ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Στέφανος Μάνος: Σε εξέλιξη «μυστικό» σχέδιο του Ν. Κοτζιά με την Αλβανία..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" νεώτερα..-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΗΜΕΡΙΔΑ..-Event Update | 2018 AHEPA Family Supreme Convention..-EU latest news..-U.S.A.'s interesting latest..-κ. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,Συγγραφεύς-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος γράφει....-Το γιαχνάκι: γιαχνερά χόρτα με πατάτες και με ή χωρίς χοχλιούς..-ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:ο πολιτικός που μας θυμίζει ακόμα πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ....-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Κάποιος ασχολήθηκε με την φυσιογνωμία του με δυσμενές σχόλιο.....-ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ......-Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω,τρία χρόνια μετά την "σιωπή"του..-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

κ. ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠτΠ,συνέντευξις..

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 25 Φεβρουαρίου 2017

Συνέντευξη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής και στον δημοσιογράφο Γιώργο Ευθυμίου

Τελικά είχαμε ή δεν είχαμε συμφωνία στο Eurogroup της περασμένης Δευτέρας; Η κυβέρνηση διατείνεται ότι δεν θα πάρει ούτε ένα ευρώ μέτρα λιτότητας…

Παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης για… θριαμβολογία, η πραγματικότητα, η οποία είναι πολύ σκληρή για την ίδια, αλλά δυστυχώς και για την χώρα, την διαψεύδει. Ούτε συμφωνία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης επήλθε - παρά μόνο συμφωνία για την επιστροφή της τρόικας - αλλά ούτε και υπήρξε θετική εξέλιξη από την συνεδρίαση του Eurogroup. Αντιθέτως, η κυβέρνηση υποχώρησε από τις δικές της «κόκκινες γραμμές», από τις οποίες υποτίθεται ότι δεν θα έκανε ούτε βήμα πίσω, όπως διαβεβαίωναν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών, καθώς αποδέχθηκε τόσο την μείωση του αφορολόγητου, όσο και των συντάξεων. Την ίδια στιγμή, παραμένει η απαίτηση για πρωτογενές πλεόνασμα σε ποσοστό 3,5% του ΑΕΠ, για πολλά μάλιστα χρόνια, ενώ η ένταξη στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης των ομολόγων, την οποία έχει ανάγκη η διψασμένη για ρευστότητα πραγματική οικονομία, παραμένει «στον αέρα». Πραγματικά αναρωτιέμαι κύριε Ευθυμίου, πώς είναι δυνατόν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να υποτιμούν σε τόσο μεγάλο βαθμό τη νοημοσύνη των πολιτών, ώστε να προσπαθούν να δημιουργήσουν μια εικόνα δήθεν θριάμβου.

Θεωρείτε ότι με την επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα τελικά θα κλείσει η αξιολόγηση; Και το γεγονός ότι, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup, η χώρα έχει ρευστότητα μέχρι το καλοκαίρι, δεν σας ανησυχεί μήπως ο κ. Τσίπρας επιχειρήσει να «τραβήξει» τη διαπραγμάτευση μέχρι τότε;

Η στοιχειώδης λογική και το εθνικό συμφέρον επιβάλλουν να ολοκληρωθεί, επιτέλους, η δεύτερη αξιολόγηση, το ταχύτερο δυνατόν. Άλλωστε, η μέχρι τώρα εμπειρία της δήθεν «υπερήφανης διαπραγμάτευσης», οδήγησε τελικά σε μεγάλες υποχωρήσεις, τις οποίες η προηγούμενη κυβέρνηση δεν θα είχε διανοηθεί καν, αλλά και σε μεγάλη αύξηση του λογαριασμού τον οποίο καλούνται να καταβάλλουν οι πολίτες. Όμως, δεν μπορώ δυστυχώς να αποκλείσω το ενδεχόμενο να οδηγήσουν σε νέο αδιέξοδο την χώρα, «παίζοντας» με την φωτιά, όπως το καλοκαίρι του 2015, όπως και το ενδεχόμενο να επιδοθούν σε νέα επικοινωνιακά παιχνίδια, υπό την πίεση των αντιδράσεων στο εσωτερικό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τα όσα συμφωνήθηκαν στο Eurogroup.

Αφού θέλετε να κλείσει η αξιολόγηση, γιατί τότε συνεχίζετε να ζητάτε εκλογές;

Όπως προανέφερα, εμείς ζητάμε από την κυβέρνηση να κλείσει άμεσα την αξιολόγηση, ει δυνατόν… χθες. Αν δεν μπορεί όμως να την κλείσει, αναπόφευκτα πλέον η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές, ώστε να την κλείσει η νέα κυβέρνηση. Τις εκλογές βεβαίως δεν τις ζητάμε τώρα ή τις τελευταίες ημέρες. Τις ζητάμε εδώ και αρκετούς μήνες, διαπιστώνοντας ότι η πορεία της χώρας υπό την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδηγεί σε αδιέξοδο. Λόγω της αβεβαιότητας η οικονομία παρουσιάζει ενδείξεις παλινδρόμησης στην ύφεση, όπως δείχνει και η σύγκριση μεταξύ γ΄ και δ’ τριμήνου του 2016 και οι καταθέσεις, παρά τα capital controls, άρχισαν να φεύγουν πάλι από τις τράπεζες. Η κατάσταση αυτή της συνεχούς αβεβαιότητας, ενώ εκκρεμεί και η γ’ αξιολόγηση, δεν μπορεί να συνεχισθεί. Δεν μπορεί μία χώρα, ειδικά μετά τις θυσίες στις οποίες υπέστησαν οι πολίτες της, να είναι όμηρος μιας ιδεοληπτικής Αριστεράς και μιας υπερ-Δεξιάς.

Εμμένετε στη θέση σας για μη ψήφιση από το κόμμα σας των νέων μέτρων; Η χώρα δεν θα πρέπει να εξασφαλίσει χρηματοδότηση;

Σαφώς και εμμένουμε και το έχουμε καταστήσει απολύτως σαφές. Αυτός είναι και ο λόγος εκτιμώ, για τον οποίο η κυβέρνηση εγκατέλειψε την σεναριολογία για αυξημένη πλειοψηφία την οποία θα ζητούσε, προκειμένου να ψηφισθούν τα μέτρα στη Βουλή. Η ΝΔ δεν συναινεί στην εξαπάτηση των πολιτών και σε μια πολιτική λιτότητας χωρίς αντίκρισμα, την ίδια στιγμή που αναπτυξιακή πολιτική δεν υπάρχει και το κομματικό κράτος «ζει και βασιλεύει».

Τα πλεονάσματα 3,5% δεν σας ανησυχούν; Το δικό σας σχέδιο βασίζεται σε μικρότερα.

Σαφώς και μας ανησυχούν και αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ο πρόεδρος του κόμματός μας Kυριάκος Μητσοτάκης έχει προτάξει το ζήτημα της μείωσής του στο 2%, σε συνδυασμό με την εφαρμογή μεταρρυθμίσεων, στις επαφές του με τους εταίρους. Ας μην κρυβόμαστε: Με την απαίτηση για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% υπονομεύεται η επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη. Όμως η κυβέρνηση προτίμησε αντί για το συγκεκριμένο ζήτημα, να προτάξει το ζήτημα του χρέους, χωρίς καν να εξασφαλίσει και σε αυτό, οτιδήποτε συγκεκριμένο μέχρι στιγμής.


Έστω ότι γίνονται εκλογές και είστε κυβέρνηση. Οι δανειστές θα δεχθούν το δικό σας σχέδιο και αλλαγή του σημερινού μείγματος; Και γιατί δεν το κάνανε στον κ. Τσίπρα και ζήτησαν τέτοια μέτρα; Αυτά ανατρέπονται;

Σε κάθε διαπραγμάτευση μεταξύ αντισυμβαλλομένων πλευρών υπάρχει ένας παράγοντας ο οποίος επηρεάζει καθοριστικά το αποτέλεσμά της και λέγεται αξιοπιστία. Η αξιοπιστία της σημερινής κυβέρνησης λόγω της αλλοπρόσαλλης τακτικής της, είναι ευρέως αντιληπτό ότι είναι σχεδόν μηδενική πλέον. Είναι μια κυβέρνηση που παραχώρησε μεν τα πάντα, αλλά εξακολουθεί και σήμερα να υπεκφεύγει και να μην πράττει τα αυτονόητα ή να επιχειρεί με τεχνάσματα να ξεγελάσει ταυτόχρονα την κομματική της βάση αλλά και τους εταίρους, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της επένδυσης στο Ελληνικό. Η μεγάλη μας διαφορά είναι ότι εμείς πιστεύουμε στις μεταρρυθμίσεις και θέλουμε να έχουμε την ιδιοκτησία τους. Δεν θέλουμε να μας επιβάλλονται ως «τιμωρία», αλλά να εμπνεύσουμε την κοινωνία και να εφαρμόσουμε ένα τολμηρό πρόγραμμα προσέλκυσης επενδύσεων στην Ελλάδα. Δεν πιστεύουμε στους φόρους και τις περικοπές, που το μόνο που κατορθώνουν είναι να μειώνουν την ζήτηση και να κρατούν την χώρα εγκλωβισμένη στην ύφεση. Εμείς μπορούμε να μιλήσουμε αυτή την γλώσσα που ο ΣΥΡΙΖΑ αποδεδειγμένα δεν μπορεί.

Ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θεωρείτε ότι το θέμα της ασφάλειας είναι «μη επίκαιρο», όπως δήλωσε και ο κ. Τσίπρας στην «ώρα του πρωθυπουργού» πρόσφατα;΄

Δεν επιχαίρω προφανώς, αλλά είναι τραγική ειρωνεία ότι δύο μέρες μετά το επιχείρημα του Πρωθυπουργού, η επικαιρότητα διέψευσε με εμφατικό τρόπο τον κ. Τσίπρα, με την απολύτως καταδικαστέα επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Μια επίθεση την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, επιβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στη «χώρα του παραλόγου», ο Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, την απέδωσαν στη «διαπλοκή» και σε… συνομωσία της αντιπολίτευσης! Αλλά δεν χρειαζόταν καν να συμβεί αυτό. Η γενικευμένη εικόνα διάλυσης στην δημόσια ασφάλεια, οι ανεμπόδιστες επιδρομές κουκουλοφόρων κάθε τρεις και λίγο, το «άβατο» των Εξαρχείων, η «έκρηξη» της εγκληματικότητας, το χάος στη διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, είναι αναπόσπαστο πλέον μέρος της θλιβερής επικαιρότητας και της καθημερινότητας των πολιτών.

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit