ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ σύναξις..-U.S.A.'s latest..-CANADA latest..-CDU latest..-κ. ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ.Υπ.Π.τ.Π συνέντευξις..-κ. ΜΑΝΟΥ ΚΟΝΣΟΛΑ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Ν.Δ. δελτία τύπου..-ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΡΩΜΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ:δελτίον τύπου..- "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής εκδήλωση..-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ,ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Δήμαρχος Αχαρνών.....-H Σύγκλητος της Ακαδημίας Αθηνών για το Σκοπιανό....-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΠΕ: επιτυχημένη κοπή πίτας..Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2017


Δυναμικό παρόν του κλάδου Ψηφιακής Τεχνολογίας
για το νέο μοντέλο ανάπτυξης που έχει ανάγκη η χώρα
στην κοπή πίτας του ΣΕΠΕ

Την ανάγκη άμεσης υλοποίησης ενός Εθνικού σχεδίου για την ανάδειξη της τεχνολογίας, ως στρατηγικό αναπτυξιακό άξονα για την ελληνική οικονομία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), κύριος Τάσος Τζήκας, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου, σημειώνοντας ταυτόχρονα πως οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών αποτελούν ουσιαστικά ένα είδος πλούτου, Εθνικού κεφαλαίου το οποίο επιβάλλεται πλέον να αξιοποιηθεί, ξεκλειδώνοντας τη “δημιουργική Ελλάδα” στο νέο παραγωγικό μοντέλο που αναζητά η χώρα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, των κομμάτων, θεσμικών φορέων και βουλευτές. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησαν η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κυρία Όλγα Γεροβασίλη, ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, κύριος Τάσος Πετρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, κύριος Γιάννης Ταφύλλης, καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, κύριος Πέτρος Τριάρχης. Από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης το παρόν έδωσαν η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου, η Τομεάρχης Έρευνας & Τεχνολογίας της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Μαρία Αντωνίου και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Θεόδωρος Φορτσάκης. Την εκδήλωση τίμησε επίσης με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κύριος Βασίλης Λεβέντης. Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των κ.κ. Κώστα Αγοραστού, Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Δημήτρη Μάρδα, Βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης και πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Τσουκαλά, πρώην Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης. 
Παράλληλα, δυναμικό παρόν έδωσαν επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη του κλάδου, αλλά και από σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους της Ελληνικής οικονομίας, επιβεβαιώνοντας την πεποίθηση ότι ο στρατηγικός ρόλος της βιομηχανίας Ψηφιακής Τεχνολογίας αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα.

Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κυρία Όλγα Γεροβασίλη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού της τόνισε πως: “Η ανάγκη οδήγησε στην ίδρυση του αρμόδιου υπουργείου για την ψηφιακή πολιτική. Υλοποιούμε εθνικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης. Μέσω της “Κοινωνία της Πληροφορίας AE” υλοποιούνται προγράμματα με σκοπό την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης, όχι μόνο σε θέματα δημοσίου αλλά κυρίως στο πλαίσιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας. Μέχρι τέλος του έτους τα πληροφορικά συστήματα του υπουργείου θα είναι έτοιμα για παράλληλη πορεία με τον ΣΕΠΕ”. Παράλληλα, ο Γενικός ΓραμματέαςΨηφιακής Πολιτικής, κύριος Γιάννης Ταφύλλης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η χώρα είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και τους θεσμούς για την εξέλιξη των τεχνολογικών της υποδομών, ενώ σημείωσε πως ήδη έχει εκδοθεί η πρώτη πρόσκληση σε φορείς για την κατάθεση προτάσεων για προγράμματα χρηματοδότησης.

Από την πλευρά της, η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, υπογραμμίζοντας τη σπουδαιότητα του θεσμικού ρόλου του ΣΕΠΕ αναφέρθηκε στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών ως “κλειδί” για τη συγκρότηση του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας. “Στη Νέα Δημοκρατία πιστεύουμε, ότι η ανάπτυξη της χώρας θα έρθει μέσα από την ιδιωτική πρωτοβουλία, με την παροχή κινήτρων στις επιχειρήσεις, με την ενίσχυση του εξαγωγικού τομέα της οικονομίας, με τη σχεδιασμένη παραγωγική ανασυγκρότηση σε κλάδους που η χώρα μας έχει συγκριτικό πλεονέκτημα, και ένας από αυτούς είναι αυτός της τεχνολογίας την οποία πιστεύουμε και στηρίζουμε”, υπογράμμισε η κυρία Ασημακοπούλου.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κύριος Βασίλης Λεβέντης, τόνισε πως “Οι Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών είναι μονόδρομος για την ανάπτυξη και ευημερία όχι μόνο της ελληνικής οικονομίας αλλά και της ελληνικής κοινωνίας, μόνο που είναι μία πρόσκληση και ευκαιρία που διαχρονικά η χώρα μας αφήνει αναξιοποίητη, κάτι που δεν μπορεί να συνεχιστεί πλέον αφού τα χρονικά περιθώρια είναι ανύπαρκτα”.

