ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αφού τα Σκόπια θέλουν να λέγονται "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"..ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Ευπρόσδεκτοι!!!
ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ εγκύκλιο ενημερωτικό σημείωμα..-INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION ( USA) newest..-2o ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "Η ζωή πριν τον θάνατο: ευ ζην και ευ θνήσκειν" Συνέδριο στην ΟΑΚ-Πρώτη Ανακοίνωση..-Η Ακαδημία Αθηνών βράβευσε την Ακαδημία Κρήτης..-Χαιρετισμός Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά..-“Ευρώπη ξανά, με την κοινωνία σύμμαχο”/ Άρθρο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη γαλλική εφημερίδα Le Monde..-..μας "απειλεί"..έ;;;;Ας γελάσουμε!!..-ΕUFIC:Easy evidence based tips for a healthier you..-KINHMA ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ νεώτερα..-Σημεία ενημέρωσης των Πολιτικών Συντακτών από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή κυρία Μαρία Σπυράκη..-ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ 18/1/2018..-"δρόμος ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" newsletter..-CANADA latest news..-RUSSIA's latest..-U.S.A.'s latest..-IMF Transcript of IMF Press Briefing..-Ο κ. ΝΙΜΙΤΣ συμπεριφέρεται ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ:.....-
ENAΣ..μοναδικός,ανυπέρβλητος,ξεχωριστός,συγκινητικός,υπερταλαντούχος..τελικά, ένα ξεχωριστό πλάσμα του Δημιουργού μας..

O EΠΙΤΙΜΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ Γ.Ε.Σ. κ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ομιλεί για το Μακεδονικό

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»
Yποστηρίξτε δυνατά την επικοινωνιακή εκστρατεία: «Μακεδονία Σημαίνει Ελλάδα»

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017

κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ πολιτικό άρθρο:"ΕΧΙΤ..."

"ΕΧΙΤ ..."


Πουθενά δεν θα βρεi κανείς γλαφυρότερη περιγραφική κατάσταση του χθες και του σήμερα, από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις δύο αρχηγών: του  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του κ. Αλέξη Τσίπρα. 
Οι καθημερινές διασταυρούμενες αψιμαχίες τους, περιλαμβάνουν όλα όσα έχουν κάνει όλα τα κόμματα κατά της Πατρίδας έως σήμερα. Και να ήθελε ο Έλλην Πολίτης να τα ξεχάσει…δεν τον αφήνουν οι δύο ως άνω! Ο πρώτος ως διεκδικών ξανά την Πρωθυπουργία από την πλευρά της  Ν.Δ.  και ο δεύτερος εκτελών –στην κυριολεξία- τον Ελληνικό Λαό καθημερινώς με κάθε εφικτό ή ανέφικτο τρόπο και συγχρόνως ψελλίζων όλα τα περί «λατρείας που του έχει ο λαός»!!

Καθημερινώς λοιπόν ακούμε σε επανάληψη όλα όσα έκαναν τα κόμματα των προηγουμένων Κυβερνήσεων και όλα όσα κάνει σήμερα το σημερινό γκουβέρνο, ενώ άλλα έλεγε χθες. 
Εν πολλοίς, τίποτα από όσα κάνει σήμερα, δεν είχε αναφερθεί χθες, όσο ο συριζα ήταν στην αντιπολίτευση. Για την ακρίβεια, πράττει τα εντελώς αντίθετα από αυτά που υποσχέθηκε. Περί «Αριστεράς» ούτε λόγος βεβαίως-βεβαίως!!

Αυτά όμως είναι γνωστά και τα έχουν καταγράψει χιλιάδες Μέσα κάθε λογής. Δεν είναι της παρούσης λοιπόν άλλη μια…διαπίστωσις!! Εδώ το θέμα είναι άλλο:

Ενώ οι δύο αρχηγοί ξιφομαχούν περί παρελθόντων και νυν τεκταινομένων, πουθενά δεν διαφαίνεται αυτό που ο Ελλην Πολίτης αγωνιωδώς περιμένει. Δηλαδή ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ -ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ- προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα.

ΠΟΙΑ ΛΥΣΗ θα βρεθεί (μόνο μία υπάρχει, η επιστροφή τους στις πατρίδες τους) για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών των οποίων  ΟΝΤΩΣ η παρουσία αποτελεί μεθοδευμένη  αναίμακτη εισβολή στην χώρα με ορατές ήδη τραγικές συνέπειες.

Ποια λύση θα δοθεί  για τους δεκάδες Νόμους που ψηφίζονται και που είναι βέβαιο πως ούτε οι Βουλευτές προλαβαίνουν να μελετήσουν καλά-καλά πόσο μάλλον οι Έλληνες Πολίτες. Ούτε να τους μετρήσει δεν προλαβαίνει κανείς.

Πως θα ξεπεραστούν οι υπογραφές που έχουν μπει σε χαρτιά και συμφωνητικά (σιχαίνομαι την λέξη ΜΝΗΜΟΝΙΟ) που δεν έπρεπε όχι να έχουν μπει, ούτε καν να έχουν συζητηθεί.

Πως θα σταματήσει να είναι σουρωτήρι η ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ της χώρας.

Πως θα ξεκαθαρίσει η Βουλή από κάποιους που δεν έπρεπε να φτάνουν ούτε μέχρι το κυλικείο; Δεν θα επεκταθώ περισσότερο τώρα..

Πως θα εγκατασταθούν άξιοι άνθρωποι σε θέσεις κάποιων αχαρακτήριστων που τις κρατούν σήμερα και βλάπτουν βασικούς πυλώνες της χώρας αλλά και την εικόνα της στο εξωτερικό;

Πως θα ξαναγεννηθεί η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Πως θα επανέλθει ο σεβασμός του λαού προς τους  Θεσμούς μηδέ και της Βουλής εξαιρουμένης;

Πως θα επανέλθει ο σεβασμός των δανειστών στους εκπροσώπους της Ελλάδος αφού έχουμε εξευτελιστεί παντελώς και όχι μόνον «σήμερα» θεωρούμενοι ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ως αναξιόπιστοι σε όσα υπογράφουμε;

Μπορώ να γράφω ώρες αφού τίποτα δεν βρίσκεται πλέον στην θέση του και δεν φτάνουν δεκάδες σελίδες για να καταγραφούν.
Η ευθύνη για τη διάλυση της χώρας δεν χρεώνεται μόνο στους σημερινούς κυβερνήτες, αλλά σε όλους ανεξαιρέτως.
Και το τραγικό είναι πως ο Ελληνικός Λαός καλείται να ξαναφέρει στην Εξουσία, αυτούς που διαολόστειλε στις τελευταίες εκλογές για να ..γλυτώσει. Και οδήγησε τον εαυτό του στην χείριστη όλων κατάσταση. 
Ενας αξιόπιστος αρχηγός, όπως ο κ. Μητσοτάκης, αρκεί να αλλάξει τα πάντα, όσο καλή θέληση και να έχει –ΚΑΙ ΕΧΕΙ-και όσο ικανός και να είναι –ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ;

Γιατί ρωτώ; Γιατί αναγνώστες μας ρωτούν καθημερινά:

-ανανέωση με ανακυκλωμένα στελέχη-και πολλά από αυτά αποτυχημένα- γίνεται σε κόμμα;

Δεν ξέρω τι θα είχε να απαντήσει κάποιος σε αυτό το ερώτημα. Και στην Ν.Δ. βλέπω πράγματι ανθρώπους που θεωρώ εξαιρετικά ικανούς και αποδεδειγμένα (όπως και σε κάποια άλλα νέα κόμματα αλλά ούτε αυτό είναι της παρούσης). Ομως αρκούν για να «φέρουν την χώρα τούμπα;»

Γιατί μόνο αυτό μπορεί να  είναι η έξοδος από το λάκκο των λεόντων. 
Οταν τα πάντα «φρακάρουν» πρέπει οι εξελίξεις ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ επι τόπου. Εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να σταματήσει κάθε «διαπραγμάτευση» (να μην χρησιμοποιήσω την λέξη που πρέπει) και να ξεκινήσει κάτι ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. 
Εχουν γίνει όλα ένα κουβάρι που δεν πρόκειται να ξετυλιχθεί ποτέ και που κάθε συνέχεια θα δεσμεύει την χώρα στο διηνεκές. 
Και οι δανειστές που αποθρασύνθηκαν τελείως, λίγο γιατί κατάλαβαν πόσο γελοίοι είμαστε και λίγο γιατί «δανειστές είναι, ΤΟΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ», πρέπει να καταλάβουν καλά ότι αν συνεχίσουν στον ίδιο σκοπό…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΩ και να την θυμούνται καλά αυτή μου την πρόταση. 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, εκτός αν δεχτούν ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ, ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ με τελείως διαφορετικές συνθήκες και με τελείως διαφορετικές κυβερνήσεις.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΟΔΟΣ λοιπόν.ΕΧΙΤ..

Ποιος έχει την δύναμη να την ανοίξει;


ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
freelancer writer

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit