ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΟΕΝΕΤ ενημερωτικό δελτίο..-IMF interesting news..-Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Κυριακάτικη Δημοκρατία..-U.S.A.'s interesting latest..-Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών πρωτοπόρο στην έμπρακτη κοινωνική προσφορά..-Νέα από το «Ξεκίνημα»..-κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,τ.Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως άρθρο..-Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Αρβανιτίδης..-Κρήτη:Γαστρονομικός Περίπλους:πλήρης αναγνώριση της προσφοράς της κ. Βαγγελιώς Κασσαπάκη!!..-IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ σύναξις..-

Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ:Προγραμματική σύμβαση με το Πανεπιστήμιο Κρήτης για στήριξη 5.500 ευπαθών οικονομικά οικογενειών!!

Προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Κρήτης και Πανεπιστημίου Κρήτης η οποία θα ωφελήσει 5.500 ευπαθείς οικονομικά οικογένειες που αριθμούν 17.000 περίπου άτομα, συνυπέγραψαν σήμερα στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας.

Η σύμβαση που υπογράφηκε αφορά τη σωστή διατροφή και την αγωγή υγείας και υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης "Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής Συνδρομής, Διοικητικές Δαπάνες και παροχή Συνοδευτικών μέτρων 2015-2016, Κοινωνικής Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης". Η πράξη χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (ΤΕΒΑ) και σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής προς Απόρους της Περιφέρειας Κρήτης, για τον τομέα παροχής διατροφικών συμβουλών, συμβουλών υγιεινής και ασφάλειας προς τους δικαιούχους του Προγράμματος για θέματα υγείας, διατροφής και πρόληψης. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τόνισε ότι η συνεχής συνεργασία ανάμεσα στη Περιφέρεια Κρήτης και τα Ερευνητικά, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του νησιού ωφελούν κοινωνικο-οικονομικά το νησί, ενώ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέας Ζώρας ανέφερε ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία και θα αποβεί προς όφελος όλων των ανθρώπων που χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής και επιμέλειας. 

Αμέσως μετά την υπογραφή της Προγραμματικής σύμβασης έγιναν δηλώσεις στα ΜΜΕ και συγκεκριμένα: Σταύρος Αρναουτάκης Περιφερειάρχης Κρήτης: «Για μια ακόμα φορά η Περιφέρεια αποδεικνύει ότι πρέπει να συνεργάζεται με τα ερευνητικά και εκπαιδευτικά Ιδρύματα του νησιού. Σήμερα υπογράψαμε με τον κ. Πρύτανη την σημαντική προγραμματική σύμβαση που έρχεται να βοηθήσει όλους τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται στο όριο της φτώχειας και παίρνουν τρόφιμα από το πρόγραμμα που υλοποιεί η Περιφέρεια. Εμείς συνεχίζουμε την συνεργασία με τα Ερευνητικά και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, μας κάνουν υπερήφανους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, αξίζουν συγχαρητήρια στον Πρύτανη, στους καθηγητές, στο ανθρώπινο δυναμικό, στις υπηρεσίες μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίζουμε προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, της ανάπτυξης, της απασχόλησης». -Οδυσσέας Ζώρας Πρύτανης Πανεπιστημίου Κρήτης: «Η Περιφέρεια Κρήτης για άλλη μια φορά συνεργάζεται στενά με το Πανεπιστήμιο, αφορά ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, την σίτιση των απόρων. Η Περιφέρεια Κρήτης με πρωτοβουλία της έχει εξασφαλίσει κονδύλια για να καλύψει τόσο την σίτιση όσο και να έχουν σωστή υγεία.

 Το Πανεπιστήμιο Κρήτης αναλαμβάνει μαζί με την κα. Χατζή και τον κ. Φιλαλήθη, να εκπαιδεύσουν τους απόρους σε σημαντικά θέματα που αφορούν την διατροφή και την υγιεινή. Πρόκειται για μια επιτυχημένη συνεργασία και θα αποβεί προς όφελος αυτών των ανθρώπων που χρειάζονται ιδιαίτερης προσοχής και επιμέλειας». -Λήδα Χατζή επίκουρη καθηγήτρια επιδημιολογίας διατροφής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης: «Εδώ και έξι μήνες δουλεύουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, στο να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα για την εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και υγείας ανθρώπων οι οποίοι είναι άποροι. Ένα πρόγραμμα που αφορά 5.500 χιλιάδες οικογένειες στη Κρήτη που λαμβάνουν τρόφιμα, και εμείς ερχόμαστε τώρα να τους εκπαιδεύσουμε πως θα πρέπει να τρέφονται σωστά, να προσέχουν την διατροφή τους σε σχέση με την υγεία τους.Η Κρήτη δυστυχώς είναι η πρωταθλήτρια στη παιδική παχυσαρκία και στην παχυσαρκία ανηλίκων στον κόσμο. Τέσσερα στα δέκα παιδιά στην Κρήτη είναι παχύσαρκα και προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε ως φαινόμενο αλλά χρειάζεται να είναι διαρκής η προσπάθεια από όλους τους φορείς». Τάσος Φιλαλήθης ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: «Είναι μια σημαντική στιγμή για το Πανεπιστήμιο αυτό το άνοιγμα προς τα έξω. Να βοηθήσουμε την Περιφέρεια να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο πρόγραμμα βοήθειας προς τους απόρους. Το Πανεπιστήμιο μπορεί να βάλει την δική του τεχνογνωσία όσο αφορά την σωστή διατροφή, την αγωγή υγείας, την βελτίωση της υγείας και έχουμε ανάγκη να φροντίσουμε τις λεπτομέρειες για να κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο υγείας στον τόπο μας». Σπύρος Επιτροπάκης διευθυντής Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης: «Η σημερινή προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε αφορά όλους τους ωφελουμένους 5.500 οικογένειες στο νησί, περίπου 17.000 άτομα, που λαμβάνουν τρόφιμα από αυτό το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και έχει παραταθεί για το 2017, παράλληλα στο πλαίσιο των συνοδευτικών μέτρων θα εκδοθεί και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο που θα μοιραστεί στους δικαιούχους. 

Η επιδίωξη μας είναι η συνέχιση της συνεργασίας και με το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το οποίο μας δίνει την επιστημονική τεχνογνωσία στην υπηρεσία που πρέπει να ανταποκριθεί επιτυχώς σε τέτοια προγράμματα». Στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης θα πραγματοποιηθούν ημερίδες στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Κρήτης για θέματα σωστής διατροφής π.χ. μεσογειακή διατροφή, παραδοσιακές συνταγές, οικιακή οικονομία κλπ. Επιπλέον, θα εκδοθεί φυλλάδιο που θα απευθύνεται στους ωφελούμενους του Προγράμματος ΕΠ ΕΒΥΣ και θα περιλαμβάνει συμβουλές για την υγιεινή διατροφή και την οικιακή οικονομία. Στην σημερινή υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης παρούσες ήταν επίσης η Εύα Νεοφώτιστου συνεργάτης Πανεπιστήμιου Κρήτης και Ειρήνη Μαγουλάκη στέλεχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit