ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: HONG KONG MEANS BUSINESS..-Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (Ε.Ε.Κ.Ε.) ....-ΑΗΔΟΣ ΑΝΤΖΥ ΣΑΜΙΟΥ:ΘΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ή ΘΑ ΤΣΙΡΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ SOCIAL??..-

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017

κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑΚΑΣΟΛΑ,Δικηγόρου Αθηνών,άρθρο:"KATA ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ"Το Γερμανικό περιοδικό Der Spiegel δημοσίευσε πρόσφατα μια κριτική πάνω στο νέο ασφαλιστικό των αυτοαπασχολούμενων σημειώνοντας τα υπέρ και τα κατά του με αρκετά διεξοδικό τρόπο.

Με αφορμή το δημοσίευμα του θυμηθήκαμε οτι το σύστημα των εισφορών με βάση το εισόδημα ήταν πρόταση των δανειστών. Η οποία εκκρεμούσε τουλάχιστον απ το 2014 δηλαδή από κυβερνήσεως ΝΔ, αλλά υλοποιήθηκε επί κυβερνήσεως Σύριζα, ταιριάζοντας -κατά  συγκυρία- και με το πιο προφίλ της τελευταίας (αναδιανομή βαρών κλπ).

Είδαμε οτι σύσσωμος ο φιλοευρωπαϊκός χώρος, επιμελητήρια κλπ, που ανήκουν κατά κανόνα στα υψηλά εισοδήματα (που θα πληρώσουν περισσότερα με το νέο ασφαλιστικό κατά κανόνα), έπνεαν μένεα κατά του νέου συστήματος, καταλογίζοντας το νέο σύστημα αυτό στον Υπουργό Ασφάλισης κι όχι στους θεσμούς που το πρότειναν.

Οι ίδιοι αντέδρασαν μάλλον ήπια όταν καταργήθηκε το αφορολόγητο και το τέλος επιδόματος και το ΕΕΤΗΔΕ τα οποία έγιναν μόνιμος βράχνας των μικρομεσαίων, για να μην πούμε οτι αρκετοί φιλοευρωπαιοι χαιρέτισαν τέτοια μέτρα ως «χτύπημα στη φοροδιαφυγή, διεύρυνση της φορολογικής βάσης» κλπ.

Για μισό λεπτό όμως, όταν οι θεσμοί προτείνουν να την πληρώνουν οι πολλοί είναι καλοί και όταν οι θεσμοί προτείνουν εισφορές με βάση το εισόδημα είναι κακοί;

Και κάνουμε ότι τους αγνοούμε και  καταλογίζουμε το πρόβλημα στον υπουργό και την κυβέρνηση που ενσωματώνει τις  προτάσεις τους;

Δε γίνεται αυτό. Η είσαι μνημονιακος η δεν είσαι. Αν το πάρουμε δηλαδή με παραταξιακούς Όρους.

Σε κάθε περίπτωση, το ΔΝΤ συνεχίζοντας μια απλοϊκή και ανόητη  στρατηγική αλίευσης φορών (απ οπού είναι ευκολότερο) πρότεινε τη φαεινή ιδέα να καταργηθεί σχεδόν το αφορολόγητο μισθωτών και συνταξιούχων.

Δηλαδή νέα διεύρυνση της φορολογικής βάσης, που πρακτικά φτωχοποιεί ότι απέμεινε, μετά τους ελεύθερους επαγγελματίες, και άμεσα κάνει άγρια περικοπή στους χαμηλοσυνταξιούχους  και τη γένια μισθωτών των 600 ευρώ.

Πάλι το επιχείρημα είναι ότι υπάρχει φοροδιαφυγή και δεν πληρώνουν όλοι τούτοι αρκετούς φόρους.

Άποψη την οποία κάποιοι βρήκαν πρωτότυπη και θεαματική κι έσπευσαν να υπερθεματίσουν λέγοντας οτι το αφορολόγητο είναι κακό, πατρίδα της φοροδιαφυγής και πρέπει να διαλέξουμε που θα το δίνουμε.

Λες και είναι δικαίωμα τους να αποφασίζουν αυτοί να ενταφιάσουν εισοδηματικά το 100% του χαμηλόμισθου πληθυσμού προκειμένου να αναπληρωθεί ένα 20-30% (και αν ) που ίσως φοροδιαφεύγει έστω και λίγο.

Σας έχω νέα: Το αφορολόγητο είναι συνταγματικά προστατευμένο δικαίωμα, απ τα θεμελιωδεστερα των υπαρχόντων, γιατί εξασφαλίζει το ελάχιστο επίπεδο αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Aν το καταργήσεις δηλαδή,  βυθίζεις στον εξευτελισμό την πλειοψηφία των φορολογούμενων.

Ακόμα και σε έκτακτη ανάγκη,  το καταργείς  λελογισμένα  (πχ φόρος  5% ύψους 100-200 ευρώ – που μπορεί να καταβληθεί)  και για ένα χρόνο, άντε δυο. Η το καταργείς μόνο σε όσους αντέχουν, πχ έχουν επαρκείς αποταμιεύσεις.

Το να καταργείς όμως το αφορολόγητο αδιάκριτα στους φορολογουμένους των 7-8.000 ευρώ – και μάλιστα με φόρο 26%  όπως έγινε στους ελεύθερους επαγγελματίες – ισοδυναμεί με το να επιβάλλεις φορολογία 80% στις μεγάλες επιχειρήσεις για να πιάσεις κάποιες που φοροδιαφεύγουν.

Ελπίζω αυτό το επιχείρημα να αρκεί, αν όχι υπάρχουν τόνοι νομικών μελετών και νομολογιών που το υποστηρίζουν, βάση των άρθρων 2 και 4.5 του Συντάγματος, οπότε ας μη μιλανε τόσο ελαφρά τη καρδία γι αυτό (αν και στα χρονιά του μνημονίου μόνο η επιστημονική επιτροπή της βουλής στάθηκε στο ύψος της και υπερασπίστηκε το Σύνταγμα, χωρίς να ανήκει στο δικαστικό σώμα, δυστυχώς).

Κι ας κόψουν τις ηλιθιότητες οτι οι Έλληνες δεν πληρώνουν αρκετούς φόρους. Πληρώνουν ίσως τις υψηλότερες ασφαλιστικές εισφορές στο κόσμο, τους υψηλότερες εμμέσους φόρους και ένα καρό άμεσους ήδη, καθώς και σωρεία έμμεσων, δημοτικών, επαγγελματικών (επιμελητήρια κλπ) και άλλων. Νισάφι με αυτά τα επιχειρήματα.

Ευχαρίστως να μειωθεί η καταργηθεί το αφορολόγητο εάν οι δανειστές καταργούσαν πριν ΦΑΠ, ΕΝΦΙΑ, τέλος επιτηδεύματος, εισφορές, και δεκάδες ακόμα φόρους, τέλη, κλπ

Μέχρι τότε όμως το αφορολόγητο πρέπει να παραμείνει εκεί που είναι και να επανέλθει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες στα ίδια επίπεδα. Οι οποίοι έχουν ήδη και το τέλος επιτηδεύματος, ως δεύτερο τσεκούρι απ το πρώτο ευρώ.

Κι όσοι αγαπάνε αυτούς τους φόρους ας θυμηθούν πως έφυγαν οι κυβερνήσεις που τους ψήφισαν. Και το πόσο απέδωσαν μετά από 7 χρόνια, με άπειρες συσσωρευμένες οφειλές και με τι κόστος για τους φορολογουμένους και την επιχειρηματικότητα.

Αν κάποιος θέλει οριζόντιο φόρο, η Ελλάδα έχει ήδη αρκετούς. Αν θέλουμε εξτρά ακόμη, ας βάλουν από 100-200 ευρώ στα χαμηλά εισοδήματα. Όχι όμως 26% και 650αρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν ας μην είναι κάποιοι τόσο βασιλικότεροι του βασιλέως και γελοιοποιούνται με τη στήριξη τους στην μείωση του αφορολογήτου επειδή άπλα το ΔΝΤ το ξαναθυμήθηκε. Το ΔΝΤ που έχει ομολογήσει τις γκάφες του το ίδιο. Που είναι πολλές.

Σχεδόν το σύνολο του φιλοευρωπαϊκού τόξου έχει μεγάλες ψευδαισθήσεις γύρω από τις προθέσεις των δανειστών, αποδίδοντας τους ιδιότητες και προθέσεις που ταυτίζουν με τις θέσεις των κόμματων τους και κυρίως, των συμφερόντων των εκλογέων τους.

Έτσι ακούμε περί δήθεν συμμαζέματος και αναδιάρθρωσης της φοροδιαφυγής και διαφθοράς της Ελλάδας, ενώ δεν είναι τόσο άπλα τα πράγματα και οι θέσεις των δανειστών αποκλίνουν πολύ απ όσα φαντασιώνονται.

Ας μη βιάζονται λοιπόν, γιατί μπορεί μεθαύριο το ΔΝΤ να θυμηθεί ένα ακόμα μέτρο που είχε εισηγηθεί το 2013 και μάλιστα είχαν υπερθεματίσει  τόσο η Deutsche Bank  όσο και η Γερμανική αριστερά σε αξιοσημείωτη σύμπνοια :

Τον φόρο καταθέσεων (περιούσιας), που εφαρμόστηκε με επιτυχία στη Γερμάνια μετά το Β Παγκόσμιο πόλεμο (και την Κύπρο, ατύπως).

Γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρω αν θα εξακολουθούν να νιώθουν φιλοευρωπαϊστές, μνημονιακοί και να λένε βάστα Σόιμπλε.

Γιατί ο τελευταίος δεν βλέπω το λόγο να μην κάνει και αυτό, αν έτσι κρίνει σωστό, δοθέντος οτι πλέον, από 1.1.2017, (Common Reporting Standard – CRS) γνωρίζουν τις καταθέσεις των Ελλήνων σε όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο).
http://www.capital.gr/story/3182289/kata-fantasian-mnimoniakoi

πατήστε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΚΡΗΣΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!Η εικόνα ανήκει στο https://www.newsit.gr του καλού δημοσιογράφου ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit