ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ:ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΝΕΑ..-ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ 2017..-'ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ' νεώτερα..-ΤΗΕ WHITE HOUSE's latest..-"ΞΕΚΙΝΗΜΑ" νεώτερα..-NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ νεώτερα..-IMF update..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ:newsletter..-CANADA interesting latest..-EU latest news..-ΝΑΤΙΟΝΑL SCIENCE FOUNDATION update..-"NEA ΔΕΞΙΑ" δελτίον τύπου..-U.S.A. interesting latest..-"Kentrodexios" δελτίον τύπου..-Παράνομη διακίνηση αποσυρόμενων αυτοκινήτων και ανταλλακτικών στο Θριάσιο Πεδίο..-U.S.A.latest news..-The Prime Minister of Canada, Justin Trudeau, today issued the following statements..-
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ,κ.ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ: Αξίζει ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..

Ωραίοι ως Έλληνες. Στυλιανός Αντωναράκης from Αντίφωνο (antifono.gr) on Vimeo.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ. Υπ.Π.Π δελτίον τύπου

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 23  Ιανουαρίου  2017
              
Ο Νίκος Δένδιας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του  τηλεοπτικού σταθμού  ΑΝΤ1


O  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  Νίκος Δένδιας συμμετείχε σήμερα το πρωί σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις  στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» την οποία παρουσιάζει στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 o  δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης.      

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε: 


·       Ο κ. Παπαδημητρίου είναι ένας σοβαρός καθηγητής και ένας σοβαρός άνθρωπος, αλλά ήρθε  πρόσφατα στην Ελλάδα, έγινε κατευθείαν Υπουργός και δεν έχει εξοικειωθεί με την ανάγκη να κρύβει πράγματα. Κατά συνέπεια, η εκτίμησή μου είναι ότι είπε την αλήθεια. Υπάρχει διαπραγμάτευση για το θέμα του αφορολόγητου. Ο άνθρωπος είπε αυτό που ήξερε ότι γίνεται. Απλώς,  του ξέφυγε.
·       Αυτή η αξιολόγηση έπρεπε να έχει τελειώσει τον Φεβρουάριο του 2016. Έπρεπε να τελειώσει τότε γιατί το κίνητρο για τη χώρα ήταν η ποσοτική χαλάρωση, δηλαδή η εισροή ρευστότητας από την ΕΚΤ στην ελληνική οικονομία. Αυτό το πράγμα, καθυστερώντας πλέον 12 μήνες, καθ’ ομολογία της κυβέρνησης,  είναι καταστροφή. Και έρχεται και κουμπώνει με την νέα υποχρέωση να καταθέσουμε μεσοπρόθεσμο, το οποίο περνάει το όριο αυτής της κυβέρνησης αφού πάει μέχρι το 2021.
·       Αυτή η δήθεν ανάπτυξη, αν υπάρξει, θα είναι μόνο το 2017 και θα είναι αναιμική. Ακριβώς για αυτό τους ζητάνε από τώρα περιγραφή επιπλέον μέτρων. Μπορεί να ζητήσουν και ψήφιση, δεν το ξέρουμε αυτό.
·       Αυτή η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με ένα περίεργο και αλλοπρόσαλλο τρόπο. Όλα δείχνουν μια απίστευτη προχειρότητα και η προχειρότητα μια τεράστια επικινδυνότητα.
·       Υπάρχει ένα ζήτημα στον ΔΟΛ. Ιστορικά ήταν πάντοτε απέναντι στην δική μου παράταξη, και μάλιστα ορισμένες φορές, ιδίως απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, με εξαιρετική σφοδρότητα, και πέραν ορισμένες φορές. Θυμόμαστε όλοι τα πρωτοσέλιδα. Παρά ταύτα, αυτό που φαίνεται ως κυβερνητικό σχέδιο ελέγχου του ΔΟΛ,  δεν είναι παραδεκτό σε μια δημοκρατική χώρα. Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις  - και μέσα στην κυβερνητική πλειοψηφία -  πρέπει να αντιδράσουν, διότι αυτή η νοοτροπία δεν έχει τέλος, αν επικρατήσει.
·       Για την ελληνική οικονομία δεν μπορεί κανείς να περιμένει κάτι καλό. Αυτή είναι μια πορεία που μας πηγαίνει στον τοίχο. Με αυτούς τους φορολογικούς συντελεστές, αυτές τις ασφαλιστικές εισφορές, με αυτήν την αντίληψη όσον αφορά το Δημόσιο, δεν πάμε πουθενά.
·       Το 2,7% ανάπτυξη που έχει προϋπολογιστεί δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί για έναν απλό και βασικό λόγο: Είχε την προϋπόθεση να μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση από το προηγούμενο φθινόπωρο. Αφού αυτό δεν έχει γίνει, το 2,7% δεν πρόκειται να επιτευχθεί. Και λυπάμαι που το λέω. Αυτό θα φέρει μια καταιγίδα από πίσω του.

·       Το μόνο θετικό που έχει να πει η κυβέρνηση είναι ότι τα έσοδα έχουν υπερβεί τους στόχους. Μετάφραση: «Έχουμε φορολογήσει βάναυσα και βάρβαρα την ελληνική κοινωνία, στερώντας από την αγορά ζήτηση». Για αυτό και η  περίοδος των γιορτών αλλά και οι εκπτώσεις πήγαν πολύ άσχημα. Για αυτό η αγορά στενάζει.
Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit