θοδωρή...(!!!!)

Χάνοντας την ψυχραιμία του, επιτίθεται στον κ. Δημητρακόπουλο ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ «φταίει για όλα»!!

Θα σας παραπέμψω σε προηγούμενα άρθρα μου όπου ανέφερα ότι το θέμα, παρ΄ότι ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΑΙ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ τιμωρήθηκαν για παράβαση καθήκοντος, προέκυψε..πρόσφατα, όταν παρακολούθησα σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο την εντονότατη διαμάχη Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και Δημάρχου κ. Κασσαβού προκειμένου να…αναγνωστεί δημοσίως το έγγραφο!! 
Η δυστοκία της εκτέλεσης εντολής ανάγνωσης που εδόθει από τον Δήμαρχο,  και στον πλέον καλοπροαίρετο ακροατή έλεγε ΠΟΛΛΑ, ή μάλλον ΟΛΑ.

Σε άλλο μου άρθρο έχω παλαιότερα επισημάνει  την ΟΜΕΡΤΑ που ισοβίως κυριαρχεί μέσα στο κτίριο της Οδού Φιλαδελφείας. Τα έγγραφα που θα έπρεπε να είναι γνωστά ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, δεν έρχονται ποτέ στην επιφάνεια. 
Και για να μην σας κουράζω άλλο, τελειώνω το σύντομο άρθρο μου με το εξής:

Ο Δήμαρχος κ. Κασσαβός, ξέχασε ολότελα να αναφέρει αυτό που κατήγγειλε παλαιότερα εν Συμβουλίω και έχει καταγραφεί στα πρακτικά:

Μεταξύ άλλων ο τέως δήμαρχος Ντούρος…ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!

Χρειάζεται να γράψω κι άλλα;;

Υ.Γ.1) Ο νέος Δήμαρχος κ. Κασσαβός, είναι Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ από τους δημότες και τον Νόμο. Ψάξτε να τις βρείτε-όσοι λέτε πως ενδιαφέρεστε για την πόλη- στα πρακτικά συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου..

Υ.Γ.2) Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ πρέπει να διευκρινίσει στους δημότες Αχαρνών ΠΟΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ. Υπάρχει ΔΗΜΟΣΙΟ έγγραφο που καταφτάνει στο Δήμο που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ;

Υ.Γ.3) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η διεξαγωγή ΕΔΕ για να διαπιστώσει την ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ από της κοινοποίησης και εντεύθεν ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.

Υ.Γ.4) Οι ήδη σχηματισθείσες «κλίκες» είναι πασιφανείς στον δήμο και ο κ. Κασσαβός το παλεύει σε «εχθρικά» εδάφη. Η ένταση κατά τις συνεδριάσεις «περισσεύει».

Υ.Γ.5) ΦΥΣΙΚΑ…και θα επανέλθω!!

Μ.Χ.Β

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών  σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!
Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit