ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2000


RELIABLE NEWS FROM THE YEAR 2000...eighteen years of reliability and objectivity!!!
XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

Eπικοινωνία στα e.mails: politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com ..ή στείλτε μας συμπληρωμένη την σχετική φόρμα που θα βρείτε πιο κάτω.

Contact us:politikimx@gmail.com -mgvavour@gmail.com or fill the contact-form
ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω .Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της.Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

Browse always ONLY: http://politikinews.blogspot.gr

translate

ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ: Παρέμβαση Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη..-Παρέμβαση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β΄Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Δένδια.....-Ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου στη συζήτηση στην Ολομέλεια για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" δελτία τύπου..-Σε απάντηση-ευγενέστατου είναι αλήθεια-αναγνώστη:..-EcoLeft newsletter..-ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ:ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΓΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS.....-DG Education, Youth, Sport and Culture..-Οι 10 αλλαγές στον νόμο Κατσέλη..-κ. ΝΙΚΟΥ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ,Συγγραφέως-Δημοσιογράφου-Τουρκολόγου, ενδιαφέροντα άρθρα..-ΕNΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: η διεξαγωγή των πλειστηριασμών αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο..-Στέφανος Μάνος: Σε εξέλιξη «μυστικό» σχέδιο του Ν. Κοτζιά με την Αλβανία..-"ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" νεώτερα..-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ: ΗΜΕΡΙΔΑ..-Event Update | 2018 AHEPA Family Supreme Convention..-EU latest news..-U.S.A.'s interesting latest..-κ. ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ,Συγγραφεύς-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος γράφει....-Το γιαχνάκι: γιαχνερά χόρτα με πατάτες και με ή χωρίς χοχλιούς..-ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ:ο πολιτικός που μας θυμίζει ακόμα πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ....-ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ:Κάποιος ασχολήθηκε με την φυσιογνωμία του με δυσμενές σχόλιο.....-ΔΗΛΩΣΗ TOY ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ......-Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω,τρία χρόνια μετά την "σιωπή"του..-"ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" δελτία τύπου..-Δικηγόρου Αθηνών,κ. Κωνσταντίνου Παπακασόλα, άρθρο:Ανώτερη μεσαία τάξη: Η συν-άρχουσα τάξη..-Δήλωση Ευάγγελου Βενιζέλου μετά την κατάθεση της έγκλησης και μήνυσης..-EU latest..-CANADA newest..-

ΕΠΑΝΕΚΔΙΔΕΤΑΙ Η "ΠΟΛΙΤΙΚΗ"!!!

Το ηλεκτρονικό φύλλο της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ»πρόκειται να επανεκδοθεί οσονούπω μετά την τριετή "σιωπή" του. Εθελοντική προσφορά της Μαρίας και του Γιάννη Βαβουρανάκη, ανταποκρινόμενοι στα εκατοντάδες αιτήματα αναγνωστών του blog της. Θα ασχοληθεί επισταμένα και ενδελεχώς με τα κακώς κείμενα και τις παραβατικές συμπεριφορές όλων!!!

Οσοι επιθυμούν να την λαμβάνουν,παρακαλούνται να αποστείλλουν το e-mail τους εδώ: v.ch.maria@gmail.com

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΤΕ ΤΑ POST, ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΠΑΤΉΣΤΕ "ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ".

Forget about what you see sometimes in our first page!For "technical" reasons appears posts belonges to the past..century! Please,click on the "first page" “ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ» or use “Aρχειοθήκη ιστολογίου-archive” to read the posts..

Αρχειοθήκη ιστολογίου - archive

XΡΗΣΙΜΗ,ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Η ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΙΖΑ, ισχυρότατος παράγοντας αναστολής σε μεγάλο βαθμό της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στις Αχαρνές, παρεμποδίζεται (!!) απο ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΥΣ, ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ πρώην αρχονταίους της πόλης με μηδενικό έργο!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής

Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής
30/09/2016 
Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ. 
 Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία σύστασης της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής (ΓΓΨΠ) από την πρώτη στιγμή, με τη σχετική ανακοίνωση στις 27/1/2016, έως σήμερα που ολοκληρώνεται και η στελέχωσή της (Ν. 4389/2016 στο ΦΕΚ 94, τ. Α’).

Προς: κ. Αλέξη Τσίπρα

Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας

Κοιν: Υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης

Βουλή των Ελλήνων

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

Γραφεία Τύπου πολιτικών κομμάτων

Αθήνα, 30/9/2016
ΘΕΜΑ: «Σχετικά με τη σύσταση, στελέχωση και αποτελεσματικότητα της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής»

Εξοχώτατε κύριε Πρωθυπουργέ.

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας παρακολουθεί προσεκτικά τη διαδικασία σύστασης της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής (ΓΓΨΠ) από την πρώτη στιγμή, με τη σχετική ανακοίνωση στις 27/1/2016 (https://is.gd/m50sa6), έως σήμερα που ολοκληρώνεται και η στελέχωσή της (Ν. 4389/2016 στο ΦΕΚ 94, τ. Α’).

Δυστυχώς, αν και το όλο εγχείρημα φαίνεται τουλάχιστον ελκυστικό, ιδίως στη σημερινή εποχή την λεγόμενη της “Πληροφορίας” (Information Era), εντούτοις αποδεικνύεται τελικά πως όλα έγιναν με τεράστια επιπολαιότητα και προχειρότητα. Συγκεκριμένα:

Αφ' ενός, απορούμε πραγματικά για το λόγο που δεν κλήθηκε η Ένωση των Ελλήνων Πληροφορικών να συμμετάσχει στον σχεδιασμό ή έστω στα πλαίσια μιας απλής γνωμοδότησης. Ιδίως όταν έχουμε γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον μας για μια Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική από πάρα πολύ νωρίς (https://is.gd/bqYDfr). Αλλά και πρόσφατα, επί της Πρωθυπουργίας, σας απευθυνθήκαμε σχετικά στο Κοινοβούλιο με εκτενές υπόμνημα (https://is.gd/KMMe9O), σχεδόν αμέσως μάλιστα μετά την προκήρυξη της διαβούλευσης για την ίδρυση της ΓΓΨΠ.

Αφ' ετέρου, είναι αδιανόητο να μην προκρίνονται για τη στελέχωση της Γραμματείας οι κατ’ εξοχήν κατάλληλοι και αρμόδιοι των Ψηφιακών Υποδομών, οι επιστήμονες της Πληροφορικής. Ιδίως όταν η χώρα μας διαθέτει πληθώρα αποφοίτων από Πολυτεχνικές, Τεχνολογικές και Πανεπιστημιακές Σχολές Πληροφορικής εξαιρετικού επιπέδου.

Με απλά λόγια: Είναι δυνατόν να μην προσλαμβάνονται σε μια Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής οι κατεξοχήν ειδικοί στο αντικείμενο; Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην παράγραφο της εγκυκλίου1 στελέχωσης της ΓΓΨΠ στο σημείο όπου διαβάζουμε:

«[…] η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής (Γ.Γ.Ψ.Π.), αυτοτελής Δημόσια Υπηρεσία, που υπάγεται στον Πρωθυπουργό, προκηρύσσει συνολικά σαράντα τέσσερις (44) θέσεις κατηγορίας Π.Ε. ή Τ.Ε., βαθμών Α – Δ, με κλάδους ή ειδικότητες ως εξής: - Πληροφορικής ή σχολών Θετικών ή Τεχνολογικών Επιστημών με εξειδίκευση στην πληροφορική (τριάντα έξι θέσεις)[…]» (η υπογράμμιση δική μας).

Και ρωτάμε: Γιατί μόνο για τους Πληροφορικούς αυτή η διάζευξη (Πληροφορικός ή …άλλο βασικό πτυχίο);

Ίσως όμως ένας παραλληλισμός βοηθήσει στο να γίνουμε πιο κατανοητοί. Μπορεί να φανταστεί κάποιος το ενδεχόμενο το 1910 στον Εκπαιδευτικό Όμιλο (https://is.gd/rmAaq2), που ασχολήθηκε τόσο με το λεγόμενο “γλωσσικό ζήτημα” (https://is.gd/o3bJf6), να μην είχαν συμμετάσχει οι Γληνός, Δελμούζος, Τριανταφυλλίδης, Καζαντζάκης κ.α. αλλά διάφοροι π.χ. Μαθηματικοί ή Φυσικοί της εποχής; Αναρωτιόμαστε αλήθεια σε τι ιδίωμα θα επικοινωνούσαμε σήμερα! Όπως λοιπόν ένας Εκπαιδευτικός Όμιλος δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά χωρίς Φιλολόγους, Γλωσσολόγους, Λογοτέχνες, κλπ, εξίσου επικίνδυνο είναι να επαφίεται σήμερα η χάραξη Ψηφιακής Πολιτικής της χώρας μας στα χέρια μη ειδικών, όσο αγνές και ειλικρινείς προθέσεις κι αν έχουν. Ενώ, αντίθετα, θα μπορούσαμε να είχαμε ως τακτικά ή επίτιμα μέλη στη ΓΓΨΠ διακεκριμένους παγκοσμίως επιστήμονες της Πληροφορικής, όπως οι Παπαδημητρίου (https://is.gd/krAo21), Σηφάκης (https://is.gd/nTDeTN), Κατεβαίνης (https://is.gd/LMwkvJ), Δασκαλάκης (https://is.gd/q221A0), Μόσχοβος (https://is.gd/dly7Pw), Κοζυράκης (https://is.gd/U4OSai), κ.ο.κ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε αντίστοιχη προκήρυξη2 στελέχωσης θέσεων Πληροφορικής στην ΗΔΙΚΑ, την ίδια ακριβώς περίοδο, αναφέρεται ρητά η κατοχή τίτλου σπουδών Πληροφορικής και μόνο, σε όλες τις βαθμίδες που ζητούνται (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ). Είναι εντελώς ακατανόητο πως γίνεται ένας φορέας όπως η ΗΔΙΚΑ να καθορίζει με ακρίβεια και ορθότητα το προσωπικό που χρειάζεται για τη στελέχωση θέσεων ανάπτυξης πληροφοριακών συστημάτων σε ένα πολύ συγκεκριμένο τομέα (υπηρεσίες Υγείας), ενώ η ΓΓΨΠ που αποτελεί πλέον τον κεντρικό φορέα σχεδιασμού της Ψηφιακής Πολιτικής της χώρας μας να θέτει τόσο διαφορετικό και επιστημονικώς ατεκμηρίωτο πλαίσιο προσόντων για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Κατά τη δεκαετία του '90, οι τότε κυβερνώντες είχαν χρησιμοποιήσει εκτενώς μια αντίστοιχη διάζευξη ("πτυχίο Πληροφορικής ή Σχολής Θετικών Επιστημών") σε ό,τι αφορούσε την πρόσληψη καθηγητών Πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια Εκπ/ση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουν διοριστεί εκατοντάδες Φιλόλογοι, Γυμναστές, Θεολόγοι, μέχρι και Ιχθυολόγοι, γενικά πτυχιούχοι παντελώς άσχετοι με την Πληροφορική, σε αντίστοιχες θέσεις μόνιμων καθηγητών (ΠΕ19/ΠΕ20), όπου πολλοί εξ' αυτών βρίσκονται μέχρι και σήμερα. Φυσικά, οι συνέπειες -που ακόμη τις βιώνουμε- ήταν οδυνηρές για την παρεχόμενη στους μαθητές Πληροφορική Παιδεία.

Κύριε Πρωθυπουργέ

Μην επιτρέψετε να επαναληφθεί το ίδιο λάθος και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, με πολλαπλάσιες αρνητικές συνέπειες. Ελπίζοντας ότι δεν είναι πλέον αργά για το όλο εγχείρημα της ΓΓΨΠ, για την Ελλάδα στην Εποχή της Πληροφορίας και για τους Έλληνες Πληροφορικούς, παραμένουμε στη διάθεσή σας για προτάσεις και γνωμοδοτικό σχολιασμό, αν και όποτε χρειαστεί.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ)
Ο Πρόεδρος
Ο Αντιπρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας
Ο Ειδικός Γραμματέας
Η Ταμίας
Δημήτρης Κυριακός
Γιάννης Κιομουρτζής
Χάρης Γεωργίου
Φώτης Αλεξάκος
Λένα Καπετανάκη

Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας, Τ.Θ. 13801, Τ.Κ. 10310, Αθήνα
Email: info@epe.org.gr - Τηλέφωνο/Fax: 211-7907675

1 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ: “Για τη στελέχωση της Γενικής Γραμματείας Ψηφιακής Πολιτικής”, ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Αρ. Πρωτ. 20 (23/8/2016).

2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΗΝ Η.ΔΙ.Κ.Α. Α.Ε., Αρ.Πρωτ. 7725 (16/9/2016).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Επιτροπή Ενημέρωσης επί των Εθνικών Θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος. Την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι: • Παμμακεδονικη Ενωση Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδοs – Aυστραλιαs • Παμμακεδονική Ενωση Θεσσαλονίκης • Παμμακεδονική Eνωση Αμερικής • Παμμακεδονική Eνωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..

Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό..
Κάθε φορά, που ψάχνετε απαντήσεις στο «γιατί μας συνέβη ό,τι μας συνέβη»,αν ήταν δίκαιο και σωστό,αν μόνο ΕΜΕΙΣ χρωστάμε,τότε…ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ και..τα συμπεράσματα..ΟΛΑ δικά σας!

"ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017"

«ΠΟΛΙΤΙΚΗ 2017»: Δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια αξιοπιστίας, διεθνούς αναγνώρισης, δημοσιογραφικής υπευθυνότητας. Δεκαοκτώ χρόνια μαχών για την πρόοδο του πολίτη που περνά μέσα από την Αλήθεια..18 ολόκληρα χρόνια,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ!

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΤΕΛΗΣ,ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ:πως ενας φωτισμένος Καθηγητής τραβάει την κουϊντα των προπαγανδιστών της Ομοφυλοφιλίας

ΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΔΩΡΕΑΝ

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΙΑΤΡΟΙ

ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ-Φραγκοπούλου 10, Κηφισιά - 24ωρη Γραμματεία Νοσοκομειακά Περιστατικά-τηλ: 210.6252770 καθώς και κινητό 6945.575287

ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, με εξειδικευμένο συνεργείο σε τιμές κρίσης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΜΑΣ- 6932484875


Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση

Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί γνώμη της Εφημερίδας και όχι διαφήμιση
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΗΤΤΑΣ,αν χρειάζεστε ΕΝΤΙΜΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ (πατήστε την φωτο για ιστότοπο) κινητό:693 - 6450 078

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΤΗΛ: 210.2480761 FAX:210.2481405 e.mail: sinergas48@otenet.gr

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 210.2442400 – 6979.002711.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΡΕΣΤΩΡΑΝ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ  ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Λέει "..με πολύ καλό φαγητό και άριστη εξυπηρέτηση" ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ!!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΤΕ ΦΟΡΤΗΓΟ Ή ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ;

ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ

ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ «ΟΙΚΑΝΟ ΕΠΕ».ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210.5584525 , ΣΤΟ FAX: 210.5584526 Ή ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ: 6983.523287.

http://www.oikano.gr/gr/index.php

ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΝ ΤΟ 2011

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΟ 2011, ΠΟΤΕ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΗ!!!

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΦΙΛΙΚΗΣ" κ. ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ  ΣΤΗΝ 1Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΧΑΡΝΩΝ  ΤΟ 2011,...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: αυτός είναι ο δικός μου (2)

http://politikinews.blogspot.gr/2017/01/2_17.html


"ΕΛΕΝΗ": Μυθιστόρημα της Μαρίας Χατζηδάκη Βαβουρανάκη σε συνέχειες...


http://politikinews.blogspot.gr/2016/08/e-2.html

ΑΧΑΡΝΕΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ή ΓΕΩΡΓΙΟΣ) ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 1896 και η μεταθανάτια αντιμετώπισή του απο τον τόπο που γεννήθηκε

INTERNATIONAL POLITIKINEWS

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ-ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΑΠΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΗΣ

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το γράψω και τώρα που καίγεται η Βαρυμπόμπη. Το ήξερα, το περίμενα. Οι καταπατητές της περιοχής που δρούν εδώ και δεκάδες χρόνια ανενόχλητοι στην περιοχή της Βαρυμπόμπης δεν έχουν σταματημό, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ.

Θέλοντας να πουλήσουν ό,τι ακόμα προλάβουν και ιδιαίτερα «ΔΙΑ ΛΟΓΟΥ» χωρίς συμβόλαια και νόμιμες διαδικασίες, δεν θα αφήσουν ούτε ένα χλωρό φύλλο ούτε στην Βαρυμπόμπη ούτε στην Πάρνηθα. Αυτό που τους εμποδίζει είναι ο χαρακτηρισμός «δασικά» των εκτάσεων και αυτόν θα πολεμήσουν με τον δικό τους «μοναδικό» τρόπο. Οι «κωφοί» του τόπου, τα πουλημένα τομάρια που συναινούν δια της σιωπής τους, ή «μυξοκλαίνε» για τα καμένα δάση έχουν τεράστια ευθύνη. Κανείς δεν τους πιστεύει πια και η Πάρνηθα είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ αν δεν γίνει κάτι. Από ποιους; Μόνο στον Δένδια έχω αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη, σε κανέναν άλλον. Όλα στον τόπο μου ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ εδώ και 30 χρόνια. Αποχαιρετήστε για πάντα την Πάρνηθα ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ποιοι τις κάνουν, με ποιο τρόπο, ποιοι ενέχονται, τι περιουσίες έχουν αποκτήσει, πως πουλάνε, τι έχει απομείνει για να πωληθεί.

Και μόνο αν η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κινηθεί ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς, η Πάρνηθα είναι ήδη ΧΘΕΣ. Όπως και η Βαρυμπόμπη.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

3ο Μνημόνιο

3o MNHMONIO: Διαβάστε το ολόκληρο..

πατήστε εδώ:

https://docs.google.com/file/d/0B6cSqBSkv6F5d3BEUVpuTEw5OHM/edit