“Η μεγάλη και μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα είναι η τεχνολογία. Η διέξοδός από αυτή την κρίση είναι μόνο εάν πιστέψουμε πως και εμείς μπορούμε να τολμήσουμε αυτό που άλλες χώρες διεκδικούν και έχουν επιτύχει, την τεχνολογική καινοτομία, την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα. Ο κλάδος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην Ελλάδα είναι εδώ δυναμικός και ζωντανός με 5.300 εταιρίες και περισσότερους από 260.000 εργαζομένους, συμβάλλοντας κατά 4% στο ΑΕΠ της χώρας, έτοιμος να γίνει ο βασικότερος μοχλός για να προκαλέσει το τεχνολογικό σοκ που έχει ανάγκη η χώρα.” σημείωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΠΕ καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους στην εκδήλωση. “Ο κλάδος Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, μπορεί να αντιστρέψει το φαινόμενο “διαρροής μυαλών - brain drain”, με τη δημιουργία και νέων θέσεων εργασίας. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος, η Ελλάδα χρειάζεται έναν σύμμαχο για να ξεφύγει από την κρίση και να τεθεί σε τροχιά ανάπτυξης και ο ΣΕΠΕ με τη διεθνή τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει καθοριστικά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της Εθνικής Ψηφιακής Στρατηγικής. Αποτελώντας τον ενεργό θεσμικό εταίρο και συνομιλητή Πολιτείας και αγοράς σε όλα τα σημαντικά και υπό διαμόρφωση στρατηγικά πεδία, ο Σύνδεσμος προάγει τη συλλογική προσπάθεια και διακομματική συνεννόηση για τον υπερκομματικό στόχο μίας σύγχρονης ψηφιακής Ελλάδας”, ανέφερε ο κύριος Τζήκας, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και τη διεξαγωγή του επιτυχημένου Θεσμικού Συνεδρίου για τη Ψηφιακή Οικονομία, digital economy forum 2017, από τον ΣΕΠΕ τον προσεχή Μάιο, στο κλείσιμο της τοποθέτησης του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για το νέο έτος ο ΣΕΠΕ απένειμε τιμητικές διακρίσεις στη SingularLogic, καθώς και στον Όμιλο ΟΤΕ την για τη διεθνή βράβευση τους στην κατηγορία “Private Sector ICT Excellence Award”, στα WITSA Global ICT Excellence Awards 2016, τον περασμένο Οκτώβριο. Από την πλευρά της SingularLogic -που βραβεύτηκε για την ταχύτατη, αξιόπιστη και ποιοτική συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, που αναλαμβάνει και υλοποιεί από το 1981 έως σήμερα με μεγάλη επιτυχία, για το Υπουργείο Εσωτερικών- τη διάκριση παρέλαβαν οι κ.κ. Μιχάλης Καριώτογλου, Πρόεδρος ΔΣ και Σταύρος Κρασαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της SingularLogic. Από τον Όμιλο ΟΤΕ -που βραβεύτηκε για την επιτυχημένη υλοποίηση του Data Center της Coca-Cola HBC στην Ελλάδα, το οποίο υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Coca-Cola HBC σε 28 χώρες- τη διάκριση παρέλαβε ο κύριος Γεώργιος Αθανασόπουλος, Chief Officer Λειτουργιών και Συστημάτων Πληροφορικής Ομίλου ΟΤΕ.


Η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κυρία Όλγα Γεροβασίλη.


Ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, κύριος Γιάννης Ταφύλλης.


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κύριος Βασίλης Λεβέντης.


Η Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου


Ο Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ κύριος Τάσος Τζήκας

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 1995. Ο ΣΕΠΕ, ως θεσμικός συνομιλητής και εταίρος της πολιτείας παρέχει έγκυρη και υπεύθυνη γνωμοδότηση για τη βέλτιστη αξιοποίηση της χρήσης των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, με στόχο την ανάπτυξη της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας.
Τα μέλη του ΣΕΠΕ είναι επιχειρήσεις του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών απ’ όλη την Ελλάδα που παρέχουν εργασία σε περισσότερους από 100.000 εργαζομένους και εκπροσωπούν περίπου το 95% του συνολικού κύκλου εργασιών της εγχώριας αγοράς, ποσοστό που αντιστοιχεί στο 4% του ΑΕΠ.
Ο ΣΕΠΕ είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ψηφιακής Τεχνολογίας (DIGITALEUROPE), του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου Πληροφορικής (EITO) και του Παγκοσμίου Συνδέσμου Πληροφορικής και Υπηρεσιών Τεχνολογίας (WITSA).


       

Το δελτίου τύπου στάλθηκε στη διεύθυνση: politikimx@yahoo.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit