ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translateANAZHTHΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΔΙΑΚΟΠΤΕΤΑΙ η λειτουργία του παρόντος Ιστολογίου ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://politikinewsaaa.blogspot.gr/ ATTENTION!!! NEW ADDRESS for politikinews:https://politikinewsaaa.blogspot.gr/

Acharnon Gordium Bond

Acharnon Gordium Bond
Yπό κατασκευήν ο ιστότοπος του ηλεκτρονικού φύλλου:"Αcharnon Gordium Bond"

Η "ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

AΡΘΡΑ «Αcharneon Gordium Bond» blog ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στον ΔήμοΑχαρνών

1)ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: «..ως προς τη λειτουργία του νέου Κοιμητηρίου Δήμου Αχαρνών»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/02/blog-post_99.html

2)ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΛΙΖΑΣ"; ρωτούν ξανά και ξανά οι δημότες Αχαρνών!ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post.html

3)ΑΧΑΡΝΕΣ: ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/2007.html

π.Δημάρχου κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟΥ, προφίλ:

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_27.html

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Αcharnes Gordium Bond:απάντηση σε αναγνώστη: -«Γιατί δεν υπάρχουν Εφημερίδες σε μια τόσο μεγάλη πόλη;»

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond.html

Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα..

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html


Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

"Acharnes Gordium Bond": απαντήσεις σε αναγνώστες

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_49.html

"Acharnon Gordium Bond":επερχόμενο άρθρο με τίτλο "ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_14.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnes Gordium Bond:"Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΓΚΤΟΣ.." γράφει η ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝAΚΗ σε ταλαίπωρο αναγνώστη

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharne-gordium-bond.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharneon Gordium Bond: απάντηση σε αναγνώστη για τον ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bondq.html

ΑΧΑΡΝΕΣ-Acharnon Gordium Bond:Άγνωστη έως σήμερα η μοίρα των ΚΟΙΝΣΕΠ που ιδρύθηκαν απο το δίδυμο "ΝΤΟΥΡΟΣ ΚΡΗΜΝΙΑΝΙΩΤΗΣ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharnon-gordium-bond_84.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ Ανοιχτή Επιστολή προς τα μέλη του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-Διοικητικού Συμβουλίου Αχαρνών με θέμα:"...ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ από τον τ. Δήμαρχο κ. ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/blog-post_80.html

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/charnes-gordium-bond-1.html

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ

https://politikinews.blogspot.gr/2018/03/acharneon-gordium-bond-blog.html

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Ενας Ιστότοπος για την Αλήθεια και την Δικαιοσύνη στον Δήμο Αχαρνών! Acharnon Gordium Bond: o Γόρδιος Δεσμός της Διαφθοράς σε έναν Δήμο που πνίγεται στα προβλήματα και αρνείται να ανακάμψει, αλυσοδέσμιος τέως «αρχόντων», συμπεριφορών και συνηθειών, που κρατούν μια πόλη τρισχιλιετίας στην «μαύρη λίστα» διεθνών Φορέων. Με την αξιόπιστη υπογραφή της Περιφερειακής Εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» που δίνει μάχες στον τόπο για την Αλήθεια,από το έτος 2000!

"Acharnon Gordium Bond" blog, is coming soon: for Truth and Justice in Acharnes Municipality…

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής

Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής
30/09/2016 
Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ. 
 Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία σύστασης της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής (ΓΓΨΠ) από την πρώτη στιγμή, με τη σχετική ανακοίνωση στις 27/1/2016, έως σήμερα που ολοκληρώνεται και η στελέχωσή της (Ν. 4389/2016 στο ΦΕΚ 94, τ. Α’).

Προς: κ. Αλέξη Τσίπρα

Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κοιν: Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Βουλή των Ελλήνων

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Γραφεία Τύπου πολιτικών κομμάτων

Αθήνα, 30/9/2016
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής»

Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ.

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία σύστασης της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής (ΓΓΨΠ) από την πρώτη στιγμή, με τη σχετική ανακοίνωση στις 27/1/2016 (https://is.gd/m50sa6), έως σήμερα που ολοκληρώνεται και η στελέχωσή της (Ν. 4389/2016 στο ΦΕΚ 94, τ. Α’).

Δυστυχώς, αν και το όλο εγχείρημα φαίνεται τουλάχιστον ελκυστικό, ιδίως στη σημερινή εποχή την λεγόμενη της “Πληροφορίας” (Information Era), εντούτοις αποδεικνύεται τελικά πως όλα έγιναν με τεράστια επιπολαιότητα και προχειρότητα. Συγκεκριμένα:

Αφ' ενός, απορούμε πραγματικά για το λόγο που δεν κλήθηκε η Ένωση των Ελλήνων Πληροφορικών να συμμετάσχει στον σχεδιασμό ή έστω στα πλαίσια μιας απλής γνωμοδότησης. Ιδίως όταν έχουμε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον μας για μια Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική από πάρα πολύ νωρίς (https://is.gd/bqYDfr). Αλλά και πρόσφατα, επί της Πρωθυπουργίας, σας απευθυνθήκαμε σχετικά στο Κοινοβούλιο με εκτενές υπόμνημα (https://is.gd/KMMe9O), σχεδόν αμέσως μάλιστα μετά την προκήρυξη της διαβούλευσης για την ίδρυση της ΓΓΨΠ.

Αφ' ετέρου, είναι αδιανόητο να μην προκρίνονται για τη στελέχωση της Γραμματείας οι κατ’ εξοχήν κατάλληλοι και αρμόδιοι των Ψηφιακών Υποδομών, οι επιστήμονες της Πληροφορικής. Ιδίως όταν η χώρα μας διαθέτει πληθώρα αποφοίτων από Πολυτεχνικές, Τεχνολογικές και Πανεπιστημιακές Σχολές Πληροφορικής εξαιρετικού επιπέδου.

Με απλά λόγια: Είναι δυνατόν να μην προσλαμβάνονται σε μια Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής οι κατεξοχήν ειδικοί στο αντικείμενο; Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην παράγραφο της εγκυκλίου1 στελέχωσης της ΓΓΨΠ στο σημείο όπου διαβάζουμε:

«[…] η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής (Γ.Γ.Ψ.Π.), αυτοτελής Δημόσια Υπηρεσία, που υπάγεται στον Πρωθυπουργό, προκηρύσσει συνολικά σαράντα τέσσερις (44) θέσεις κατηγορίας Π.Ε. ή Τ.Ε., βαθμών Α – Δ, με κλάδους ή ειδικότητες ως εξής: - Πληροφορικής ή σχολών Θετικών ή Τεχνολογικών Επιστημών με εξειδίκευση στην πληροφορική (τριάντα έξι θέσεις)[…]» (η υπογράμμιση δική μας).

Και ρωτάμε: Γιατί μόνο για τους Πληροφορικούς αυτή η διάζευξη (Πληροφορικός ή …άλλο βασικό πτυχίο);

Ίσως όμως ένας παραλληλισμός βοηθήσει στο να γίνουμε πιο κατανοητοί. Μπορεί να φανταστεί κάποιος το ενδεχόμενο το 1910 στον Εκπαιδευτικό Όμιλο (https://is.gd/rmAaq2), που ασχολήθηκε τόσο με το λεγόμενο “γλωσσικό ζήτημα” (https://is.gd/o3bJf6), να μην είχαν συμμετάσχει οι Γληνός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, Καζαντζάκης κ.α. αλλά διάφοροι π.χ. Μαθηματικοί ή Φυσικοί της εποχής; Αναρωτιόμαστε αλήθεια σε τι ιδίωμα θα επικοινωνούσαμε σήμερα! Όπως λοιπόν ένας Εκπαιδευτικός Όμιλος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς Φιλολόγους, Γλωσσολόγους, Λογοτέχνες, κλπ, εξίσου επικίνδυνο είναι να επαφίεται σήμερα η χάραξη Ψηφιακής Πολιτικής της χώρας μας στα χέρια μη ειδικών, όσο αγνές και ειλικρινείς προθέσεις κι αν έχουν. Ενώ, αντίθετα, θα μπορούσαμε να είχαμε ως τακτικά ή επίτιμα μέλη στη ΓΓΨΠ διακεκριμένους παγκοσμίως επιστήμονες της Πληροφορικής, όπως οι Παπαδημητρίου (https://is.gd/krAo21), Σηφάκης (https://is.gd/nTDeTN), Κατεβαίνης (https://is.gd/LMwkvJ), Δασκαλάκης (https://is.gd/q221A0), Μόσχοβος (https://is.gd/dly7Pw), Κοζυράκης (https://is.gd/U4OSai), κ.ο.κ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αντίστοιχη προκήρυξη2 στελέχωσης θέσεων Πληροφορικής στην ΗΔΙΚΑ, την ίδια ακριβώς περίοδο, αναφέρεται ρητά η κατοχή τίτλου σπουδών Πληροφορικής και μόνο, σε όλες τις βαθμίδες που ζητούνται (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ). Είναι εντελώς ακατανόητο πως γίνεται ένας φορέας όπως η ΗΔΙΚΑ να καθορίζει με ακρίβεια και ορθότητα το προσωπικό που χρειάζεται για τη στελέχωση θέσεων ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων σε ένα πολύ συγκεκριμένο τομέα (υπηρεσίες Υγείας), ενώ η ΓΓΨΠ που αποτελεί πλέον τον κεντρικό φορέα σχεδιασμού της Ψηφιακής Πολιτικής της χώρας μας να θέτει τόσο διαφορετικό και επιστημονικώς ατεκμηρίωτο πλαίσιο προσόντων για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Κατά τη δεκαετία του '90, οι τότε κυβερνώντες είχαν χρησιμοποιήσει εκτενώς μια αντίστοιχη διάζευξη ("πτυχίο Πληροφορικής ή Σχολής Θετικών Επιστημών") σε ό,τι αφορούσε την πρόσληψη καθηγητών Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν διοριστεί εκατοντάδες Φιλόλογοι, Γυμναστές, Θεολόγοι, μέχρι και Ιχθυολόγοι, γενικά πτυχιούχοι παντελώς άσχετοι με την Πληροφορική, σε αντίστοιχες θέσεις μόνιμων καθηγητών (ΠΕ19/ΠΕ20), όπου πολλοί εξ' αυτών βρίσκονται μέχρι και σήμερα. Φυσικά, οι συνέπειες -που ακόμη τις βιώνουμε- ήταν οδυνηρές για την παρεχόμενη στους μαθητές Πληροφορική Παιδεία.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Μην επιτρέψετε να επαναληφθεί το ίδιο λάθος και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, με πολλαπλάσιες αρνητικές συνέπειες. Ελπίζοντας ότι δεν είναι πλέον αργά για το όλο εγχείρημα της ΓΓΨΠ, για την Ελλάδα στην Εποχή της Πληροφορίας και για τους Έλληνες Πληροφορικούς, παραμένουμε στη διάθεσή σας για προτάσεις και γνωμοδοτικό σχολιασμό, αν και όποτε χρειαστεί.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ)
Ο Πρόεδρος
Ο Αντιπρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Ο Ειδικός Γραμματέας
Η Ταμίας
Δημήτρης Κυριακός
Γιάννης Κιομουρτζής
Χάρης Γεωργίου
Φώτης Αλεξάκος
Λένα Καπετανάκη

Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας, Τ.Θ. 13801, Τ.Κ. 10310, Αθήνα
Email: info@epe.org.gr - Τηλέφωνο/Fax: 211-7907675

1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: “Για τη στελέχωση της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής”, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Αρ. Πρωτ. 20 (23/8/2016).

2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., Αρ.Πρωτ. 7725 (16/9/2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2018»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit