ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-"NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Διεξαγωγή Εθνικής Συνδιάσκεψης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων και ΤΕΙ..-Εισήγηση Π. Σκουρολιάκου στο Νομοσχέδιο για την Ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής..-Άρθρο του Νίκου Ανδρουλάκη..-U.S.A.'s latest news..-κ. ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο....-EU latest..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:Κατατεθέντα Σχέδια/Προτάσεις Νόμων..-ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ..-Ένας, δύο, τρείς, πολλοί «μεγάλοι συνασπισμοί» (Με αφορμή τη Γερμανία)..-CANADA latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Κικίλια


Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών
από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας
κ. Βασίλη Κικίλια

Αθήνα, 23 Φεβρουαρίου 2017
 
 
Α. ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Β. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Γ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ 
Δ. ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Ε. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
 
Α. ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
 
            «Τα προβλήματα της χώρας δεν τελειώνουν με την πιθανή ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Η Κυβέρνηση αυτή είναι προφανές ότι δεν έχει σχέδιο, δεν έχει τακτική, δεν έχει στρατηγική. Η χώρα χρειάζεται άμεσα επανεκκίνηση. Αντιθέτως, η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν εθνικό σχέδιο πολιτικής και οικονομικής λύσης και εξόδου από την κρίση, το οποίο έχουμε παρουσιάσει. Οπότε το μείζον θέμα της πολιτικής αλλαγής μέσω των εκλογών, δεν συνδέεται με τη δεύτερη αξιολόγηση. Έχει μπει στο τραπέζι, εδώ και πάρα πολλούς μήνες, καθαρά και ειλικρινά».  
 
 
Β. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ
 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
 
            «Την αποκλειστική ευθύνη για τα μέτρα τα οποία θα φέρει στη Βουλή έχει ο κ. Τσίπρας, ο κ. Καμμένος και οι βουλευτές του. Ας μην ψάχνουν για συνυπεύθυνους. Ας μην ψάχνουν για συνενόχους. Για του λόγου του αληθές, θέλω να σας υπενθυμίσω τη δήλωση του κ. Αλέξη Τσίπρα στις 8/12/2015: “Είμαι ασφαλής με την πλειοψηφία των 153 κυβερνητικών βουλευτών και δεν θα γίνουν περικοπές στις συντάξεις”.
 
            Άρα, λοιπόν, το ερώτημα τίθεται στους βουλευτές της συγκυβέρνησης. Αν, τελικά, θα είναι αυτοί που θα πάρουν την ευθύνη και θα ψηφίσουν τα μέτρα λαιμητόμο. 
 
            Επίσης, θα ήθελα να υπενθυμίσω και ένα σχολιασμό στο twitter του Εκπροσώπου της Κυβέρνησης, του κ. Τζανακόπουλου, ο οποίος έλεγε: ”Τις τελευταίες μέρες, με αποκορύφωμα το χθεσινό δημοσίευμα του «Βήματος» κυκλοφορεί ένα κατασκευασμένο σενάριο περί ψήφισης νέων μέτρων, που αφορούν την περίοδο μετά τη λήξη του προγράμματος, με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών. Το σενάριο αυτό είναι απολύτως ευφάνταστο για έναν πολύ απλό λόγο. Με δεδομένο ότι οι 153 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν προληπτικά μέτρα, ο κ. Μητσοτάκης με τους άλλους πρόθυμους  δεν επαρκούν, ευτυχώς, για να συγκεντρωθούν ούτε 150 ούτε 180 βουλευτές”».
 
 
Γ. ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ – ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ – ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ
 
            «Δεν μπορούμε να προβλέψουμε πότε θα έρθουν τα μέτρα στη Βουλή. Θυμίζω ότι ο κ. Τσίπρας μίλαγε για το κλείσιμο της αξιολόγησης στις 5 Δεκεμβρίου. Μετά πήγε τέλος Δεκεμβρίου του 2016. Μετά πήγε αρχές Ιανουαρίου. Μετά μας είπαν ότι η καταληκτική ημερομηνία θα είναι στις 20 Φλεβάρη. Πέρασε η 20 Φλεβάρη. Τώρα μιλάμε για Μάρτιο. Κάποιοι Υπουργοί του μιλούν για Απρίλιο. Έχετε κάποια ισχυρή ένδειξη ή απόδειξη ότι, πράγματι θα φέρουν, τα μέτρα αυτά άμεσα στη Βουλή; Ξέρει κανείς ποια θα είναι αυτά τα μέτρα; 
 
            Γι’ αυτό, ως υπεύθυνη δύναμη, η Αξιωματική Αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία ζητά τη σύγκληση της Επιτροπής Οικονομικών, προκειμένου να έρθουν οι κ. Τσακαλώτος και Χουλιαράκης και να μας πουν την αλήθεια …
 
            Και βέβαια επειδή υπάρχει και αύριο η ώρα του πρωθυπουργού, είναι μια ευκαιρία για τον κ. Αλέξη Τσίπρα, να σταματήσει την παραφιλολογία και τη συκοφάντηση όλων των άλλων και να μας πει ο ίδιος την αλήθεια. Μειώνει το αφορολόγητο; Μειώνει τις συντάξεις; Φέρνει νέα μέτρα; Θα πρέπει να ψηφιστούν και σε αυτό το πρόγραμμα; Δεσμεύουν τη χώρα για το επόμενο χρονικό διάστημα; Ενεχυριάζουν το μέλλον των επόμενων γενεών; Έχουν σχέση αυτά τα οποία έλεγε προεκλογικά, με αυτά που λέει μετεκλογικά; Έχουν σχέση με αυτά τα οποία τα στελέχη της ανακοίνωναν τη Δευτέρα; Μήπως ο καταιγισμός των εξελίξεων, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, δείχνει ότι ήταν προπαγάνδα και ψέματα; Μήπως τώρα έχει έρθει η ώρα, επιτέλους, έστω και για μία φορά, να πει την αλήθεια; Έχει ευθύνη να δώσει απαντήσεις απέναντι στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας».
 
 
Δ. ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
 
            «Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι ακέραιο, υποστηρίζεται από το οικονομικό μας επιτελείο και έχει παρουσιαστεί πολλές φορές. Και ακόμα δεν έχει βρεθεί αυτός ο οποίος ευθέως θα το αμφισβητήσει, καθώς βασίζεται στο προφανές, στην κοινή λογική που δεν έχει χαθεί. Μιλάμε για ένα εμπροσθοβαρές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, για επενδύσεις στη χώρα, για ιδιωτικοποιήσεις και για στοχευμένες παρεμβάσεις στο Δημόσιο. Για τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώσει το Α.Ε.Π. της χώρας. Ενώ αντίθετα οι κύριοι των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετέτρεψαν το τρίτο, αχρείαστο Μνημόνιο, από στόχους σε υπερφορολόγηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα και η ειδοποιός διαφορά». 
 
 
Ε. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
 ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
 
            «Το άνοιγμά μας είναι οριζόντιο στην ελληνική κοινωνία. Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες ζητούν λύση και η μοναδική λύση, αυτήν τη στιγμή, είναι μια αξιόπιστη Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση σοβαρή, μια Κυβέρνηση μεταρρυθμιστική, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, είμαστε έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, και φυσικά με τη βούληση του κυρίαρχου ελληνικού λαού. Άρα, σκοπός μας και στόχος μας είναι το μέγιστο δυνατό της προσπάθειας προεκλογικά, έτσι ώστε να περάσει το μήνυμά μας στην κοινωνία και να έχουμε μαζί μας την μέγιστη δυνατή κοινωνική πλειοψηφία». 

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit