ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:CANADA interesting:Prime Minister Justin Trudeau’s Address to the 72th Session of the United Nations General Assembly..-EU Publications Office Newsletter..-"δράση"ς νεώτερα..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ..Vladimir Putin attended concert concluding World Festival of Youth and Students in Sochi..-Κυριάκος Μητσοτάκης:«Καλώ τον κ. Τσίπρα να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Ν.Δ. για τη δυνατότητα ψήφου στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό»..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΗΡΙΑΛ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ..-EU interesting latest news..-ONNEΔ δελτίον τύπου..-U.S.A.'s interesting latest news..-"ΕΣΤΙΑ" Πρόσκλησις..-"KINHMA ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ' δελτίον τύπου..-BEST OF MSN..-ΟΕΝΕΤ...η πολύτιμη!!N.Δ. ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις..-CANADA latest..-U.S.A.'s interesting latest news..-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ..-ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 2017..-'ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ' νεώτερα..-ΤΗΕ WHITE HOUSE's latest..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" νεώτερα..-NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νεώτερα..-IMF update..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ:newsletter..-CANADA interesting latest..-EU latest news..
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ,κ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ: Αξίζει ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

Ωραίοι ως Έλληνες. Στυλιανός Αντωναράκης from Αντίφωνο (antifono.gr) on Vimeo.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:στην 59η διεθνή έκθεση τουρισμού «SalonDesVacances»

Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Κρήτης ως ιδανικού, ποιοτικού και ασφαλούς προορισμού διακοπών, η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στην 59η διεθνή έκθεση τουρισμού «SalonDesVacances», η οποία διοργανώθηκε το περασμένο τριήμερο στις Βρυξέλλες και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες του είδους στην Ευρώπη. Στην έκθεση συμμετείχαν 800 περίπου εκθέτες από 50 προορισμούς, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών κυμάνθηκε στα περσινά επίπεδα, περί τις 120.000, μολονότι η έκθεση διήρκησε μία ημέρα λιγότερο σε σχέση με το 2016, ακολουθώντας την τάση άλλων μεγάλων εκθέσεων όπως η έκθεση της Μόσχας (MITT) και του Λονδίνου (WTM). Στο πλαίσιο της έκθεσης επιβεβαιώθηκε η αυξητική τάση που επικρατεί τους τελευταίους μήνες όσον αφορά στις κρατήσεις για την Ελλάδα – που καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των Βέλγων – γενικά και την Κρήτη ειδικότερα, με μία σημαντική αύξηση της τάξης του 24% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2016. 
Η Κρήτη εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένος προορισμός των Βέλγων τουριστών, όπως διαπιστώθηκε και από το σύνολο των αφίξεων στα αεροδρόμια του Ηρακλείου και των Χανίων για το 2016, καταλαμβάνοντας θέση στο topten των διεθνών αφίξεων ανά χώρα προέλευσης και στα δυο αεροδρόμια. «Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης αποτέλεσε καθημερινά πόλο έλξης τούρ οπερέιτορ, μεγάλων τουριστικών οργανισμών, αξιωματούχων, φορέων του τουρισμού, δημοσιογράφων και εκατοντάδων επισκεπτών όπου ενημερώνονταν για την Κρήτη και παράλληλα ένιωθαν την Κρητική παραδοσιακή φιλοξενία» δήλωσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης που εκπροσώπησε την Περιφέρεια Κρήτης μαζί με τα στελέχη της Περιφέρειας Ελένη Βουγιουκαλάκη και Εύα Νεράτζη. 

Η εικόνα της Περιφέρειας Κρήτης, όπως πρόσθεσε ο κ. Κεφαλογιάννης, «ήταν εξαιρετική, και επιτυχής προετοιμάζοντας μια αισιόδοξη καλοκαιρινή σεζόν για το νησί μας. 
Η φετινή σεζόν, σύμφωνα με τα στοιχεία αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη σε σύγκριση με την περυσινή τουριστική περίοδο». Παράλληλα ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την άψογη παρουσία της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση τουρισμού, ενώ συνεχάρη τα στελέχη της Περιφέρειας για την οργάνωση-λειτουργία του περιπτέρου. 
Οι Βέλγοι, όπως έγινε γνωστό δαπανούν το χρόνο περίπου 9 δις ευρώ για τα ταξίδια τους με μέσο κόστος 650€/ταξίδι (σύμφωνα με έρευνα του Συνδέσμου Βέλγων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων - ABTO) και συγκαταλέγονται στις πρώτες θέσεις όσον αφορά στα έσοδα/διανυκτέρευση των εισερχόμενων ταξιδιωτών στην Ελλάδα. Επιλέγουν την Κρήτη ως τον ιδανικό προορισμό διακοπών για ήλιο και θάλασσα αλλά και για τον πολιτισμό, τη γαστρονομία και τη φύση, όπως διαπιστώθηκε από το πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης,που ενημερώθηκαν εμπεριστατωμένα από τα στελέχη της Περιφέρειας και την επαγγελματία ξεναγό Πιερράκου Αμαλία. 

Στους επισκέπτες διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό από τη νέα τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας Κρήτης, η οποία για ακόμα μία φορά αποκόμισε διθυραμβικά σχόλια, ενώ παράλληλα πήραν μία μικρή γεύση από την απαράμιλλη κρητική φιλοξενία και τα ποιοτικά προϊόντα της κρητικής γης. Στην έκθεση συμμετείχαν τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία του Βελγίου όπως NeckermannThomasCook, TUIJetairTravel, SunjetsDirect, Corendon Beltur Voyages κλπ. 
Ως συνεκθέτες του ΕΟΤ συμμετείχαν o Δήμος Βόλου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Κάμπιγκ, καθώς και μεγάλες ελληνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες. Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Ελλάδας στο Βέλγιο κα Ελευθερία Γαλαθιανάκη (με καταγωγή από τα Χανιά), στελέχη του ταξιδιωτικού οργανισμού Thomas Cook Belgium καθώς και επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην τουριστική αγορά του Βελγίου.


"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit