ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...seventeen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: sepe newsletter..-Παρουσίαση της Πρότασης «ΑΥΡΙΟ» της ΟΝΝΕΔ..-ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: Μηδενικά ή μειωμένα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού στον Δήμο Αχαρνών για το 2018..-Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών..-ΘΕΑΙΤΗΤΟΣ newsletter..-κ. ΠΑΝΟΥ ΣΚΟΥΡΟΛΙΑΚΟΥ,ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΥΡΙΔΑ,δελτίο ενημέρωσης..-VLADIMIR PUTIN,PRESIDENT OF RUSSIA:latest meetings..-ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΥ άρθρο:Ποιος χρειάζεται μια «ποταμίσια» Νέα Δημοκρατία;..-NSF latest news..-Smithsonian National Portrait Gallery..-U.S.A.'s interesting latest..-CDU latest news..-EU latest..-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ :ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΓΡΟΤΗ» ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΜΙΚΡΟΚΑΛΛΙEΡΓΗΤΕΣ..-Γ.Σ.Ε.Ε.:ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΡΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ..-«Τεχνολογίες και Διαδικασίες για τη Συμμόρφωση με τις Απαιτήσεις του ΓΚΠΔ» στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου «Ηλεκτρονική Δημοκρατία»..-ΕU:Defence cooperation: Council establishes Permanent Structured Cooperation (PESCO), with 25 member states participating..-ws..-FOREIGN AFFAIRS,newsletter..-

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!

ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!
ΚΡΗΤΕΣ...χωρίς λόγια!!:"ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ"..ελήφθη απο το site ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Ο ΔΙΓΕΝΗΣ ΨΥΧΟΜΑΧΑ ΚΙ Η ΓΗ ΤΟΝ'Ε ΤΡΟΜΑΣΣΕΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Α Υ Τ Ο Ι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! https://www.facebook.com/kwloxaneiogr/videos/499024360453344/

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝΔΙΑ,τ.Υπ.Π.Π δελτίον τύπου

ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Β’ ΑΘΗΝΩΝ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Αθήνα, 22  Ιανουαρίου 2017

Συνέντευξη Νίκου Δένδια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» 

O Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Β΄Αθήνας Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί  στην εκπομπή του δημοσιογράφου Διονύση Νασόπουλου στον ραδιοφωνικό  σταθμό Βήμα  99,5.  

Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε:

·       Ο Πρόεδρος της ΝΔ ανταποκρίνεται στο κοινό αίσθημα. Όπου κι αν πάει κανείς, το πρώτο πράγμα που του λένε είναι «διώξτε τους, δεν αντέχουμε άλλο».

·       Δυστυχώς, δεν μπορεί να υπάρξει άμεση απάντηση. Το πολίτευμα δεν επιφυλάσσει στην αντιπολίτευση τη δυνατότητα να προκαλέσει εκλογές. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν η κυβερνητική πλειοψηφία αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση ή χάσει την πλειοψηφία στη Βουλή. Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Εδώ υπάρχει μια «τσιμενταρισμένη» μικρή πλειοψηφία των 153. Νομίζω ότι είναι δεμένοι σε αυτόν τον «χορό του Ζαλόγγου», γιατί για Ζάλογγο πάνε. Από εκεί και πέρα εναπόκειται στην αντίληψη της κυβέρνησης και στην πίεση που ασκείται.

·       Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι και να λέμε στην ελληνική κοινωνία τα πράγματα όπως είναι.

·       Η 2η αξιολόγηση έπρεπε να έχει τελειώσει πέρσι των Φλεβάρη. Και η ίδια η κυβέρνηση έλεγε ότι αν περάσουμε το φθινόπωρο θα είναι καταστροφή.

·       Τα έχω και με τους δανειστές, όχι τόσο για τα όσα έγιναν το 2014, αλλά για το ότι συμφώνησαν αυτά τα απαράδεκτα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα με την κυβέρνηση. Ξέρουν καλά ότι αυτά στραγγαλίζουν την πραγματική οικονομία. Ξέρουν ότι καμία χώρα δεν μπορεί να ανακάμψει οικονομικά με αυτούς τους φορολογικούς και ασφαλιστικούς συντελεστές. Δίνουν στον κ. Τσίπρα το σκοινί για να κρεμαστεί. Αυτό, όμως, που με εξοργίζει είναι ότι γελάνε με τον κ. Τσίπρα αλλά πνίγουν την ελληνική κοινωνία.

·       Ιστορικά δεν ήταν πάντοτε έτσι, αλλά, πλέον, σε αυτήν την συγκυρία, δεν μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι και από την πλευρά των δανειστών παίζεται ένα παιχνίδι.

·       Αυτή η κυβέρνηση, πέρα από την κορώνες του κ. Τσίπρα, οι οποίες δεν έχουν και καμία σοβαρότητα, είναι η πιο έτοιμη να υπογράψει οτιδήποτε.

·       Αυτή η παράδοση του συνόλου της περιουσίας του ελληνικού Δημοσίου για 100 χρόνια, όταν η δανειακή σύμβαση είναι για μάξιμουμ 30 χρόνια, έχει υπάρξει ξανά στην παγκόσμια ιστορία; Η Γερμανία υπέστη συντριπτικές ήττες σε παγκοσμίους πολέμους. Ουδείς της επέβαλλε τέτοια πράγματα. Και εμείς τα αποδεχόμαστε εν καιρώ ειρήνης;

·       Έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία μπροστά στο να επιμηκύνει την παρουσία της στην εξουσία και να μπορέσει να έχει παροχές σε άλλους τομείς (αύξηση των δαπανών στον δημόσιο τομέα), είναι έτοιμη να συνυπογράψει άλλα απαράδεκτα.

·       Αντί να κάνει διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, προτιμά να υποθηκεύει την περιουσία του ελληνικού δημοσίου για 100 χρόνια.

·       Αυτό το πράγμα δεν πάει πουθενά. Το πόσο θα κρατήσει αυτός ο επιθανάτιος ρόγχος της κυβέρνησης Τσίπρα δεν μπορεί να το υποθέσει κανείς.

·       Κατά την άποψή μου, το καλοκαίρι του 2014 υπήρξε κόπωση και η παρουσία του κ. Χαρδούβελη στο Υπουργείο Οικονομικών ήταν καθοριστική για την εκδήλωση αυτής την κόπωσης, μαζί με άλλες μη ιδιαίτερα επιτυχημένες επιλογές εκείνης της εποχής. Αυτό κυρίως δημιούργησε ανάσχεση στις προσπάθειες.

·       Βεβαίως, εκείνη η κυβέρνηση, στην οποία μετείχα κι εγώ, χωρίς να είναι από τις σπουδαιότερες, ήταν χιλιάδες φορές καλύτερη από οποιαδήποτε κυβέρνηση τη διαδέχτηκε επί των ημερών του κ. Τσίπρα. Τουλάχιστον, ήταν μια κυβέρνηση η οποία είχε την κοινή λογική.

·       Είναι φανερό ότι οι δανειστές, πρώτον εξεπλάγησαν δυσάρεστα τον Ιούνιο του 2014, και, δεύτερον, σταμάτησαν να πιστεύουν ότι εμείς θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν.

·       Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι μια διαφορετική περίπτωση από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Είναι ένα νέο φαινόμενο, όχι μόνο σαν άνθρωπος, αλλά και για το ρεύμα που εκφράζει. Πρέπει να είμαστε εξαιρετικά προσεκτικοί.

·       Η  διαμορφούμενη κατάσταση με το Brexit και τις συνεχείς εκλογές στην Ευρώπη το 2017, δημιουργεί μια μεγάλη έλλειψη σταθερότητας, η οποία είναι ένας επιπλέον κίνδυνος για τα ελληνικά συμφέροντα. Αν την αστάθεια του διεθνούς περιβάλλοντος την αντιπαραβάλλει κανείς και με την αστάθεια και τον ερασιτεχνισμό του εσωτερικού πολιτικού περιβάλλοντος, αυτό το μίγμα είναι επικίνδυνο και ίσως εκρηκτικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και

Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών  σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και
Το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέον έτος!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!
Το πρόγραμμα "Θεαίτητος" σας εύχεται Χρόνια Πολλά!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαεπτά χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..17 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ - ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

ΧΡΕΩΣΗ 1€ για σελίδα Α4. Bιβλία ,Συμβόλαια και πολλαπλών φύλλων έγγραφα κατόπιν συνεννόησης.

Παράδοση άμεση.

Eπικοινωνία: asaptype53@gmail.com

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΤΕΣ
Αναθέσατε εδώ κάθε "δύσκολη" επαγγελματική υπόθεσή σας για επιτυχή διεκπαιρέωση..

Πατήστε το Link..

http://diekpereossi.blogspot.gr/

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ κάθε εκκρεμούσης υπόθεσής σας με Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια, Δήμους και γενικά τις υπηρεσίες Δημοσίου : http://diekpereossi.blogspot.gr/ e-mail:taxidromeio715@gmail.com

Υπηρεσίες ΙΝΤΕΡΝΕΤ τηλ: 69800.68239

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

ΤΟ 2011,ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ "ΑΧΑΡΝΕΩΝ ΦΙΛΙΚΗ" ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ....

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΡΙΑ ΧΡΟ...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit