"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ..

"ΑΥΛΑΙΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022",ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.. Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2000-2022» μετά από εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έκδοσης, ολοκλήρωσε τον κύκλο της. Το έτος 2023 δεν θα είναι πια εδώ αλλά εδώ(http://politikinewsaaa.blogspot.com) ως "Η Χρήσιμη Εφημερίδα!!. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας αγάπησαν, μας τίμησαν με την απίστευτη αναγνωσιμότητά της, μας εμπιστεύθηκαν και ακόμα το κάνουν έως σήμερα. Ευχαριστούμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν. Με αληθινή, βαθύτατη εκτίμηση προς Ολους Σας… ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΑΡΙΑ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου σε ό,τι αφορά τα άρθρα της ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ και του ΓΙΑΝΝΗ Γ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια των Αρθρογράφων. Νόμος 2121/1993 - Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

κ. ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ,Ερευνήτριας Δημοσιογράφου εις Λονδίνο άρθρο:Το Ανώτατο δικαστήριο άνοιξε το δρόμο για αγωγές εναντίον του Ην. Βασιλείου και από Ε/κύπριους θύματα των τουρκικών εισβολών


Το Ανώτατο δικαστήριο άνοιξε το δρόμο για αγωγές εναντίον του Ην. Βασιλείου και από Ε/κύπριους θύματα των τουρκικών εισβολών

ΠΗΓΗ: http://greeknation.blogspot.gr/2017/01/blog-post_200.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/AWnF+(%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%98%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91)

Ένας Λίβυος και η σύζυγός του κέρδισαν στο ΑνώτατοΔικαστήριο να ενάγουν την βρετανική κυβέρνηση, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας Τζάκ Στρο και τον τότε επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας της ΜΙ6 σερ Μάρκ Άλλεν.
Στις 17 Ιανουαρίου 2017, το Supreme Court στο Λονδίνο, η ψηλότερα βαθμίδα δικαστηρίου στην Αγγλία,(το αντίστοιχο του Ανωτάτου Δικαστηρίου στην Κύπρο) απέρριψε την έφεση της βρετανικής κυβέρνησης και συμφώνησε με την απόφαση του Εφετείου της 30ηςΟκτωβρίου 2014 ότι ο Λίβυος Αμτούλ Χακίμ Βελτάζ και η σύζυγός του Μαροκινής καταγωγής Φατιμά Βουτσάρ, έχουν δικαίωμα να ενάγουν την βρετανική κυβέρνηση για αποζημιώσεις για τους ισχυρισμούς των ότι το Ηνωμένο Βασίλειο συνεργάστηκε στην απαγωγή τους και την παράδοσή τους στην Τρίπολη στην κυβέρνηση Γκατάφι πριν μια δεκαετία και ευθύνονται για τα βασανιστήρια που υπέστησαν. Ισχυρίζονται ότι υπήρξε συνεργασία ΜΙ6 (της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας εξωτερικού) και της Αμερικανικής CIA για την απαγωγή και παράδοσή τους και υποστηρίζουν ότι ευθύνες φέρουν, οι εν υπηρεσία τότε στο Λονδίνο επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών υπουργός Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας Τζάκ Στρό και ο τότε επικεφαλής της ομάδας αντιτρομοκρατικής οργάνωσης της ΜΙ6 σερ Μάρκ Αλλεν [φωτό], το Υπουργείο Εσωτερικών και το Φόρειν ΄Οφις (Υπ. Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας). Όλοι αρνούνται ευθύνες. Οι ισχυρισμοί βασίζονται σε έγγραφα που βρέθηκαν στην Λιβύη μετά την πτώση του καθεστώτος Γκατάφι και ότι ήσαν οι βρετανικές πληροφορίες που έπαιξαν τον μεγαλύτερο ρόλο στην απαγωγή και παράδοσή τους.

Ο ΤΖΑΚ ΣΤΡΟ, ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΊΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΌΝΥ ΜΠΛΕΑΡ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΊΟΣ ΞΕΘΥΜΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ 24.4.2004. ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΥΠΕΞ ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΩΣ Ο «ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣ».
Οι δικηγόροι της κυβέρνησης υποστήριξαν διαχρονικά στα δικαστήρια ότι οι ισχυρισμοί του Λίβυου δεν πρέπει να ακουστούν γιατί αφορούν ενέργειες σε άλλη χώρα, και με την θέση αυτή είχε συμφωνήσει καταρχήν το 2013 το Ανώτερο Δικαστήριο. ΄Όμως οι τρείς δικαστές του Εφετείου, στο οποίο πήραν την υπόθεση ο Λίβυος και σύζυγός του, τον Οκτώβριο του 2014 ανέτρεψαν την απόφαση του Ανώτερου Δικαστηρίου και είπαν ότι ισχυρισμοί για παραβιάσεις του διεθνούς νόμου πρέπει να ακουστούν, και ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον οι ισχυρισμοί για παράνομη παράδοση και ειδικά οι σημαντικές παραβιάσεις του διεθνούς νόμου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων να ερευνηθούν στα αγγλικά δικαστήρια. Οι τρεις δικαστές ζήτησαν όπως ριχτεί φως στις σκοτεινές γωνιές της δράσης της κυβέρνησης, και όχι για πρώτη φορά. Επανειλημμένα στο παρελθόν το Εφετείο τόνισε ότι τα λάθη που σχετίζονται με τις μυστικές υπηρεσίες πρέπει να εξετάζονται, αν είναι να γίνεται σεβαστό το Κράτος Δικαίου
Στις 17 Ιανουαρίου 2017 επτά δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου συμφώνησαν με την απόφαση του Εφετείου του 2014 και είπαν ότι οι ισχυρισμοί είναι τόσο σοβαροί που αν δεν ακουστούν σε βρετανικό δικαστήριο ίσως να μην μπορέσουν πουθενά αλλού στο κόσμο να ακουστούν.
Το ζεύγος προσφέρθηκε να συμφωνήσει με αποζημίωση μίας λίρας, μια απολογία και αποδοχή ευθύνης για τα βασανιστήρια που υπέστησαν. Η αποδοχή ευθύνης απορρίφθηκε.
Είναι ενδιαφέρον, όμως όσον αφορά την Κύπρο, το τι επεσήμανε το Μπι Μπι Σι στο ειδησεογραφικό του που πρέπει να προβληματίσει, δικηγόρους , δικαστές, προσφυγικούς οργανισμούς και γενικά τα θύματα της τουρκικής βαρβαρότητας κατά τις δύο τουρκικές εισβολές στην Κύπρο. Έγραψε:

«Το ανώτατο μας δικαστήριο είπε ότι έστω και αν άλλη χώρα είναι πρωταρχικά υπεύθυνη για τους ισχυρισμούς κακών ενεργειών, δεν υπάρχει λόγος να μην ακουστούν τα γεγονότα στα δικά μας δικαστήρια αν υπάρχουν σοβαροί ισχυρισμοί ότι το Ηνωμένο Βασίλειο ήταν με κάποιο τρόπο αναμεμειγμένο».«Our highest court has said that even if another state is primarily responsible for the claimed wrongdoing, there’s no reason to stop the facts being heard in our courts if there are serious allegations that the UK was somehow involved».

Ο υπουργός Matt Hancock αρνήθηκε ότι το σχέδιο της κυβέρνησης να στείλει τους νέους ανέργους σε στρατόπεδα εργασίας για να τους προετοιμάσει για την εργασία, ήταν μια μορφή τιμωρίας.
Αλλά αμέσως παραδέχθηκε ότι θα είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης
«Δεν προκειται να τιμωρηθεί κανείς, γιατί κανείς από αυτούς που κάνει το σωστό και παίζει με τους κανόνες, δεν θα χάσει τα οφέλη του», δήλωσε στο πρόγραμμα του BBC Radio 4 σήμερα Δευτέρα.
Αλλα δεν μας λεει γι αυτούς που δεν θέλουν να παίξουν τους κανόνες του Νεοφιλελευθερισμου τι του περιμένει.
«Στην πραγματικότητα, αυτό είναι για να δοθεί μεγαλύτερη στήριξη στους νέους.»
Αυτό το ανώτερο στέλοχος των Συντηρητικών, ο οποίος ηγείται κερδίσουν της ειδικής ομάδας του Ντέιβιντ Κάμερον, θα καθορίζει τα σχέδια για τους αναζητούντες εργασία ηλικίας μεταξύ 18 και 21 να τοποθετηθουν σε ένα εντατικό πρόγραμμα δραστηριοτήτων εντός των πρώτων τριών εβδομάδων υποβολή αίτησης τους
Απαντώντας σε σχετική ανακοίνωση, ένας εκπρόσωπος για την εκστρατεία του Corbyn είπε: «Αυτό είναι μια άλλη τιμωρητική στροφή από την παρούσα συντηρητική κυβέρνηση που αποτυγχάνει στους νέους. Έχουν μειώσει περαιτέρω τις θέσεις εκπαίδευσης, οδηγούν ένα τιμωρητικό σύστημα κοινωνικής πρόνοιας που απέτυχε να μειώσει την ανεργία των νέων, και αυξησαν τα πανεπιστημιακά δίδακτρα και αφαιρεσαν τις επιδοτήσεις.
«Δεδομένου ότι μείωσε τις ευκαιρίες για τους νέους να κερδίσουν ή να μάθουν, αυτή η κυβέρνηση κατηγορεί τους νέους και αντι να αντιμετώπισει την αιτία των πραγματικών προβλημάτων. Προτείνει περισσότερεους ελεύθερους κανονες εργασίας από τους νέους με λιγότερα δικαιώματα»
Επιμένοντας ο Χάνκοκ κατηγόρησε το κοινωνικό κράτος λέγοντας ότι οι νέοι άνθρωποι ειναι μέρος μιας «κουλτούρας πρόνοιας που είναι ενσωματωμένο σε μερικές από τις πιο ευάλωτες κοινότητες της Βρετανίας».

Είπε: «Με τη συνεργασία με την κυβερνηση κάθε νέος άνθρωπος πρέπει να εργάζεται ή να καταρτίζεται, ανοίγοντας τρία εκατομμύρια περισσότερες θέσεις μαθητείας, επέκταση της πρακτικής άσκησης και να διασφαλίσουμε ότι μια ζωή με οφέλη δεν είναι απλώς μια επιλογή, θέλουμε να τελειώσει η εξάρτηση από την πρόνοια για τα καλά, έτσι εξάρτηση από την πρόνοια δεν θα περάσει από γενιά σε γενιά»
«Είμαστε απόλυτα δεσμευμένοι να τερματιστεί η μακροχρόνια ανεργία των νέων και την οικοδόμηση μιας χώρας για τους εργαζόμενους, όπου κανείς δεν ορίζεται από τη γέννηση και ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσουν τις δυνατότητές τους.»
ΔΗΛΑΔΗ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΖΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΙΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Η ιδέα των στρατοπέδων εκκίνησης για τους νέους χωρίς απασχόληση δεν είναι κάτι καινούργιο. Το Συντηρητικό κόμμα προηγουμένως το πρότεινε το 2008, όταν ο τότε εκπρόσωπος κοινωνικής πρόνοιας Chris Grayling ανακοίνωσε ότι το κόμμα θέλησε να «καταργήσει την καταβολή του επιδόματος για κάθε αρτιμελείς πρόσωπο κάτω των 21 ετών που είναι άνεργοι για περισσότερο από τρεις μήνες».

http://www.theguardian.com/
" data-image-meta="[]" data-image-title="Νεοφιλελέρας Υπουργός προτείνει την αποστολή των νέων Ανέργων σε Στρατόπεδα Εργασίας (βίντεο)" data-large-file="" data-medium-file="" data-orig-file="" data-orig-size="" data-permalink="https://netakias.com/?p=22406" src="https://taneadiasporadotnet.files.wordpress.com/2016/07/cyprus-pow-return-1974.jpg?w=760" />

Δηλαδή, με αυτή την απόφαση της ανώτατης δικαστικής αρχής στην Αγγλία, Ελληνοκύπριοι πρόσφυγες, θύματα τουρκικών βαρβαροτήτων και κακο-μεταχείρισης, αν όχι η κυβέρνηση εκ μέρους των ή από μόνη της, μπορούν να ενάγουν το Ηνωμένο Βασίλειο για την ανάμειξη και όχι μόνο της βρετανικής κυβέρνησης το 1974 στις δύο τουρκικές εισβολές στην Κύπρο. Οι μαρτυρίες που υπάρχουν από τα ίδια τα βρετανικά επίσημα αποδεσμευμένα έγγραφα στοιχειοθετούν μια πολύ πιο σοβαρή υπόθεση εναντίον του Ηνωμένου Βασιλείου.
Φανούλα Αργυρού
Ερευνήτρια/δημοσιογράφος Λονδίνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tι είναι η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»..για όσους δεν γνωρίζουν.

Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» γεννήθηκε το 2000,ως συνέχεια του Περιοδικού «ΑΧΑΡΝΕΩΝ Έργα». Δημιουργήθηκε από Επαγγελματίες Εκδότες με δεκαετίες στον τομέα της Διαφήμισης, των Εκδόσεων και των Δημοσίων Σχέσεων και αρχικά ήταν μια Υπερτοπική Εφημερίδα με κύριο αντικείμενο το Αυτοδιοικητικό Ρεπορτάζ.

Επί χρόνια, κυκλοφορούσε την έντυπη έκδοσή της σε ένα ικανότατο τιράζ (5000 καλαίσθητων φύλλων εβδομαδιαίως) και εντυπωσίαζε με την ποιότητα της εμφάνισης και το ουσιώδες, μαχητικό και έντιμο περιεχόμενο της. Η δύναμη της Πένας της Εφημερίδας, η Ειλικρίνεια, οι Ερευνές της που έφερναν πάντα ουσιαστικό αποτέλεσμα ενημέρωσης, την έφεραν πολύ γρήγορα πρώτη στην προτίμηση των αναγνωστών και γρήγορα εξελίχθηκε σε Εφημερίδα Γνώμης και όχι μόνον για την Περιφέρεια στην οποία κυκλοφορούσε.

=Επι είκοσι δύο (22) χρόνια, στήριζε και στηρίζει τον Απόδημο Ελληνισμό, χωρίς καμία-ούτε την παραμικρή- διακοπή

. =Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, προέβαλε με αίσθηση καθήκοντος κάθε ξεχωριστό, έντιμο και υπεύθυνο Πολιτικό τόσο της Τοπικής όσο και της Κεντρικής Πολιτικής Σκηνής. Στις σελίδες της, θα βρείτε ακόμα και σήμερα μόνο άξιες και χρήσιμες Πολιτικές Προσωπικότητες αλλά και ενημέρωση από κάθε Κόμμα της Ελληνικής Βουλής. Η «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ουδέποτε διαχώρησε τους αναγνώστες της ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω. Επραττε και πράττει το καθήκον της, ενημερώνοντας όλους τους Ελληνες, ως όφειλε και οφείλει.

=Επί είκοσι δυο ολόκληρα χρόνια, δίνει βήμα στους αδέσμευτους, τους επιτυχημένους, τους γνώστες και θιασώτες της Αλήθειας. Στηρίζει τον Θεσμό της Ελληνικής Οικογένειας, την Παιδεία, την Ελληνική Ιστορία, προβάλλει με όλες της τις δυνάμεις τους Αδελφούς μας απανταχού της Γης, ενημερώνει για τα επιτεύγματα της Επιστήμης, της Επιχειρηματικότητας και πολλά άλλα που πολύ καλά γνωρίζουν οι Αναγνώστες της.

=Επί είκοσι δύο ολόκληρα χρόνια, ο απλός δημότης –πολίτης, φιλοξενήθηκε στις σελίδες της με μόνη προϋπόθεση την ειλικρινή και αντικειμενική γραφή και την ελεύθερη Γνώμη, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ λογοκρίθηκε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ», στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοσή της, είναι ένα βήμα Ισονομίας και Ισοπολιτείας, έννοιες απόλυτα επιθυμητές, ιδιαιτέρως στις ημέρες μας. Είναι ο δικτυακός τόπος της έκφρασης του πολίτη και της εποικοδομητικής κριτικής, μακριά από κάθε στήριξη αφού δεν τυγχάνει οικονομικής υποστήριξης από Δήμους, Κυβερνήσεις ή όποιους άλλους Δημόσιους ή Ιδιωτικούς Φορείς, δεν έχει χορηγούς, ή οποιασδήποτε μορφής υποστηρικτές. Τυγχάνει όμως του Διεθνούς σεβασμού αφού φιλοξενεί ενημέρωση από αρκετά ξένα Κράτη, πράγμα που της περιποιεί βεβαίως, μέγιστη τιμή.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διέγραψε μια αξιοζήλευτη πορεία και προχώρησε με μοναδική επιτυχία στην ηλεκτρονική παρουσία -με παγκόσμια εμβέλεια- της έκδοσης «ΑΘΥΒΟΛΕΣ 2003-2022», μια φιλόδοξη ΚΡΗΤΙΚΗ Πολιτιστική Παρουσία όχι μόνο για την Κρήτη, όχι μόνο για την Χώρα μας, αλλά όλη την Γη, όπου ζουν και αναπνέουν μοναδικά παιδιά της, οι Κρήτες και οι Κρήσσες της και ανθίζουν σαν λουλούδια τα Ήθη και τα Έθιμά της.

Η Εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» διεκδίκησε και κέρδισε την αποδοχή και τον σεβασμό που της ανήκει, με «εξετάσεις» εικοσιδύο ολόκληρων ετών, με συνεχείς αιματηρούς αγώνες κατά της τοπικής διαπλοκής, με αγώνα επιβίωσης σε πολύ δύσκολους καιρούς, με Εντιμότητα, αίσθηση Καθήκοντος και Ευθύνης.

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Toπικό Μέσο Μαζικής ενημέρωσης ("θυγατρικό" της "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"),ΜΙΑ ΚΡΑΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 170.000 Ελλήνων Πολιτών. Είκοσι ολόκληρα χρόνια ζωής (2000-2021) και αγώνων στην καταγραφή και υπεράσπιση της Αλήθειας για τον πολύπαθο τόπο των Αχαρνών.

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