ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Γιατί ο Μπουτάρης προκαλεί τους Ελληνες για το Μακεδονικό με χυδαίες δηλώσεις;Λάβετε την απάντηση στο έγκριτο "protagon"!!!!!..-IMF interesting latest..-CANADA latest..-EcoLeft newsletter..-ΑΧΑΡΝΕΣ:"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ;"με ρωτά δημότης σε συνέχεια σημερινού μου άρθρου....-ΜΑΡΙΑΣ επισημάνσεις:το γερόντιο της Θεσσαλονίκης....-U.S.A.'s interesting latest..-Συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο CNN Greece..-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΡΔΗΝ"...διάλεξη..-"Η Εθνική Εστία" σας προσκαλεί.....-ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ:ΠΟΛΙΤΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Τ Ε ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΝΑΝ (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) ΣΩΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..το Ο Φ Ε Ι Λ Ε Τ Ε!!!..-"ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Συμπέρασμα;" γράφει η Μαρία Χατζηδάκη Βαβουρανάκη..-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: η επιτυχία του ΑΠΟΛΥΤΗ και απο μόνη της συνιστά "μέγιστο,ουσιαστικό μήνυμα"....-ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....-ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ:"..αυτή η χώρα έχει και κυρίαρχο λαό.."..-

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

"Aποσιωπώντας την σημασία του ηλεκτρονικού Τύπου" γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ"Aποσιωπώντας την σημασία του ηλεκτρονικού Τύπου"

Αδιαμφισβήτητη είναι η ουσιώδης συμμετοχή του ηλεκτρονικού Τύπου στην ενημέρωση των πολιτών. Η προσφορά της ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας είναι τόσο σημαντική, όσο ακριβώς και η αγνόησή της από το Κράτος και τους Φορείς του.
Και δεν αναφέρομαι βεβαίως στις ηλεκτρονικές εκδόσεις ημερήσιων εκδοτών Εφημερίδων και Περιοδικών, αλλά σε αυτές των μικρών και «ασήμαντων» εκδοτών, και δη αυτών, των blogs συγκεκριμένα.

Είναι γεγονός ότι τα  περισσότερα blogs αναλώνονται στο να αναπαράγουν posts που δημοσιεύονται κατά δεκάδες χιλιάδες σε ΜΜΕ ή άλλα Ηλεκτρονικά Μέσα χωρίς να προσφέρουν ουσιαστικά τίποτα στον τομέα της ενημέρωσης. 
'Αλλα εξυπηρετούν αλλότριους σκοπούς ή προσωπικές επιδιώξεις. Ενας όμως σημαντικός αριθμός blogs ή ιστοσελίδων αποτελούν ολοκληρωμένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, με δικά τους εξαιρετικά άρθρα και αναρτήσεις και προσφέρουν αξιόπιστη και ουσιαστική ενημέρωση, πράγμα που δεν επιτυγχάνεται πάντοτε από τα «μεγάλα» ΜΜΕ.

Σε αυτά τα τελευταία (blogs) αναφέρομαι. Γνώστις μάλιστα του πως λειτουργεί το σύστημα ειδικότερα σε Μέσα περιφερειακά που εξυπηρετούν τοπικές ανάγκες και παλεύουν ένα από τα πλέον διεφθαρμένα «τοπία» της χώρας, αυτό των τοπικών εξουσιών, θεωρώ πως τα blogs αξίζουν μια άλλη αντιμετώπιση από ένα δομημένο σωστά Κράτος. Αποτελούν πλήρως ενημερωμένα πεδία γνώσης και προσφέρουν με κοπιώδεις προσωπικές προσπάθειες αξιόπιστα τοπία ειδήσεων κάθε λογής, εάν βεβαίως δεν αποτελούν μισθοφορικά Μέσα.

Σε πλείστες όσες περιπτώσεις μάλιστα, προσφέρουν ουσιαστικά ρεπορτάζ σε Μέσα που αναπαράγουν ειδήσεις με δικά τους κείμενα μεν, αλλά το θέμα τους έχει ληφθεί από τα blogs, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τοπικές ειδήσεις.

Σε πολλές περιπτώσεις αποτελούν επίσης φορείς «αστραπιαίας αναμετάδοσης είδησης» πράγμα που δεν επιτυγχάνεται πάντοτε από οργανωμένα Μέσα.

Ας μην παραβλέψω και έναν άλλον σημαντικότατο τομέα: αυτό της αξιοποίησης των άρθρων και στοιχείων τους, ως παραγόντων επιστημονικής ανάλυσης από τα κέντρα στάθμισης της κοινής γνώμης.

Σε κάθε περίπτωση και σε ό,τι αφορά τοπικά Μέσα ηλεκτρονικών ειδήσεων, παρέχουν πολύτιμη ειδησεογραφία, γνωρίζοντας εξαιρετικά καλά  τόσο τα τοπικά θέματα όσο και τους τοπικούς παράγοντες σε σημείο που η γνώση τους καθίσταται πολύτιμη.

Τα  blogs με ουσιαστικό ειδησεογραφικό υλικό και ΚΑΛΕΣ ΠΕΝΕΣ (καθοριστικός παράγων), αναγιγνώσκονται από πολύ μεγάλο αριθμό αναγνωστών, όσο δε πιο επαγγελματικά δομημένα είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η αναγνωσιμότητά τους (ένας βασικότατος γι αυτό λόγος είναι οτι αποτελούν τα ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ).

Η τελευταία (αναγνωσιμότητα) ειδικά στις μέρες μας, είναι πολλαπλάσια σημαντικότερη στα blogs από κάθε έντυπο Μέσο, που πρέπει κάποιος να το πληρώσει για να το διαβάσει. Σε κάποια μάλιστα blogs μπορεί κάποιος να διαβάσει άρθρα εξαιρετικών και ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ  Δημοσιογράφων που επηρεάζουν σημαντικά τον αναγνώστη τους διαμορφώνοντας την κοινή γνώμη, αλλά συστηματικά αγνοούνται από το Κράτος όχι τόσο σκοπίμως, όσο για άλλους ευνόητους -σε όσους γνωρίζουν- λόγους.

Και ενώ οι εκάστοτε Κυβερνήσεις παραπονούνται για την μεταχείρισή τους από τα ημερήσια  ΜΜΕ, αυτά ακριβώς υποστηρίζουν οικονομικά και επικοινωνιακά λόγω δόμησης, δυνατοτήτων και άλλων τινών, αγνοώντας την ουσιαστική, αξιόπιστη και σημαντικότατη δημοσιογραφική προσφορά των ηλεκτρονικών Μέσων ΑΛΗΘΙΝΗΣ ενημέρωσης.
Αυτή των BLOGS.

Μ.Χ.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit