ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,Προέδρου "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ",συνέντευξις..Συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στο iefimerida
Σημασία έχει το σακί να έχει γερά καρύδια κι ας είναι λίγα

«Είναι η πρώτη φορά που ένας βουλευτής φεύγει το πρωί από το κόμμα του και το μεσημέρι καλείται από την αρχηγό ενός άλλου κόμματος να προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική του ομάδα» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο iefimerida.gr απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με τη στάση του ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση του Ιλχάν Αχμέτ.

Αναφερόμενος στην κοινοβουλευτική δύναμη του Ποταμιού όπως έχει διαμορφωθεί στην παρούσα στιγμή τόνισε: «Όπως μου είπε ένας αγρότης το πρωί στην Εύβοια, “Σημασία έχει το σακί να έχει γερά καρύδια κι ας είναι λίγα”».

Σε ότι αφορά την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε: «Είμαστε σε επαφή. Και τους ωθήσαμε να επιμείνουν. Δεν είναι ώρα για αποστρατείες. Και οι τρεις τους, έχουν τολμήσει να διαφοροποιηθούν από τον λαϊκισμό και τον παλαιοκομματισμό» συμπληρώνοντας όμως την ανάγκη να προστεθούν νέες δυνάμεις στο εγχείρημα.

Ερωτώμενος αν θα μετείχε στη δημιουργία ενός νέου μεγάλου ενωμένου Κινήματος στο Κέντρο ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι η πρόταση του Ποταμιού παραμένει στο τραπέζι και παράλληλα συμπλήρωσε: «Η κρίση απαιτεί συνεργασίες, όμως η κυρία Γεννηματά θα πρέπει να απαντήσει πως είναι δυνατόν να θέλει να συνεργασθεί με ένα κόμμα και ταυτοχρόνως να καλεί τους βουλευτές του να το εγκαταλείψουν».

Τέλος, αναφερόμενος στο Κυπριακό τόνισε ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι τρικλοποδιές στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.«Μας φτάνει ο Ερντογάν, δεν θέλουμε και άλλους σαμποτέρ» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη:

Πότε μάθατε για την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στο ΠΑΣΟΚ;

Λίγη ώρα πριν συμβεί. Αλλά τι σημασία έχει αυτό τώρα πια;

Έχει, γιατί το κόμμα σας μίλησε για «νέες αποστασίες». Τι στοιχεία έχετε;

Μα συγνώμη αν αύριο το πρωί ακούγατε, «την πόρτα του πρωθυπουργού πέρασε ο Κώστας Σκανδαλίδης ο οποίος το πρωί έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες εντάσσεται στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ», τι θα λέγατε; Και κυρίως τι θα έλεγε το ΠΑΣΟΚ; Δεν θα μιλούσε για αποστασία και προδοσία; Αναφέρω τον Σκανδαλίδη γιατί είναι υπεράνω υποψίας και ως παλιός κοινοβουλευτικός μπορεί να αντιληφθεί και το γελοίο του πράγματος.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ένας βουλευτής φεύγει και πάει σε άλλο κόμμα;

Και όμως είναι η πρώτη φορά που ένας βουλευτής φεύγει το πρωί από το κόμμα του και το μεσημέρι καλείται από την αρχηγό ενός άλλου κόμματος να προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική της ομάδα. Πρώτη φορά. Και τέλος πάντων μην ζητάτε να συμβιβασθούμε με τα λασπόνερα επειδή όλα τα παπούτσια έχουν πατήσει και λίγη λάσπη.

Να υποθέσω ότι όλα αυτά διαγράφουν άπαξ δια παντός την συνεργασία του Ποταμιού με την Δημοκρατική Συμπαράταξη;

Αυτά τα άπαξ δια παντός δεν ταιριάζουν στις στιγμές που ζούμε. Η κρίση απαιτεί συνεργασίες, όμως η κυρία Γεννηματά θα πρέπει να απαντήσει πως είναι δυνατόν να θέλει να συνεργασθεί με ένα κόμμα και ταυτοχρόνως να καλεί τους βουλευτές του να το εγκαταλείψουν.

Ποια είναι η σχέση σας με την πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου – Ραγκούση – Φλωρίδη;

Είμαστε σε επαφή. Και τους ωθήσαμε να επιμείνουν. Δεν είναι ώρα για αποστρατείες. Και οι τρεις τους, έχουν τολμήσει να διαφοροποιηθούν από τον λαϊκισμό και τον παλαιοκομματισμό. Όμως το θέμα είναι να κινητοποιηθούν νέες δυνάμεις έξω από τα υπάρχοντα κόμματα και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα μεγαλύτερο κίνημα αλλαγής.

Εσείς θα μετείχατε στη δημιουργία ενός νέου μεγάλου ενωμένου Κινήματος στο Κέντρο;

Αυτό προσπαθούμε. Αλλά δεν βλέπω πολλούς πρόθυμους. Κάποιοι και σίγουρα η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βολεύεται με την σημερινή κατάσταση. «Κάλιο πέντε και στο χέρι παρά να ανοιχτούμε στις μάζες και μας προκύψει τίποτε απρόοπτο». Η δική μας πρόταση πάντως παραμένει στο τραπέζι.

Αν η κυρία Γεννηματά σας καλούσε να συμμετέχετε σε ένα συνέδριο επανίδρυσης του χώρου, τι θα απαντούσατε;

Αυτό που θέλει η κοινωνία, είναι να υπάρξει μια πολιτική συμφωνία και να εκλεγεί από τον λαό ο αρχηγός. Όχι από συνέδρια με διορισμένους συνέδρους. Ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει. Και να μπορεί να θέσουν όλοι υποψηφιότητα. Έτσι δημιουργούνται τα πλειοψηφικά ρεύματα. Όχι με συμφωνίες κορυφής και παζάρια των κομματικών μηχανισμών.

Να πάμε στα εθνικά. Είστε ο μόνος αν δεν κάνω λάθος πολιτικός αρχηγός που έχετε εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή σας στην έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών.

Άνθρωποι που απειλούνται με βασανιστήρια, λιντσαρίσματα και εκτελέσεις δεν μπορούν να εκδίδονται από ένα ευρωπαϊκό κράτος. Τελεία!

Τελικά όντως υπήρξε συμφωνία των αρχηγών για στήριξη της λύσης που προτείνει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης; Γιατί κυπριακές εφημερίδες γράφουν ότι ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών διαφώνησε στην Γενεύη.

Ο κ.Τσίπρας στην τελευταία συνάντηση μας με διαβεβαίωσε, και νομίζω και τους άλλους αρχηγούς, ότι κανείς στην κυβέρνηση του δεν σαμποτάρει τη λύση. Ας περιμένουμε λοιπόν. Πάντως θα πρέπει να σταματήσουν οι τρικλοποδιές στον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Μας φτάνει ο Ερντογάν, δεν θέλουμε και άλλους σαμποτέρ.

Τι άλλο συζητήσατε με τον κ.Τσίπρα στην συνάντηση σας;

Του ανέπτυξα εκτενώς την πρόταση μας για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας με την πολιτική ηγεσία της χώρας και την φυσική ηγεσία του στρατεύματος. Να υπάρξει μόνιμη συνεννόηση στα μεγάλα εθνικά ζητήματα, όχι ευκαιριακή. Και να μην ρισκάρει η χώρα επειδή ένας υπουργός είναι κυκλοθυμικός ή καιροσκόπος.

Δεν υποτιμώ τα εθνικά θέματα αλλά θέλετε να πιστέψω ότι πάνω από μια ώρα συζητάγατε μόνο τα εθνικά;

Να το πιστέψετε. Φεύγοντας, τον ρώτησα αν και πότε θα κλείσει η αξιολόγηση. Και μου είπε ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχει κλείσει, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι είναι είδηση.

Συνεχίζετε δηλαδή να μην βλέπετε ενδεχόμενο εκλογών.

Δεν νομίζω ότι σκέφτονται εκλογές. Οι 153 καλά περνούν. Άλλωστε η κυβέρνηση εξέφρασε την «απόλυτη δέσμευσή της να παραμείνει συμμορφωμένη με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από το Μνημόνιο». Χρησιμοποιώ ακριβώς τις λέξεις που έγραψε ο κ.Τσακαλώτος στην επιστολή του. Ε μετά από αυτή τη δήλωση δεν πας σε εκλογές.

Πάντως και εσείς θέλετε να εφαρμοστεί το μνημόνιο.

Ο μόνος τρόπος για να φύγουμε από το μνημόνιο είναι να χαράξουμε μια εθνική γραμμή ανάπτυξης. Όλα τα άλλα, την μια να καταγγέλλεις τον Σόιμπλε και την άλλη να τρίβεσαι σαν γατάκι στα πόδια του - όπως έγραψε ένας σχολιαστής – είναι παλαιοκομματισμός δεν είναι πολιτική.

Προβλέπετε επιδείνωση του προσφυγικού αν έχουμε έκδοση των οκτώ;

Πριν μιλήσουμε γιαυτούς που πιθανόν να έρθουν πρέπει να πούμε γιαυτούς που είναι ήδη εδώ. Οι συνθήκες είναι τραγικές. Οι πρόσφυγες παγώνουν και αυτοί μοιράζουν υποσχέσεις και καλή καρδιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί μια κούφια αριστερά. Είναι ανίκανοι να απορροφήσουν ακόμη και τα ευρωπαϊκά κονδύλια. Και αφού πάγωσαν πείστηκε και ο υπουργός Αμύνης και έστειλαν το αρματαγωγό.

Αυτό είναι αιχμή για τον κ.Καμμένο;

Ο Καμμένος είναι καρικατούρα του Τράμπ . Μόνο βρίζει και απειλεί Θέλει να απαξιώσει και να φοβίσει τους δημοσιογράφους. Να μην τολμά κανείς να γράψει ούτε για τις διακοπές του.

Το Ποτάμι πάντως δεν είναι στα καλύτερα του στις δημοσκοπήσεις. Αυτό πως θα το ανατρέψετε;

Δεν είναι όλα δημοσκοπήσεις. Το Ποτάμι έφερε ξεχασμένες λέξεις στην πολιτική. Λογική, αρχές, διαφάνεια, συνεργασίες. Συγκρούσθηκε με συμφέροντα και με συντεχνίες και παρέμεινε ανοιχτό για όσους πέρασαν και περνούν την πόρτα της Σεβαστουπόλεως. Η ροή του δεν θα σταματήσει όσα φράγματα και λάσπη και να μας πέταξαν. Οι προτάσεις μας, οι λύσεις μας, δεν είναι πλέον λόγια, έχουν κατατεθεί στη Βουλή. Είναι καταγεγραμμένη Ιστορία. Αποδείξαμε ότι μπορούμε να αξιοποιήσουμε το ανθρώπινο κεφάλαιο που διαθέτει η χώρα και όχι μόνο τους επαγγελματίες των κομμάτων.

Πάντως η κοινοβουλευτική σας δύναμη ολοένα και εξασθενεί...

Όπως μου είπε ένας αγρότης το πρωί στην Εύβοια. «Σημασία έχει το σακί να έχει γερά καρύδια κι ας είναι λίγα». Και τον διαβεβαίωσα ότι δεν είναι μόνο γερά είναι και σκληρά.

Ο κόσμος πάντως λέει συχνά «όλοι ίδιοι είναι».

Δεν είμαστε «όλοι ίδιοι» αλλά πολλοί βολεύονται με αυτήν την ισοπέδωση. Είναι «όλοι ίδιοι οπότε και εγώ δεν έχω λόγο να αγωνισθώ, θα κάτσω σπίτι μου και θα περιμένω». Έτσι όμως δεν θα αλλάξουμε ποτέ.

Δεν σας ακούω και πολύ αισιόδοξο...

Έρχονται δύσκολες μέρες. Και πιο απρόβλεπτες. Είναι πολλές οι δίνες που περιστρέφονται γύρω μας και ρουφούν όλο και πιο πολλούς. Χρειάζεται να αγωνιστούμε για πράγματα που θεωρούσαμε ως δεδομένα και προφανή. Αντί να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα παιδευόμαστε ακόμη με την παρακμή. Ας δράσουμε λοιπόν και αυτό είναι το συνεχές μας κάλεσμα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit