ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ:"..αυτή η χώρα έχει και κυρίαρχο λαό.."..-Κρήτη:Γαστρονομικός Περίπλους η Κρητική Κουζίνα ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!..-ΑΧΑΡΝΕΣ:Το αλτσαντίρι και τα πρόβατα..."πρόβατα;;;;"..-κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,τ.Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως άρθρα....-EcoLeft νεώτερα..-Π.Ε.Π.Τε.Γ παρέστει στην Συνέλευση Καθηγητών της Γεωπονικής Σχολής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ..-κ. ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ 2015-2017"..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION (USA):"Μακεδονία το “όν ούκ άνευ” των Ελλήνων και του παγκόσμιου πολιτισμού"..-THE WHITE HOUSE's latest..-CANADA latest news..-κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ,Π.Ε. Ν.Δ. Κοινοβουλευτικό έργο..-ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ: «Το Κράτος οφείλει να εγγυηθεί την ασφάλεια των ελληνικών αλιευτικών σκαφών στα Δωδεκάνησα και να αντιμετωπίσει την τουρκική προκλητικότητα»..-FERMILAB latest news..-Διαβάστε στο φ.235 της Εθνικής Εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ..-ΛΕΥΚΑΔΟΣ νεώτερα..-U.S.A.'s interesting latest..-ΑUDAX CYBERSECURITY νεώτερα..- "Ξεκίνημα" δελτίον τύπου..-Συνέντευξη Ν. Δένδια ....-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Πατούδα: παραδοσιακό γεμιστό γλύκισμα από τη Λάστρο της Σητείας..-Μεγάλος εκνευρισμός επικρατεί στην τουρκική πρωτεύουσα....IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ,τ. Υπ.Αγ.Αν -Βουλευτού Ν. Πέλλας Ν.Δ. δελτίον τύπου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

«Ακόμη μια ¨πληρωμένη¨ απάντηση στις συνεχείς ψευδολογίες
του Υπουργού  Αγροτικής Ανάπτυξης»

Την προσφιλή τακτική του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, να επιχειρεί συστηματικά και κατ’ εξακολούθηση να ψευδολογεί και να συκοφαντεί, νομίζοντας ότι έτσι θα καλύψει τη δική του ανεπάρκεια και ανικανότητα, καταγγέλλει ο πρώην Υπουργός Γιώργος Καρασμάνης με Ερώτησή του στη Βουλή.
Τον εγκαλεί γιατί με αφορμή πρόσφατη συζήτηση επί της Επίκαιρης Ερώτησης συναδέλφου, εντελώς ¨ξεκούδουνα¨ και επιπόλαια, ο κύριος Αποστόλου επανέλαβε τις συνήθεις πλέον ψευδολογίες του: Ισχυρίστηκε δηλαδή για ακόμη μια φορά ότι, βρήκε δήθεν πλάνο για διαχειριστικά σχέδια βοσκοτόπων με κόστος τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο όταν ανέλαβε ο ίδιος το ανέθεσε με δαπάνη μόλις 400.000! Ψεύδος το οποίο είχε τολμήσει να εκστομίσει πριν από καιρό και σε συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής εκμεταλλευόμενος τη βολική γι’ αυτόν απουσία του πρώην Υπουργού.!
Σ’ αυτόν τον ασταμάτητο χείμαρρο  της ψευδολογίας, ο Βουλευτής είχε με αδιάσειστα στοιχεία απαντήσει στη συνέχεια στην Ολομέλεια της Βουλής. Και είχε καταδείξει ότι: Στο Νόμο 4264 του Μαϊου 2014 δεν υπάρχει ουδέ νύξη για τέσσερα εκατομμύρια, αλλά απλώς, μια Κοινή Υπουργική Απόφαση του Δεκεμβρίου 2014, με υπογραφή των δύο τότε Αναπληρωτών Υπουργών, όπου – και εκεί – δεν υπάρχει λέξη για το προαναφερθέν ποσό που αποτελεί  ¨εφεύρεση¨ Αποστόλου ενώ, αντιθέτως, τονίζεται ότι  από την εν λόγω απόφαση ουδεμία προκαλείται δαπάνη για τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Είχε δε προκαλέσει ενώπιον της Ολομέλειας τον παρόντα στην συνεδρίαση νυν Υπουργό να προσκομίσει τα έγγραφα – αποδεικτικά των όσων συκοφαντικών είχε πει, αλλά ο κύριος Αποστόλου έμεινε άλαλος!  
Η αλήθεια, την οποία είχε καταθέσει από τότε ο Γιώργος Καρασμάνης από το Βήμα της Βουλής είναι ότι, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων (ΣΕΚ), είχε κάνει μια απλή πρόταση και τίποτα παραπάνω, να αναλάβει την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων όπου εκεί – για πρώτη φορά – εμφανίζονται τα περιβόητα περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά το κωμικοτραγικό της αποκάλυψης ήταν ότι η παραπάνω απλή πρόταση κατατέθηκε από τον ΣΕΚ το Φεβρουάριο του 2015, όταν Υπουργός ήταν πλέον ο… κύριος Αποστόλου!!
Ο Γιώργος Καρασμάνης με την Ερώτησή, καλεί τον Υπουργό να συμμορφωθεί με τον Κανονισμό της Βουλής να καταθέσει όπως του έχει εξ αρχής ζητηθεί οποιοδήποτε έγγραφο νομίζει ότι έχει που να στηρίζει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Άλλως, θα είναι για πολλοστή φορά ανεπανόρθωτα έκθετος απέναντι στο Σώμα, στους αγρότες και στον ίδιο τον πρώην Υπουργό προσωπικά.
Τον συμβουλεύει επίσης για άλλη μια φορά να μην προτρέχει η γλώσσα από το μυαλό του – όπως συνηθίζει… Και τον προειδοποιεί ξανά ότι, όσες φορές ψευδολογεί και συκοφαντεί, άλλες τόσες θα παίρνει ¨πληρωμένη¨ απάντηση με ντοκουμενταρισμένα στοιχεία!
Επιπλέον του ζητά να καταθέσει το κόστος της ανάθεσης όλων των διαχειριστικών σχεδίων για όλη την Ελλάδα.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της Ερώτησης:ΕΡΩΤΗΣΗ
Με αίτηση κατάθεσης εγγράφων

Του Βουλευτή Πέλλας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

Προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΘΕΜΑ: «Έκθετος για πολλοστή φορά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης»

Σε επίκαιρη Ερώτηση συναδέλφου, την 16ηΦεβρουαρίου, ο κ. Αποστόλου, ευρισκόμενος σε προφανώς δυσχερέστατη θέση, κατέφυγε για ακόμη μια φορά στην προσφιλή σ’ αυτόν τακτική των ψευδολογιών και της συκοφαντίας. Στον ισχυρισμό ότι όταν «πήγε στο Υπουργείο τον Γενάρη του 2015, βρήκε ένα προγραμματισμένο κόστος για τα διαχειριστικά σχέδια βοσκοτόπων, 4 εκατομμυρίων ευρώ»… Και ότι ο ίδιος ως Υπουργός «ανέθεσε αυτή τη διαδικασία με 400.000 ευρώ» . Επανέλαβε δηλαδή το ψεύδος που εν γνώσει του είχε εκστομίσει και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου κατά τη συζήτηση επί του Νομοσχεδίου για τις βοσκήσιμες γαίες (26/11/2015 σελ 64), απόντος εμού βεβαίως, διότι παρουσία μου δεν θα είχε τολμήσει να το κάνει.
Μετά από λίγες ημέρες, έχοντας πληροφορηθεί τους παραπάνω ψευδείς ισχυρισμούς του, στη συνεδρίαση της Ολομέλειας επί του ιδίου Νομοσχεδίου ( 30/11/2015) τοποθετήθηκα (πρακτικά Βουλής σελ 254 ) ξεκαθαρίζοντας με τον πιο κατηγορηματικό και επίσημο τρόπο ότι: Ο Νόμος 4264 που ψηφίστηκε τον Μάιο του 2014 δεν κάνει την παραμικρή αναφορά στα τέσσερα εκατομμύρια που ¨εφεύρε¨ ο κ. Αποστόλου. Αναφέρεται απλώς μια Κοινή Υπουργική Απόφαση της 30ηςΔεκεμβρίου 2014, με υπογραφή των δύο τότε Αναπληρωτών Υπουργών κκ Κουκουλόπουλου και Ταγαρά, στην οποία βεβαίως ουδέ νύξη υπάρχει για τέσσερα εκατομμύρια. Αντιθέτως, τονίζεται ότι από την εν λόγω απόφαση ουδεμία προκαλείται δαπάνη για τον Κρατικό Προϋπολογισμό. Να επισημάνω ότι, αν υπήρχε απόφαση για δαπάνη 4 εκατομμυρίων, θα έπρεπε η Διεύθυνση Οικονομικών να είχε προχωρήσει στη δέσμευση αυτού του ποσού, οπότε θα είχα υπογράψει και εγώ, πράγμα που ουδέποτε έγινε. Προκάλεσα δε τότε πρόσωπο με πρόσωπο τον παρόντα κύριο Υπουργό, να προσκομίσει τα έγγραφα – αποδεικτικά των όσων συκοφαντικών είχε πει. Αλλά ως συνήθως, κατάπιε τη γλώσσα του. Ούτε να ανοίξει το στόμα του δεν τόλμησε!
Η αλήθεια είναι ότι, όπως τόνισα από το Βήμα της Βουλής, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων (ΣΕΚ), έκανε μια πρόταση προς το Υπουργείο να αναλάβει την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων σε 51 νομούς, με το ύψος της δαπάνης που έπεσε στο τραπέζι των συζητήσεων μαζί με τους υπηρεσιακούς να ανέρχεται στα περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Το δε κωμικοτραγικό είναι ότι αυτό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2015, δηλαδή όταν Υπουργός ήταν… ο κύριος Αποστόλου! Γι’ αυτό είχα πει τότε, πως θα νόμιζε ότι ήταν ακόμη στην Αντιπολίτευση! Επειδή δε στα 20 και πλέον χρόνια της κοινοβουλευτικής μου διαδρομής ποτέ και σε κανέναν δεν έριξα λάσπη, είχα τότε τονίσει και επαναλαμβάνω, ότι επρόκειτο για μια απλή πρόταση του ΣΕΚ και τίποτα παραπάνω.

ΕΠΕΙΔΗ, έχω καλόπιστα συμβουλέψει τον κύριο Αποστόλου να μην αφήνει την γλώσσα του να προτρέχει από το μυαλό του…
ΕΠΕΙΔΗ, τον έχω κατ’ επανάληψη προειδοποιήσει ότι όσες φορές ψευδολογεί και συκοφαντεί, άλλες τόσες θα παίρνει ¨πληρωμένη¨ απάντηση με ντοκουμενταρισμένα στοιχεία…


Του ΖΗΤΩ για ακόμη μια φορά να καταθέσει – όπως άλλωστε επιβάλει ο Κανονισμός της Βουλής – οποιοδήποτε έγγραφο νομίζει ότι έχει που να στηρίζει τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς του. Εάν δεν το πράξει, θα είναι για πολλοστή φορά ανεπανόρθωτα έκθετος απέναντι στο Σώμα ενώπιον του οποίου ασύστολα και εν γνώσει του ψευδολόγησε, απέναντι στους αγρότες, αλλά και σε εμένα προσωπικά.

 Επιπλέον του ΖΗΤΩ να καταθέσει όλα τα επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι ο ίδιος ως Υπουργός ανέθεσε τη εκπόνηση  των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης  για το σύνολο της χώρας με 400.000 ευρώ.


Ο Ερωτών Βουλευτής


Γιώργος Καρασμάνης      


 Καποδιστρίου 10, 58 100 Γιαννιτσά, Τηλ:23820.24220, 23820.83228, FAX:23820.82761
Υποσμηναγού Γιάκα 4, 58 200 Έδεσσα. Τηλ: 23810.26080, FAX: 23820.82761

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit